Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: W co AKTUALNIE gracie?
Forum PSX Extreme > Platforma > Sony > PS2
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23
Coati
MGS3/Beatmania
mate5
aaa tam w carbona pomykam smile.gif, po kiepskim MW, nawet klimat z Undergrounda troche pozostał
Suavek
CYTAT(Siarex @ 27 06 2008, 01:21) *
Obecnie szarpie w FFXII i naprawdę nie wiem co ludzie chcą od fabuły. Jak dla mnie małe wytchnienie od ciągłego ratowania świata, przed mega nadludzkimi siłami zła ;P Bardziej stonowane, polityczne tło co wcale nie znaczy, że mniej interesujące.
Racja, chociaż przyznam, że przez tą poważniejszą otoczkę jednocześnie ucierpiały postacie, do których prawdę mówiąc ciężko się przywiązać.
CYTAT(Siarex @ 27 06 2008, 01:21) *
Do tego świetny gameplay, grafika, system. jak dla mnie bomba good.gif
Aby Ci ten gameplay nie zbrzydnął po kilkudziesięciu godzinach, kiedy zdasz sobie sprawę, że nie jesteś nawet w połowie gry ;p. Ja tak miałem zeszłego lata i gra poszła w odstawkę. Mam nadzieje powrócić do tytułu niedługo, ale jeszcze zobaczymy. A co do systemu to jednak bym dyskutował czy aby taka "bomba", szczególnie, że strasznie małe różnice między postaciami są przez to.

Aby nie było offtopa: aktualnie po raz trzeci przechodzę Another Century's Episode 3. Głównie przez Valkyrie z Macrossa, którymi gra się rewelacyjnie. Oprócz tego Final Fantasy VII oraz Shadow of the Colossus. Planuję także po raz n-ty ukończyć MGS2 i MGS3, ale to kiedy indziej.
Mejm
Devil May Cry. Robie S-ki + Special Bonus.
banny
burnout 4
no i czasem gun
Haku128
VP2 symeria ta gra jest najlepsza
alek47
Od wczoraj the getaway : black monday cool.gif
ashka
Po nieudanym starcie z "Tenchu" (buuu) gram w "Final Fantasy 8". Długie to?
Figaro
Taaa.... Jak to FF.

A ja pykam w Crasha Twinsanity. Serio przyjemny tytuł.
Burnout Revenge - Spróbuję na 100 procent, ale się nie uda.
Gta 3 - Tylko dla odświeżania sobie pamieci.

Czekam na Headhunterrra!
pawel_k
ja rzuciłem Black - przeszedłem 5 misji, rewelacyjny tytuł, tyle że przez brak możliwości saveowania w trakcie misji bardzo rzadko grałem bo nie mam za często minimum godziny na granie (przynajmniej nie jednym ciągiem).

teraz wróciłem do Fight Night 3 - gra wypełnia mi każdą wolną chwilę w sposób jaki Black nie mógł zrobić - jak tylko mam 15 minut to włączam 1-2 walki smile.gif super gra, szczególnie w multi smile.gif
tomek1906
CYTAT(pawel_k @ 29 06 2008, 20:06) *
ja rzuciłem Black - przeszedłem 5 misji, rewelacyjny tytuł, tyle że przez brak możliwości saveowania w trakcie misji bardzo rzadko grałem bo nie mam za często minimum godziny na granie (przynajmniej nie jednym ciągiem).

teraz wróciłem do Fight Night 3 - gra wypełnia mi każdą wolną chwilę w sposób jaki Black nie mógł zrobić - jak tylko mam 15 minut to włączam 1-2 walki smile.gif super gra, szczególnie w multi smile.gif

masz racje czasem szkoda mi było stracic stan gry w Black'u więc zostawialem PS2 wlaczone na pół dnia by dokończyć wieczorem..
Konar$ky
Pomimo kupienia x360 moja czarnulka wciąż ma się dobrze. Po kupieniu nowego pada dokańczam zostawionego rok temu Tomb Raider: Anniversary, a w kolejce jeszcze Jak II wink.gif PS2 4 life!
gianbuffon
mi jeszcze zostalo sporo perelek do przejscia na ps2:) i wcale mnie nie kusi, zeby kupic ps3, czy x360...
nie dawno przeszedlem mgs: snake eater, aktualnie koncze grac w fatal frame 2. pozniej juz 'tylko': FF3, SH2 (lezy juz jakis czas w kacie, bo nigdy nie mialem odwagi w to zagrac:), final fantasy X i XII, DMC3, valkyrie profile 2 i moze cos sie jeszcze trafi:) takze zakup nowej konsolki szacuje na grudzien albo nowy rok. akurat cena bedzie w porzadku. tylko szkoda, ze ceny gier nie spadaja (nowych)...
Ofeck
Ja tam mam jeszcze jakies 15 gier do skonczenia na czarnule ale przy takim tempie w jakim to robie to ps3/x360 kupie sobie pewnie za 2 lata. W kazdym badz razie nie spieszy mi sie chociaz mgs 4 i gta 4 kusza...
Suavek
Skończyłem (w końcu!) Final Fantasy VII. To było chyba moje ogółem czwarte podejście do gry. Dotychczas, od paru lat, z różnych przyczyn kończyłem na 3CD lub trochę przed nim (a to mi się nudziło, a to mi save zniknął, a to PSP się wieszało...). Tym razem jednak, już na PS2, się pobawiłem, wyhodowałem wszystkie chocobo, ukończyłem Battle Square, i chyba tylko dwa weapony mi zostały do rozwalenia, na co nie miałem już cierpliwości. Ogólnie - świetna gra jest świetna ;>.

Tym samym zabrałem się za FFX. Podejście nr 3... Niestety nie mogę się jakoś to tej części przekonać. Zbyt cukierkowo, kolorowo, bohaterowie jakby się z cyrku urwali, a do tego wszelkie cut-scenki niszczy okropny wręcz dubbing (Tidus i Yuna na czele). Gra nie jest zła, ale jednak nie potrafi mnie wciągnąć tak bardzo, jak to zrobiła FFVII czy nawet FFXII. Ba, pierwszy FF mnie bardziej wciągnął niż to ;>.

Poza tym okazyjnie Another Century's Episode 3, oraz WarGames: Defcon 1 z PSX. Ciągle mam wrażenie w przypadku tej drugiej pozycji, że gram w jakiś remake Return Fire, co jest oczywiście plusem.
are91
CYTAT(Suavek @ 13 07 2008, 14:22) *
Tym samym zabrałem się za FFX. Podejście nr 3... Niestety nie mogę się jakoś to tej części przekonać. Zbyt cukierkowo, kolorowo, bohaterowie jakby się z cyrku urwali, a do tego wszelkie cut-scenki niszczy okropny wręcz dubbing (Tidus i Yuna na czele). Gra nie jest zła, ale jednak nie potrafi mnie wciągnąć tak bardzo, jak to zrobiła FFVII czy nawet FFXII. Ba, pierwszy FF mnie bardziej wciągnął niż to ;>.

A grałeś w FF X-2? To jest dopiero nowy wymiar cukierkowości wink.gif a raczej yucky.gif . Mi to w X nie przeszkadzało a i złego dubbingu nie pamiętam. W 7 też przydałoby się w końcu zagrać, ale zwyciężyło 8 do którego mam sentyment, bo wcześniej już grałem, ale nigdy nie ukończyłem. Po za tym lepiej wygląda smile.gif .

Na PS2 muszę w końcu zabrać się za FFXII, nie żeby mi się nie podobało, ale w roku szkolnym nie mam w tygodniu dostępu do PS2 i gry zaniechałem. Podchodzę także drugi raz do MGS2, tym razem na extreme i nie wiem czy to dobry pomysł (szczególnie, że chciałem zgłębić fabułę, a nie gameplay). Ukończyłem na razie epizod na tankowcu i bardzo nie podoba mi się, że pojedynki z bossami są rozgrywane nieuczciwie confused.gif . To ma być podniesienie poziomu trudności?
Suavek
CYTAT
A grałeś w FF X-2?
"Grałem". Włączyłem na 30min i szybko się tej gry pozbyłem. Parodia nie Final.

CYTAT
ale zwyciężyło 8 do którego mam sentyment, bo wcześniej już grałem, ale nigdy nie ukończyłem
Ósemka jest beeee ;>. Jedna z najmniej lubianych przeze mnie odsłon. Znudziło mnie na początku 2CD. Strasznie beznadziejna odsłona, zarówno pod względem systemu jak i fabuły/postaci.

CYTAT
To ma być podniesienie poziomu trudności?
Jeśli chodzi o poziom trudności MGS'ów, to niestety prawda jest taka, że różnica tkwi wyłącznie w ilości otrzymywanych obrażeń. Sam narzekałem grając niegdyś w dwójkę, że gra jest po prostu za łatwa, po czym włączyłem sobie Extreme. Wszystko z początku fajnie, dopóki nie doszedłem do Olgi, która zabiła mnie dwoma strzałami. Niezbyt zachęcający element rozgrywki.
are91
CYTAT(Suavek @ 14 07 2008, 00:51) *
CYTAT
ale zwyciężyło 8 do którego mam sentyment, bo wcześniej już grałem, ale nigdy nie ukończyłem
Ósemka jest beeee ;>. Jedna z najmniej lubianych przeze mnie odsłon. Znudziło mnie na początku 2CD. Strasznie beznadziejna odsłona, zarówno pod względem systemu jak i fabuły/postaci.

To tylko i wyłącznie twoja subiektywna opinia wink.gif . Na gamespocie i wileu innych serwisach oceny są takie same jak innych finali z 7 włącznie.
CYTAT(Suavek @ 14 07 2008, 00:51) *
CYTAT
To ma być podniesienie poziomu trudności?
Jeśli chodzi o poziom trudności MGS'ów, to niestety prawda jest taka, że różnica tkwi wyłącznie w ilości otrzymywanych obrażeń. Sam narzekałem grając niegdyś w dwójkę, że gra jest po prostu za łatwa, po czym włączyłem sobie Extreme. Wszystko z początku fajnie, dopóki nie doszedłem do Olgi, która zabiła mnie dwoma strzałami. Niezbyt zachęcający element rozgrywki.

To też, ale mi głównie chodziło o to że nie można np. zbić reflektora confused.gif . Później poczytałem trochę o innych bossach na extreme i wygląda to podobnie (nie fair).
Suavek
CYTAT("are91")
Na gamespocie i wileu innych serwisach oceny są takie same jak innych finali z 7 włącznie.
Na GameSpocie i wielu innych taki FFX-2 dostaje wysokie noty ;>. Może by zwolnili kogoś z pracy gdyby dali mniej? W końcu taaaaki tytuł ;p.

Zapewne daję to po raz setny, ale polecam obejrzeć te filmy - http://www.spoonyexperiment.com/games/FF8/ . Faktem jest, że gość w wielu miejscach przesadza i wyolbrzymia, ale tak w 80% podzielam jego zdanie na temat gry.

A nawet jeśli, to można się nieźle uśmiać ;>.
krupek1
ja mecze po raz 4 Downhill Domination
jed1ek
Aktualnie gram w świetne Canis Canem Edit - mam 52 % i IV Chapter, wszystkie lekcje oprócz 2 Art'ów zrobione; koszenie trawy i roznoszenie gazet również wykonane. Gra jest świetna, ma wciągającą fabułę i ciekawe misje poboczne przez co wciąga na długie godziny.
W międzyczasie gram również w MGS 3: SE - świetna gra. Jestem po walce z The Endem.

Zostały mi tylko RE 4 (ostatni chapter) i Burnout 3: Takedown.
MoniqaPS2PSP
aktualnie... nic. Ps2 się kurzy. Next geny skutecznie mnie odciągnęły od czarnulki. Z miesiąc temu skończyłam Persona 3 FES i Rouge Galaxy.
kurzyPL
Ku[piłem nowego Xboxas neirpzerobionego i mam pinaty i forzę, jutro dojdzie GTA IV i to będziem oja gra na najbliższe dni/tygodnie ;]
are91
CYTAT(kurzyPL @ 14 07 2008, 19:06) *
Ku[piłem nowego Xboxas neirpzerobionego i mam pinaty i forzę, jutro dojdzie GTA IV i to będziem oja gra na najbliższe dni/tygodnie ;]

Super, ale chyba ci się temat pomylił.
MoniqaPS2PSP
CYTAT(are91 @ 14 07 2008, 19:11) *
CYTAT(kurzyPL @ 14 07 2008, 19:06) *

Super, ale chyba ci się temat pomylił.

taki podekscytowany,że aż tyle BŁENDÓF narobił ;P Ja na razie czekam na PERSONA 4...
kurzyPL
Sorry, nei znam jeszcze dobrze tego forum i nie zauważyłem. A na PS2 gram w Vice City ;p
genetyk@
Burnout 3 takedown rzadzi jak na razie na mojej czarnuli..... muzyka,grafika,grywalnosc.

i jeszcze powrot do gta III
MoniqaPS2PSP
po trochu gram w shin megami tensei Nocturne. Bardzo dobry rpg z konkretnym poziomem trudości.
Ofeck
Skonczylem Mark of Kri i mam mieszane odczucia, za krotka, tylko 5,5 h grania i denna fabula, poza tym wszystkich wrogow mozna wykonczyc praktycznie tylko za pomoca reversala. swietne natomiast sa motywy skradankowe i ptak Kuzo.
Biore sie za dokanczanie FFXII bo rok grania to zdecydowanie za dlugo biggrin.gif
jed1ek
Ukończyłem główny wątek Canis Canem Edit + parę zadań pobocznych. Mam 80 % i 16,5 h na liczniku.
MGS 3: SE pekł w 11,5 h , na very easy za trudna ta gra nie była biggrin.gif . No ale teraz zamierzam przejść na normalu, a potem na extreme.
Fabuła w tej grze wymiata, finałowe sceny są świetne.

A teraz zagrywam się w GoW II icon_evil.gif . Brutalne akcje Kratosa rządzą.
Pogrywam sobie również w Battlefield 2: Modern Combat i Burnout'a 3 (gram w tę grę od 1,5 roku i nadal nie mogę się od niej oderwać).
RE 4 nadal czeka na swoją kolej.
Ghost493
3 kolosy pokonane w SotC, ale jakoś nie mogę się przemóc do dalszej gry. Kończę Call of Duty 3 a w kolejce czeka już Devil May Cry 3 tongue.gif
tomek1906
ja przeszedlem Godfathera a w oczekiwaniu na dotarcie FF X robie ''misje'' typu przejmowanie melin, sklepow itd. troche nudzi ale cos trzeba robic smile.gif
jaroz
re4 koncze,ale juz mnie szlag od tej gry trafia.
ashka
CYTAT(jaroz @ 19 07 2008, 21:22) *
re4 koncze,ale juz mnie szlag od tej gry trafia.

Dlaczego?

I u mnie RE4 leży i czeka, aż zakwitnie, dlatego mnie to ciekawi.
Figaro
mnie też ;p
pewnie chodzi mu o sterowanie i fabułę.
jaroz
fabula nawet daje rade.chodzi raczej o wszechobecny brak amunicji,troche skopane sterowanie,za drogi stuff u kupca.jestem juz przy koncu i mam prawie zero amunicji.nie wiem jak sobie dam rade z sadlerem ;]
Yap
God of War II, Titan Mode
Metal Gear Solid 2: Substance
montana
Okami w końcu dorwałem i pocinam aż miło
Call of Duty 3 czasami , ale strasznie badziewna jest , także chyba sobie odpuszczę
are91
CYTAT(jed1ek @ 19 07 2008, 16:42) *
Ukończyłem główny wątek Canis Canem Edit + parę zadań pobocznych. Mam 80 % i 16,5 h na liczniku.
MGS 3: SE pekł w 11,5 h , na very easy za trudna ta gra nie była biggrin.gif . No ale teraz zamierzam przejść na normalu, a potem na extreme.
Fabuła w tej grze wymiata, finałowe sceny są świetne.

Jajks, trochę popsułeś sobie przyjemność z gry IMO, na normal można wyrżnąć całą bazę wroga frontalnym atakiem, a co dopiero na easy ohmy.gif . Inna sprawa, że z początku byłem przerażony, że nie potrafię zajść strażnika od tyłu, ale jak się grało wcześniej tylko w mgsa 1 wink.gif . Na extreme to już konkretna gra. Chyba zrobiłem błąd bo zacząłem grać na extreme w MGS2, a celem miało być poznanie fabuły tongue.gif

CYTAT(montana @ 20 07 2008, 13:10) *
Call of Duty 3 czasami , ale strasznie badziewna jest , także chyba sobie odpuszczę

Nie wiem co ludzie chcą, 3 to przyzwoity CoD, trzyma poziom reszty i są nawet Polacy wink.gif . Rozumiem, że może się nie podobać, jak każda gra, tylko najwięcej negatywnych komentarzy widzę na forach i stronach o tematyce głównie pecetowej ;P

CYTAT(jaroz @ 20 07 2008, 11:54) *
fabula nawet daje rade.chodzi raczej o wszechobecny brak amunicji,troche skopane sterowanie,za drogi stuff u kupca.jestem juz przy koncu i mam prawie zero amunicji.nie wiem jak sobie dam rade z sadlerem ;]

? Grasz na pro? Bo na innych poziomach amunicji jest od cholery, sam na pro nie grałem, ale słyszałem, że tam jest z tym gorzej.

Mnie też przy tej grze szlag trafiał, ale właśnie z powodu absolutnie nędznej fabuły i monotonni. Cały czas łazi się po coraz to innych lokacjach (to jest +) i wyrzyna stada idiotów różnego rodzaju. Jak patrzyłem na czas i widziałem ponad 15h, później 20h to nie mogłem się doczekać kiedy ta gra się skończy. A dziadostwo trwało z tego co pamiętam jeszcze 4 godziny. Ogółnie grta jest fajna, ciekawi bossowie, świetna grafika, przez pierwsze 10 h strzela się bardzo przyjemnie, ale brak klimatu zaszczucia, biegania i ukrywania się przed wieśniakami i resztą bandy. Gra też wcale nie jest straszna; jest kilka fajnych motywów, jak potwór z zaszytymi oczami, koleś z piłą, czy obrona chatki, ale nic oszałamiającego. Lokacje są bardzo ładne i klimatyczne, postaci Leona, Ady i tego Hiszpana którego imienia już nawet nie pamiętam, miały podstawy do bycia naprawdę ciekawymi bohaterami, ale tego nie wykorzystano. Gdyby fabuła była choć trochę ciekawa i rozbudowana grałoby się dużo lepiej i pewnie nie narzekałbym na czas gry, jednak w tej formie - nuda. Nie rozumiem jak można dać takiej grze ocenę wyższą niż 9, dla mnie to mocne 8+, ponieważ uważam, że opowiadana historia powinna być, tak samo jak w dobrych filmach, co najmniej ciekawa, by daną grę uznać za genialną (a za taką uznano RE4).
segal258
Ja ją uważam za genialną i dlatego też ukończyłem ją około 8 razy, między innymi dlatego by kupic każdą bonusową broń . A i nie rozumiem tego jak komuś mogło brakować ammo, ja zawsze miałem dosyc nawet grając na pro. Po prostu trzeba umieć grać wink.gif
tomek1906
Dziś wystartowalem FF X pierwszy kontakt z tą serią, jest ok chociaż nie mogę sie jeszcze połapać co i jak, niestety nie wiedzialem jak sie zapisuje tongue.gif i lecialem na pale przed siebie az zaliczylem Game Overa i musialem zaczac od nowa smile.gif
Figaro
Dragon Quest VIII - Gram i na prawdę, dopiero po 15 godzinach się bardziej wkręciłem. Bajeczna grafika, wspaniały (dla mnie) klimat i te uczucie wielkości świata... Żałuję jedynie, iż tak małe jest zróżnicowane muzyczne. Ale gra jest super.

Resident Evil 4 - Wczoraj o północy grałem przez 3 godziny (mój osobisty rekord co do tej gry smile.gif i muszę przyznać że wcześniej byłem chyba trochę zbyt surowy dla tej gierki. Co prawda, sterowanie i ta kamera ułożona zbyt nisko irytują to jednak gra przez to.... zyska! Hehe, trochę to głupie ale czasem gdy się nim zamotasz i wiesz że obrócenie się zajmie ci trochę czasu, wzrasta czynnik strachu. Nie rozumiem ludzi, którzy mówią, że RE 4 nie jest straszne. Ja kilka razy modliłem się o save i wyłączenie tego cholerstwa a gdy w końcu save'owałem... pykałem dalej smile.gif. Obecnie jestem w tym ogrodzie-labiryncie gdzie sa psy. Daleko to już?

Headhunter - Czasem zagram, fajny klimat, fajny motorek, fajny główny bohaterek. Sterowanie jeszcze gorsze niż w RE 4 ale przeżyć się chyba da. Obecnie utknąłem, te misje na licencje wkurzają;/

Jak X - nadal nie mogę się przekonać do tego modelu jazdy, jedna z najbardziej irytujących mnie gier na PS2!! Z całym szacunkiem dla serii. Chociaż filmiki fajne.

Burnout Revenge - Chyba jedne z nielicznych wyścigów, które uwielbiam. Wyłączyłem większość OST-a i zostawiłem kilka najlepszych. System jazdy rządzi, muza rządzi, szybkość rządzi. Na razie mam 48 procent, a jestem już prawie przy ostatniej "kategorii" - dziesiątej. Jak do cholery zdobyć kolejne 50 procent? ;P Potem się zabiorę za B: Takedown, ale ta okropna muza mnie dobija.

Crash Twinsanity - Na prawdę za***bisty platformer smile.gif. Nie rozumiem tej krytyki. Crash w najlepszej formie przecież! Co prawda, wkurzają niedoróbki i niekiedy bezsensowne rozwiązania, ale jak nie można kochać tego humoru, bohatera i historii która przez swa idiotyczność mnóstwo zyskuje? Te ucieczki przed potworami, czy latającym busem (rotfl), albo chodzenie nie tylko rudzielcem ale i Neo albo siostrą N - cacy. Fajna grafika, przyjemna muzyka - nie mogę się oderwać od konsoli i ta gra najczęściej gości obecnie w czytniku, zaraz po DQ VIII.

Call of Duty: Big Red One - Gram gdy jestem zły (często czyli) i wtedy włączam Calla. Żadna podnieta raczej, tym bardziej że wojenne to jedne z najnudniejszych gatunków, ale mam dla tej serii szacunek. Gram czasem, gdy mi się nudzi.

Time Splitters 2 - Najczęściej w MP, ale gdy jestem sam - czasem tez zarzucę, by śrubować wyniki. Polecam zdecydowanie, jedynka nie jest aż tak fajna.

FFX - rzadko, ale jednak. Grę przeszedłem, lecz nadal szukam składników by taki Auron w końcu dawał większe ataki niż 9999 ;p.
segal258
A ja aktualnie na ps2 nie gram w nic bo sie zepsuło ;( Ale jakby działała to pewnie przeszedł bym jeszcze raz god of war 2 tongue.gif
Ghost493
Ja po skończeniu Cod3 wziąłem się za DMC3 ale jakoś słabo mi idzie. Teraz czeka mnie walka z Cerberusem smile.gif
are91
CYTAT(Figaro @ 22 07 2008, 17:32) *
Resident Evil 4 - Wczoraj o północy grałem przez 3 godziny (mój osobisty rekord co do tej gry smile.gif i muszę przyznać że wcześniej byłem chyba trochę zbyt surowy dla tej gierki. Co prawda, sterowanie i ta kamera ułożona zbyt nisko irytują to jednak gra przez to.... zyska! Hehe, trochę to głupie ale czasem gdy się nim zamotasz i wiesz że obrócenie się zajmie ci trochę czasu, wzrasta czynnik strachu. Nie rozumiem ludzi, którzy mówią, że RE 4 nie jest straszne. Ja kilka razy modliłem się o save i wyłączenie tego cholerstwa a gdy w końcu save'owałem... pykałem dalej smile.gif. Obecnie jestem w tym ogrodzie-labiryncie gdzie sa psy. Daleko to już?

Burnout Revenge - Chyba jedne z nielicznych wyścigów, które uwielbiam. Wyłączyłem większość OST-a i zostawiłem kilka najlepszych. System jazdy rządzi, muza rządzi, szybkość rządzi. Na razie mam 48 procent, a jestem już prawie przy ostatniej "kategorii" - dziesiątej. Jak do cholery zdobyć kolejne 50 procent? ;P Potem się zabiorę za B: Takedown, ale ta okropna muza mnie dobija.

RE4 - Mniej więcej połowa gry. Strach przed zarżnięciem po 0,5h gry to nie to samo co ten obecny w SH, RE2 czy Alone in the dark 4 chociażby, bazującym na tym czego nie widać. Po RE4 oczekiwałem klimatu zaszczucia, ucieczki, niestety nie ma w tej grze go zbyt wiele. Nie brakuje za to adrenaliny związanej z eksterminacją wyłażących z każdej strony przeciwników i to jest plus

B:R - B: Takedown, czyli 3? Mi się muzyka podobała, wesoły amerykański rock idealnie pasuje do tej gry. Zaliczyłem zonk gdy w B: dominator usłyszałem avril lavigne i to w 5 wersjach językowych jednego kawałka wacko.gif , na szczęście pozostałe kawałki są ok (nawet Alice in Chains się znalazło), jednak trójka i tak ma lepszy ost smile.gif
Ken Marinaris
FRONT MISSION 4 w wersji NTSC(PALowej nie ma)
W serii zakochalem sie przy czesci 3.,4 jest dosc podobna w zalozeniach.
Grafika nie jest moze najwyzszych lotow,ale mnogosc kombinacji z broniami,czesciami,linkami miedzy pilotami,battle skillami... przyprawia o zawrot glowy.
Polecam jak diabli...
Figaro
CYTAT(are91 @ 22 07 2008, 20:35) *
CYTAT(Figaro @ 22 07 2008, 17:32) *
Resident Evil 4 - Wczoraj o północy grałem przez 3 godziny (mój osobisty rekord co do tej gry smile.gif i muszę przyznać że wcześniej byłem chyba trochę zbyt surowy dla tej gierki. Co prawda, sterowanie i ta kamera ułożona zbyt nisko irytują to jednak gra przez to.... zyska! Hehe, trochę to głupie ale czasem gdy się nim zamotasz i wiesz że obrócenie się zajmie ci trochę czasu, wzrasta czynnik strachu. Nie rozumiem ludzi, którzy mówią, że RE 4 nie jest straszne. Ja kilka razy modliłem się o save i wyłączenie tego cholerstwa a gdy w końcu save'owałem... pykałem dalej smile.gif . Obecnie jestem w tym ogrodzie-labiryncie gdzie sa psy. Daleko to już?

RE4 - Mniej więcej połowa gry. Strach przed zarżnięciem po 0,5h gry to nie to samo co ten obecny w SH, RE2 czy Alone in the dark 4 chociażby, bazującym na tym czego nie widać. Po RE4 oczekiwałem klimatu zaszczucia, ucieczki, niestety nie ma w tej grze go zbyt wiele. Nie brakuje za to adrenaliny związanej z eksterminacją wyłażących z każdej strony przeciwników i to jest plus

B:R - B: Takedown, czyli 3? Mi się muzyka podobała, wesoły amerykański rock idealnie pasuje do tej gry. Zaliczyłem zonk gdy w B: dominator usłyszałem avril lavigne i to w 5 wersjach językowych jednego kawałka wacko.gif , na szczęście pozostałe kawałki są ok (nawet Alice in Chains się znalazło), jednak trójka i tak ma lepszy ost smile.gif

RE 4 - To prawda, powinno być więcej akcji z ucieczką, tym bardziej z tą kamerą ;p

B:r - Chodzi mi o 3. I jak mogą pasować do tej gry lekki amerykański rock? Ja chcę super mocny i ostry rock gdy dopi****lam nitro! Wtedy właśnie mogę zakochać się przy tej gierce. smile.gif
montana
CYTAT(are91 @ 22 07 2008, 13:39) *
CYTAT(montana @ 20 07 2008, 13:10) *

Nie wiem co ludzie chcą, 3 to przyzwoity CoD, trzyma poziom reszty i są nawet Polacy wink.gif . Rozumiem, że może się nie podobać, jak każda gra, tylko najwięcej negatywnych komentarzy widzę na forach i stronach o tematyce głównie pecetowej ;P

Dziwisz im się ? biggrin.gif
Nie lubię w ogóle serii CoD , nie wiem po co za to się brałem . Cały czas ktoś mi się plącze pod nogami , wchodzi na linię ognia , celownik jakoś w tej odsłonie dziwnie pojawia się i znika , rozszerza i h.j go wie co jeszcze . Jedyne co mogę pochwalić to jazdę dżipem biggrin.gif
Ofeck
Skończyłem wczoraj Medal of Honor:EA i zajęło mi to 2 dni sad.gif no ale przynajmniej było ciekawie.

Obecnie jestem w trakcie Midnight Club 3 i muszę przyznać, że to jedna z najbardziej wciagających gier w jakie grałem.

Pogrywam sobie także w Forbidden Siren, ale ta gra odpycha mnie trochę chaotycznością rozgrywki, fakt że jestem dopiero na trzeciej misji ale jakoś tak nie wiadomo co i jak.
Konar$ky
Ratchet & Clank 2 ^^ A w kolejce Driver Parallel Lines oraz klasyki: THPS3, NBA Street Vol.2, Pitfall ^^ Żebym tylko się do końca wakacji wyrobił tongue.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.