orion50
11 03 2007, 14:12
OKAMI - gra mocarna. Nareszcie coś spokojnego.
PES5
MGS 3
GT4
Konar$ky
11 03 2007, 18:44
Okami mi się nudzi, ale i tak w od czau do czasu gram, a tak poza tym:
GTA: VCS - a grając w LCS myślałem że GTA mi się przestało podobać. Tamta część była poprostu zwalona
Need For Speed: Underground - nigdy mi się nie udało przejść

Może tym razem wyjdzie

Wkur.wiony na:
Family Guy - 25% gry i save mi się spier.dolił. I jak się nie wku.rwić
Kalinho
11 03 2007, 19:58
lumines plus razem z amplitude- super mix
czejenix
12 03 2007, 01:36
Ps2 mam od niedawna, narazie gram w stare tytuły:). Dzis skonczyłem Moh:Frontline(przecietne jak na dzisiejsze czasy). Aktualnie mecze SSX 3(wypas giera:D:), Fight night 3.
bede zaczynac cold winter'a... tylko musze zrobic 2mb miejsca na memorce
Heviro (Fanboy BDG)
12 03 2007, 16:47
Ja dorwałem wreście Yakuzę genialna gierka ach ten klimat tokio noc ą poprostu bajka
Ja na razie jest 30 w rankingu SSX OT. Nie powiem trudne to jak cholera.Ale jaka satysfakcja jak jedzie się gościem z głową królika i demonicznymi skrzydełkami.
raven_raven
12 03 2007, 19:36
Niedawno grałem w Gran Turismo 4, jeszcze wcześniej Tekken 5 i PES... Koniec z tymi czysto technicznymi, realistycznymi grami!!! Nie mówię że są złe, są wspaniałe, ale co za dużo to i świnia nie zje. Ale do rzeczy dorwałem Burnouta 3! OMG! Co za rozróba, co za grafika, co za masakra! Nawet fajny model jazdy i te crashbreakery. Uwierzcie, jak po paru miesiącach katowania GT4 siada się do tego(pierwszy raz w życiu grałem) to ja pierdziele! Kopara leży pod szafą, cieszę michę jak cho.lera i mam podniętę że hej! Ja to pędzi, wygląda, jaka zabawa! SUUUUUPER. A jeszcze dorwałem demko NFS:U2(jest na płycie B3), i już rozumiem czemu Carbon jest brzydszy graficznie(też grałem)... Piękna grafa. Naprawdę zastanawiam się, ile jeszcze mocy ma ta maszyna zwana Czarnulą.
zajebisty
12 03 2007, 20:50
Nfs undergraund 2 moj ulubiony.Ma lepsza grafe od carbon.
CYTAT((pipi) @ 12 03 2007, 22:50)

Nfs undergraund 2 moj ulubiony.Ma lepsza grafe od carbon.
heh, a myslalem, ze tylko ja tak mysle xD ogolnie U2 jest chyba najbardziej miodny, a i opcje tuningu fur sa tu najlepsze
gt4 na reszte nie mam ochoty nawet.
@Raven
Jeśli masz taką podjarę grafą w B3 to spróbuj pograć w Burnout Revenge. Tam to grafa urywa głowę!
Konar$ky
13 03 2007, 15:05
CYTAT
@Raven
Jeśli masz taką podjarę grafą w B3 to spróbuj pograć w Burnout Revenge. Tam to grafa urywa głowę!
Podpisuje się pod tym całym ciałem i duszą! Dobrze chłopak gada! Dolejcie mu wódki i ze 2 dziwki dajcie
Hehe. Dzięki. Przyda się
marcin86
13 03 2007, 15:44
Ja gram w demko jakie dostalem od sony za zarejestrowanie na ich stronie a tam jest fifa 07 ,f1 06, arthur ostatnio recenzja tej gry w PSX byla i naprawde opada kopara jak to wyglada

,
Skonczylem okami (wszez i w zdluz) teraz zabieram sie za poraz 3 w the bully
Samurai Warriors 2 - z poczatku w ogole mi nie podeszla, ale po przegranych 10 godz robi sie coraz ciekawiej. No i mozna Musashi'm Miyamoto powalczyc
Romance of the three kingdoms XI - byloby fajnie gdyby nie fakt, ze komp robi co chce i niszczy moje imperium bez mrugniecia okiem na najnizszym poziomie trudnosci. Do tego dochodza problemy z pelnym ogarnieciem calego systemu, a niektore rzeczy do dzisiaj pozostaja dla mnie zagadka ;/
Rotting carcass
15 03 2007, 21:08
Aktualnie liero.
free running
most wanted
burnout revenge
..musze to skonczyc zeby przejsc do nastepnych ho tytulow

dominator & carbon
God Of War, odświeżenie przed nadchodzącym sequelem
sporadycznie San Andreas
Okazyjnie Resident Evil 4 i Super Robot Taisen Alpha 3.
PaRappa The Rapper 2 !! brzydszej grafiki na ps2 jeszcze chyba niewidzialem ale i tak gra wymiata xD
Gural666
17 03 2007, 17:58
Dla mnie na czasie zawsze jest METAL GEAR i to nie wazne jaki najlepszy pierwszy na PSX rzadzi!!! Potem kolejne czesci !!
Daleko za metalem jeszcze dla rozrywki DMC3 MUZYKA MISTRZ!!!! chociaz i tak poszczam swoja bardziej hardcoreowa
Konar$ky
17 03 2007, 20:30
Łuuuuuuuuuuu..............ile to czasu i gier mineło jak ostatnio tu pisałem. Ok, no to tak. C.o.D 3 zaliczony, Onimusha 3 po miesięcznej przerwie też, w Okami przestałem grać, NFS'a od czasu do czasu, jestem już w połowie GTA: VCS i zacząłem nowy tytuł który już mnie wciągnął czyli..................Jak 3. TA GRA JEST ZAJE*ISTA!!!!!!!!!
P.S. Z góry pytam.............ma ktoś może jakieś namiary na darmowy, polski poradnik do tej gry??
Własnie sie zabrałem za Okami, gra całkiem pozytywna i wciągająca, ale jako że za 5h wejde w posiadanie GoW 2 to chyba Okami pójdzie w odstawke
Resident Evil 4 na zmiane z Devil may Cry 3 i Vice City
basbot11
18 03 2007, 16:26
YAKUZA, fajny szpil.
A ja sie sam sobie dziwię bo ostatnio najwięcej na PS2 pykam w Fifę 07...
Kratos666
19 03 2007, 18:28
ja pykam w Vice City
A ja w oczekiwaniu na Vice City Stories pykam w starego dobrego Residenta A.D. 1996.
Okami, zostałem całkowicie pochłonięty przez tę grę.
GoW2
Burnout Dominator przeplatany z The Incredible Hulk: Ultimate Destruction na zmiane z Rogue Galaxy oraz God of War 2 ;p
raven_raven
19 03 2007, 19:26
WRC - Rally Evolved. Na razie słabo(już Colin 04 na moim 4-letnim kompie wygląda ładniej), ale dam tej grze 2-3 dni szansy
Ja wczoraj kupiłem dopiero co Ratchet i Clank 2 i zapowiada się super gierka.
A czy ktoś kojarzy jak włączyć multiplayer split screen w tej grze?
FFXII, Burnout Dominator, Smack Down 2007
Rogue Galaxy, Ar Tonelico Melody of Elemia
Chciałem ambitnie spróbować oldschoolu no i mam ,już ponad 120 h w Dragon Warrior 7 ale jak zaczynam to kończe.A tak poza tym pomagam mojemu synkowi w Raymanie 3
Sztajniec
20 03 2007, 13:05
Burnout Dominator - ambitnie (jak na mnie) - zaliczam wszystko na złoto!
CYTAT(Wy(pipi)o @ 20 03 2007, 15:35)

Pokemon Gold
na ps2?
Tak na ps2, tylko mi nie mów, że nie wiedziałeś że można do niego podłączyć gbc.
A tak serio - Vice City + Resident Evil:4 + Burnout:Revenge
God of War po raz kolejny w oczekiwaniu na sequela
Super Big Boss
20 03 2007, 21:23
vice city stories, free running, 10, 000 bullets
Tony111
21 03 2007, 14:03
ja teras najczęsciej gram w FINALA FANTASY 12 i BURNAOUT DOMINATOR
Sztajniec
21 03 2007, 15:55
God of War - pokochałem tę grę.
Madejsan
21 03 2007, 16:06
Dragon Quest 8

i Burnout Dominator
Suikoden V a niedługo Final Fantasy XII i God of War
ProChaoS
25 03 2007, 17:35
Black i BR.
Konar$ky
26 03 2007, 12:09
NFS kompletnie odłożony, Okami dla mnie nie istnieje, Jak 3 zaliczony.
Obecnie:
-Family Guy (daje tej grze jeszcze jedną szansę)
-GTA: VC (końcówka)
-God Of War:
CYTAT
God of War - pokochałem tę grę.
Ja też
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.