Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: W co AKTUALNIE gracie?
Forum PSX Extreme > Platforma > Sony > PS2
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23
Kwapi
Nie znalazłem takiego tematu więc go założyłem.Najlepiej jakby ktoś podawał max 3 gry i opisywał je pokrótce.
No to ja zaczne.

1.Killzone-w singlu censored2.gif ale multi to po prostu istna rzeż pifpaf.gif szczególnie z kumplami
2.Burnout Revenge-single wub.gif multi wub.gif(nie ma to jak proste i czytelne ikonki)
3.PES IV- podam wam moje statystyki:
-rozegranych meczy -204
-przegranych meczy- 2
Gram z bratem smile.gif

Podawajcie swoje aktualnie uwielbiane gierki
Zwyrodnialec
Męczę teraz Devila "jedynkę" na DMD. Ten "glut"(chodzi o tą ciecz :rofl: mnie wku.rwia, ale ambicja nie pozwala mi się tak łatwo poddać. hyh.gif
SzC
Final Fantasy XII, Disgaea 2.

Potem zabieram się za Canis Canem Edit i Valkyrie Profile 2.
don_walen
Aktualnie tylko i wyłącznie OKAMI, narazie mam 22 godziny, i jestem tuż po walce Orochim biggrin.gif
Lipa
Patrz Sygnatura ;] Choć 3/4 czasu zabiera mi PES 6 wink.gif
DJ1988
Męczę teraz DMC3 SE Vergilem.
banny
kolejny temacik do spamowania ;]

Aktualnie napieram w ff x-2, gta: sa i czasem w rewelacyjne na multi killzone, choc czasem zdazy się i popykać z bratem w t5 smile.gif
Sep
Obecnie :

1. GTA : San Andreas.
2. PES 5 - 5 sezon w Master League smile.gif
Jakim
FFXII już końcówkę.
FFT początek:p
Sporadycznie OKAMI
Labik
Killzone końcówka (wku.rwilem sie w przedostatni czapter misja na sniegu gdzie sie wchodzi do budynku... jestem juz pod koniec a tu granat z wyrzutni, 'w(pipi)jajoncy' jest ten killzone)

moim przerywnikiem jest tekken 5
Suavek
Nie ma kurde czasu na granie :| Zaczęte mam:

Super Robot Taisen Alpha 2 i 3
Okami
God of War
Fahrenheit
The Transformers

W sumie to nawet więcej, ale te aktualnie planuję przejść.
Coati
podobnie tez nie mam czasu na granie confused.gif

ale zaczete mam:

1. RE4
2. Okami
3. ZOE 2
4. Killzone [ale chyba daruje sobie ta gre]
5. Jak 2 [tez niewidze sensu by dalej grac xD]
Bieniek
aktualnie katuje :
*GOW
*THE WARRIORS
*FIGHT NIGHT ;d
SORROW
Co Wy z tym Killzone? przecież to już było...
Fakt.tytuł zaje fajny , ale wcześniej tego nie mieliście ,czy czochracie cały czas od premiery w bodajże 2004?
Suavek
QUOTE(SORROW @ 8 01 2007, 00:19) *

Fakt.tytuł zaje fajny , ale wcześniej tego nie mieliście ,czy czochracie cały czas od premiery w bodajże 2004?

Nie każdy tą grę posiada od 2004. Sam ją zdobyłem dopiero miesiąc temu, ale nie grałem dużo i na razie nie będę w ogóle. Przecież nigdzie nie jest napisane, że mamy grać aktualnie w same nowości.
estel
Ciezko mi podac 3 gry, bo praktycznie co chwile zmieniam plytki, no ale jak mus to mus.

Star Ocean 3 - sprawdzam co to jest, srednio podchodzi ;]
Okami - drugi raz przechodze posiadajac ten wisiorek za 100 stray breadsow, bawie sie pedzelkiem
Soul Calibur 3 - rozpracowuje postacie, staram sie wybrac ta najbardziej mi odpowiadajaca
Coati
QUOTE(SORROW @ 8 01 2007, 02:19) *

ja ta gierke mam od 3 miechow... gram w to rekreacyjnie, a czy gra jest 'zaje.fajna' to bym polemizowal :> przereklamowana i tyle tongue.gif
White
Kiedy nikogo nie ma w domu, gram w Burnout: Revenge (volume na max ;]). Nie grałem w poprzednie części, ale od tej się uzależniłem. Gdyby nie to, że niektóre eventy (Traffic Attack, Burning Lap) są irytujące... Ale muza wymiata.

Wieczorkami szarpię w Harvest Moon:AWLSE (życie wieśniaka wciąga jak cholera. Framerate i loadingi nie są tak straszne jak niektórzy mówili, ja się bawię świetnie) na przemian z WRC: Rally Evolved (jeszcze pięć rajdów i mistrzostwa na poziome expert są moje. Gra świetna, jeno trasy króciutchne) i Energy Airforce: Aim Strike (a to już takie zboczenie ;])
Labik
No ja tez killzone'a mam od niedawna dopiero. Nie jest zly ale za szybko sie nudzi confused.gif
ShtaS
Aktualnie Killzone w singlu i Nascar 07
h1m3r4
Ja teraz czekam na God Of War 2 i na tej gierce chyba poprzestane z kupowaniem nowych. Pozniej moze bede wracac do wczesniejszych tytulow, bo teraz zajmuje sie X360 smile.gif
ArkejD
Aktualnie pykam w Dark Clouda i Prince of Persia: The Warrior Within.
sizacz
Po dłuuuuugim poście na gry aktualnie na tapecie Shadow of the Colossus i odkrywanie smaczków wink.gif
Kwapi
Założe się że połowa z posiadaczy Killzone kupiła go dopiero niedawno gdy pojawił się w platynie.Ja też tak zrobiłem....
okens
Jezeli chodzi o killzone to mialem ja w zestawie jak wtory raz kupowalem czarnule, z poczatku gra mnie wymiotla ale fabularnie jest tak beznadziejna, ze ja sobie darowalem po calosci. A teraz( bo niestety czas nie pozwala mi w chwili obecnej na jakies szalenstwa po nockach) pogrywam w canis canem edit, chcialbym ponownie przejsc gta sa( ale to chyba nierealne) i oczywiscie niesmiertelne soul calibur 3 i street fighter 3rd strike( ale raptem kilka minut w miesiacu)
marcin_N
Ja głównie w Burnouta 3 i Gran Turismo 4 (niedawno dopiero kupiłem platinum za 44,90 PLN) biggrin.gif
Matt-JF
SF3:TS i HSF2TAE cool.gif wink.gif a jak przyjdą goście Tekken 5 icon_twisted.gif
Ozzy
ja pykam w xenosage ep I
Yano
ja od 3 miesiecy gram w 97% tylko w jedna gre - monster hunter , w tym od 2 tygodni w monster hunter 2 (niestety po japosnku)

ta gra mną zawładneła;p

wszystkie inne poszły w odstawke
Mejm
Metal Gear Solid 3: Subsistence - teraz szykuje sie do 4 przejscia
Killzone (nieplatyna:P) - a tak jakos zeby postrzelac
God of War - masteruje system gry i przygotowuje sie do poziomu God
Memory
Ciągle, ciągle gram: PES 6 i Tekken 5. smile.gif
Labik
No nie no ja nigdy nie skonczego tego shiterskiego Killzone'a confused.gif gierka pod koniec tak mnie wkurza ze ja nie moge.. koncowka nie jest tyle co trudna ale bezsensowna :|
PIKeR
Ja pogrywam w Gran Turismo 4 i Shadow Man 2. Jak skończę to się wezmę za odskul - znalazłem THPS z szarufy biggrin.gif
Fryzjer
FFX biggrin.gif
Ale chciałbym:
Okami
Yakuza
Yakuza 2
No i zbliżający się Rogue galaxy.
Mam x360, a caly czas katuje ps2... No cóż, za fpp nie przepadam... Jednak ps to jest to heh
borys123
FF XII
Okami
FF T advance
i FF IV
ale i tak za malo czasu na wszystko, doba powinna miec 48 godzin smile.gif
wacko.gif sad.gif
Grzehoo
Burnout 3 - dwójka i Revenge zaliczone, czas na trójkę
ICO i SotC - genialne pozycje, choć kolosy mogą się znudzić
Okami - j.w., geniusz

Shtas - dobry ten Nascar?
okens
zauwazylem, ze sporo osob zachwala yakuze a ja po screenach( bo dostepu do prasy nie mam) stwierdzilem, ze nic nadzwyczajnego moze ktos mnie oswiecic?
krzystofik
Ja pogrywam głównie w PES5. Przechodzę już siódmy czy ósmy sezon Arsenalem. Tylko i wyłacznie na 6 gwiazdkach cool.gif . Moim przerywnikiem jest GT4.
Dante
QUOTE(okens @ 9 01 2007, 11:06) *

zauwazylem, ze sporo osob zachwala yakuze a ja po screenach( bo dostepu do prasy nie mam) stwierdzilem, ze nic nadzwyczajnego moze ktos mnie oswiecic?

Gra ma fajną fabułę ale sama rozgrywka jest monotonną mordoklepką ja osobiście liczyłem na coś ala nowe shenmue. Dla fabuły jednak warto się pomęczyć.
Aktualnie
FF12
Okami
Bully
i starocie z psx'a
SORROW
QUOTE(Suavek @ 8 01 2007, 00:29) *

QUOTE(SORROW @ 8 01 2007, 00:19) *

Nie każdy tą grę posiada od 2004. Sam ją zdobyłem dopiero miesiąc temu, ale nie grałem dużo i na razie nie będę w ogóle. Przecież nigdzie nie jest napisane, że mamy grać aktualnie w same nowości.

Nigdzie nie jest tak napisane , czytając powyższe posty można wyjść z założenia,że co 2 forumowicz gra właśnie w Killzone .
Suavek
QUOTE(SORROW @ 9 01 2007, 16:34) *

Nigdzie nie jest tak napisane , czytając powyższe posty można wyjść z założenia,że co 2 forumowicz gra właśnie w Killzone .

I czy coś jest w tym złego? ;> Tytuł ten można nabyć za 30zł. Nic dziwnego, że wielu graczy dopiero teraz go zdobyła.

Sam pograłem trochę ale średnio mnie wciągnęło. Już Project Snowblind mimo, iż gorszy graficznie był imo ciekawszy. Ale i tak nie skończyłem ani jednego ani drugiego, więc pewnie za parę miesięcy może i ja Killzone'a sobie odświeżę ;>.
wiki1993
Aktualnie to w nic nie gram. Męczyłem Need for Speed Carbon Own the City na GBA, ale dziś mi katechetka zabrała konsolkę, bo jak gdyby nigdy nic grałem sobie na religii:D
A wcześniej to grałem w Ace Combat The Belkan War i trochę w Devil May Cry 3 Special Edition, ale tata zabrał mi PS2, bo rzuciłem padem o ziemię jak grałem w AC biggrin.gif
link.mk
QUOTE(wiki1993 @ 9 01 2007, 18:18) *

...ale tata zabrał mi PS2, bo rzuciłem padem o ziemię jak grałem w AC biggrin.gif

Hehe też mam szlaban tongue.gif ale nie przez to biggrin.gif
Labik
Pewnie oceny biggrin.gif
ArkejD
QUOTE(link.mk @ 10 01 2007, 00:05) *

QUOTE(wiki1993 @ 9 01 2007, 18:18) *

...ale tata zabrał mi PS2, bo rzuciłem padem o ziemię jak grałem w AC biggrin.gif

Hehe też mam szlaban tongue.gif ale nie przez to biggrin.gif

Ah te dzieci tongue.gif

No offence zią
AiszA
Obecnie w Rule Of Rose good.gif Zahaczając w przerwach o Fatal Frame3, Fahrenheit, Res4, Forbidden Siren2, DMC3, Onimusha4 cool.gif

PS: Przy okazji witam wszystkich jako "świeże mięsko" wink.gif Szczególnie przemiłego pana Diabeu twisted.gif
Pozdrawiam
Seo
Final Fantasy XII, Okami i PES6...wiec aktualnie mam co meczyc biggrin.gif
SORROW
Od trzech dni MGS Subsistence...myślę ,że nie trzeba komentować

QUOTE(^i^_AiszA_^i^ @ 12 01 2007, 19:36) *

Obecnie w Rule Of Rose good.gif Zahaczając w przerwach o Fatal Frame3, Fahrenheit, Res4, Forbidden Siren2, DMC3, Onimusha4 cool.gif

PS: Przy okazji witam wszystkich jako "świeże mięsko" wink.gif Szczególnie przemiłego pana Diabeu twisted.gif
Pozdrawiam

Aisza-lubisz ostre klimaty ...
Dr.Czekolada
Obecnie MGS3 Subsistance, SSX ON TOUR, za chwile w FF XI ntsc. 23 Lutego w FF XII PAL smile.gif.
AiszA
QUOTE(SORROW @ 12 01 2007, 20:08) *

Aisza-lubisz ostre klimaty ...

No baa rolleyes.gif I to jak biggrin.gif Pozostałe są dla mięczaków tongue.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.