Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: W co AKTUALNIE gracie?
Forum PSX Extreme > Platforma > Sony > PS2
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23
Coati
przestalem grac w gow'a 2 [recka w PE mnie zniechecila tongue.gif , zacze znowu grac jak skonczy sie hype na ten tytuł]... i gram w I.Q Remix+ (NTSC-J) - kto pamieta Kurushi na PSX'a ten wie o co chodzi smile.gif
Istance
Ostatnio coś mnie na Burnouty wzięło, dlatego szybko skończyłem Dominatora i nadrabiam zaległości grając w Revenge, który IMO wypada znacznie gorzej od 3 Takedown czy najnowszej części - perspektywa walenia w tył samochodów nie wygląda zbyt realistycznie. Jako wielki fan japońskich RPG'ów również kończę przygodę z FFXII tongue.gif
Destoyer
GTA SA-MP :przez neta!
Okami
RE 4
van_guard
Ostatnio leci GoW, Burnout Revenge i od czasu do czasu Black (ech, który to już raz przechodzę te gry? tongue.gif)
Sztajniec
Z braku czasu, ciągle GoW (póki co prawie 7h na liczniku, pewnie zaraz koniec...) , Burnout Dominator i Black smile.gif
mate5
Zdziwię was ale poraz enty przechodzę thug 2 nie wiem dlaczego? Wiem że to nie temat ale teraz to sobie raczej w piratów (IGN: 3.cool.gif na GBA.
FLooK
VP:Sileria
GT4
Kilzone (net)
krzystofik
Formula One 04 i Pro Evolution Soccer 5
notabene, niezwykle motywujące szpile smile.gif
raven_raven
Need for Speed Underground 2, Burnout, Gran Turismo 4 przeplatane krótkimi partyjkami w inne szpile, przymierzam sie do Final Fantasy X smile.gif.
Kwapi
Na razie ratuje Angele w Ratchet & CLank 2. Gra jest wyczepista w kosmos! Szkoda że nie ma multi sad.gif.
A czy tylko ja nie moge znaleź tematu o tej super grze? Są tematy o R&C i R&C3. confused.gif
Kalinho
TD: Unlimited- ech żeby tylko grafa była lepsza- byłby najlepszy racer na ps2
Babunia Staszek
a ja bardzo skromnie ostatnio...
- dominator
- god of war 2
- resistance (skonczony)
-motorstorm (juz mnie irytuje...)

a od poniedzialku VF5 i reszta idzie w kąt.... jeeeeeeeeeee
Mikes
Parappa the rapper 2. Najłatwiejsza gfra muzyczna w jaką grałem, tylko ostatnią plansze powtarzałem 2 razy a sama gra pękła za jednym podejsciem, trochę szkoda bo fajna, ale masterowac tego mi sie nie chce
Senshi
- Test Drive Unlimited
- Free Running
- immortal PES 6
- Marc Ecko's: Contestant Under Pressure - PC
a_di1
OKAMI. Ta gram ma konkretny klimat.
Szczawik
Aktualnie to jest SSX ON Tour w przerwach SingStar Legends i Killzone
_Dreamcast_Fan_
Aktualnie rozgrywam mecze towarzyskie w Pro Evo 6 biggrin.gif
W środę przyjdzie do mnie najnowszy Medal of Honor, więc sytuacja ulegnie zmianie ^^
Junkhead
Aktualnie przechodze drugi raz Shadow of Rome na wyższym poziomie trudności, czyli hard.
Master League w PES 6.
Czeka na mnie jeszcze czwarty Silent Hill, jestem gdzieś w połowie, ale jakos nie mam czasu żeby przejść tą grę.
Tony111
ja teras gram w :

1 God Of War 2 (do kanczam go i zaczne na wyszym poziomie )
2 God of War 1 ( na najwyszym poziomie )
3 Burnout Dominator (jusz koncze go )
4 Final Fantasy 12 (tesz jusz dokanczam)
5 Test Drive Unlimited ( dopiero zaczołem )

i co bendzie dalej ?????? sie zobaczy smile.gif) biggrin.gif
Wojtq
Bez obrazy Tony111, ale czy Ty piszesz tak specjalnie? Nie wierzę, że tak można...
Junkhead => szczerze polecam i zalecam Ci przejście czwartego Silent'a - jeśli trafisz na końcówkę "bad" to powinieneś być usatysfakcjonowany, jeżeli tylko poczułeś klimat tej części wink.gif
A ja dalej męczę God of War na God Mode - powoli zaczynają się schodki, ale dam radę biggrin.gif
Tony111
wiem że sailen jest Wywalony w kosmos ma taka fabułe i to zawaliscie jest pokazane w tej grze a dlamnie śą tesz kozackie a dla sajlenta niemam głowy jak grałem z kolegami samemu w nocy o 12 z głosem na fula to sie zaj.... bałem jak małe dziecko niewiem dlaczego wink.gif
Junkhead
CYTAT(Wojtq @ 8 04 2007, 16:23) *
Junkhead => szczerze polecam i zalecam Ci przejście czwartego Silent'a - jeśli trafisz na końcówkę "bad" to powinieneś być usatysfakcjonowany, jeżeli tylko poczułeś klimat tej części wink.gif

Nie musisz mi tego polecać bo gra jest świetna biggrin.gif Klimat oczywiście poczułem, ale ostatnio bardziej poczułem klimat Shadow of Rome. Dzisaj może pogram Sh, a jutro to już napewno.
Wojtq
CYTAT(Junkhead @ 8 04 2007, 16:46) *
Nie musisz mi tego polecać bo gra jest świetna biggrin.gif Klimat oczywiście poczułem, ale ostatnio bardziej poczułem klimat Shadow of Rome. Dzisaj może pogram Sh, a jutro to już napewno.

Pomyślałem, że jesteś jedną z tych osób, które krytykują tą część za jej odmienność (co dla mnie akurat zalicza się na plus), i chciałem Cię naprowadzić na słuszną ścieżkę biggrin.gif wink.gif
Tony111
można powiedziec ze jestem weteranem gier wideo bardzo duzo gier przeszedłem na większosc konsol i tesz PC
sore ze sie tak chwałe cool.gif
Wojtq
CYTAT(Tony111 @ 8 04 2007, 16:53) *
można powiedziec ze jestem weteranem gier wideo bardzo duzo gier przeszedłem na większosc konsol i tesz PC
sore ze sie tak chwałe cool.gif

Mnie nie chodziło o ilość gier w jaką grasz, ale styl pisania - popracuj nad tym, na pewno nie ucierpisz wink.gif
Kwapi
Ostatnio tylko GOD OF WAR! Żadna inna gra mnie tak nie wciągnęła. Czasem Fifa Street 2 w przerwach na SSX On tour i Ratchet & CLank 2.
wiki1993
God of War- zabieram się za God Mode, jak narazie nie jest tak trudno wink.gif
banny
metal gear solid 2 : sol
Zwyrodnialec
Mortal Kombat: Shaolin Monks. Niestety, jestem już nieziemsko wkuuuurwiony faktem, że w wersji PAL wycięto MK 2 sad.gif.
White
Ciekaw jestem czy ktokolwiek czyta te posty?

Ja np. gram teraz w SH4: The Room, ale kogo to obchodzi? ;]
wiki1993
CYTAT(White @ 13 04 2007, 14:10) *
Ciekaw jestem czy ktokolwiek czyta te posty?

Ja np. gram teraz w SH4: The Room, ale kogo to obchodzi? ;]

Ja tam lubię poczytać w co inni grają tongue.gif

Dalej GoW, choć już tracę chęć do gry- God trochę mnie wkurza wink.gif
Mejm
Spartan: Total Warrior biggrin.gif
Rzemysław
Suikoden V i Valkyrie Profile 2: Silmeria - kolejne razy męczę na zmianę wink.gif

Resident Evil 4 - po raz drugi cool.gif

Oczywiście codziennie meczyk w PES6 laugh.gif
Prince_Hellsing
Ja też lubię czytać w co inni grają smile.gif

Ja cioram aktualnie w God Of War, Tekken 5 ofkoz smile.gif The Getaway Black Monday i Black smile.gif
wojti411
trudno musze skopiowac schemat cioram w God of War na godzie, cos dziwne ze wszyscy tera w to graja dry.gif
Konar$ky
SSX: On Tour
SSX 3
Black
DMC 3

Heh, tylko ja już nie gram w GoW'a (hehe, już przeszedłem tongue.gif)

Poza tym, ja też lubie czytać ten temat smile.gif
FLooK
Ja też się przymierzam do kupna GOWa bo chcę się zahartować przed GOWem II.

GT4<---jak zwykle
Darkwatch<---kiczowaty tytuł, ale łyknę dla formalności
PES6<---od czasu do czasu jakiś mini turniej z kolegami
Wyjebo
A ja ostro napierniczam w Final Fantasy 12, pomimo kilku niedorobek stwierdzam iż jest to jedna z najlepszych części serii.
Grać!!!
Kwapi
a czu spartan:TW jest równie fajny co Gow?Bo chyba sobie go łykne tylko nie wiem czy warto.
FLooK
Nie grałem w GOWa jeszcze, ale mogę Ci powiedzieć, że ze Spartanem zabawa przednia.
raven_raven
Ja teraz GTA San Andreas na 100 %
Mejm
CYTAT(Kwapi @ 13 04 2007, 21:42) *
a czu spartan:TW jest równie fajny co Gow?Bo chyba sobie go łykne tylko nie wiem czy warto.

Rownie fajny ale mniej efekciarski (zadnych blyskow, wyskokow na 10m i bączkow w powietrzu) za to rownie brutalny. Swietny system sterowania. No i shiled bash rulez (-_-). Zdecydowanie polecam nawet tym ktorym "300" sie nie podobalo tongue.gif
Kwapi
Są tacy? wink.gif
Konar$ky
CYTAT
Są tacy? wink.gif

Noooooooo, np.: mój nauczyciel od historii (pozdro dla pana Zbiga Welke!!) który twierdzi że jest zabardzo efekciarski.

A tak w temacie to ostatnio mało gram, bo pinkna pogoda za oknem i mnie kusi. Wy też tak macie?
Wyjebo
CYTAT(Konar$ky @ 14 04 2007, 16:26) *
A tak w temacie to ostatnio mało gram, bo pinkna pogoda za oknem i mnie kusi. Wy też tak macie?

Raczej nie, od kiedy mam FFXII nic innego sie nie liczy.
banny
Ja cioram w mgs2, ale o dziwo ta gra mnie nei ciagnie, jakos wole dalej przechdozic re4...
Jakos nei moge sie 'wciagnac' w mgs2..
Wyjebo
CYTAT(banny @ 14 04 2007, 17:08) *
Ja cioram w mgs2, ale o dziwo ta gra mnie nei ciagnie, jakos wole dalej przechdozic re4...
Jakos nei moge sie 'wciagnac' w mgs2..

Jeżeli wcześniej grałeś w trojke to sie nie dziwie, miałem podobnie,a co do re4...tą gre chce sie przechodzić
nawet i 30 raz. wub.gif
aux
Kupiłem se za dwie dyszki Gran Turismo 3 i cioram do bólu. Piękna gierka, choć GT4 lepsze bo większe i w ogóle.
Wyjebo
CYTAT(aux @ 14 04 2007, 17:27) *
Kupiłem se za dwie dyszki Gran Turismo 3 i cioram do bólu. Piękna gierka, choć GT4 lepsze bo większe i w ogóle.

Bo ja wiem czy lepsze..."bo większe i w ogóle", ciekawy argument. Jak dla mnie gt4 to tylko dodatek do gt3.
aux
CYTAT(Wy(pipi)o @ 14 04 2007, 16:29) *
CYTAT(aux @ 14 04 2007, 17:27) *

Bo ja wiem czy lepsze..."bo większe i w ogóle", ciekawy argument. Jak dla mnie gt4 to tylko dodatek do gt3.

Punkt widzenia. Ty pewnie grałeś najpierw w GT3, a ja dopiero teraz zaczynam przygodę z trójeczką, po przejściu czwórki. Więc dla mnie ta gra to taki wstęp do GT4 smile.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.