Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Atari ST! Odszedł i już nie wróci!
Forum PSX Extreme > Platforma > Pocket i inne systemy > Retro
lalQr
Ehh miałem Atari ST. Pamiąteczka. Grał na niej mój brat i siostra i zrobiłem coś co zamordowało ją na zawsze. Oddałem kuzynowi który ją po prostu roz censored2.gif lił. To jakiś Jacass nie człowiek. Teraz wszystkiego żałuję. To klasyka. mad.gif
Oldschoolowy dziad
Co z nią takiego zrobił, sprawdził jej wytrzymałość za pomocą ściany? Jak nie, to może się jeszcze da wyratować. Sprzęt Atari jest mocny, wręcz pancerny.
www.atariarea.krap.pl - ostatni bastion polskich atarowców a raczej ostatnia szansa dla Twojego ST'ka smile.gif.
lalQr
yep biggrin.gif
jurget
QUOTE(lalQr @ 9 01 2007, 21:04) *

Ehh miałem Atari ST. Pamiąteczka. Grał na niej mój brat i siostra i zrobiłem coś co zamordowało ją na zawsze. Oddałem kuzynowi który ją po prostu roz censored2.gif lił. To jakiś Jacass nie człowiek. Teraz wszystkiego żałuję. To klasyka. mad.gif

Daj kuzynowi 5 dni na naprawę, jak nie naprawi to go wykastruj.
Miałem kiedyś Atari 520STFM, to były złote czasy biggrin.gif

Jak nie naprawisz to pozostaje emulatorek wypasiony - STeem, obsługuje każdy soft i fajne rozszerzenia.
Krótko mówiąc Ataryna emulowana wyciąga ponad 1000% oryginalnej prędkości.
Oldschoolowy dziad
Uuu, a to bydlak. Postąp jak radzi jurget, bądź, po kastracji, udaj się do jakiegoś komisu/lombardu, tam często stare kompy leżą. Wiele raczej nie wyłożysz, a do emulatora nie ma co porównywać happy.gif .
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.