Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: W co AKTUALNIE gracie?
Forum PSX Extreme > Platforma > Sony > PS2
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23
Figaro
Burnout Dominator, co jakiś czas GTA: SA lub MOH; Wojna w Euro.
Wyjebo
Na pleju Kingdom Hearts 2, a na PC (emu) Final Fantasy VII, Vagrant Story, Final Fantasy IX, FF:Tactics i Chrono Cross biggrin.gif .
Coati
PS2 - stan spoczynku sad.gif czeka na lepsze czasy...
PSP - skonczylem RR, a teraz wipeout ^^
PC - w dalszym ciagu nowy TR
GSM - Lock & load 2 w multi w szkole xD
wiki1993
Odświeżam FIFA Street (miód, czysty miód !) i przechodzę drugi raz RE4 smile.gif
Jinxters
CYTAT(wiki1993 @ 6 06 2007, 09:38) *
Odświeżam FIFA Street (miód, czysty miód !) i przechodzę drugi raz RE4 smile.gif

Dopiero drugi? tongue.gif he he ..ja mógłbym...zresztą już się wypowiadałem się na ten temat kilka razy,więc nie chcę przynudzać biggrin.gif
estel
A ktora czesc Fify Street polecacie? Ktora jest najmiodniejsza i idealna do party games? ;]
raven_raven
Killzone, zarówno kampania jak i battlefields offline, świetna zabawa!
Yap
GoW2
TR: Anniversary
PES6
MGS3:S
Konar$ky
Obecnie nacinam w MGS 3 i chyba nie musze mówić że to jedna z najlepszych gier w jakie grałem w swoim życiu.
I kończe Ratchet'a 3 i za cholere nie moge pokonać ostatniego bossa (Nefarious, kiedyś cie pokonam sku***elu!!)
wiki1993
CYTAT(estel @ 6 06 2007, 15:16) *
A ktora czesc Fify Street polecacie? Ktora jest najmiodniejsza i idealna do party games? ;]

W mojej opinii zdecydowanie lepsza jest pierwsza część. Dwójka jak dla mnie jest crapem, z mega miodnej (ale jednak przez pewien czas, potem zaczyna się nudzić. Choć po dłuższej przerwie wciąga na jakiś czas) jedynki zrobili nie-arcade'owy sequel, niepotrzebne skomplikowanie rozgrywki- zamiast zwykłych meczy do 5 goli i turniejów mamy jakieś pojedynki na punkty, kto zasadzi więcej siatek itp. Do tego skopany Gamebreaker... choć np. tryb z żonglerką jest fajny, dobrze też, że można ulepszać wszystkich zawodników, a nie tylko naszego grajka. Fajnie wypadają też indywidualne triki największych wymiataczy. Jednak ogólnie wygrywa pierwsza część, jeśli FIFA Street to tylko jedynka wink.gif

CYTAT(Konar$ky @ 7 06 2007, 13:21) *
Obecnie nacinam w MGS 3 i chyba nie musze mówić że to jedna z najlepszych gier w jakie grałem w swoim życiu.
I kończe Ratchet'a 3 i za cholere nie moge pokonać ostatniego bossa (Nefarious, kiedyś cie pokonam sku***elu!!)

Kiedyś mówiłeś, że nie lubisz MGS3 tongue.gif Szczerze, to też za tą grą nie przepadam (choć ukończyłem ją 2 razy), ale jednak czasem mam ochotę w nią pograć-ma to coś wink.gif

A co do R&C3, to przed walką z doktorkiem ulepsz jak najwięcej broni na max. level (najlepiej do tego celu nadaje się przedostatnia planeta, bodajże Koros) i nie powinieneś mieć większych problemów wink.gif Przyda Ci się również gadżet, dzięki któremu możesz kupować amunicję do broni Gadgetronu w każdym miejscu na mapie (znajdziesz go na planecie, na której szukasz Kapitana Qwarka- trzeba troche poszukać).
estel
Thx wiki.
Ja obecnie mecze Naruto: Ultimate Ninja 4 (jap.) oraz Transformers (te z 2004) w oczekiwaniu na Persone3 ;]
wiki1993
Cała przyjemność po mojej stronie wink.gif

Co do tematu- oprócz wcześniej przeze mnie wymienionych, gram w demo God of War II smile.gif
Konar$ky
CYTAT
Kiedyś mówiłeś, że nie lubisz MGS3 tongue.gif Szczerze, to też za tą grą nie przepadam (choć ukończyłem ją 2 razy), ale jednak czasem mam ochotę w nią pograć-ma to coś wink.gif

Rzeczywiście jej nie lubiłem, ale potem zagrałem w MGS 2, zapoznałem się ze wszystkim, nauczyłem się grać. Teraz dopiero wiem o co chodzi w SE happy.gif

CYTAT
A co do R&C3, to przed walką z doktorkiem ulepsz jak najwięcej broni na max. level (najlepiej do tego celu nadaje się przedostatnia planeta, bodajże Koros) i nie powinieneś mieć większych problemów wink.gif Przyda Ci się również gadżet, dzięki któremu możesz kupować amunicję do broni Gadgetronu w każdym miejscu na mapie (znajdziesz go na planecie, na której szukasz Kapitana Qwarka- trzeba troche poszukać).

Big thx, napewno skorzystam z rady, tylko fuck, trzeba znowu zbierać bolty na to urządzonko dry.gif
wiki1993
Po raz kolejny cała przyjemność po mojej stronie wink.gif
Konar$ky
No i R&C 3 skończony, tylko MGS'a trzeba dokończyć. I teraz niewiem jaką grę zaliczyć po R&C a mam wybór: Spider-man 3 czy Incredible Hulk: Ultmate Destruction??
Prince_Hellsing
Devil May Cry xD
Jinxters
Dziś będe grał w Valkyrie Profile 2"Silmeria tongue.gif tongue.gif tongue.gif
Konar$ky
Zacząłem grać w Spider-Man 3. Gra ma nawet potencjał, ale omal nie spadłem z kanapy jak zobaczyłem że po dwóch godzinach grania z 2% zrobiło mi się 20%, LOL!
Coati
CYTAT(Konar$ky @ 8 06 2007, 16:04) *
Zacząłem grać w Spider-Man 3. Gra ma nawet potencjał, ale omal nie spadłem z kanapy jak zobaczyłem że po dwóch godzinach grania z 2% zrobiło mi się 20%, LOL!

po 2h? czyli juz wiem zeby w to niegrac.. .za dlugie - takie gry powinny byc na max 5h xD
kotlet_schabowy
Od końca kwietnia pykam w God Of War, obecnie na poziomie trudności God smile.gif.
estel
CYTAT(Coati @ 8 06 2007, 16:17) *
CYTAT(Konar$ky @ 8 06 2007, 16:04) *

po 2h? czyli juz wiem zeby w to niegrac.. .za dlugie - takie gry powinny byc na max 5h xD

I to jest wlasnie gadanie o czyms, o czym sie nie ma pojecia. Wprawdzcie gralem w spiderka na PieCu, ale system % ukonczenia gry jest podobny. Otoz, tez myslalem, ze gra jest krotka, ale po ukonczeniu glownego trybu story + naprawde duzo misji pobocznych mialem okolo 55 czy 60% gry. Nie patrz na te procenty tylko graj ;]
kotlet_schabowy
Jesli chodzi o wypowiedź Coati'ego, to przecież chodzi o to, że Spiderman 3 jako niezbyt dobra gierka powinien być jak najkrótszy smile.gif.
Coati
CYTAT(kotlet_schabowy @ 8 06 2007, 16:38) *
Jesli chodzi o wypowiedź Coati'ego, to przecież chodzi o to, że Spiderman 3 jako niezbyt dobra gierka powinien być jak najkrótszy smile.gif .

jeden co zrozumial aluzje biggrin.gif

Jinxters
Fajna ta Valkyria 2 tongue.gif Jest w niej efekt "jeszcze tylko kolejna lokacja i koniec" a to dobry znak ! Nie wiecie kiedy premiera zlokalizowanej wersji Persony 3?
Sztajniec
Aktualnie Burnout Dominator i ponownie męcze Shadow of the Colossus (mióóóód rolleyes.gif )
estel
CYTAT(Jinxters @ 8 06 2007, 20:02) *
Fajna ta Valkyria 2 tongue.gif Jest w niej efekt "jeszcze tylko kolejna lokacja i koniec" a to dobry znak ! Nie wiecie kiedy premiera zlokalizowanej wersji Persony 3?

24.06.

JESZCZE 15 DNII AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA ;]]]]]]]]]]] Ta gra jest wielka.
PiotrB
Tomb Raider: Anniversary, ToCA Race Driver 3 (online) i czasem Tekken 5 (tryb vs).
raven_raven
Ja teraz katuje Ratchet & Clank, jak skończę/będzie chwila przestoju mam zamiar dokończyć Killzone'a.
alCatraz
Gram w FFX (dopiero 10h na liczniku). W międzyczasie Burnout:Revenge (25%) i GT4. Konsolkę mam dopiero 3 tygodnie więc bez zdziw że młócę w starocie smile.gif
Wyjebo
Po Final Fantasy XII i Kingdom Hearts 2 zaliczam kolejnego zaje.bistego rpg'a od Square-Enix: Dragon Quest 8 a na początek wakacji szykuje się uczta zwana Valkyrie Profile II.
Siwy_
teraz pykam w final fantasy 12 ^^ (ok 23 h na liczniku)

are91
Wciąż RE4 i wciąż pierwsze podejście i 23h na liczniku! Tyle się narzeka że gry są za krótkie, ale ta jest zwyczajnie za długa. Oczywiście ciężko uznać to za wadę, ale to jakieś takie dziwne, bo to przecież gra akcji wink.gif . W dodatku ciągle pojawia się coś nowego, nie ma w tym monotonii, więc nie można po prostu zacząć grać w co innego nie kończąc tej gry. wink.gif (a ja chcę zagrać w FFXII, które mam tyle samo czasu co RE4 i tylko 3h na koncie!)
Danilo1972
Przed chwilą skończyłem główny scenariusz Canis Canem Edit i jestem pod wrażeniem.
Dawno już żadna gra tak mnie nie wciągnęła. Jeszcze parę misji pobocznych i 100% pęknie, a ostatnią grą w jakiej dokonałem tego wyczynu był Gun.
Polecam CCE i chylę czoła przed twórcami - zacna gra.
Konar$ky
MGS 3 skończony. Jak boga kocham najlepsze outro jaki w życiu widziałem. Nadal mam wytrzeszcz z wrażenia.

Teraz trzeba w końcu przysiąść do nowego Tomb Raider'a biggrin.gif
oranjefan
Ja nie zmiennie w PESa 6 smile.gif, Killzone i ostatnio w świetnego TR:Anniversary biggrin.gif
Sztajniec
O tak Tomb Raider Anniversary - wypas na kółkach!

Żeby nie było - też w niego pykam ostatnio smile.gif
Coati
a ja znowu chcialem przeprosic sie z killzone'em... ale kurde za nic w swiecie nie wybacze tej grze spadkow frametare przez ktore zwykle gine... i tego, ze fabułe ktos napisal na kacu... [i to wszystko przez White'a - moc jego postu nadal dziala*]

aha i bym był zapomnial... gram jeszcze w Frequency i zaczynam Odin Sphere smile.gif

*wtajemniczeni wiedza o co chodzi...
Figaro
Ja pykam w Burnout Dominator i Kingdom Hearts. I jest fajnie.
Jinxters
Valkyrie profile 2:Solmeria (30 h)..niedługo Odin sphere jak skoncze Valkyrie
Er_WolvEr
GTA 3 i VC (cholera kusi mnie VC, ale juzw tamtym daleko jestem...). Pogrywuje też w gry na cudzym PSP, ale to nie do tego działu ;p.
Pogrywam w Singstara 80's, Amplitude, Tekk 5 i SoTC.
Michu2
Ostatnio ukonczyłem Total Overdose. Bardzo dobra gra. Polecam.
Kroolik
Majne sublokator ma masę gier na ps2 więc zacząłem nadrabiać:

Przelazłem w ciągu miesiąca/dwóch:
Devil Kings
Dancing Stage: superNOVA
Def Jam: Fight for NY
Final Fight Round 3
Final Fight: Streetwise
God of War 2
Lego Star Wars
Metal Slug Anthology
Punisher, The
Ratchet: Gladiator
WWE SmackDown! vs. Raw

Grałem:
Marvel: Ultimate Alliance
Burnout Dominator
Need for Speed Underground 2
Prince of Persia: the Two Thrones
Rise of Honor
Soul Calibur 3
Star Wars Episode III: Revenge of the Sith
Tekken 5

Katuję od zawsze:
Amplitude

Ale ps2 idzie w odstawkę, teraz czas na Wii i GC icon_twisted.gif
banny
Nie mam checi do grania >_>

czasem tylko ponapi,erd,alam w SC 3, to wsyztsko ;/
Danilo1972
Mam JĄ!!! God of War 2 Special Edition.
Ta gra jest wielka.
Każdy inny tytuł wędruje do kąta i pokryje się kurzem, dopóki nie skończę GoW2.
Ondu
Skończony god of war 2 (rozczarowała mnie troche końcówka).A teraz katuje ff12 (w końcu jest czas po skończonej sesji) w kolejce czeka kilka innych m.in project zero 3 i canis canem edit smile.gif.
sizacz
Od ponad miesiąca Final Fantasy XII. Ta gra jest ogromna - blisko 100 godzin na liczniku i nie mam dosyc. Niech sie nie kończy ta przygoda smile.gif Wszystko inne pokryte kurzem
Burgund
aktualnie Project Zero 3.
Jestem już na 7 godzinie (plansza, nie czas gry).

alCatraz
CYTAT(sizacz @ 25 06 2007, 22:14) *
Od ponad miesiąca Final Fantasy XII. Ta gra jest ogromna - blisko 100 godzin na liczniku i nie mam dosyc. Niech sie nie kończy ta przygoda smile.gif Wszystko inne pokryte kurzem

Grałeś w FF X? Jeśli tak to napisz proszę która wg Ciebie jest lepsza. Mam na myśli głownie fabułę. Skończyłem FF X i mam ochotę na XII ale słyszałem, że najnowsza część jest pod tym względem biedna.
Shadow of Nobody
CYTAT(alCatraz @ 25 06 2007, 21:18) *
Mam na myśli głownie fabułę. Skończyłem FF X i mam ochotę na XII ale słyszałem, że najnowsza część jest pod tym względem biedna.

Dobrze słyszałeś, FFXII pod względem scenariusza kompletnie wysiada. Beznadziejne postacie, mało zaskakujących zwrotów akcji i minimum epickości...nudy przez niemal całą grę (chociaż początek nastraja optymistycznie).
sizacz
Ja natomiast mam zupełnie odwrotne odczucia.
Dla mnie fabuła FFX jest gorsza od tej w 12 części.
Pewnie zaraz posypią się gromy na moją głowę ale tak właśnie jest.
FFX kończyłem dla przyzwoitości, z wielkim bólem i uczuciem przymusu.
Postacie nie leżały mi zupełnie, natomiast dwunastka mimo pewnych braków trafiła bardzo dobrze w mój gust.
No i co najważniejsze - 12 część jest wprost wymarzona dla obierzyświatów. Jest tyle miejsc w które można pójść, krain które odwiedzamy.
Dla mnie jest to ogromny (i drugi obok walk - brak randomowych starć) plus tej pozycji.
Na pewno polecam się zapoznać z tym tytułem i przetestować na żywym organiźmie. Dla mnie to ścisła czołówka serii.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.