przestalem grac w gow'a 2 [recka w PE mnie zniechecila

, zacze znowu grac jak skonczy sie hype na ten tytuł]... i gram w I.Q Remix+ (NTSC-J) - kto pamieta Kurushi na PSX'a ten wie o co chodzi
Istance
26 03 2007, 16:15
Ostatnio coś mnie na Burnouty wzięło, dlatego szybko skończyłem Dominatora i nadrabiam zaległości grając w Revenge, który IMO wypada znacznie gorzej od 3 Takedown czy najnowszej części - perspektywa walenia w tył samochodów nie wygląda zbyt realistycznie. Jako wielki fan japońskich RPG'ów również kończę przygodę z FFXII
Destoyer
26 03 2007, 16:44
GTA SA-MP :przez neta!
Okami
RE 4
van_guard
26 03 2007, 19:19
Ostatnio leci GoW, Burnout Revenge i od czasu do czasu Black (ech, który to już raz przechodzę te gry?

)
Sztajniec
27 03 2007, 15:02
Z braku czasu, ciągle GoW (póki co prawie 7h na liczniku, pewnie zaraz koniec...) , Burnout Dominator i Black
Zdziwię was ale poraz enty przechodzę thug 2 nie wiem dlaczego? Wiem że to nie temat ale teraz to sobie raczej w piratów (IGN: 3.

na GBA.
VP:Sileria
GT4
Kilzone (net)
krzystofik
28 03 2007, 16:25
Formula One 04 i Pro Evolution Soccer 5
notabene, niezwykle motywujące szpile
raven_raven
31 03 2007, 10:06
Need for Speed Underground 2, Burnout, Gran Turismo 4 przeplatane krótkimi partyjkami w inne szpile, przymierzam sie do Final Fantasy X

.
Na razie ratuje Angele w Ratchet & CLank 2. Gra jest wyczepista w kosmos! Szkoda że nie ma multi

.
A czy tylko ja nie moge znaleź tematu o tej super grze? Są tematy o R&C i R&C3.
Kalinho
31 03 2007, 21:10
TD: Unlimited- ech żeby tylko grafa była lepsza- byłby najlepszy racer na ps2
Babunia Staszek
31 03 2007, 21:15
a ja bardzo skromnie ostatnio...
- dominator
- god of war 2
- resistance (skonczony)
-motorstorm (juz mnie irytuje...)
a od poniedzialku VF5 i reszta idzie w kąt.... jeeeeeeeeeee
Parappa the rapper 2. Najłatwiejsza gfra muzyczna w jaką grałem, tylko ostatnią plansze powtarzałem 2 razy a sama gra pękła za jednym podejsciem, trochę szkoda bo fajna, ale masterowac tego mi sie nie chce
- Test Drive Unlimited
- Free Running
- immortal PES 6
- Marc Ecko's: Contestant Under Pressure - PC
OKAMI. Ta gram ma konkretny klimat.
Szczawik
2 04 2007, 14:56
Aktualnie to jest SSX ON Tour w przerwach SingStar Legends i Killzone
_Dreamcast_Fan_
8 04 2007, 11:11
Aktualnie rozgrywam mecze towarzyskie w Pro Evo 6

W środę przyjdzie do mnie najnowszy Medal of Honor, więc sytuacja ulegnie zmianie ^^
Junkhead
8 04 2007, 14:57
Aktualnie przechodze drugi raz Shadow of Rome na wyższym poziomie trudności, czyli hard.
Master League w PES 6.
Czeka na mnie jeszcze czwarty Silent Hill, jestem gdzieś w połowie, ale jakos nie mam czasu żeby przejść tą grę.
ja teras gram w :
1 God Of War 2 (do kanczam go i zaczne na wyszym poziomie )
2 God of War 1 ( na najwyszym poziomie )
3 Burnout Dominator (jusz koncze go )
4 Final Fantasy 12 (tesz jusz dokanczam)
5 Test Drive Unlimited ( dopiero zaczołem )
i co bendzie dalej ?????? sie zobaczy

)
Bez obrazy Tony111, ale czy Ty piszesz tak specjalnie? Nie wierzę, że tak można...
Junkhead => szczerze polecam i zalecam Ci przejście czwartego Silent'a - jeśli trafisz na końcówkę "bad" to powinieneś być usatysfakcjonowany, jeżeli tylko poczułeś klimat tej części

A ja dalej męczę God of War na God Mode - powoli zaczynają się schodki, ale dam radę
wiem że sailen jest Wywalony w kosmos ma taka fabułe i to zawaliscie jest pokazane w tej grze a dlamnie śą tesz kozackie a dla sajlenta niemam głowy jak grałem z kolegami samemu w nocy o 12 z głosem na fula to sie zaj.... bałem jak małe dziecko niewiem dlaczego
Junkhead
8 04 2007, 15:46
CYTAT(Wojtq @ 8 04 2007, 16:23)

Junkhead => szczerze polecam i zalecam Ci przejście czwartego Silent'a - jeśli trafisz na końcówkę "bad" to powinieneś być usatysfakcjonowany, jeżeli tylko poczułeś klimat tej części

Nie musisz mi tego polecać bo gra jest świetna

Klimat oczywiście poczułem, ale ostatnio bardziej poczułem klimat Shadow of Rome. Dzisaj może pogram Sh, a jutro to już napewno.
CYTAT(Junkhead @ 8 04 2007, 16:46)

Nie musisz mi tego polecać bo gra jest świetna

Klimat oczywiście poczułem, ale ostatnio bardziej poczułem klimat Shadow of Rome. Dzisaj może pogram Sh, a jutro to już napewno.
Pomyślałem, że jesteś jedną z tych osób, które krytykują tą część za jej odmienność (co dla mnie akurat zalicza się na plus), i chciałem Cię naprowadzić na słuszną ścieżkę
można powiedziec ze jestem weteranem gier wideo bardzo duzo gier przeszedłem na większosc konsol i tesz PC
sore ze sie tak chwałe
CYTAT(Tony111 @ 8 04 2007, 16:53)

można powiedziec ze jestem weteranem gier wideo bardzo duzo gier przeszedłem na większosc konsol i tesz PC
sore ze sie tak chwałe

Mnie nie chodziło o ilość gier w jaką grasz, ale styl pisania - popracuj nad tym, na pewno nie ucierpisz
Ostatnio tylko GOD OF WAR! Żadna inna gra mnie tak nie wciągnęła. Czasem Fifa Street 2 w przerwach na SSX On tour i Ratchet & CLank 2.
wiki1993
11 04 2007, 16:43
God of War- zabieram się za God Mode, jak narazie nie jest tak trudno
Zwyrodnialec
13 04 2007, 12:20
Mortal Kombat: Shaolin Monks. Niestety, jestem już nieziemsko wkuuuurwiony faktem, że w wersji PAL wycięto MK 2

.
Ciekaw jestem czy ktokolwiek czyta te posty?
Ja np. gram teraz w SH4: The Room, ale kogo to obchodzi? ;]
wiki1993
13 04 2007, 14:22
CYTAT(White @ 13 04 2007, 14:10)

Ciekaw jestem czy ktokolwiek czyta te posty?
Ja np. gram teraz w SH4: The Room, ale kogo to obchodzi? ;]
Ja tam lubię poczytać w co inni grają

Dalej GoW, choć już tracę chęć do gry- God trochę mnie wkurza
Spartan: Total Warrior
Rzemysław
13 04 2007, 15:29
Suikoden V i Valkyrie Profile 2: Silmeria - kolejne razy męczę na zmianę
Resident Evil 4 - po raz drugi
Oczywiście codziennie meczyk w PES6
Prince_Hellsing
13 04 2007, 16:32
Ja też lubię czytać w co inni grają

Ja cioram aktualnie w God Of War, Tekken 5 ofkoz

The Getaway Black Monday i Black
wojti411
13 04 2007, 17:34
trudno musze skopiowac schemat cioram w God of War na godzie, cos dziwne ze wszyscy tera w to graja
Konar$ky
13 04 2007, 18:23
SSX: On Tour
SSX 3
Black
DMC 3
Heh, tylko ja już nie gram w GoW'a (hehe, już przeszedłem

)
Poza tym, ja też lubie czytać ten temat
Ja też się przymierzam do kupna GOWa bo chcę się zahartować przed GOWem II.
GT4<---jak zwykle
Darkwatch<---kiczowaty tytuł, ale łyknę dla formalności
PES6<---od czasu do czasu jakiś mini turniej z kolegami
A ja ostro napierniczam w Final Fantasy 12, pomimo kilku niedorobek stwierdzam iż jest to jedna z najlepszych części serii.
Grać!!!
a czu spartan:TW jest równie fajny co Gow?Bo chyba sobie go łykne tylko nie wiem czy warto.
Nie grałem w GOWa jeszcze, ale mogę Ci powiedzieć, że ze Spartanem zabawa przednia.
raven_raven
14 04 2007, 08:34
Ja teraz GTA San Andreas na 100 %
CYTAT(Kwapi @ 13 04 2007, 21:42)

a czu spartan:TW jest równie fajny co Gow?Bo chyba sobie go łykne tylko nie wiem czy warto.
Rownie fajny ale mniej efekciarski (zadnych blyskow, wyskokow na 10m i bączkow w powietrzu) za to rownie brutalny. Swietny system sterowania. No i shiled bash rulez (-_-). Zdecydowanie polecam nawet tym ktorym "300" sie nie podobalo
Są tacy?
Konar$ky
14 04 2007, 16:26
CYTAT
Są tacy? wink.gif
Noooooooo, np.: mój nauczyciel od historii (pozdro dla pana Zbiga Welke!!) który twierdzi że jest zabardzo efekciarski.
A tak w temacie to ostatnio mało gram, bo pinkna pogoda za oknem i mnie kusi. Wy też tak macie?
CYTAT(Konar$ky @ 14 04 2007, 16:26)

A tak w temacie to ostatnio mało gram, bo pinkna pogoda za oknem i mnie kusi. Wy też tak macie?
Raczej nie, od kiedy mam FFXII nic innego sie nie liczy.
Ja cioram w mgs2, ale o dziwo ta gra mnie nei ciagnie, jakos wole dalej przechdozic re4...
Jakos nei moge sie 'wciagnac' w mgs2..
CYTAT(banny @ 14 04 2007, 17:08)

Ja cioram w mgs2, ale o dziwo ta gra mnie nei ciagnie, jakos wole dalej przechdozic re4...
Jakos nei moge sie 'wciagnac' w mgs2..
Jeżeli wcześniej grałeś w trojke to sie nie dziwie, miałem podobnie,a co do re4...tą gre chce sie przechodzić
nawet i 30 raz.
Kupiłem se za dwie dyszki Gran Turismo 3 i cioram do bólu. Piękna gierka, choć GT4 lepsze bo większe i w ogóle.
CYTAT(aux @ 14 04 2007, 17:27)

Kupiłem se za dwie dyszki Gran Turismo 3 i cioram do bólu. Piękna gierka, choć GT4 lepsze bo większe i w ogóle.
Bo ja wiem czy lepsze..."bo większe i w ogóle", ciekawy argument. Jak dla mnie gt4 to tylko dodatek do gt3.
CYTAT(Wy(pipi)o @ 14 04 2007, 16:29)

CYTAT(aux @ 14 04 2007, 17:27)

Bo ja wiem czy lepsze..."bo większe i w ogóle", ciekawy argument. Jak dla mnie gt4 to tylko dodatek do gt3.
Punkt widzenia. Ty pewnie grałeś najpierw w GT3, a ja dopiero teraz zaczynam przygodę z trójeczką, po przejściu czwórki. Więc dla mnie ta gra to taki wstęp do GT4
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.