Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: W co AKTUALNIE gracie?
Forum PSX Extreme > Platforma > Sony > PS2
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23
Tatramaster
ja sobie pogrywam w need for speed pro street oraz dragon quest VIII prubuje przejsc obscure 2 a czasami pykam w god of war 2
ogicool
Silent Hill 2

wczoraj w nocy (gdzies 2.oo) dostałam niezła niespodziankeod losu:
na poczatku gry, w apartamencie siegam po klucz, potem schodze na drugie pietro
cos zaczyna szurac, mówie coś wtf i ...bach zabieraja prąd z tym brzdęknięciem wzmacniacza i głośników
na jakiejs częsci mojego osiedla
gdzieś na pół godziny

ohmy.gif

winner_first_h4h.gif
Coati
PS2 - Jak & Dexter 1 oraz Beatmania IIDX 10th

na Dreamcast'cie REZ smile.gif
Sunderland
Od wakacji głównie Final Fantasy XII.Ta gra jest po prostu GIGANTYCZNA. Ostatnimi dniami ospalam także Tomb Raider : Legend.Mimo, że już raz ukończyłem ten tytuł.Teraz zamierzam zebrać wszystkie sekrety.Gra podoba mi sie tak bardzo, że postanowiłem kupić TR:Anniversary.Tylko najpierw muszę zdobyć TR1 aby w końcu ukończyć to dzieło smile.gif
Solidny (pan)
Wróciłem po latach do Onimushy 2

...kurna, lubię tą serię smile.gif
rymek1987
A ja pogrywam w Burnouta Revenge,czasem w Terminator 3 Redemption.
i Wlasnie! nie wiem jak przejsc jeden etapik.mianowicie jak juz "arniem" przenosimy sie do Los Angeles i musimy bronic Johna COnnora i Catherine Brewster przed T-X.chodzi mi o etap w ktorym jedzie sie samochodem i T-X skacze co jakis czas na dach wozu.Ktos ma recepte na przejscie>?
FLooK
Raczej nikt Ci nie pomoże...

No cóż. Nieśmiertelne GT4, ToCA3 i Killzone online.
artex
God Of War 2 na Tytanie , ale nie wiem czy starczy mi nerwów biggrin.gif
Olsen
na PS2:
PES2007,
FFX (muszę w koncu ukonczyc te gre smile.gif ),
Enthusia

na GC: Battalion Wars i Metroid Prime
Konar$ky
Scarface: the World is Yours - świetna gra dla fana filmu happy.gif
Amplitude - geniusz w swej prostocie biggrin.gif
raven_raven
Metal Gear Solid 3 Subsistence... MIODZIO wub.gif.
BartX
Na porządną sesję czekają Obscure 2 i NBA 2K8 smile.gif Muszę jeszcze ukończyć Kane & Lynch, bo zostały mi się 4 misje biggrin.gif
malin1976
Devil May Cry na normalu skończony . Odpalam Jak 2 Renegade a w kolejce czeka już God of War 2 !!!

No i nieśmiertelne GT4,PES5 i SSX3 pomiędzy przygodą !!!
misek
Aktualnie gram w GT4 , to juz moja 2 gierka na konsole , choc GT4mi sie wydaje troche trudnawe ^^ i napewno wspolnie spedzimy chwile milych chwil smile.gif
montana
gram w :

Fight Night Round 3

DBZ : BT3

GTA:Vice City
Kame
NBA 2k8 (od kiedy posiadam gram codziennie 2 godziny dziennie, coś niesamowitego ta gra oczywiście) God of war 2 , GTA San Andreas (postanowiłem przejść drugi raz, tak przed GTA 4 smile.gif ), sporadzycznie GTA Vice City, Shadow of the Colossus.
Emet
imbNES (emulator NES'a) - głównie Mario Bros na 2os wink.gif
GH3 multi
Bzdurski
Głównie DBZ Budokai Tenkaichi 2, Def Jam: Fight For New York i Burnout 3 Takedown. No i Devil May Cry 3.
krzystofik
PES 2008 na PS2
18 Wheels in steel haulin' na PC

PES 2008 na PS2
18 Wheels in steel haulin' na PC
Paweł_PS
Ja aktualnie gram w PESa 2008 Wisłą Kraków i nieźle mi idzie ;P. Kupiłem kilka gwiazd i nadal będe grał w PESa
dynio
Tony Hawk American Westeland i Splinter Cell : Chaos Theory biggrin.gif
miki77
Aktualnie gram w Call of Duty 3.
Ofeck
Killzone - nie spodziewalem sie ze ta gra jest az tak dobra
raven_raven
Hłehłe, jest zarąbista!

Final Fantasy XII i mój ukochany Metal Gear Solid 3: Subsistence.
Grabol
VP2 Silmeria - trochę ciężko trawię to laseczkę z rozdwojeniem jaźni, a fabuła podobno do czołówki RPG nie należy. Dopiero zacząłem, gra ma podobno masę zalet, dam jej szanse.

Psychonauts - ale z braku czasu też za długo nie pograłmem. Podobno niezłe?
Plugawy
GoW 2 i Viewtiful Joe hyh.gif
Banana
Z nudów Area-51 .
raven_raven
Zacząłem od nowa Final Fantasy XII.
Tym razem posiedziałem chwilę ze słownikiem, uważnie słuchałem dialogów i... historia nabiera rumieńców! Naprawdę, po dokładnym zrozumieniu kto z czym i po co, historia naprawdę wydaje się ciekawa. Jak na razie patrzę na grę zupełnie inaczej, kto wie, może teraz będę patrzeć na tę grę przychylniej wink.gif.
Troszkę jak z FFX, pierwsze 5 h było tragiczne, potem już tylko lepiej.
orion50
Ja Raven jakoś nie przepadam za RPG. Nie wiem czemu tongue.gif te statystyki mnie przerażają. Teraz katuje na PS2 w OKAMI.
Arkady
Zone of the Enders The 2nd Runner, ostatki na PS2, ale za to JAKIE!
Suavek
CYTAT
Zone of the Enders The 2nd Runner, ostatki na PS2, ale za to JAKIE!
True... true... szkoda tylko, że dorwać dzisiaj oryginał graniczy z cudem. Albo inaczej, dorwać oryginał po ludzkiej cenie... ;> Niemniej jednak świetna gra akcji z ekstra udźwiękowieniem.

Osobiście wczoraj odkurzyłem po ponad rocznej przerwie San Andreas przez co nawet nie zauważyłem jak zleciały 4h... Ta gra jednak ma to coś w sobie (wcześniejsze odsłony jakoś mnie nie wciągnęły).
Dzisiaj przyszła w końcu Xenosaga Episode II, więc trzeba będzie przetestować.

Ech... a sesja w toku :|
Fuudimitzu
MGS3S, Burnout 3 i ICO, ta gra jest po prostu cudowna happy.gif
Guma211
Ostatnio walcząc z czasem pokonuję kolejne trasy w Colin McRae Rally 2005, a co tydzień turniej familijny w PES 2008 ;D
wiki1993
Suavek, odkryłeś w San Andreas jakieś mechy czy cuś, że Ci się podoba ? wink.gif

Ja teraz męczę God of War II, nareszcie biggrin.gif Zaje.bista gra, idę jak burza - zacząłem ledwie wczoraj, jutro na bank skończę, może jeszcze dzisiaj wink.gif
ogicool
czasem w Soul Calibura 3 jeszcze
ale w pojedynke(bez kogos z 2 padziorem) to żadna frajda

za to w Dragon BallZ Budokai Tenchaichi 2 można pociorać
tak jak na samym początku mnie troche denerwowała ta gra
tak teraz się wciągnęłam

no i dalej, jak mam czas w nocy(tzn. nie chce mi sie spać)
to boje sie w Silent Hill2
Figaro
Zacząłem odpalać stare strzelaniny i nie tylko...

Killzone - Multiplayer rządzi, to i zachciało mi się SP i gram.
Time Splitters 2 też jest niezły. Nadal nie mogę przejśc ;/
Dragon Quest VIII gram i gram, ciągle gram... Zajmuje mi duużo czasu.
Dość często pylam w RE 4 - Mimo kilku wad i tak przejdę, kupiłem to mam ;p
ogicool
miło jest mieć w kolekcji pierwszego DMC
;/

FLooK
Figaro jaki masz nick??

Ja pykam w Killzone i ToCA3 online.
Figaro
Eeeheehe.... Niestety, gram MP ale nie online tylko na lajwa smile.gif
Emet
Mam zamiar zagrać w Soul Calibur'a 3 ale... wiem o istniejącym problemie z save'm.
Jeśli ktoś grał w SC3 to niech zajrzy do działu bijatyk i jeśli jest w stanie to spróbuje mi odpowiedzieć na pytanie...
>>LINK<<
Wieslawa
Wczoraj kupiłam God of War 2 więc do 2:30 w nocy przechodziłam jedynkę, żeby dzisiaj móc zacząć grę w dwójeczkę biggrin.gif
Zapowiada się miodny weekend growy!
Konar$ky
Sly 2: Band of Thieves - yey, wkońcu skończę całą trylogię, a nigdzie nie mogłem znaleźć S2 biggrin.gif
icar5
Tomb Raider Anniversary.Polecam wszystkim lubiącym główkowanie w sporych lokacjach.Gra jest przykładem na to ,że nie wszystko co kojaży się z ogólnie przyjętym marketingiem jest pozbawione "głębii".Szkoda tylko,że pewnie nie doczekamy się kolejnej części na czarnulę...

borys123
Dradon Quest VIII, a na desie FFXII RW okazjonalnie w pes 2008 (ale tylko przy piwie i na osiedlowym turnieju)
chris85
Wczoraj kupilem black , i tak jakos zeszlo do 2 w nocy smile.gif
Olsen
CYTAT(icar5 @ 8 02 2008, 22:07) *
Tomb Raider Anniversary.Polecam wszystkim lubiącym główkowanie w sporych lokacjach.Gra jest przykładem na to ,że nie wszystko co kojaży się z ogólnie przyjętym marketingiem jest pozbawione "głębii".Szkoda tylko,że pewnie nie doczekamy się kolejnej części na czarnulę...

tomb raider: underworld ukaże się na czarnulke wink.gif
Emet
Soul Calibur 3, czasami Guitar Hero 3 i emu NES'a (wszystko multi)
Robert542
Guitar Hero II
Devil May Cry
Ratchet & Clank
defjam
shadow hearts: from new world
pes2008
resident evil 4
mishka
Devil May Cry 2 (ale to slabe jest, jedynka duuzo bardziej mi sie podobala)
Tony Hawk Proving Ground (tu rowniez slabiutko, SKATE miazdzy)
PES 2008
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.