Jinxters
26 09 2007, 05:32
Sprzedaje PS2

.......
CYTAT(Jinxters @ 26 09 2007, 06:32)

Sprzedaje PS2

.......
Nie znam tej gry, dobra jest?
Litwin25
26 09 2007, 12:02
No ciężka gra bo się ostro targują
ogicool
27 09 2007, 12:16
Beyond Good&Evil
wiem, że gra z 2003_2004r., ale dopiero teraz wpadła mi w łapy
co za miodność , rozpasanie widokowe na ekranie, na myśl przychodzi
połączenie 'Piątego Elementu' i 'Back to the future', muza
pulsująco - brzdąkajace duby a w sklepie Min Tzu's wschodnie klimaty,
pstrykanie zdjęć tak mi sie podoba, że np. na MEGAPTERA PURPUREA
polowałam kilka dni i nocy, super, czekam ok. 1 min. i mam księzyc i
gwiazdki a rybka:) dalej plumka, co za widok!!1Bossowie niezbyt
wymagający jak do tej pory ale za to niegłupi, czasem trzeba rozwalać taktycznie
CYCLOPEUS PALUSTRIS

- te nazwy mnie rozwalają, teraz jade do RZEŹNI,
ale rajcowna!
zaciekawiłęś mnie Beyond Good&Evil

Ja teraz katuję Dancing Stage Supernova

:D I łamie sobie gicę przy akirze yamaoce i chemical brothers

Szkoda że dopiero po tylu latach odkryłem geniusz maty:D Ale tak to jest, dopóki na nią nie wejdziesz nie poczujesz:D I kiedy pierwszy raz wlazłem na nią nad morzem w salonie, imprezy domowe nabrały dodatkowego wymiaru:D
Próbuje przejść ostatnią misje w BLacku. Łehhh i ten hangar gdzie tych ludzi jest h.... A że sejwów w misji brak to całą musze przełazić za każdym razem:D bo nerwów mi braknie na jeden dzień
HateRox
28 09 2007, 08:44
CYTAT(Re @ 27 09 2007, 13:57)

Próbuje przejść ostatnią misje w BLacku. Łehhh i ten hangar gdzie tych ludzi jest h.... A że sejwów w misji brak to całą musze przełazić za każdym razem:D bo nerwów mi braknie na jeden dzień

Ja atualnie tez mecze BLACK i po przejsciu tego nieszczesnego hangaru na easy, naszlo mnie na zabranie sie z poziomu trudnosci Normal.. Jak narazie 3 misja i idzie mi jak po masle

W ta niedziele moze skoncze, bo w tygodniu czasu brakk..
s.t.a.l.k.e.r. i wszystko jasne
ja wlasnie przeszlem [dopiero] killzona, a teraz pykam gran turismo [ mam juz 27%]
montana
28 09 2007, 13:25
ja koncze - mecze ojca chrzestnego ( 66 % ). ponadto od czasu do czasu PES6 , czekam z niecierpliwoscią na PES2008.
Trenuję, trenuję...Tekken 5.
mlodziak1993
29 09 2007, 23:18
JA aktualnie gram w tekkena 5 i dziś dostałem fife 08;)
firana140
5 10 2007, 16:08
po 4 miesiącach konsola naprawiona ;]
gram w GoW, B: Revenge, PES6, FFX
;]
każdy Takedown, każdy Overdrive, każda bramka jest teraz jak dawniej ;]
nic tak nie wzmaga chęci grania jak długa przerwa hjehje
szkoda że przez te 4miechy kilka gier poszło w świat ;/
REsident Evil i kingdom hearts 2
Tekken 5, Resident Evil 4
Dzisiaj dostałem blacka w swoje łapska
Litwin25
7 10 2007, 06:47
Ja mecze Fife 08 do czasu ukazania się PES2008,jedyne co maja lepsze to licencje i mega widowskowe interwencje bramkarzy,nie raz mi nie żal że nei strzeliłem jak widze jak to wyjmują,tego brakuje PES,nawet ta wersja z Osaki miała lepsze zachowanie bramkarzy.
CYTAT(baniek @ 5 10 2007, 20:13)

Dzisiaj dostałem blacka w swoje łapska

Podpis ;]
W... ET: Play i Groove, FFX, Black, Ratchet and Clank i jeszcze kilka tytułów zostało mi do szczęścia i spełnienia...

(wtedy będe mógł spokojnei przenieśc sie na next gena)
bartekpsiedlce
8 10 2007, 20:51
Tekken 5 ,Jak 3, Burnout Revenge
wszytskie orginalne

wszystkie orginalne (sorki za błąd jak by to kogoś raziło )
raven_raven
9 10 2007, 10:58
Prince of Persia Sands of Time
Prince of Persia Warrior Within
Prince of Persia The Two Trohnes
God of War 2 - więcej i lepiej tego samego, maksymalna ocena w PE jak najbardziej słuszna.
Czasem WRC i PoP : T2T w oczekiwaniu na PES6 ktora ma byc dzis
wiki1993
10 10 2007, 17:34
Cały czas Black, GENIALNA gra, po ukończeniu na Normal zabrałem się za Easy z Silver Guns

Zabawa przednia, prawdziwy arcade z nieskończoną amunicją

Zostały mi dwie misje, potem biorę się za Hard

Na pewno w weekend pogram też w Crisis Zone na G-conie 2

Być może uda mi się też dorwać drugiego gnata, wtedy dopiero będzie zabawa

No i w przyszłym tygodniu jedziemy do kina, po drodze zajdziemy do Empiku - chyba kupię Sega Mega Drive Collection

Czyli, krótko mówiąc, wrócił mi zapał do gry na PS2
golden sun i metroid fusion
najpierw grasz w stalkera na PS2, teraz w golden suna i metroida? nieźle...
FFX i Stepping Selection
Solidny (pan)
10 10 2007, 19:39
Castlevania CoD
Gran Turismo 4
jutro przychodzi DBZ Budokai 3 - nie ma jak odstresowująca, maksymalna rozwałka
CYTAT(Solidny (pan) @ 10 10 2007, 20:39)

jutro przychodzi DBZ Budokai 3 - nie ma jak
odstresowująca, maksymalna rozwałka

Obyś się nie zdziwił...
W chwili obecnej zaczęte mam Deus Ex (równie dobra jak na PC) i dodatkowe chaptery w RE4. Niestety wraz z początkiem października wszystko poszło w odstawkę a konsola zbiera kurz...
W sumie już od dłuższego czasu na przejście (do końca) czeka FFXII, SotC, Persona 3 i parę japońskich strategii, ale te pewnie będą musiały poczekać do jakiejś dłuższej przerwy (święta? wakacje...?).
Plugawy
11 10 2007, 14:38
aktualnie znowu GoW ^^, a potem przejście bez upgrade'ów XD
CYTAT(ping @ 10 10 2007, 20:29)

najpierw grasz w stalkera na PS2, teraz w golden suna i metroida? nieźle...
FFX i Stepping Selection
na czym wlasciwie polega granie w Stepping Selection??
God of War, Okami, FFX, Final Fantasy Tactics (psp), Legend of Mana (psx2psp), burnout revenge, Guitar Hero 2 bez gitary

A jak znajdę więcej czasu i ukończę którąś z tych gier w które gram aktualnie to zabieram się za Ratchet & Clank (cz. 1)
Black zaliczony to co, że krótki jak można przechodzić kilka razy i się nie nudzi ;]. W oczekiwaniu na kase na HS. W międzyczasie Test Drive Unlimited i TOCA3.
Solidny (pan)
19 10 2007, 12:06
CYTAT(Suavek @ 10 10 2007, 21:11)

CYTAT(Solidny (pan) @ 10 10 2007, 20:39)

jutro przychodzi DBZ Budokai 3 - nie ma jak
odstresowująca, maksymalna rozwałka

Obyś się nie zdziwił...
Grałem w Budokai 2 i jak na średnią grę to poświęciłem jej sporo czasu jako fan. Zresztą ja nie wymagam od bijatyk tyle co Ty

Aktualnie masteruję DMC3
CYTAT
Zresztą ja nie wymagam od bijatyk tyle co Ty
Czy gdzieś pisałem, że akurat prostota gry jest wadą? ;> Dla mnie liczy się ogólna grywalność i czasem efektowność. Budokai 3 nie podobał mi się jako ogół - parę ciosów na krzyż + konieczność ich zdobywania/wykupywania (sic!) oraz strasznie monotonna rozgrywka. A te wszelkie "super ataki" ciągle pokazywane na trailerach i filmach są w większości takie same. Pograłem trochę i odstawiłem, o wiele lepszą inwestycją imo jest Tenkaichi Budokai 2 - bardziej dynamiczna i wymagająca.
Choć fakt faktem - fanem nie jestem, co najwyżej widzem, i to dawnym...
monstrol
19 10 2007, 12:26
Ja męczę aktualnie klasyki na PS2:
- Metal Gear Solid: Snake Eater (na razie... może być: ale grałem dopiero 2 godziny)
- Crash B.: Twinstanity (dyskusyjna klasyka... strasznie zabugowana...)
- Primal (gorsza niż się spodziewałem, ale nadal dobra)
Po mękach z uruchomieniem God of War 2
sizacz, problemy z DVD9? Jak ci sie udalo uruchomic? ;]
Gram aktualnie w Everybody's Tennis (miszcz) i ET: Play 2
Konar$ky
19 10 2007, 20:23
Kieeedy ja tu pisałem, łojojojojoj

Obecnie Onimusha 2, Call Of Duty 2: BRO i wiecznie Guitar Hero
Przy próbie uruchomienia laser dziwnie cykał.
Załadowałem inną grę - ruszył.
Później kilka razy resetowałem konsolę, otwierałem klapkę aż w końcu zaskoczyło.
Teraz gdy za pierwszym razem nie zaskakuje, otwieram klapkę, pomaga też reset.
Żeby nie było off topa - God of War 2 na tapecie
adamst85
25 10 2007, 08:19
Skończyłem Mark of Kri. Dobra prosta grafika, lecz z zacięciem artystycznym, fajny bohater, odprężająca gierka. Połączenie bijatyki (całkiem nowatorski system walki z paroma wrogami naraz - wtedy wydawał się świetny, teraz w dobie God of Warów itp - trąci myszką), skradanki (bardzo dobry element (stealth kille, zza ściany, z zeskoku, dwóch na raz - dobre), i strzelania z łuku. Mimo pozornego zróżnicowania (w 1 levelu walczymy, 2w drugim skradamy, w 3 dochodzi łuk, póxniej pałka i nawet topór dwuręczny) - gra nuży. Każdy level jest inny ale naprawdę po pewnym czasie wieje monotonnią. Zabij strażników z rogami alarmującymi, pozmieniaj wajchy itp itd. Fajnym pomysłem jest przyjaciel kruk - pełniący rolę zwiadowca i nieraz pomagający w zagadkach. Ostatni level zaś - niby znowu zróżnicowanie - masakra toporem z zombiakami - ale dżezus ileż można - komnata i iles zombi do wybicia, i następna i następna i replay i w końcu zieeeew i palce bolą od kombosów. W tym levelu gra przypomina trochę Maaximo (które jest o klasę lepsze od Mark of Kri). Grę skończyłem więc taka zła nie była, ale mogła być lepsza. Kukiełkowe postacie też nie każdemu się spodobają - ale zastosowano je dlatego, iż gra naprawdę jest brutalna - łby latają, głową chłopa o mur, ocinanie kończyn itp itd. Ogólnie - może się znudzić i trzeba samozaparcia -ale zabawa długa nie jest 6 leveli - ocena 7/10.
Teraz Tomb Raider Legend i jestem miło zaskoczony - piękna grafika jak na ps2 (szczególnie levele w grobowcach, na łonie przyrody), zmieniono sterowanie z duchem czasu, akrobacje Lary jeszcze efektowniejsze i zbliżone do Księcia Persji - chociaż dzięki sterowaniu łatwe w wykonywaniu. Zagadki trzymaja poziom , ale to nie ta klasa co Soul Reaver czy Ico. Ulepszono walkę (strzelanie plus podcinku, skoki na plecy, strzelanie w elementy otoczenia, przełączanie na widok ala Res 4). Mówiono o krótkim czasie gry, na razie mam ponad 7 godzin i walczę z Bestią w Kazachstanie. Zdecydowanie lepiej prezentują się levele w grobowcach niż wieżowcach. Ogólnie podeszły mi wszystkie oprócz Tokio. Jazda na motorze średnia ale można się odprężyć.
Na razie - Lara powróciła w dobrym stylu - gra jest naprawdę bardzo ładnie wykonana, teksturki, woda, Lara, muzyczki - miodzik. Polecam - 8,5/10
Anniversary już na półce i po obczajeniu 1 levelu to też piękna gra!
Plugawy
25 10 2007, 08:20
znowu wróciłem do Killzone

pobawiłem sie multi, teraz single od nowa, świetna gierka
GT4 24 godziny, 5 minut , 27 sekund, 211 okrążeń i Formuła Gran Turismo 04 stoi w garażu.
NBA 2k7 Rulez, czekam na następną odsłonę mistrzowskiej serii

i oczywiście Manhunta 2...
CYTAT(adamst85 @ 25 10 2007, 09:19)

Anniversary już na półce i po obczajeniu 1 levelu to też piękna gra!
I zdecydowanie lepsza niż Legend. Zagadki, oprawa A-V, klimat, znacznie lepsze miejscówki (żadnych kretyńskich leveli w stylu Tokio) - mistrzostwo, bezsprzecznie najlepsza część serii.
A ja ostatnio pogrywam w Dmc3 i czwartego Resa.
mlodziak1993
26 10 2007, 15:49
Fifa08 Pl
Pes 2008(moim zdaniem porażka patrząc po Pes6)
Gta:vice city stories
raven_raven
26 10 2007, 20:02
Tony Hawk's American Wastelad
SSX 3
Burnout 3
W takiej kolejności.
Jinxters
27 10 2007, 08:21
Załaczyłem nowe pro 2008 i załamany jestem(najgorsza częśc lub sprawiająca najgorsze pierwsze wrażenie

),pogram jeszcze to może uwierzę w nią hehe...czaje się na Manhunta2(chyba będzie moją ostatnią gra na PS2

)
Wieslawa
27 10 2007, 11:17
OKAMI, ratchety (różne części), GT4
Paweł_PS
27 10 2007, 14:07
Nie no co za temat... Jak tyle odpowiedzi i ciągle nowe, to może przyklejić go?
Beyond Good And Evil, Guitar Hero 3, czasami z kumplem Tekken 5
wiki1993
27 10 2007, 22:29
CYTAT(Divine @ 25 10 2007, 19:29)

A ja ostatnio pogrywam w Dmc3 i czwartego Resa.
Hehe cóż za odmiana

Ja ostatnio na PS2 wogóle nie gram, bo tata mi zabrał xD Więc siedzę jak ten nerd przed pecetem i ciągnę demka różnych gier, m.in. Quake III Arena

Niestety, mój zaje.bisty PC lepszej grafy nie uciągnie - dławi się przy HL2, więc o takich perełkach jak BioShock czy ET QW mogę pomarzyć, notabene demo tego drugiego ściągnąłem i... tak, nie chodzi

Ale przynajmniej otworzyłem się na pecetowe gry, które wcześniej zlewałem (z wyjątkami, np. CS)
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.