Czy jest na jakikolwiek telefon gra muzyczna/masherska w stlyu amplitude, guitar gero, Dj max portable itp.? szukałem długo ale nie spotkałem się z takim tytułem(poza jednym, ceazy forg dancing ale o tym nie bede mówił ) Naprawdę pograł bym sobie w takie coś np. w autobusie ale taki gatunek chyba na komach nie istnieje. Czy może się mylę?
Aem
2 02 2007, 16:40
Na Nokii 3200 bodajze jest wbudowana giera z typkiem którego ubeirasz, a następnie tańczysz nim w rożne rytmy (cos a'la mocno uproszczone DDR)
Mikes
23 02 2007, 22:20
Dobra wiem ze jest Dance dance revolution na komy, cos tam mam ale jak próbuje odpalic to mam "aplikacja nieprawidłowa" zna ktos namiary na wersje na nokie s40?
szeni
4 03 2007, 21:29
Jakas gra muzyczna, podobna do DDR (strzalki) jest jedną z 44 mini-gier w grze IBIZA BEACH PARTY od Gameloftu.
szeni
2 06 2007, 19:08
Właśnie znalazłem Dance Dance Revolution w Javie, w wersji dla SE 176x220 . Nie podam bezpośredniego linka, musicie poszukać go tu http://mysonik.com .
Sialala
18 07 2007, 11:11
poszukajcie przez google DDR Pocket. niestety na N6630 nie dziala - przynajmniej na starszym sofcie.
tak przy okazji - zapowiedziano Guitar Hero na komorki. platforma: Java i Symbian. zobaczymy, co wykombinuja
Yano
22 07 2007, 13:34
ciekawe jak bedzie z jakoscią muzy ;>
ciekawe jak ze sterowaniem, jak widac jest 5 guzikow a komorka ma 3 kolumnyprzyciskow czyli nie beda mogły byc wsztstkie obok siebie
szeni
22 07 2007, 16:23
DDR w javie jest tragiczny, miałem tego dwie różne wersje (części). Obie były tak samo zje.bane brakiem synchronizacji muzyki do wciskanych strzałek. Obawiam się, że to problem nie do przeskoczenia w wypadku tej serii, bo na różnych telefonach ta sama gra zawsze działa z różną szybkością i nie idzie tego dopasować. Co innego Guitar Hero, tam odgrywa się samodzielnie dźwięki, ale ciekaw jestem, jak będzie z podkładem.
Mikes
22 07 2007, 20:42
To nie jest Guitar Hero Gameloft wysunął swoje Guitar Legend które pewnie bedzie dawac czadu ale GH na komórki to po prostu Guitar Hero i kto inny je robi
raven_raven
31 01 2008, 19:45
Dla mnie gra rządzi, sterowanie jest takie, od lewej do prawej to 1,4,5,6,3 lub można zmienić na 4,1,2,3,6. Szkoda, że nie ma wersji dla mojej Nokii 6230i 208x208. Jakby ktoś znalazł - proszę o PM .
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.