raven_raven
28 10 2007, 08:59
To teraz marsz do Gothica! Jak już jesteś przy PeCecie, to musisz obadać 1-szą i 2-gą część.
A ja... hm, powiedzmy że chwilowo Driver Parallel Lines, jesus, co za nazwa.
ja po kilku tygodniach przypomialem sobie o ps2 pod TV i pogrywam troche w Bujingai: The Forsaken City
Robert542
2 11 2007, 14:00
Bleach: Blade Battlers 2nd
Valkyrie Profile 2 -cudeńko poprostu
Myślałem, że pogram w nowego Tonego Hawka, ale niestety okazał się lipny

Eh.. a pokładałem w nim spore nadzieje. Pewnie wersja PS3/X360 jest taka jak trzeba bo robią ją odpowiedni ludzie, a PS2 dostało poraz drugi ochłap po prawdziwym TH:PG
Konar$ky
3 11 2007, 09:48
Heh, też gram w PG, i za specjalną lipe go nie uważam. Przynajmniej lepszy od P8
oczywiscie PES2008 - taki szybki PES6 i czasami The Warriors.
PES6 ciagle daje rade
malin1976
6 11 2007, 00:26
Po pięciu latach odświeżam sobie Devil May Cry . Genialna gra !!! No i nie ma dnia bez PES 5 , GT 4 , SSX 3 !!!
arczibal
6 11 2007, 16:25
God Of War 2,Okami, GT4,DMC3 moja klimatyczna wieczorna kolekcja:)
prestoneq
11 11 2007, 18:05
A ja pomimo że mam: dobrego PC,PS3 a mimo wszystko wciąż moim numer jeden jest Shadow of the Colossus i gram w to na PS3.Teraz będę czekał na kontynuację tego arcydzieła na PS3.
Solidny (pan)
11 11 2007, 19:15
Zdecydowałem się kupić FFXII i tracę czas zamiast uczyć się
Zwyrodnialec
12 11 2007, 12:21
God Of War 2 - staram się przejść jak najszybciej.
raven_raven
12 11 2007, 17:08
Dorwałem Devil May Cry 3, zobaczymy jak w to sie gra.
CYTAT(prestoneq @ 11 11 2007, 18:05)

A ja pomimo że mam: dobrego PC,PS3 a mimo wszystko wciąż moim numer jeden jest Shadow of the Colossus i gram w to na PS3.Teraz będę czekał na kontynuację tego arcydzieła na PS3.
Mam nadzieję, że twoje przepowiednie okażą się mylne. Liczę na to, że nigdy nie wyjdzie kontynuacja SOTC. Nie chcę aby gra się zestarzała i zeszła na drugi plan. Niech zostanie jedyna w swoim rodzaju.
A co do "aktualnego" to właśnie skończyłem GOD'a i przmierzam się do Vietiful joe (nie wiem co niby jest takiego kultowego w tej grze)
wiki1993
12 11 2007, 18:55
CYTAT(raven_raven @ 12 11 2007, 17:08)

Dorwałem Devil May Cry 3, zobaczymy jak w to sie gra.
Nie pożałujesz

A ja aktualnie w nic nie gram, już od 2 tygodni nie mam PS2

Ale jak w końcu dostanę ją z powrotem, wtedy prawdziwa uczta - The Godfather, Test Drive Unlimited i być może Canis Canem Edit, Moto GP 4 i Tomb Raider Anniversary, mam nadzieję, że uda mi się dorwać te 3 gry

Ach, no i przecież zostały mi jeszcze 3 misje Blacka na Black Ops, życie będzie piękne
raven_raven
12 11 2007, 20:56
O, ja DMC3 najbardziej porytą grą w jaką grałem tego roku! Toż to w pierwszej scence więcej Dante rzeczy roz(pipi)ił i więcej chorych akcji odwalił jak Neo w całym Matrixie! Ja pier,dole, za,je,biste!
adamst85
19 11 2007, 10:46
Ukończyłem TR Legend i mimo narzekań , że gra taka krótka - to aby zrobić ją na 100% (z domeme Lary oczywiscie - który sam w sobie jest bardzo dobrym poziomem z fajnymi zagadkami) - zajęło mi to ok. 13 godzin - więc tragedii nie ma. TR Legend dostaje ode mnie 8+/10.
Teraz KING KONG - pozytywnie zaskoczony jestem. Ładna grafika, mimo, że FPP głównie to bardziej przygodówka. Liniowa do bólu ale nie przeszkadza to w grze. Wręcz przeciwnie, człowiek kombinuje jak tu przejść jakąś część planszy by stracić jak najmniej amunicji. Mój ulubiony temat - dinozaury - wykonane świetnie jak na ps2 - piękne to było jak spacerowałem kładką nad stadem brontozaurów a w tle jeszcze latał samolocik. Świetnie, że nie ma żadnych wskaźników zdrowia czy naboi (Jack nas informuje głosem ile jeszcze posiada w magazynku). Włosy na głowie stają kiedy goni nas V-Rex a my uciekamy zdyszani i przeładowujemy na prędko spluwę chowając się za skałami. Super też efekt po ranach - ekran czerwienieje i w tle słychać muzyczkę z zaświatów :-), albo ryk V-Rexa aż się ekran chwieje. Liniowa ale bardzo filmowa zarazem. Dobre momenty kiedy osłaniamy ze snajperki naszych przyjaciół. Kongiem na razie grałem jeden etap - ale czuć w nim moc! Klimat Wyspy Czaszek bardzo dobrze oddany. Jedna z najlepiej wykorzystanych licencji filmowych. Jak na razie Kong ma u mnie mocną 8. Pozdrawiam.
- Beyond Good & Evil (w końcu)
- Pierwsze cztery Ratchety
Enthusia Professional Racing
Polecam fanom symulacji. Model jazdy jest genialny.
Seria MGS poraz kolejny, w tej chwili MGS3: Snake Eater.
Konar$ky
24 11 2007, 20:24
Onimusha: Dawn of Dreams
Incredible Hulk: Ultimate Destruction
raven_raven
26 11 2007, 11:59
Dorwałem w końcu....
<werble>
Panie i panowie....
METAL GEAR SOLID 3: SUBSISTANCE
^^
jesli mam czas i TV jest 'wolny' to gram w Beatmanie lub REZ'a w zaleznosci od pory dnia

reszte mojego czasu na granie - jesli juz go mam - zjada mi psp.
Killzone
Gran Turismo 4
God of War 2
Ze znajomymi w Singstary.
Wreszcie ją dorwałem - Dmc3 Special Edition.
god of war oraz shadow of the colossus
OKAMI:) Jestem pod koniec gry przy panu BLOCKHAEDzie i...wyrzuce zaraz konsole przez okno!!!!Masakra...mogli tych punktow jeszcze wiecej dac...
CYTAT(break @ 29 11 2007, 18:38)

OKAMI:) Jestem pod koniec gry przy panu BLOCKHAEDzie i...wyrzuce zaraz konsole przez okno!!!!Masakra...mogli tych punktow jeszcze wiecej dac...
nagraj sekwencje telefonem komorkowym
kotlet_schabowy
29 11 2007, 22:26
Skończyłem Tony Hawk's Underground (plus wszystkie gapy), grałem od początku października.
Junkhead
29 11 2007, 22:49
Kończe Canis Canem Edit, że też takich rzeczy nie robiłem w czasach szkolnych

. Co kilka dni gram sobie po pare meczyków w PES 6. Raz na jakiś czas walcze na którejś arenie w Shadow of Rome. Ostatnio jednak gram głównie na GC w Zelde: TP i w pierwszego Metroida, to jest to

.
montana
29 11 2007, 23:27
nowy kaszana - PES i Tekken 5 , w koncu zaczynam na powaznie uczyc sie tych ciosow .
mlodziak1993
1 12 2007, 15:10
Teraz gram w:
Gta:SA
Pes2008
Fifa08PL
raven_raven
2 12 2007, 12:11
Final Fantasy XII, co za gra

! Super sprawa. Ale MGS3 nie ma szans pobić

MGS3...
Dopiero skonczyłem Def Jama Fight for NY i Test Drive Eve of Destruction (oba drugi raz) teraz szarpie w Simpsons the Game.
NFS: Pro Street PL (nie jest taki zły jak wskazywało pierwsze wrażenie)
SH3 (przechodzę drugi raz.... lub może trzeci? nie pamiętam

.. swoją drogą jakoś od tyłu przechodzę te SH, niedawno durgi raz SH4 ukończyłem)
GH3 w multi
W końcu dorwałem Bouncer'a
Aktualnie Final Fantasy XII i Tales of the Abyss ;p
Szakal v_1
4 12 2007, 16:55
Ja gram aktualnie w:
-God of war 2(drugi raz kończe.Teraz gram na hardzie)
-Killzone
-Destroy all humans2
-No i zamierzam sobie kupić manhunta2(oczywiście bez cenzury nawet jesli miałbym go sciągnąc prosto z Holandii)
No i u mnie Ps3 też się miło kłania:]
PS.Dzisiaj mam imieniny xD
raven_raven
4 12 2007, 16:57
Krystian lub Barbara masz na imię?
Ja też mam imieniny

.
MGS3 niedawno.
Syphon Filter: Dark Mirror (PS2)
Tomb Raider: Anniversary na 100%
ToCA Race Driver 3 - online
A ja sobie pocinam w God of War 2. Nie wiem który już raz, ale wciąż mi mało !!!
PS2 od kiedy X360 leży w domu... nie ma łatwo. Przedtem się spokojnie wylegiwał, a teraz co tydzień zmienia właściciela, skoro sami nie korzystamy to kolejni znajomi biorą zestaw Ps2 + Singstar i korzystają jak mogą - przechodzą na szybko God Of War'a, pykają z rodzeństwem w Tekkena i GH, śpiewają z rodzicami "Chałupy WelcomeToooooo", ogólnie PS2 przeżywa renesans ! W co gram pomiędzy pożyczkami ? Jak jeszcze miałem codziennie było pare piosenek w Singsta'rze ("Miss You" Blink182, "Charming Men" The Smiths czy "Banquet" Bloc Party) i z braciszkiem w Guitar Hero 3, te gry poprostu nie chcą się znudzić.
Konar$ky
5 12 2007, 16:12
Guitar Hero III
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.