Ja na PS2 muce teraz Dance Dance Revolution Extreme 2 i GUN`a
Vhaeraun
5 08 2007, 21:36
Wreszcie pierwszy urlop od dwóch lat

. Nadrabiam zaległości w rpgach. W piątek skończyłem Shadow Hearts. Teraz gram w Shadow Hearts : Covenant .
Shadow of Nobody
6 08 2007, 05:15
Prince of Persia:The Two Thrones - już nie tak dobre jak POPrzedniczki, ale wciąż gra się świetnie.
filip2210
8 08 2007, 08:42
Mi sie bardziej podobała, bo nie było backrackingu z WW. A żeby nie było offtopa. To kończe Jak X, i zaciąłem się w GoW (2 raz przechodzę). DO Ratcheta nie mam siły. Wkurzające jest to że mam etap z tymi puszastymi klonami co się rozmnażają na potęge, a nakupowałem zwyczajne śmieci i nie mam kasy na dobrą broń. A, czy ktoś wie czy lepiej kupić pancerz za 200 tyś czy jakąś broń? A jak broń, to jaką?
z nudów zaliczyłem Medal of Honor Frontline na złotko, bo mi sie spóźniają (pipi)elce z przysłaniem Ratcheta 2
filip2210: lepiej wziąć chyba pancerz przynajmniej ja zawsze tak robiłem ^
christian
9 08 2007, 10:03
Bournout revenge (sygnatury...), MGS2 (extreme), God of War 2. Poza tym od czasu do czasu PES6.
PES6, ale teraz jadę do wód bo tak mnie wpienia ta gra, że tylko sanatorium mnie uratuje

.
montana
12 08 2007, 16:34
Gwalce GTA:SA i canis canem edit na 100%. Obecnie mam po 90%.Poza tym od czasu do czasu GT4 oraz PES6.
Shadow of Nobody
12 08 2007, 17:21
Splinter Cell:Double Agent (zdecydowanie najlepsza część serii) oraz God of War:2 (poza grafiką niespecjalnie poraża).
adamst85
13 08 2007, 10:04
Aktualnie Maximo - Ghosts To Glory. Capcomowi udało się przenieść klimat Ghosts'n Goblins i dalszych części z 2d w 3d. Gierka nie wymagająca myślenia, praktycznie platformer z machaniem mieczykiem. Maximo znajduje także trochę zdolności, które może wykorzystać w czasie przygody. Fabuła śladowa, gra bardzo ładnie wykonana, pomyka bez żadnych przycięć chyba w 60 klatkach. Jak na rok produkcji 2002 to jest świetnie. Muzyczki to przearanżowane znajome utwory z oryginałów. Gra potrafi być cholernie irytująca - po prostu niektóre poziomy są naprawdę trudne (ja przechodzę aby nie korzystać z kontynuacji) i wymagają precyzyjnego skakania jak cholera. Autorzy się połapali i bossów dali za to prostych jak drut (niektórzy z fajnym desingiem - kapelusznik, czy "smoczyca"). Na szczęście najgorszy poziom - Inferno - już za mną i teraz jestem w Twierdzy - wystarczy zaliczyć parę podpoziomów i koniec. Ale żeby jąwymasterować na 100 % to czasu trzeba poświęcić, że hoho. Ja już gram chyba ponad 10h na licznku jak nie więcej - ale masterować jej nie mam zamiaru bo bym chyba pada przez okno wyrzucił :-). Polecam maniakom platformerów z elementami walki (nie spodziewajcie się kombosów żadnych). Na razie ode mnie 8,5/10.
Próbowałem grać w MGS 2 - ale wymiękłem. Stwierdziłem, że jeżeli gra nie sprawia mi radości i napis game over widziałem co chwila to po co się męczyć. Doszedłem do rozbrajania bomb Raidenem... Jedynke MGS przeszedłem z wypiekami na twarzy, a ta część to jakaś nie bardzo. Gadają non stop (rozbraja mnie Raiden - Musisz rozbroić bomby!
, - Nigdy nie rozbrajałem bomb!, - Ale musisz to zrobić !- Ale pułkowniku ja nigdy tego nie robiłem! - ja pierd.dole jak w telenoweli brazylijskiej). Wstawki też co trochę, a prawdziwej gry na razie mało. Misja Snakiem - całkiem fajna. No nic zostawiłem save'a - spróbuje później, chciałbym to przejść bo trójka Metala czeka na półce.
Pozdrawiam.
boski_karol
14 08 2007, 12:06
God of War 2!!!

I troszkę w WRC:RE...
jakubde
14 08 2007, 21:58
Aktualnie w God of War 2, Hitman:BM, Scarface,Silent Hill 2, i w Grandie na PSOna
w oczekiwaniu na Stuntmana Ignition przechodze Scarface, a jak wpada kumpel to RE4(on gra a ja sie boje i panikuje siedzac obok)
ja aktualnie mecze FFXII - kurcze nie spodziewalbym sie zwlaszcza p fajnalu ze jest dosyc trudny. W ciagu 10h juz w dwoch lokacjach siedzialem przez dluzszy czas pakujac postacie.
Plugawy
15 08 2007, 11:54
XIII fajna gierka musze powiedzieć póki co 4 levele przeszedłem i jest ciekawie choć liniowo ^ a i multi tez daje radę ^^
Po kilku godzinach randkowania z Kratosem przyszedł czas na... Kratosa ^^ czyli GofW II
TVDJ. Dziwna gra rytmiczna.
Wiatrak
16 08 2007, 17:01
Black - balem sie o sterowanie ale jak sie zanuzylem w gre to az chcialem sprawdzic co sie robi prawym przyciskiem myszy

Wojna wciaga !
Mastachi
16 08 2007, 18:15
Amplitude oraz t5 w przerwie pomiedzy nauka
Ze względu na zastój dobrych tytułów (w moim guście), abarot to samo

Czyli God of War2, Fatal Frame3, Fahrenheit, Res4, Forbidden Siren2, DMC3, Onimusha4, Rule Of Rose... i czasami Kuon, w planach powrót na "Milczące Wzgórze"
Shadow of Nobody
16 08 2007, 20:21
To co zwykle, gra przy której spędzam 50% czasu przed konsolą - Devil May Cry:3
bartex95
16 08 2007, 20:57
1.RE 4 (gram z kumplem)
2.Fight Night Round 3 (gram z kumplem)
3.WWE Smackdown vs Raw (gram z kumplem)
4.Atelier Iris 3 Grand Phantasm (gram sam)
W większość z gier gram z kumplem

Edit:
5.God of War (gram sam) jakim cudem mogłem o tym zapomnieć
najczesciej w Shadow of the Colossus
troche mniej w GTA VCS
i od czasu do czasu odpale dla relaksu Frequency albo REZ
a nastepny w kolejce czeka Fahrenheit
1 Teraz ICO (zaległość)
2 Grałem w Splinter Cella Double Agent ale grafika i grwalność na PS-2 jest brzyda
3 Niedługo zaczynam Tomb Raider Anniversary, Bully,GoW2
4 Czasami WRC4,PES6,GT4
Shadow of Nobody
17 08 2007, 20:05
CYTAT(Fisher @ 17 08 2007, 19:53)

Grałem w Splinter Cella Double Agent ale grafika i grwalność na PS-2 jest brzyda

WTF? Sam pare dni temu zacząłem w to grać i mam w związku z tym małe zapytanko - gdzie ty masz "brzydą" grafike? Chodzi ci o tą genialnie wykonaną postać Fishera, świetny system światła i cieni czy całkiem zgrabne tekstury? Doprawdy nie rozumiem (i tylko nie wyskakuj tu z żadnymi porównaniami do wersji z x360, jak na ps2 gra trzyma się bardzo dobrze). A grywalność? Ogromne rozbudowanie od strony technicznej, realistyczność, różnorodność zadań , względna nieliniowość i wciągający scenariusz - takie tam nic nie znaczące cechy Double Agenta...
Zgodzę się z Fisherem (o ironio xD) że SC:DA wygląda lipnie. Lepiej wyglądała IMO poprzednia część i Pandora (w PT niby jest mniej róznorakich efektów, ale to tam było chyba najwięcej zabawy cieniami ze wszystkich Splinter Cell'ów na PS2, jeszcze w jedynce było całkiem sporo, a potem widać, że już sobie darowali to na PS2

)
Co do tematu: Właśnie skończyłem poraz drugi Jak'a 2 (kiedyś przeszedłem, ale skasowałem save'a i teraz zaliczyelm grę ponownie, tym razem uzbierałem 200 orbów), myślę nad ponownym przejściem Jak'a 3. Potem rzucę się pewnie na Ratchet'a 4 (3. przeszedłem niedawno). W międzyczasie gram czasami w GT4 a jak kumpel wpadnie to gramy w Tekken'a 5 i Urban Reign.
Ps. Z ta ironią przy Fisherze to... jakoś tak mi się skojarzyło, że Fisher jest przeciwny Fisherowi (SC)
1. Castlevania 1
2. Castlevania 3
3. Castlevania Bloodlines
4. Super Castlevania 4
5 i chcialbym pograc w Castlevanie SOTN ale nie wiem jak to scierwo wypalic zeby mi dzialalo na ps2 ;/
mlodziak1993
20 08 2007, 20:05
1.Fifa 07
2.Gta:VCS
Kupiłem NFS MW więc zaczynam w to grać. Na razie: miodzio.
Paweł_PS
21 08 2007, 14:29
Ostatnio na PS2 gram w 2 gry:
1. Pro Evolution Soccer 6 - obecnie kariera Glasgow Rangers
2. Call of Duty 3 - Kupiłem niedawno, nie zaszedłem jeszcze bardzo daleko
wiki1993
21 08 2007, 22:56
Dziś skończyłem The Matrix: Path Of Neo, teraz ostry trening w Tekkena 5

No i zacznę się brać za dokańczanie Mercenaries
adamst85
22 08 2007, 10:52
Wczoraj ukończyłem Psi-Ops - Mindggate Conspiracy - i jestem miło zaskoczony. Wbrew niektórym opiniom to bardzo fajna gierka - ode mnie 8/10. TPP z użyciem broni palnej oraz psionicznych mocy bohatera (które przypomina sobie w czasie gry po praniu mózgu na początku). Mamy Telekineze (świetnie można rzucać za pomocą TK wrogami - co nieraz powoduje spektakularne akcje typu - siup wroga do pieca, hopsa go do kwasu czy do wielkiego wentylatora na mielonki). Także można ciskać różnego rodzaju przedmiotami (skrzynie, beczki z paliwem itp itd - we wrogów i nie tylko. (bossowie to nawet wagonami czy cysternami napieprzają :-). Zaimplementowano havoka oraz ragdoll co jak na ps2 daje bardzo fajne efekty. Dodatkowo bohater używa Pyrokinezy - może spalać zarówno wrogów jak i otoczenie, Mind Control - przejmować kontrolę nad wrogami i wykorzystywać do zabicia innych przeciwników, Remote View - pozwala zajrzeć do pomieszczeń bez wchodzenia do nich, Mind Drain - wysysa energię psioniczną z zabitych jak i żywych wrogów (urwanie głowy przy okazji), Aura View - pozwala zauważyć niewidoczne normalnie rzeczy dla głównego bohatera - w tym niestety także Aura Beasts i aura miny:-(. Bossowie to mistrzowie z każdej dziedziny psionicznej plus paru dodatkowych. NIektórzy bardzo upierdliwi - jak Maleena - Mistrzyni Pyrokinezy - ale rzucałem mięsem przy tej francy. Mimo, że na liczniku przejścia miałem niecałe 7 godzin (dziwnie liczy) - to grałem w tą gre długo - dłużej niż w GOW'a (na którym miałem więcej na liczniku). Może dlatego, że często musiałem powtarzać niektóre momenty w grze z powodu śmierci. Kto nie grał a lubi TPP ze strzelaniem to polecam - 8/10.
Teraz zacząłem grać w Primala i już bardzo spodobał mi się klimacik i główni bohaterowie - Jen i Scree (doszedłem do pierwszej przemiany Jen w rasę Ferai. Bardzo ładna grafika jak na rok produkcji, walka może ograniczona (ala pierwszy Soul Reaver), ale tutaj jest tylko dodatkiem do eksploracji. Ogólnie zapowiada się świetna przygoda w fajowej jak na ps2 oprawie. Sony Cambridge mam nadzieję, że nie spieprzy jak z Ghosthunterem (który miał genialne etapy i zarówno badziewiaste).
Pozdrawiam.
Agent_Man
22 08 2007, 11:31
FF12. Fajna giera, ale czasem wqrwia słodko-cukierkowym klimatem (blee).
CYTAT
FF12. Fajna giera, ale czasem wqrwia słodko-cukierkowym klimatem
Bardziej cukierkowa od dziesiątki to nie jest na pewno.
A sam także męczę od dwóch dni FFXII. Zacna gra, lepsza od dziesiątki ogólnie ;>
Konar$ky
23 08 2007, 09:26
Ja aktualnie nacinam w Tony Hawk's Downhill Jam (CRAP!) i Getaway: Black Monday. Nierozumiem po co w to gram skoro czeka na mnie tyle hitów: Mortal Combat: Deception, Marc Ecko i Ratchet Deadlocked
Ja dorwałem Splinter cell: Chaos Theory oraz Hitman Bloody Money. Nigdy nie lubiałem hitmana ale ostatnia częś jest wciągająca i naprawdę ładna
raven_raven
24 08 2007, 09:54
Nie mam swojej PS2 od tygodnia, a najlepsze jest to że w tym okresie zakochałem się w Tekkenie

.
Gram u kuzyna, na automacie, u kumpla i po prostu uwielbiam tą grę. Dwie postacie naprzeciw siebie i zaczyna się... ta cała magia tej gry... nie umiem tego opisać ale jest wypas.
Ja cioram w Blacka

i Ratcheta 2, którego to pominąłem grając najpierw w 1 a potem w 3:D
Litwin25
26 08 2007, 07:16
Obecnie gram w "Spartana" i "Freedom Foghtera".Spartan jest super,ale grając w niego ma się deja vu że gramy w God'agdyż kilka rozwiązań jest identycznych.
Mój Kratos zginął śmiercią tragiczną, co bardzo pokrzyżowało moje plany na najbliższe dni. Przerzuciłam się więc na BloodRayne2. Grałam w to wcześniej na PC, ale sterowanie dawało wiele do życzenia, mam nadzieję, że na PS2 zostało to rozwiązane bardziej sensownie. Z tego co zauważyła, grafa prezentuje się dużo mniej okazale, niż na PieCu, ale trudno. Jakoś to przełknę.
mecze na zmiane wszystkie czesci DMC... ale nie po kolei tylko tu jeden levelik tu jeden bossik i tak plytki lataja xD i wiecie co? DMC2 nie jest taki zly, ba jest lepszy niz DMC3 xD co prawda wykonanie dmc2 zostawia wiele do zyczenia ale przynajmniej Danteusz nie ma tych swoich durnych odzywek co w '3' i klimacki jest taki bardziej user friendly

[oczywiscie DMC1 is da best

]
Shadow of Nobody
26 08 2007, 11:19
CYTAT(Coati @ 26 08 2007, 11:01)

mecze na zmiane wszystkie czesci DMC... ale nie po kolei tylko tu jeden levelik tu jeden bossik i tak plytki lataja xD i wiecie co? DMC2 nie jest taki zly, ba jest lepszy niz DMC3 xD co prawda wykonanie dmc2 zostawia wiele do zyczenia ale przynajmniej Danteusz nie ma tych swoich durnych odzywek co w '3' i klimacki jest taki bardziej user friendly

Kontrowersyjna opinia. Zgodzę się że Dmc2 posiada całkiem okazały klimacik i świetną postać Dantego, jednak cała reszta to już zdecydowanie niższa półka niż Dmc3 - mało powerskie walki, kiepski design przeciwników (nie licząc świetnych bossów), słaby scenariusz z bezbarwnymi postaciami, bardzo przeciętna grafika i najgorszy soundtrack w serii. No cóż, każdy ma swój gust i każdemu podoba się co innego, jednak patrząc obiektywnie Dmc2 to najgorsza część serii, swoista zakała i odszczepieniec w rodzinie Dmc - spędziłem sporo ładnych godzin przy tej grze ale szczerze mówiąc wolałbym żeby nigdy się nie ukazała.
Żeby nie było offtopa - aktualnie gram w...Devil May Cry 3
Splinter Cell Double Agent (czwarta część "tego samego"

) i FFXII 27h
CYTAT(Arkady @ 26 08 2007, 15:13)

FFXII 27h
Ja dałam sobie spokój po ponad 80h gry. Zabiła mnie schematycznośc i monotonia
Silent Hill 4 i pes6(niech juz wychodzi następny

)
wszystko polecialo w kąt ^^ przyszedl czas na lamanie palcow w beatmanii ^^ IIDX 11 RED & 12 Happy Sky
Ostatnio Budokai tenkaichi 2, NBA 2k7, fifa 07, pes 6, test drive unlimited, grałem jeszcze w god of war 2 ale gra ścina mi się kiedy jestem na jakimś moście, domyślam się iż tam trzeba wykorzystać skrzydła ikara (nie jestem pewien co do nazwy).
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.