Dziobak_
22 12 2007, 10:01
CYTAT(Ins @ 21 12 2007, 15:48)

Szybkie pytanie do specow: jak mam trzymac koslawe paluchy na Fret Buttons ... na Easy ogarnac 3 kolory to banal ale juz na medium gdy dochodzi niebieski, granie staje sie dla mnie awykonalne ... ta "wypustka" na zoltym nie pomaga w orientacji kompletnie (dobrze, ze pozyczylem ta gre, bo nie dosc ze grac nie umiem to muzyka jeszcze mnie dobija). Juz na padzie idzie mi o niebo lepiej ...
Moze tak- na padzie jest łatwiej grać do pewnego momentu. Na hardzie i pod koniec medium masz już serie lecących przycisków bez odstepu, do tego niektóre naprawde chore kombinacje. Ciężko jest je trafić. Weź se panie Tomku odpal tutoriale i się nauczy hammer-onsów, pull-ofsów to od razu będzie łatwiej
qwerty_91
25 12 2007, 01:30
Po co w gitarce jest miejsce na przewód telefoniczny???
El Loco Chocko
25 12 2007, 02:24
Slyszalem jako by kiedys mogl by sie ukazac pedal do gitarki i bylby podlaczany wlasnie przez te wejscie.
yacolek
25 12 2007, 13:04
Tak nawet piszą w instrukcji od gitary... Niestety coś nawet w USA o tym głucho.
A w gitarce z GH3 jest takowe wejście nadal ?
El Loco Chocko
25 12 2007, 15:13
Jest...
ranaghar
25 12 2007, 20:58
CYTAT(Ins @ 20 12 2007, 23:07)

Szybkie pytanie do specow: jak mam trzymac koslawe paluchy na Fret Buttons ... na Easy ogarnac 3 kolory to banal ale juz na medium gdy dochodzi niebieski, granie staje sie dla mnie awykonalne ... ta "wypustka" na zoltym nie pomaga w orientacji kompletnie (dobrze, ze pozyczylem ta gre, bo nie dosc ze grac nie umiem to muzyka jeszcze mnie dobija). Juz na padzie idzie mi o niebo lepiej ...
Miałem ten sam problem. Teraz gram 4 palcami - musisz ćwiczyć.
kulizacja
11 01 2008, 00:05
Na PS3 można już kupić GHIII z wiosłem za 360złociszy , w związku z tym orientuje się ktoś może czy ta gitara będzie współgrała z GHII z wersją na PS2 , bo GHII chyba nie wyszło na PS3.
Sorry że takie pytanie tutaj.
A co do X360 to mam takie same pytanie jak powyżej , czy nie ma problemów z wiosłem bezprzewodowym w GHII ?
Przymierzam się do zakupu i rozpatrzam różne możliwości w tym wsteczną kompatybilność wiosła , oraz wersje na którą konsole wybrać ?
Doradźcie cuś .
Napewno nie wybieraj wersji na X360, bo poprostu nigdzie jej nie kupisz... Chyba że zagranicą...
El Loco Chocko
11 01 2008, 16:51
CYTAT
A co do X360 to mam takie same pytanie jak powyżej , czy nie ma problemów z wiosłem bezprzewodowym w GHII ?
Nie..nie ma..
jaszczoor
12 01 2008, 23:34
niemożliwe, nie wierze tak sie nie da o__O
Niezly psychol
Podobno ma byc pod koniec stycznia dostepna sama gra w dobrej cenie, to prawda czy tylko plotki?
CYTAT(kulizacja @ 11 01 2008, 00:05)

Małe są. W przypadku niektórych utworów nie załącza się star power (X-stream na przykład).
Bojan_Zaw
12 02 2008, 01:09
Czy i gdzie można dostać samą grę Guitar Hero 2? No i oczywiście w jakiej cenie jakby co

Na Allegro tylko z gitarą
GH2 na X360 było wydane tylko w bundle packu. Musisz liczyć na łut szczęścia i trafić kogoś kto ma samą grę do odsprzedania
Bojan_Zaw
12 02 2008, 01:22
Aha :F A mniej więcej ile sama gra jest warta? Muszę wiedzieć na przyszłość, żeby mnie nikt nie naciągał.
z Gitarą? Najlepiej zobaczyć na zakończone aukcje:
http://allegro.pl/search.php?string=guitar...;category=15014chociaż ciężko cokolwiek z tego wywnioskować.
220-250zł to w miarę racjonalna cena za cały pack.
Bojan_Zaw
12 02 2008, 01:35
Chodzi mi o samą grę bez gitary. Dzisiaj powinienem dostać pack GH3 (chyba działa ta gitara z GH2) więc sama gra mi wystarczy
osobiście za samą grę nie wiem ile bym dał ale żeby Cię upewnić - tak, działa.
Dziala gitara od Gh3 z Gh2.
proboje te czity podane na GF ale cos mi nie dzialaja
http://www.gamefaqs.com/console/xbox360/code/935834.htmlwersja PAL
Dziobak_
26 08 2008, 14:11
Nie wiem czy ktoś już wspominał tę kwestię, ale zawsze byłem bardzo ciekaw, jak oni wrzucają swoje własne piosenki do GH. Mam na myśli te filmiki na YT typu "GH Custom-Wlazł kotek na płotek"
Jest do tego dostepny caly zestawik narzedzi i oczywiscie trzeba miec zflashowany naped by wogole odczytac tak zmodyfikowana gre.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.