Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Guitar Hero II
Forum PSX Extreme > Platforma > Microsoft > Xbox 360
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
El Loco Chocko
Mnie sie wreszcie udalo dostac w swoje lapy ta gre biggrin.gif
W slusznych rozmiarach pudelku znajdziemy gitarke ,pasek, kilka naklejek (jak dla mnie tandetnych) i gre ofcozz.Nie wiem jak duza gitarka byla na pleyu ale ta wyglada na calkiem sporawa.Dobrze sie ja 3ma i w zasadzie oprocz tego ze przyciski jak dla mnie sa z deka za szerokie nie mam nic jej do zarzucenia.Co do samej gry to qrcze jest wg mnie hardcorowo.Potrzeba malpiej zrecznosci by to ogarnac, ale troszke wprawy i powinno byc w miare ok.martwie sie tylko o moje palce bo po godzinie grania sa juz zmasakrowane hehe.
Nic to wracam poprawiac skilla smile.gif
mord00k
^pan nie mieszka w Polsce nieprawdaż wink.gif? farciarz... ;p

Pytanie:
Na jakim poziomie trudności grasz?

Pytanie nr.2:
Ile mniej więcej ta gitarka waży? Leciutka?
ping
Pytanie nr. 3:
jak jej wielkość ma się do prawdziwego sprzętu? Bo z tego co na fotkach widziałem to gitara z PS2 była wielkości skrzypiec, wątpie żeby coś zmienili
?
El Loco Chocko
Wiec tak:
ad1.Sprobowalem na medium,ale narazie nie nadazam za tym wszystkim wiec wyrabiam sie na easy (lama ze mnie hehe)
ad2.Gitarka jest lekka.Nie wiem ile wazy ale nie jest wiecej niz kilogram (chyba)
ad3.Wielkosc to 4 dlugosci pudelka z gry.Jak wstane to mam ja tak do polowy uda (liczac od ziemi) a mam 170cm wzrostu.

EDIT:Tak teraz zauwazylem ze jest cos jakby czujnik ruchu w tej gitarce.Nabijamy odpowiedni pasek potem gitara do pionu i czeszemy bonusy smile.gif heh nie wiem jak z PS2 ale dla mnie to nowosc.
dureń
Pyt.1
Czy w GH naciskasz tylko klawisze czy musisz drugą ręką poruszać strunę. laugh.gif
Hela
CYTAT(dureń @ 7 04 2007, 15:38) *
Pyt.1
Czy w GH naciskasz tylko klawisze czy musisz drugą ręką poruszać strunę. laugh.gif

A myślisz, że "strunę" dali na gitarze tylko dlatego, żeby sobie ładnie wyglądała?
TomisH
A złap na gryfie normalnej gitary struny i nie "zaszarp". Gra? No jasne, że nie tongue.gif
Butcher
"Gitarka do pionu" to motyw stary jak świat - był już w pierwszym Guitar Freaks, więc nie było możliwości żeby tu zabrakło.
W GH nabijamy (napełniamy) specjalny wskaźnik na ekranie (na PS2 taka "fiolka z białym płynem") kosząc serie nutek bez skuchy. Gdy dochodzi do połowy mamy znak, że "Star Power Ready" - już możemy uruchomić dopałkę lub nabić fiolkę do pełna i dopiero odpalić. To daje więcej punktów, nasz hiroł na ekranie odstawia prawdziwy cyrk, a nasz dźwięk jest głośniejszy i ma większy efekt hali, przestrzenności - rewela.

Ale dla mnie prawdziwym fenomenem (jak na zwykłą gierkę i plastikową gitarkę) to jest wajcha... smile.gif
ping
gitarka działa pod windowsem więc można jej użyć do frets of fire cool.gif
El Loco Chocko
CYTAT
i ma większy efekt hali, przestrzenności - rewela.

I do tego klaskanie publiki pod rytm biggrin.gif nie mam po prostu pytan.
Co do samej gry, jako ze ja nie od kozery wybralem sobie strefe rekreacja poziom medium to narazie dla mnie sen nocy letniej.Nie chce myslec co sie bedzie dzialo pozniej.Mam male rece i nie ogarniam tych przyciskow sad.gif
Swoja droga co do repertuaru.Ktos pytal o Iron Maiden...wiec jest biggrin.gif Zreszta najlepiej sie czlowiek bawi przy kawalkach typu Alice In Chains,Nirvana itp a nie jakis pseudo rockowych zagrywkach.Dla mnie narazie faworyt nr jeden to Kiling in the name by RATM zwlaszcza w treningu gdzie mozna sobie na basowie pograc.Miazga taka ze koniec smile.gif
Towarzysz
No wlasnie a bajer z "gitarka do pionu" nie byl chyba dostepny z pierwsza wersja gitary na PS2?
Mam oryginalne wydanie Guitar Hero 1 NTSC (kupione przeze mnie w USA) i tam, zeby odpalic "dopalke" trzeba nacisnac select. Ku mojemu zdziwieniu u kolegi na Guitar Hero 2 PAL podnosi sie wioslo do gory pionowo i dopalka sie odpala ohmy.gif
Jak to jest w koncu??
TomisH
Z takimi pytaniami to do działu PS2, tudzież Pomocy.
Hejas
Jak długi jest kabel od tej nowej gitarki?

Bo gram na ekranie o przękątnej jakieś 3 metry (projektor), konsolka stoi obok i żeby ogarniać co się dzieję muszę stanąć conajmniej te 2 metry od ekranu. tongue.gif (przydałaby się bezprzewodowa...)
El Loco Chocko
Na moje oko to ma ponad dwa metry wiec bez obaw.
jarken
A sprawdziłeś, czy masz sprawną w 100% gitarkę? smile.gif Podobno w niektórych seriach jest problem z whammy barem. Oby do Polski CD-Projekt nie ściągnął złych wersji smile.gif
TomisH
No, modele o numerkach 95065 i 95055 są w większości do wymiany.
Nie ma jednak co popadać w paranoję - gitarkę można łatwo samemu nareperować:
http://www.allaboutthegames.net/feature_st...article_id=7714
Butcher
CYTAT(Towarzysz @ 8 04 2007, 00:47) *
No wlasnie a bajer z "gitarka do pionu" nie byl chyba dostepny z pierwsza wersja gitary na PS2?
Mam oryginalne wydanie Guitar Hero 1 NTSC (kupione przeze mnie w USA) i tam, zeby odpalic "dopalke" trzeba nacisnac select.

Ja kupiłem gitarę z GH JEDEN (białą, GH2 miał w komplecie wiśniową) i nie muszę wciskać żadnego Select, tylko daje do pionu...

BTW: gdyby ktoś wątpił (są tacy?) w geniusz GH - recenzja GHII 360 - Eurogamer, serwis znany z ostrych ocen i ciętych recenzji.

Recenzja potwierdza pod koniec, że gotowe są już do wrzucenia na Marketplace 3 pakiety po 3 utwory z GH1. Oprócz wcześniej wymienianych będzie bankowo także Pantera "Cowboys From Hell" i Boston "More than a Feeling".
El Loco Chocko
CYTAT(TomisH @ 8 04 2007, 16:52) *
No, modele o numerkach 95065 i 95055 są w większości do wymiany.
Nie ma jednak co popadać w paranoję - gitarkę można łatwo samemu nareperować:

No ja mam wlasnie taki nr 95055 ale nie zauwazylem zeby cos bylo nie tak.
Co do geniuszu gry ja w niego nie watpie i nie sadze by ktos kto raz zagral wogole mial taka mysl smile.gif
A z innej beczki to sprobowalem wczoraj na expercie zagrac kawalek jeden.Nie wiem jakim trzeba byc wymiataczem zeby zagrac cokolwiek na tym poziomie.Ja narazie koncze juz na medium i widze jak ciezko jest teraz i jak trza sie na meczyc co by to wyczeszac jak nalezy.Osoby z drobnymi rekoma beda mialy naprawde spore problemy.
jarken
A jak wyglądają rankingi? Do co-op można użyć pada i w ten sposób ponabijać achivementy?
El Loco Chocko
Rankingi mam gleboko i daleko tam gdzie slonce nie dochodzi w kazdej grze wiec nawet tam nie spojrzalem.A achiviementy tak samo.Co sie nabije to wszystko z normalnej gry, ale wracajac do pytania.Nie da sie uzyc pada.Opcja multi jest zablokowana do czasu podlaczenia drugiej gitarki.
Mikes
Akurat achievementy w GH są bardzo fajne IMO, żaden nie jest specjalnie naciagany i prawie wszystkie wychodzą z normalnej gry. O ile się przejdzie na kazdym poziomie trudności oczywiście. A co do pada, szkoda, chociaz na x'owym nie bylo by tak wygodnie grac jak na tym od ps2
Hejas
To nie ma co-op przez Xbox Live?
wrog
Niestety nie ma.
elimiko
CYTAT(Mikes @ 10 04 2007, 01:21) *
Akurat achievementy w GH są bardzo fajne IMO, żaden nie jest specjalnie naciagany i prawie wszystkie wychodzą z normalnej gry. O ile się przejdzie na kazdym poziomie trudności oczywiście. A co do pada, szkoda, chociaz na x'owym nie bylo by tak wygodnie grac jak na tym od ps2

Na poziomie EXPERT gra nie jest juz normalna..., a achievementy wycisnie tylko bardzo dobry, wymiatajacy przynajmniej kilka lat gitarzysta. Dla laikow pozostaje jeszcze mozolne cwiczenie utworow, na ktoryms z poziomow zwolnionego tempa i wielokrotne probowanie pokonania piosenki w oryginalnej szybkosci.
Butcher
Gra jest jak najbardziej normalna. Powiedziałbym raczej, że jest "nietypowa", bo nie jest shooterem FPP, wyścigami czy innym stealth, w które każdy szarpie od lat i zapewne przez to większości może wydać się nad wyraz hardkorowa. W końcu tryb Expert musi jakoś zasłużyć na swoją nazwę. Ale w czym tak naprawdę nauka kolejności nut i układu pasaży różni się od uczenia się na pamięć rozmieszczenia przeciwników czy rozkładu mapy w każdej innej grze? Pozostaje tylko trening zręczności i szybkości palców...
El Loco Chocko
CYTAT
szybkości palców...

A ta musi byc na expercie zblizona do predkosci swiatla biggrin.gif Nic to jednak, medium juz peklo hard stoi otworem smile.gif
zolwik777
http://www.majornelson.com/archive/2007/04...ks-3-of-em.aspx

GH II: Song Packs

Name: Guitar Hero Track Pack 1
Price: 500 Points
Availability: Not available in Asia
Dash Details: Bark at the Moon as made famous by Ozzy Osbourne, Hey You as made famous by The Exies, Ace of Spades as made famous by Motorhead, For all song credits please visit www.redoctane.com.

Name: Guitar Hero Track Pack 2
Dash Details: Killer Queen as made famous by Queen, Take it Off as made famous by The Donnas, Frankenstein as made famous by The Edgar Winter Group, For all song credits please visit www.redoctane.com.

Name: Guitar Hero Track Pack 3
Dash Details: Higher Ground as made famous by Red Hot Chili Peppers, Infected as made famous by Bad Religon, Stellar as made famous by Incubus, For all song credits please visit www.redoctane.com.

Zdzierstwo max, if you ask me. confused.gif Ktoś tam na forum GFAQs obliczył, że za wszystkie piosenki z GH1 przyjdzie zapłacić 100$.
Mikes
o___O Ale chamy... oni powinni WSZYSTKIE piosenki z GH udostępnic za kilkanascie dolców, a tak wychodzi drozej niz jakbysmy kupili jedynke z gitarą. Po(pipi)ało ich
Butcher
I dodajcie jeszcze do tego (ewentualnie):
Picture Pack 1 (100 points) - identity of your favorite Guitar Heroes Axel, Clive, Johnny, Judy, and Pandora or display the Guitar Hero II logo
Picture Pack 2 (100 points) - identity of your favorite Guitar Heroes Casey, Eddie, Grim, Izzy, Lars, and Xavier
Theme (150 points) - Guitar Hero II wallpapers featuring your favorite characters Casey, Johnny, Pandora, and Xavier

3 utworki droższe niż niejedna gra na XL Arcade... śmierdzi Lumines Live! na odległość... LOL confused.gif
El Loco Chocko
No bo jeszcze to kupie...akurat phi <foch> jakis zart to chyba jest.
Butcher
To niestety nie żart, ale kolejny przykład wpływu MS na ceny bonusów na Live oraz nacisków jakie wywiera na developerów. Coraz mniej w tej kwestii ma do powiedzenia twórca gry, a coraz więcej właściciel Xbox Live... Ostatnio nawet Epic poddało się i po Annex podobno każdy kolejny dodatek do Gears of War będzie płatny - bo tak chce MS...
Matriks_1111
No nieładnie... zmieniła się data pre-order'a GH2 w sklepie PSX - w sumie dobrze, że się nie spieszyłem z zakupem tongue.gif
mord00k
Micro$oft "trochę" przesadza. Naprawdę oni chyba robią sobie z nas jaja, szacunek dla klienta... taa... live! opłacamy a oni nam jeszcze chcą robić nam płatne "niespodzianki" w ten sposób? (nakazywanie np. Epicowi) Bez jaj... 3 piosenki za 500 M$ pointsów to zdzierstwo, ba, zdzierstwo to mało powiedziane, za takie 4 paczki będziemy musieli zapłacić około 100 złotych. Wolę zresztą nie myśleć jak z całą furą innych closedeyes.gif ! Nie mogli od razu wrzucić piosenek z GH? Oni chyba chcą z nas zrobić jakichś łosiów którzy będą ślepo płacili closedeyes.gif... oj panowie... takie bonusy to fajna rzecz ale można mniej zdzierać z ludzi.

Jak jest z tymi wadliwymi egzemplarzami? Trafiają się często?

wrog
CYTAT(Butcher @ 11 04 2007, 20:40) *
To niestety nie żart, ale kolejny przykład wpływu MS na ceny bonusów na Live oraz nacisków jakie wywiera na developerów. Coraz mniej w tej kwestii ma do powiedzenia twórca gry, a coraz więcej właściciel Xbox Live... Ostatnio nawet Epic poddało się i po Annex podobno każdy kolejny dodatek do Gears of War będzie płatny - bo tak chce MS...

Nie przesadzajmy. Porównywanie tych dwóch sytuacji jest średnio trafne - w przypadku GoW Microsoft występuje nie tylko jako właściciel Marketplace, ale przy okazji jest również wydawcą gry i chce na niej zarobić jak najwięcej. Poza tym przyjdzie płacić za dodatki typu nowe mapy, za auto-update (w ten sposób doszedł Annex) kasy nie ściągną smile.gif Za horrendalną cenę paczek z piosenkami trzeba winić głównie wydawcę GH II, nie MS.
Suikoden
To ile jest utworow w podstawowej wersji na x360 nie wliczajac tych z marketplace?
Sim
tak z ciekawosci i niewiedzy Utwory na licencja czy covery ???
elimiko
CYTAT(Suikoden @ 12 04 2007, 12:56) *
To ile jest utworow w podstawowej wersji na x360 nie wliczajac tych z marketplace?

Guitar Hero II Track List:
Motley Crue - Shout at the Devil
Danzig - Mother
Cheap Trick - Surrender
Wolfmother - Woman
Spinal Tap - Tonight I'm Gonna Rock You Tonight
Kiss - Strutter
Nirvana - Heart-Shaped Box
Police - Message in a Bottle
Van Halen - You Really Got Me
Kansas - Carry on Wayward Son
Foo Fighters - Monkey Wrench
Alice in Chains - Them Bones
Iggy Pop and the Stooges - Search and Destroy
Pretenders - Tattooed Love Boys
Black Sabbath - War Pigs
Warrant - Cherry Pie
Butthole Surfers - Who Was in My Room Last Night
Mathew Sweet - Girlfriend
Rolling Stones - Can't You Hear Me Knockin'
Guns N' Roses - Sweet Child O' Mine
Rage Against the Machine - Killing in the Name Of
Primus - John the Fisherman
Sword - Freya
Thin Lizzy - Bad Reputation
Aerosmith - Last Child
Heart - Crazy on You
Stone Temple Pilots - Tripping on a Hole in a Paper Heart
Stray Cats - Rock This Town
Allman Brothers - Jessica
Jane's Addiction - Stop
Anthrax - Madhouse
Living End - Carry Me Home
Lamb of God - Laid to Rest
Reverend Horton Heat - Psychobilly Freakout
Rush - YYZ
Avenged Sevenfold - Beast and the Harlot
Suicidal Tendencies - Institutionalized
Dick Dale - Misirlou
Megadeth - Hangar 18
Lynyrd Skynyrd - Free Bird

Guitar Hero II Bonus Tracks:
The Las Vegas - Raw Dog
Drist - Arterial Black
Anarchy Club - Collide
That Handsome Devil - Elephant Bones
Valient Thorr - Fall of Pangea
VAGIANT - FTK
Brian Kahanek - Gemini
Bang Camaro - Push Push (Lady Lightning)
The Acrobrats - Laughtrack
Freezepop - Less Talk More Rokk
Buckethead - Jordan
The Amazing Royal Crowns - Mr. Fix-It
Every Time I Die - The New Black
Artillery - One For the Road
The Neighborhoods - Parasite
Count Zero - Radium Eyes
MEGASUS - Red Lottery
All That Remains - Six
Honest Bob and the Factory-to-Dealer Incentives - Soy Bomb
Shadows Fall - The Light That Blinds
DETHKLOK - Thunder Horse
Strong Bad - Trogdor
Voivod - X-Stream
Made in Mexico - Yes We Can

* Lista nie obejmuje paczek, ktore mozna wykupic na Marketplace.

CYTAT(Sim @ 12 04 2007, 13:32) *
tak z ciekawosci i niewiedzy Utwory na licencja czy covery ???

Covery, wykonanie wiekszosci z nich jest bliskie oryginalowi - kapele ktore nagrywaly kawalki daly rade asthanos.gif
Butcher
CYTAT(wrog @ 11 04 2007, 23:44) *
CYTAT(Butcher @ 11 04 2007, 20:40) *

Nie przesadzajmy. Porównywanie tych dwóch sytuacji jest średnio trafne - w przypadku GoW Microsoft występuje nie tylko jako właściciel Marketplace, ale przy okazji jest również wydawcą gry i chce na niej zarobić jak najwięcej. Poza tym przyjdzie płacić za dodatki typu nowe mapy, za auto-update (w ten sposób doszedł Annex) kasy nie ściągną smile.gif Za horrendalną cenę paczek z piosenkami trzeba winić głównie wydawcę GH II, nie MS.

Można z tym ostro polemizować... "Wyskoki" MS w temacie XL i opłat za bonusy to temat- bumerang: zacznijmy od zbroi dla konia do Oblivion za parę dolców, przez bezsensowne poradniki do gier EA, dodatki do NFS, koszt i jakość Lumines Live! oraz wiele innych przykładów. Być może upchnięcie Annex do auto-update było tylko sprytnym wybiegiem Epic (mającego nóż na gardle), żeby MS nie mogło za to zażądać opłat. Ale jak wiemy już koniec z darmowymi bonusami do GoW. Jakoś nie chce mi się wierzyć, żeby cena pakietów muzy do GH była TYLKO i wyłącznie sprawką Activision - trzepiącego kasę na wielu innych seriach, produkcjach i złotej kurze Tony'm Hawku. Jak na takiego wydawcę byłby to chwyt poniżej pasa - zwłaszcza, że za grę z gitarą płacimy i tak już ponad normę...

Tak czy inaczej - możemy sobie gdybać. W każdym razie rozumiem Twoje stanowisko jako MVP.... rolleyes.gif
Ja juz się na szczęscie ograłem w GH na PS2, a cała reszta nowych w temacie poczeka po prostu na GHIII na 360, zamiast kupować pakiety, gdzie za 6 songów można mieć prawie każdą grę z XL Arcade... Boli tylko, że przy wcale niskiej stawce za rocznego Golda XL jesteśmy jeszcze "kopani" z wielu innych stron przy każdej nadarzającej się okazji... Bo hype i sława serii GH jest własnie idealnie taką okazją - i na to właśnie liczy ten, ktokolwiek ustalił tak chore ceny. Amen.
koso
Ceny są chore, to nie ulega wątpliwości. A jakoś nie widzę żadnej zachęty ze strony twórców - przecież wrzucając na Marketplace płatne dodatki mogą jednocześnie umożliwić zdobycie dodatkowych 250 GS. Nie wiem, może chcą żeby gra najpierw "ochłonęła" kilka miesięcy, a dopiero wówczas dorzucą coś w tym stylu... Ja w każdym razie dodatki olewam. No ok, kupię paczkę z "Bark at the moon" hyh.gif
YETI
Koso czyli jezeli te kawałki oferowałyby dodatkowe 250GS to bys sie zdecydował?
0_o
Kogos tam ostro...pokreciło z tymi cenami. Dobrze ze sama gra w sobie posiada maaase kawałków.
yaczes
Wlasnie wrocilem z Ultimy ;f 320 zl z karta stalego klienta hihihihi
Odpalam ;fffff
jiloo
polityka, polityka, ale jest w tym spora przesada.
latwo obliczyc, ze za wszystkie utwory z GH zaplacilibysmy 5000 MSP (utworow jest 30). A za taka cene mozna kupic nowa gre na 360-ke. Gry na PS2 sa tansze.
A jak jeszcze dorzuca 17 kawalkow kapel niezaleznych to na kazdym kompletnym zakupie zarobia wiecej niz na oryginalnej grze na PS2. Verrry Cleeever!
Szkoda, ze znajda sie tacy, ktorzy jednak wydaca te horendalne sumy na ten zbyt kosztowny dodatek. A mozna by zbojkotowac troche to posuniecie MS.
wrog
Nie no Butcher, zgadzam się, że MS ma spory wpływ na ceny contentu w bazarku - w końcu to ich usługa i serwery. Nie chce mi się jednak wierzyć, że 500 MSP za trzy kawałki to głównie ich sprawka. Widzieliśmy już wysokie ceny od EA, kiedy inni dawali takie, że nikt się nie rzucał. Zobaczymy w jakim kierunku to dalej pójdzie.

Co do popularności GH II u nas, to pół godziny temu przy mnie jeszcze dwie inne osoby brały swoje egzemplarze w Ultimie (yaczes, to tobie pan sprzedawca kasę był rozmienić? smile.gif ). Idę sprawdzić czy te wszystkie pozytywne wrażenia z obcowania z serią GH sprawdzą się i w moim przypadku. biggrin.gif
koso
CYTAT(YETI @ 12 04 2007, 17:26) *
Koso czyli jezeli te kawałki oferowałyby dodatkowe 250GS to bys sie zdecydował?

Ja nie. Tysiące hamburgerów (i nie tylko) - owszem. Ale chodzi o to, zeby ten wydatek byl jakos usprawiedliwiony. Gdybym np. mial gitare do PS2 i musial do X360 dokupic drugą, czułbym się i oszukany, i zirytowany.
yaczes
Pogralem troche, gra po prostu NISZCZY! Taki feeling w grze video mam pierwszy raz smile.gif Mam model 65 ale na szczescie whammy bar bez zadnych opoznien smile.gif
poozdro
Cisek
A mógłby ktoś opisać jak w praktyce "sprawowała" się ta usterka, o której wspominasz wyżej? Żeby ją ew. właściwie zdiagnozować wink.gif
Butcher
Kończąc z mojej strony temat chorych cen i pakietów do GH: jak czytam takie p.ie.przenie, to mi się scyzoryk w kieszeni otwiera...
"Licencje, RE-licencje, RE-RE-licencje, odnawianie umów, to sprawa Red Octane, nie bedę komentował... bla, bla, bla"....
Skoro tak wysoki jest koszt produkcji jednego utworu na potrzeby Marketplace, że trzeba je łączyć w pakiety, żeby było taniej (to jest TANIEJ!! LOL!!), to po co w ogóle to robić ? Dla zasady "mamy znowu coś bonusowego w sieci"?
A ciekawe ile osób kupiłoby po prostu płytkę z GH1 na X360 za 49,90$ ? Myślę, że każdy, kto właśnie kupił GH2 - a nakład pracy dokładnie ten sam co przy tych pakietach (albo jeszcze mniejszy, bo nie trzeba ich tuningować do wklejenia w gotowy tytuł). Tylko po co, jak można sprzedać połowę tych utworów na XL za te same pieniądze? Chore....
Howgh.

BTW: ktoś w komentarzach podaje przykład utworów do DDR, także obecnych na XLM - ORYGINALNE utwory, niektóre nawet z teledyskami. Koszt?
100 msp za utwór, 800 msp za 10 utworów.
Może Red Octane/MS powinno zatrudnić Konami do rozmów licencyjnych ?
yaczes
CYTAT(Cisek @ 12 04 2007, 19:39) *
A mógłby ktoś opisać jak w praktyce "sprawowała" się ta usterka, o której wspominasz wyżej? Żeby ją ew. właściwie zdiagnozować wink.gif

Ze niby gra nie rejestruje ruszania whammy barem albo rejestruje z opoznieniem.
jiloo
jakby sie ktos chcial przylaczyc to juz powstala petycja http://www.petitiononline.com/GHIIDLC/petition.html
El Loco Chocko
Dolaczam sie ofcozz smile.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2009 Invision Power Services, Inc.