Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Najgorsza gra roku na Xboksa 360
Forum PSX Extreme > Platforma > Microsoft > Xbox 360
SpideyPL
W tym temacie piszemy tytuł (lub tytuły) gry która nie zasługiwała na to by trafić na Xbox'a 360 w roku 2006.

Aby nie dublować tematów, w tym poniżej piszemy o największym rozczarowaniu
(proszę nie mylić tych dwóch kwestii)
http://www.psxextreme.info/index.php?showtopic=47208

Moja propozycja na największy crap roku to: Eragon
Amer
zdecydowanie Eragon, choć wg mnie Prey także śmierdzi strasznie.
signap
Gears of War

tongue.gif, a na serio to z gier w ktore gralem to TONY HAWK PROJECT 8 za beznadziejna fizyke, wyglad postaci, framerate, ciagniecie starego schematu od kilku czesci oraz za poziom trudnosci w niektorych zadaniach (hc to nie jest ale potrzeba duzo czasu)
hipcio
Saints Row - Wszystko co mozliwe zostalo w tej grze spaprane. Zero jakichkolwiek innowacji
Diabeu
THAW - obrzydliwe do samego rdzenia
live
PES6
FlyJ4ck
saints row to jedna z lepszych wlasnie, niektorym to palma odbila od gowa

najwiekszy crap: Dead or Alive: Xtreme 2
Solidny (pan)
Ja się zastanawiam ile tu osób tak naprawdę grało w crapy, bo kto obeznany w grach kupiłby jakiegoś?
Dziobak_
Dead Rising. Bueeeerk. Nuda, idiotyczny system save'ów, czasówki i wogóle porażka.
RevulsioN
Spędziłem kilka minut przy demie Eragorna. Crap jakich mało..
jiloo
QUOTE(Solidny (pan) @ 7 01 2007, 21:09) *

Ja się zastanawiam ile tu osób tak naprawdę grało w crapy, bo kto obeznany w grach kupiłby jakiegoś?

achivement whore zagra we wszystko. byle by GS podskoczyl. sa tacy biggrin.gif
rachet
superman, bez dwóch zdań
wrog
X-Men - crap jakich mało

achivement whore zagra we wszystko. byle by GS podskoczyl.

Mylisz pojęcia, Achievement whore to nie Gamerscore whore smile.gif
jiloo
QUOTE(wrog @ 11 01 2007, 12:26) *

X-Men - crap jakich mało

a faktycznie. przepraszam. moja pomylka hyh.gif

a zeby nie oftopowac.
gralem tylko w dema, ale po demie nie tknalbym pelnej wersji brudnym palcem.
Eragon - nie dosc, ze grafa godna pierwszego X to jeszcze wszystko jakies malo intuicyjne.
Supermen - bosowie znani z komixow o Supermenie. Super - tylko cala reszta jakas nieskladna. slabo.
nelson
Dead Rising...
Kali
QUOTE(wrog @ 11 01 2007, 12:26) *

X-Men - crap jakich mało

A tak do Eragorna wracajac... Nie widzialem, ale z HIV z Kosem maja po rownym tysiaczu smile.gif . Ponoc mniej niz 10 godzin na to potrzeba.

A co do crapow: Superman: The Videogame.
Jazdaone
Nie rozumiem jednego, mianowicie jak mozna napisac ze Dead Raising to crap. Jezeli ta gra jest crapem, to czym w takim razie jest eragon.
gdyby ktos napisal ze DR to najwieksze rozczarowanie i nie spelnilo zadnych jego oczekiwan to rozumiem. Niestety ludzie nie znaja pojec, pisze taki byle cos napisac.

Wracajac do tematu to krolem jest zdecydowanie Eragon
Shimizu
Ale zgodzicie sie ze SuperCzlowiek to shit xD
ping
godfather, może mi ktoś powie że bluźnie ale gra jest płytka, schematyczna, sterylna, o grafice wole się nie wypowiadać, jakoś się nie idzie w to wszysto wkręcić
Shimizu
QUOTE(ping182 @ 13 01 2007, 00:20) *

godfather, może mi ktoś powie że bluźnie ale gra jest płytka, schematyczna, sterylna, o grafice wole się nie wypowiadać, jakoś się nie idzie w to wszysto wkręcić

Ja tez bluznie na ta gre ^^ bo faktycznie spac mi sie chce przy niej xD
jurget
bez chwili wahania - Need For Speed Carbon
xplode111
Popieram Nfs Carbon i Just Cause

Szczegolnie ten ostatni to najwiekszy crap jaki kiedykolwiek widzialem.
PePeP
Hmm moim zdaniem przesadzacie - największy crap to SUPERMAN RETURNS !!!! Kto nie wierzy niech sobie demko ściągnie. Just Cause czy NFS to istne cuda przy tej grze biggrin.gif
xplode111
Moze i masz racje,ale nie chodzi mi o grafike tylko o realizm jaki panuje w tych szczegolnie 2 grach.

Just Cause gosci wyskakuje z auta na 60 metrow w gore i potem otwiera spadochron.

Nfs Jade za drafterem 340km/h ( jade za nim i mimo tego ze draftuje to on i tak jedzie szybciej a malo tego wchodzi w najostrzejsze zakrety z predkoscia ponad 300)No jednym slowem lol jak dla mnie.
signap
@xplode111
te 2 gry to arcade wiec niedziw sie ze w Carbonie mozna jechac 300km/h i wejsc w zakret 90o, nikt nie zapowadal tych gier jako realistyczne
Yuki
Fifa 2007

Kiedys musza skonczyc to wydawac......ta gra z roku na rok jest coraz bardziej schematyczna, albo stara sie upodobnic do PES.

Litosci z ta seria.....niech EA da sobie wkoncu spokuj...
xplode111
QUOTE(signap @ 14 01 2007, 15:12) *

@xplode111
te 2 gry to arcade wiec niedziw sie ze w Carbonie mozna jechac 300km/h i wejsc w zakret 90o, nikt nie zapowadal tych gier jako realistyczne

Ok masz racje.Moim zdaniem TDU z nfsC nie ma porownania i wg mnie lepiej kupic to pierwsze ale to juz kwestia potrzeby smile.gif

Sorry za oftop.
Przemski
To, że gra jest schematyczna i brakuje realizmu nie oznacza, że jest nieudana!!!
EA trzyma się schematu gdyż taka konwencja ma wielu fanów, a NFS nigdy nie aspirował do miana symulatora.
CARBON jest niezwykle grywalny a to jest przecież najważniejsze i ma świetny tryb online do tego.

Największym crap`em roku jest Superman
xplode111
A slyszales moze o tym ze kazdy ma swoj gust???A mi sie np. superman podoba i jest swietny.Co ty na to??

Nfs mi sie nie podoba i juz.Nic w nim nie ma ciekawego,oprocz driftu i swietnego jak dla mnie tuningu wozow.To doceniam a reszta to beznadziejne badziewo.To moje zdanie.
jiloo
QUOTE(xplode111 @ 16 01 2007, 14:45) *

A slyszales moze o tym ze kazdy ma swoj gust???A mi sie np. superman podoba i jest swietny.Co ty na to??

Nfs mi sie nie podoba i juz.Nic w nim nie ma ciekawego,oprocz driftu i swietnego jak dla mnie tuningu wozow.To doceniam a reszta to beznadziejne badziewo.To moje zdanie.

ale skoro cos w grze jest swietne to jak moze byc crapem?
dla mnie crap = porazka i totalne (pipi). i taki jest Eragon
qazar
Eragon i superman dry.gif

Nie rozumie jak mozna mwoic o JC czy NFS Carbo ze crap wacko.gif
signap
to sie nazywa plus gry hyh.gif
Zeratul
moim zdaniem caly ten topic nie ma sensu. Albo robi sie mala mini sonde, zbiera glosy... i wtedy widzimy co i jak mniej wiecej wyglada, albo jak zwykle robi sie pyskowke, bo dla tego to jest crapem, a dla tego to... Beeezdura
Salwador
Jak dla mnie Eragon oraz superman...confused.gif
xplode111
Poprostu dla mnie nfs to crap i tyle.Moglby byc swietny ale zepsuli duzo rzeczy,rozczarowalem sie wiec jest crapem a o superman i eragon to juz w ogole nie chce mi sie wypowiadac dry.gif
Np. moim idealem jest Gow a dla innych to shit jakich malo wiec ten caly temat nie ma sensu.(jak wspomnial Zeratul wink.gif )
Matriks_1111
FIFA 2007. To co zrobili z tą gierką, to przechodzi ludzkie pojęcie. Najgorszy zespół w grze potrafi łatać Brazylię, czy Francję. Do tego skopana fizyka i system achievementów...
Shimizu
NFS i FIFA wogole co to jest ? ea niech sie nie kompromituje i zajmie czesciami ktore naprawde dobrze potrafi zrobic... bo jak zobaczylem wersje fify 2007 na x-a to zbladlem (kopia pes-a) np. NBA swietna gra xD
Temper-Tantrum
Tony hawk - za fizyke , durne triki
test drive - za wszystko a w szczegolnosci misje z glupimi dupami
i kilka jeszcze by sie znalazlo
Matriks_1111
Test Drive zostaw w spokoju, bo gierka naprawdę daje radę i wypełnia lukę, jakiej nic nie jest w stanie załatać wink.gif
signap
Matriks - widac ze to troll tongue.gif
Temper-Tantrum
QUOTE(signap @ 31 01 2007, 18:31) *

Matriks - widac ze to troll tongue.gif

czasem tak jest , zze nie widzimy wlasnych wad i wyszukujemy je u innych . To sie nazywa transpozycja .
Bandi
Naj naj crap to Sonic. Tak zepsuć sterowanie... Oj Sega sega
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.