Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: W co AKTUALNIE gracie?
Forum PSX Extreme > Platforma > Sony > PS2
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23
AiszA
Zaczęłam przygodę z drugim wcieleniem Kratosa wink.gif Oj nieokiełznana z niego bestyjka rolleyes.gif
ListuniO
ja postanowiłem nadrobić zalegości z FInal Fantasy ... Teraz gram w siódemke... i po kolei aż do dwunastki bede leciałsmile.gif...
banny
Max Payne, ale częściej Black -zacna gierka ;]
dorywczo PEs/gt4
Konar$ky
Sly Racoon zaliczony, teraz gram w GTA: LCS, Burnout 3, i powiem wam że nie tylko raven gra w MGS 2, gdyż też ją teraz dorwałem i powiem jedno.................ONA MIAŻDZY NIEMIŁOSIERNIE!!!!!
Sztajniec
Czasami odpalę sobie GT4, ale teraz obcuję głównie z platformówkami dwoma - Sly 2 i R&C2.
Jinxters
Aktualnie to się ucze niemieckiego tongue.gif (bo mam popraweczki)...a tak to młóce w Okami(już jestem w tej zimowej scenerii,35 h na liczniku) gra wymiata(zasłurzona ocena w PSX'ie!), gram też w Burnauta:dominatora (42%) oraz męcze Gow 2 na Titanie...no i standart PES 6 biggrin.gif Czekam na nowego(starego) Tomb Raiderka...jak będzie miał klimat taki jak pierwowzór to ja wymiękam...a aa mam pytanko do fanów PES/WE. Czym różni się PES6 od Winning Eleven:Pro evolution soccer 2007 ?
Wyjebo
Poraz któryśtam Resident evil 4.
Jinxters
CYTAT(Wy(pipi)o @ 13 05 2007, 17:19) *

To normalne zjawisko przy tej grze...ja ja przeszłem 3 razy i jeszcze raz mam ochote!!!(specjalnie pożyczyłem ja kumplowi,żeby grać w coś innego wkońcu)...ta gra zasłużyła na 10- w PSX'ie...a grywalność i garfika powiiny dostać po 11/10 thumbsup.gif nawet GoW 2 się chowa!!!
Lipa
Aktualnie gram w Pro Evolution Soccer 6 :-)
raczet
GoW2 na titanie... mecze horsekeepera tongue.gif
sizacz
Final Fantasy XII - nie mogę się oderwać
Jinxters
CYTAT(sizacz @ 13 05 2007, 21:11) *

Ja się bardzo szybko oderwałem...lipna gra niestety(takie 8/10 .... jak na FF to słaba ocena bardzo) FF X o niebo lepsza.
czareq
Odgrzewam to co zalegało u mnie na półce "Blood Will Tell", a wcześniej "Final Fantasy x-2".
Wyjebo
CYTAT(Jinxters @ 13 05 2007, 17:19) *
CYTAT(Wy(pipi @ 13 05 2007, 17:19) *

To normalne zjawisko przy tej grze...ja ja przeszłem 3 razy i jeszcze raz mam ochote!!!(specjalnie pożyczyłem ja kumplowi,żeby grać w coś innego wkońcu)...ta gra zasłużyła na 10- w PSX'ie...a grywalność i garfika powiiny dostać po 11/10 thumbsup.gif nawet GoW 2 się chowa!!!

Ja ukończyłem Re4 ok.25 razy i odpalam ją przynajmniej raz w miesiącu. Pomimo tego, że w grze jestem zakochany (moja ulubiona gra 4ever) to i tak niedałbym 10 (za 2 wady: scenariusz i sterowanie).
Jinxters
25 razy!?! łooo to ...sporo! to co ty innych gier juz nie masz wink.gif No grywalnośc to bardzo duza zaleta tej gry...chyba tylko Diablo 2 mnie tak wciągnęła i może którąs z częsci GTA..
Musti
Aktualnie męcze Rico (JC) w planach mam jeszcze napalic w PieCu i zagrac w Codename Panzer
nadol

ja też happy.gif świetna gra
i do tego jeszcze dochodzi Okami
borys123
CYTAT(nadol @ 14 05 2007, 20:30) *

ja też happy.gif świetna gra
i do tego jeszcze dochodzi Okami

przylanczam sie do ww opini, no i jeszcze god handa mecze
SORROW
Nadal GTA-VCS , rozkosz nie ma końca , w przerwach Rachet&Clank 3 wspólnie z moim Juniorem , natomiast okazjonalnie God Hand .
Prince_Hellsing
GTA: VCS wink.gif W przerwach Rule Of Rose wink.gif
Wyjebo
CYTAT(Jinxters @ 14 05 2007, 18:28) *
25 razy!?! łooo to ...sporo! to co ty innych gier juz nie masz wink.gif No grywalnośc to bardzo duza zaleta tej gry...chyba tylko Diablo 2 mnie tak wciągnęła i może którąs z częsci GTA..

Janse że mam wink.gif , ostatnio chociażby Final FantasyXII (szkoda że bonusowi bossowie to takie leszcze w porównaniu do kozaków z FFX) albo Devil May Cry3 (sytuacja identyczna jak z Re4, ta gra już chyba nigdy mi się nie znudzi). W planach mam jeszcze GoW2, od którego odstrasza mnie nieco mała żywotność (skończy się na wypożyczeniu od kolegi) oraz Kingdom Hearts2. Wkurzają mnie gry które cierpią na niskie replay-ability.
Jinxters
CYTAT(Wy(pipi)o @ 15 05 2007, 15:16) *
CYTAT(Jinxters @ 14 05 2007, 18:28) *

Janse że mam wink.gif , ostatnio chociażby Final FantasyXII (szkoda że bonusowi bossowie to takie leszcze w porównaniu do kozaków z FFX) albo Devil May Cry3 (sytuacja identyczna jak z Re4, ta gra już chyba nigdy mi się nie znudzi). W planach mam jeszcze GoW2, od którego odstrasza mnie nieco mała żywotność (skończy się na wypożyczeniu od kolegi) oraz Kingdom Hearts2. Wkurzają mnie gry które cierpią na niskie replay-ability.

Niestety muszę Cię zmartwić troche...tak Gow 2 nie wymiata żywotnością...owszem za pierwszym razem gra się świetnie..ale już za drugim np. na Titanie sobie odpuściłem bo mnie nie ciągnie...według mnie ta gra nie zasłuzyła na 10 w PSX Extreme(moja ocena to 9+)...no a co do FF12 to zawiodłem się na całej lini(ojj z tymi bossami to racje masz),a DMC3 przeszłem 4 razy więc coś w sobie ma he he tongue.gif
Dante
Dzisiaj dorwałem Resident Evil Outbreak i sobie w niego pogrywam
Wyjebo
CYTAT(Jinxters @ 15 05 2007, 19:12) *
Niestety muszę Cię zmartwić troche...tak Gow 2 nie wymiata żywotnością...owszem za pierwszym razem gra się świetnie..ale już za drugim np. na Titanie sobie odpuściłem bo mnie nie ciągnie...według mnie ta gra nie zasłuzyła na 10 w PSX Extreme(moja ocena to 9+)...no a co do FF12 to zawiodłem się na całej lini(ojj z tymi bossami to racje masz),a DMC3 przeszłem 4 razy więc coś w sobie ma he he tongue.gif

Jeżeli chodzi o GoW2 i ocene "10" w PE to do dzisiaj czuje niesmak. Dycha dla gry którą przechodzi się jeden, góra dwa razy...
z kolei FFXII jest bardzo dobrą grą, jest trudny, posiada piękną grafikę i wiele innych pozytywnych cech...tylko tych bonusowych bolków i cienkiego scenariusza nie mogę wybaczyć. W ogóle to gra za bardzo dostała po tyłku za fabułe i przez to wiele osób myśli że jest cieńka co jest totalnym bullshitem, bo gdyby przymknąć oko na ten element to naprawde trudno do czegokolwiek się doczepić. Wracam do Residenta tongue.gif .
Emet
Ostatnio od jakiegoś czasu FFXII (FFX odłożyłem na lepsze czasy, a konkretnie Penance'a wink.gif). Chwilo w miedzy czasie też Loco Roco na pożyczonym PSP. Wypas gierka. Jak narazie jedyna lub jedna z bardzo niewielu, dla których rzeczywiscie opłacałoby sie kupić PSP (z tym, ze zakładając, że wiecej takich gierek jest/będzie a nie tylko konwersje z PS2 itp).
Co do FFXII. Moim zdaniem naprawdę świetna gra. Z początku nei podobał mi się system walki, ale po dłużyszm czasie się przywyczaiłem i jest całkiem niezły (choć czasami nieco niedopracowany i chaotyczny). Wkurza czasami tylko to, że wykonujemy jakiś czas np i pasek się naładuje ale postacie stoją jak te lamuchy bezczynnie czekając aż przeciwnik wykona swój atak confused.gif Kilka razy niemal przez to zginąłem. Ale poza tym gra bardzo dobra choć zaczyna mnie troszkę nudzić... Mimo wszytsko do FFX jej daleko, ale na 9+/10 zasługuje (jako gra, nie porównując do FFX bo wtedy ocena byłabyi niższa tongue.gif).
raven_raven
Gran Turismo 4(Mistrzostwa)
Need for Speed Carbon
Metal Gear Solid 2
Metal Gear Solid 3 demo
Jinxters
CYTAT(Wy(pipi)o @ 15 05 2007, 21:30) *
CYTAT(Jinxters @ 15 05 2007, 19:12) *

Jeżeli chodzi o GoW2 i ocene "10" w PE to do dzisiaj czuje niesmak. Dycha dla gry którą przechodzi się jeden, góra dwa razy...
z kolei FFXII jest bardzo dobrą grą, jest trudny, posiada piękną grafikę i wiele innych pozytywnych cech...tylko tych bonusowych bolków i cienkiego scenariusza nie mogę wybaczyć. W ogóle to gra za bardzo dostała po tyłku za fabułe i przez to wiele osób myśli że jest cieńka co jest totalnym bullshitem, bo gdyby przymknąć oko na ten element to naprawde trudno do czegokolwiek się doczepić. Wracam do Residenta tongue.gif .

Niestety nie zgadzam się z Tobą co do FF12...cinka gra...ja gre nazywam bardzo dobra gdy nie moge się od niej oderwac prze naprawde długi czas mimo tego,że mam już nowe(niekoniecznie lepsze)...i tak nie miałem z FF12...dostałem byle nową gre(napewno dobrą bo takie tylko "wybieram") i Finalek poszedł na pólke(nawet jeszcze teraz go nie skonczyłem a mam juz go z pół roku)...zaraz będe grał na Piecu w Lost Planet(demo) ...hmm ciekawe co będzie
Wyjebo
CYTAT(Jinxters @ 16 05 2007, 19:26) *
Niestety nie zgadzam się z Tobą co do FF12...cinka gra...ja gre nazywam bardzo dobra gdy nie moge się od niej oderwac prze naprawde długi czas mimo tego,że mam już nowe(niekoniecznie lepsze)...i tak nie miałem z FF12...dostałem byle nową gre(napewno dobrą bo takie tylko "wybieram") i Finalek poszedł na pólke(nawet jeszcze teraz go nie skonczyłem a mam juz go z pół roku)...zaraz będe grał na Piecu w Lost Planet(demo) ...hmm ciekawe co będzie

Ale żadnych większych minusów nie wymienisz wink.gif ? Ok. nie przypasiła ci i poszła w odstawke, to rozumiem, ale nie rozumiem jak można powiedzieć że gra jest cieńka nie podając żadnych argumentów (to ze ci się znudziła nie znaczy że innym też sie znudzi). Subiektywizm subiektywizmem, ale obiektywnie trzeba przyznać że jest to porządny kawał giery.
wojti411
GOW2- na tytanie i czuje POWER
FFXII- zabieram sie do tej gry od tygodnia a mam dopiero 1h na liczniku dry.gif
Coati
gram w Klonoa 2 ^^ bije na glowe GOW 2 grywalnoscia tongue.gif xD

heh i znowu dostane mniej gwiazdek w profilu ^^
Wyjebo
CYTAT(Coati @ 18 05 2007, 15:08) *

Bo masz inny gust? Witaj w klubie tongue.gif . Właśnie sobie odświeżam The Matrix:Path of Neo, oraz pakuje postacie w FFXII.
Coati
CYTAT(Wy(pipi)o @ 18 05 2007, 17:20) *
CYTAT(Coati @ 18 05 2007, 15:08) *

Bo masz inny gust? Witaj w klubie tongue.gif . Właśnie sobie odświeżam The Matrix:Path of Neo, oraz pakuje postacie w FFXII.

no wiesz... bo ostatnio jak jeździlem po gow2 to mi jedna gwiazdka uciekla smile.gif zreszta tak tez bylo jak cos tam pisalem o RE 4. 

ja poprostu podchodze mega-sceptycznie go gier ktorymi wszyscy sie zachwycają smile.gif no i zwykle potem na nie psiocze... takie cos w stylu "bo zupa byla za słona", ale zwykle mam argumenty ktorym nikt sie za bardzo nie stawia chytry_.gif

----

co do tematu to gram jeszcze w Lumines [bicie rekordow z rodzinką]
swoja droga luminka to druga* gra ktora przyciągla do TV/PSP wiekszosc domownikow

*pierwsza bylo Bust-a-move xD
raven_raven
Demko God of War smile.gif
Metal Gear Sold 2
Konar$ky
CYTAT
ja poprostu podchodze mega-sceptycznie go gier ktorymi wszyscy sie zachwycają smile.gif no i zwykle potem na nie psiocze... takie cos w stylu "bo zupa byla za słona", ale zwykle mam argumenty ktorym nikt sie za bardzo nie stawia chytry_.gif

Ja też tak mam tylko nie mówie tego że....niecierpie MGS 3 i SotC
Damian312
męcze god of war II na hardzie,i pes6 z koleżkami
Guma211
Niedawno skończyłem po raz kolejny PoP: TSoT, a teraz finiszuje z SSX On Tour. Ten drugi tytuł zaczyna mnie powoli wpieniać smile.gif
Prince_Hellsing
Ciągle Vice City Stories smile.gif Oraz Rule Of Rose, a niedługo okami smile.gif
roninn
Soul Calibur 3
God Of War 2 (jeste tera po prometeuszu własnie grę zaczołem )
Spider Man 3 (kończe mam 54% )
i Colina 2005 czasami gram
Robert542
Dragon Quest VIII, już od 2,5 tygodni. Gdzieś w 2/3 gry jestem, więc jeszcze z tydzień pogram smile.gif.
AirWolf
Po raz enty przechodzę Kingdom Hearts 2. Kocham tą gierkę.

A od czasu do czasu dla relaksu odpalam Test Drive Unlimited.
Wyjebo
Lada dzień zakupuje Kingdom Hearts2, do tego czasu musze się zadowolić trylogią Dmc.
banny
zaczynam sh2, chociaż wątpie bym w to grał, imo mam słabe nerwy ;]
Daxter
God of War II wink.gif
Iron
God of War II ta gra jest genialna biggrin.gif
Okami, Burnout Dominator, Vagrant Story i nocami w Tekkena online happy.gif
Mam ostatnio dużo czasu, nadciągnąłem ścięgno ... wallbash.gif
Er_WolvEr
Skuńczyłem GOW1 na Hardzie (jak z DMC3 - po normalu wyżzy poziom jest łatwiejszy od normala), GTA3 (25 % smile.gif, 3cie miasto zaczynam i qrde takei zadanają sie dopiekające zadania...) i Singstar Pop Hits (DANCE DANCe & I just keep on dancing + Bring me to life - mi sie dobrze to spiewa ;D),

Mam wakacje więc nadrabiam zaległe żeczyu co mi memroke zajmują (musze skończyćostatniego paszczaka w NFS MW i Drivera Pararara).
Super Big Boss
Ja teraz gram w GOW a w kolejce czeka jeszcze GOW2 i cała trylogia DMC.
Kame
Ostatnio przechodzę:
-God of war (ok 10%)
-God of war 2 ( zaciąłem się po przejściu tego kolesia z młotem)
-GTA Vice city stories (kilka misji)
-DBZ Budokai tenkaichi 2, po raz drugi
-call of duty 3 (chyba 3 misję )
-Gun (ok 60%)
-007: From Russia With Love (na 2 misji)

A tak, aby sobie pograć to:

-Tony Hawk’s Project 8
-Tiger Woods PGA Tour 2007
-Metal Slug 6
-Super Dragon ball Z
-Pes 6

Trochę tego jest ale muszę nadrobić stracony zeszły rok;p

estel
Onimusha Dawn of Dreams. Ta gra jest wielka ;]
Kalinho
CYTAT(Kame @ 3 06 2007, 11:33) *
-God of war 2 ( zaciąłem się po przejściu tego kolesia z młotem)

qrva ja też ;/ smile.gif

a poza tym to VIEWTIFUL JOE 2 - ta gra to geniusz
xbor
Medal Of honor: Vanguard PL
ostania misja, dzisiałem gralem w nią 2h i nie dałe rady.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.