Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: W co AKTUALNIE gracie?
Forum PSX Extreme > Platforma > Sony > PS2
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23
MalinHC
U mnie aktualnie to God Of War i B3: Takedown tongue.gif
jakubde
U mnie oststnio Armore Core Nexus i Splinter Cell
PiotrB
CYTAT(aux @ 14 04 2007, 18:37) *
CYTAT(Wy(pipi @ 14 04 2007, 16:29) *
CYTAT(aux @ 14 04 2007, 17:27) *
Kupiłem se za dwie dyszki Gran Turismo 3 i cioram do bólu. Piękna gierka, choć GT4 lepsze bo większe i w ogóle.

Bo ja wiem czy lepsze..."bo większe i w ogóle", ciekawy argument. Jak dla mnie gt4 to tylko dodatek do gt3.

Punkt widzenia. Ty pewnie grałeś najpierw w GT3, a ja dopiero teraz zaczynam przygodę z trójeczką, po przejściu czwórki. Więc dla mnie ta gra to taki wstęp do GT4 smile.gif

Nie punkt widzenia, a odpowiedni czas na zapoznanie się z grą. Żeby wyłapać wszystkie różnice między GT4 a GT3 trzeba z tymi grami trochę posiedzieć tak jak np. ja. Dodatkiem (do GT3) to ja mogę nazwać Gran Turismo Concept 2002 Tokyo-Geneva. Gra miała minimalnie zmienioną grafikę, model jazdy i dostaliśmy jedną nową trasę.

Więc GT4 nie jest dodatkiem do GT3 bo ma nowe trasy, poprawioną grafikę, lepszy model jazdy, tryb Photo, nowe oldtimery takie jak Ford T czy pierwszy w ogóle Mercedes Benz (nowość w serii), tryb B-Spec, nowy soundtrack z prawie każdym gatunkiem muzyki, starty lotne, możliwość zakładania tylnich spojlerów do większości fur.

Nie wydaje mi się, że tyle nowości ma dodatek. Fakt faktem wciąż nie ma zniszczeń, lepszego AI konsolowych kierowców i online, ale to nie powód by grę nazywać dodatkiem.
Super Big Boss
ja ostatnio skończyłem Rise to Honor i gram w Terminator: the redemption i biore się za Punishera smile.gif
Grindy
Aktualnie gram w Gran Turismo 4 i jakos nie moge skonczyc. Sporadycznie gram tez w God of War.
Konar$ky
Ja giercuje w Beyond Good & Evil, kończe Burnout: Dominator, i przechodze taką słabiutką, małą gierkę zwaną.....GOD OF WAR 2
Sztajniec
Tłukę w Project Zero 3, a w międzyczasie partyjki w Soul Calibura 3 ;]
Coati
CYTAT(Konar$ky @ 23 04 2007, 12:32) *
[...] taką słabiutką, małą gierkę zwaną.....GOD OF WAR 2

o, o... zgadzam sie w 100% tongue.gif

btw gram w po(pipi)kowate gierki z KKW, a w miedzyczasie w FFVII Dirge of Cerberus
Zwyrodnialec
GTA Vice City wink.gif i Mortal Kombat Shaolin Monks. cool.gif
Radzik
...Call of Duty 3 na zmianę z demkami
Bohater rulz x]
Konar$ky
CYTAT
FFVII Dirge of Cerberus

Pozwól że się spytam, fajna gra?? Chodzi mi, czy dobra dla fana FF VII, bo miałem ją ekhm....."załatwiać" laugh.gif

EDIT: Burnout: Dominator skończony, Beyond Good & Evil 3/4 gry ukończone, zacząłem Sly Racoon, GoW 2 bez zmian smile.gif
raven_raven
Gran Turismo 4 w oczekiwaniu na MGS 2 smile.gif
Rotting carcass
CYTAT(Konar$ky @ 24 04 2007, 10:19) *
CYTAT
FFVII Dirge of Cerberus

Pozwól że się spytam, fajna gra?? Chodzi mi, czy dobra dla fana FF VII, bo miałem ją ekhm....."załatwiać" laugh.gif

EDIT: Burnout: Dominator skończony, Beyond Good & Evil 3/4 gry ukończone, zacząłem Sly Racoon, GoW 2 bez zmian smile.gif

Gra średnia, opowiadająca o panie"szatą przekręcę". Ja tam przestałem grac po 3 godzinach, ale dla ciekawskich może byc.Wolę przejśc ff VII jeszcze raz. A aktualnie gram w tenchu wrath of heaven.
Coati
CYTAT(Konar$ky @ 24 04 2007, 10:19) *
CYTAT
FFVII Dirge of Cerberus

gra jest bardzo srednia, ale przyjemna smile.gif  bohater ma fajny harakter, fabuła moze nie najwyzszych lotow ale jest ok... najbardziej kuleje grafika ktorą ratuje audio smile.gif
ze swojej strony moge dac wstepnie grze takie -7/10

btw. beda jeszcze w grze takie wstawki filmowe, cos jak intro tej gry? czy cala reszta to juz na silniku gry??
Jakuza
Jako że X360 w naprawie confused.gif

Po raz 6 przechodzą King Konga - w tym 4 raz na PS2 smile.gif
Mejm
Pro Evolution Soccer 5. Wkrecilem sie i ucze sie tego g.owna.
Kozera
- Onimusha 3 ( coś wspaniałego)
- Fight night round 3
- Resident Evil 4
Robert542
Aktuanie Onimusha: Dawn of Dreams oraz Pro Evolution Soccer 6.
Halcos
Teraz na tapecie mam GoW2. Absolutnie przegenialna, fenomenalna gra.
Wyjebo
Final Fantasy XII, pomimo zrąbanego scenariusza rewelacyjna gierka.
banny
RE4 dalej ...
Kiljan
Aktualnie wyciskam wszystkie soki z Rogue Galaxy, naprawdę zajefajna gra. smile.gif
Tony111
no fajna gra polaecam ale grałem w nią troche bo niemam całej gry mam tylko połowe bo mam Swap Magic 3.6 i nagrałem sobie na dwuwarstwową płyte i niechodzi mi niewiem dlaczego ????? pomocy huh.gif
Coati
ja gram w Primala, Ikusagami i Beatmanie... na padzie xD
Konar$ky
Ja nadal giercuje w GoW II, w BG&E niegram, w między czasie przeszedłem Soul Calibur II w Weapon Master. Obecnie nowy tytuł mi doszedł, kolejna słaba i nudna gierka zwana........Final Fantasy XII tongue.gif

CYTAT
no fajna gra polaecam ale grałem w nią troche bo niemam całej gry mam tylko połowe bo mam Swap Magic 3.6 i nagrałem sobie na dwuwarstwową płyte i niechodzi mi niewiem dlaczego ????? pomocy huh.gif

Please człowieku........jak jesteś piratem to chociaż zachowuj pozory i nie ujawniaj się..............tak jak ja icon_t_lol.gif
wiki1993
A ja aktualnie rozwalam Resident Evil 4 wink.gif Z przerwami na Viewtiful Joe i PES6 w multi z bratem smile.gif Jak tylko RE4 padnie, to biorę się za dokańczanie Call of Duty 3 i wkońcu muszę bardziej poważnie podejść do Splinter Cell Chaos Theory smile.gif
are91
God of War na poziomie 'spartan' (nie jestem specjalistą od tego typu gier), MGS3: S na 'extreme' i czasem Fahrenheit drugie przejście, a to wszystko w oczekiwaniu na FFXII smile.gif
Wyjebo
CYTAT(are91 @ 29 04 2007, 19:40) *
God of War na poziomie 'spartan' (nie jestem specjalistą od tego typu gier), MGS3: S na 'extreme' i czasem Fahrenheit drugie przejście, a to wszystko w oczekiwaniu na FFXII smile.gif

Lepiej ukończ co sie tylko da przed Finalem, bo jak już w niego zagrasz to przepadniesz na wieeele odzin tongue.gif .
raven_raven
Wyciskanie gwiazdek w Burnoucie: Revenge, kolejne procenty w Gran Turismo 4, głównie San Andreas na 100 %, ale i tak to nieważne... Czekam z niecierpliwością na MGS2. Dziś już do mnie został wysłany. Poczto Polska, liczę na Ciebie!!!

EDIT: A, jeszcze Burnout 3 od nowa. Świetna gra, zupełnie inna od B:R. Mimo wszystko tak samo fajna wink.gif
Kwapi
Ja zabieram się dzisiaj za Ratchet & Clank 2 i THUG 2.Naprawde cool gierki. I chyba dzisiaj wrócę z MediaMarktu z Gran Turismo 4.
are91
CYTAT(Wy(pipi)o @ 29 04 2007, 22:21) *
CYTAT(are91 @ 29 04 2007, 19:40) *

Lepiej ukończ co sie tylko da przed Finalem, bo jak już w niego zagrasz to przepadniesz na wieeele odzin tongue.gif .

Wszystkie wymienione gry już wcześniej przeszedłem, więc kończyć nie muszę wink.gif Mam za to problem z FFX-2, kiedy tylko zacznę w to grać i jako tako się wciągnę, to inna gra mnie od tego odciąga. To dlatego, że akurat ta część FF średnio mi się podoba (jest tylko dobra). Podobnie jest z FFVIII, przechodzę ją już dobre 1,5 roku, choć tą część polubiłem. Gdybym mógł odpalać emulator PSX na PSP pewnie już bym ją skończył, bo niestety, ale gdy włączam PS2, to tytuły z PS2 ósmego finala przebijają confused.gif .
Yap
1.DMC3:SE na DMD - powoli, pomalutku, ale do przodu
2.MGS3:Subsistanace - planuję niedługo zacząć Extreme bez alarmu/bez kill'i/wszystkie żabki/wszystkie boss-camo run
3.PES6 z doskoku
amarok
Wczoraj kupiłem sobie Gran Turismo 4 i Final Fantasy X (nigdy wcześniej nie grałem w żadnego finala, a w gt to tylko u kumpla w trójkę), więc zapewne będę w to grał.
Mariusz_83
"Another World" happy.gif oldschoolowa gra ale wciąga
FLooK
W PES6 trenie tricki z kącika wink.gif . Masteruje czasy w GT4 do 2 konqrsów na raz.
Coati
sad.gif wszystko co mialem przejsc to juz przeszlem... za rpg nie chce mi sie brac bo za dlugie...
to wiec gram w wszystko po trochu smile.gif kilka wyscigow w burnoucie... bieganie za malpami w mgs3s... przechodzenie losowej misji w black... i granie w multi w lumines z babcią xD
MalinHC
U mnie teraz GT 4, RE 4, PES 6, no i kończę już GOW'a wink.gif
Kwapi
Mój brat za to dorwał GT4 i przechodzi wyścigi i licencję.Uważam, że to spoko gierka, a ta ilośc fur....miodzio!
a_di1
OKAMI, a jak mam ochotę się konkretnie rozerwać smile.gif to Resident Evil 4 i wszystko jasne.
Kathleen
Soul Calibur III

Się bawie na różowej konsoli ;P
SORROW
Kolejny raz skończyłem MGS-a Subsistence, a teraz GTA Vice City Stories ... krótko: R-E-W-E-L-A-C-J-A !!!!!
Jakuza
Okami piękna gierka - jak narazie niemogę się oderwać smile.gif
Poprostu cud, miód i orzeszki biggrin.gif
banny
Dorywczo merceneries w RE4, częściej Burnout 3 ;]
Coati
koniec grania z babcia w Lumines xD gram w The Red Star smile.gif calkiem fajna gra.. brakowalo mi takich na ps2.
Arkady
Everybody Golf, no i proszę znalazł się tytuł, który mnie wciągnął thumbsup.gif
MalinHC
Licencja Special w GT 4, a dzis wieczorkiem bede mial juz Winning Eleven: Pro Evolution Soccer 2007 cool.gif
filip2210
Ja gram w GT 4 w licencje oraz zwykłe wyścigi. Gra jest bardzo wciągająca. Po prostu rewelka. thumbsup.gif thumbsup.gif thumbsup.gif
banny
man with nothing to lose, czyli Max Payne ;d
Coati
u mnie na tapecie znowu: Burnout Dominator + DOA2H
raven_raven
WRESZCIE MAM! MAM!

METAL GEAR SOLID 2
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.