OsciBosci
11 01 2007, 00:47
No wlasnie, jest temat o naszym rozczarowaniu grami, a napiszcie tu jakie gry mimo wszystko wywarły na Was pozytywne wrazenie, a spodziewaliscie sie sredniej lub conajwyzej dobrej gry.
Zdecydowanie pgr3, onlajn niszczy, wole przejechac sie 6.2/mclarenem po nordschleife z 7 przyhlastami niz strzelac z 2s opoznieniem w gowie. Mowie oczywiscie o tzw quick play, czyli wlaczasz gre i joinujesz, ustawki to inna bajka.
Matriks_1111
11 01 2007, 08:31
Rainbow Six: Vegas. Po Lockdown spodziewałem się conajwyżej średniej produkcji, a wyszła naprawdę świetna gierka z jeszcze świetniejszym multi

Żałuję tylko, że nie mam jej jeszcze na własność, a grać dane mi było na pożyczonej od kumpla grze
Vegas - po demie dostałem całkowitego kopa w twarz.
PGR 3 - ta gra plus LIVE to miód do potęgi entej ;p
Dead Rising - spodziewałem się zwykłej głupiej młócki, a wyszła fajna fabuła, odwaleni psychole, wiele zakończeń i masa kombinowania
Battlefield 2 MC - Kapitalna gra. A ja myślałem że stricte PCtowa.
Fight Night Round 3 z powodu którego odstawiłem nawet DoA4 i GoW

super grywalny boks, grafika miazga!
Mastah27
11 01 2007, 13:40
Zdecydowanie PGR 3. Pierwszą część kupiłem, przejechałem kilka wyścigów i zaraz sprzedałem, bo to było dno i metr mułu. Ten fakt nieco wybił mi z głowy chęć kupna PGR 3, jednak demo, które było umieszczone na dysku, skłoniło mnie do zdarcia folii z gry (miała trafić na Allegro), co okazało się słusznym posunięciem

. Gra mnie nieziemsko wciągnęła i mam zamiar wymasterować ją na platynę (zostały już tylko cone challenge i drifty powyżej 2500K). Nie ma to jak grzanie po mostach w Nowym Jorku z prędkością 350 km/h

.
Goldi69-PL-
11 01 2007, 14:11
nr.1 oczywiscie Batelfield 2 bo imo iz gre widzialem rok temu u Maidena i mnie wogole nie ruszyla to potem tak wpadlem ze teraz nie idzie nie pograc 1-3h dziennie
a nr.1 demo to Prey (full uz tak nie robi ale tez jest ok)
W sumie Dead Rising - choc bylem napalony na ten tytul, to finalna wersja mna pozamiatala, jezeli chodzi rozbudowanie, swobode rozgrywki i badz co badz wciagajaca fabule (przypuszczalem, ze pod tym wzgledem tytul bedzie calkowicie lezal). Wspanialy dubbing (to gra Capcom?), potezna niespodzianka z Overtime Mode (oby wiecej podobnych bonusow w innych grach!), kapitalne True Ending - jedno z najbardziej zaskakujacych, jakie ostatnio widzialem.
DOA4 - nigdy nie byłem fanem tej serii, ale ta część mną pozamiatała - zwłaszcza online.
Całe szczęście nie mam problemów z łączem.
Ryo-San
11 01 2007, 17:34
w PGR3 wierzylem od poczatku i w 100% spelnil moje oczekiwania, podobnie wiele innych gier - ale cholernie milo zaskoczyl mnie Test Drive Unlimited - juz po pieerwszym demku wiedzialem ze z tej gry wyjdzie co dobrego- i jak widac nie mylilem sie; )
Zeratul
11 01 2007, 18:12
A ja napisze offtopowo, gdyz z gier zadna mnie jakos nie zaskoczyla... nie bylo jakis niespodzianek, za duzo screenow i filmikow, dem mozna zobaczyc... by byc potem zaskoczonym
- premiera xbox 360 w Polsce, zrobiona w sposob profesjonalny. Reklamy w TV najbardziej i najmilej mnie zaskoczyly. Reklamy w serwisach internetowych. Oczywiscie sa i rozczarowania, ale o nich w innym temacie pisalem. Moim zdaniem Microsoft pod katem dystrybucji, cen, reklamy wywiazal sie z premiery wzorowo.
- uruchomienie programu VIG i nagrodzenie osob ktore przyczyniaja sie do rozwoju rynku konsolowego w Polsce, bardzo pozytywny krok, jesli beda nastepne to swietnie (wydaje mi sie, ze jest duzo osob tworzace dobre serwisy, ktore na wyroznienie zasluguja.) jesli jednak na tym sie skonczy, to jest to rozczarowanie.
- turnieje, Xbox Game Arena ze wsparciem Microsoftu. Ale takze turniej GoW przygotowany przez serwis FlyJ4ck i ultima.pl sponsorujaca do niego nagrody! Brawo! Turniej wroga, konkurs na achivement roku!
- no i polskie lokalizacje gier. Viva Pinata, ktorej lokalizacja zostala zrobiona na bardzo dobrym poziomie (do wzorowego brakuje, ale jest bardzo dobrze), DOA Xtreme 2 i kolejne zapowiedzi gier (crackdown)!
- premiera GoW w Polsce, bez wiekszych opoznien!!
- bundle i cena konsoli, wprawdzie jesli przeliczyc do tego co ja musialem zaplacic przy obecnym kursie dolara, to wychodzi drozej, ale jesli porownac do cen europejskich to juz nie!
Zdecydowanie PGR3, tak dobrze jeszcze sie nie bawilem jesli chodzi o ta serie (Single, XBlive), no moze Metropolis na DC byl porownywalnie dobry ;]
PGR3 - przede wszystkim swietny model jazdy, wypasione fury no i genialny multi.
Geometry Wars RE - ta gra mnie zabila, jest absolutnie genialna, nie mozna dostac nic lepszego w tej cenie
PGR3 bo jest fajny ,Dead Rising bo tez jest fajny

peirwszy za ten cudowny widok ze srodka ,wspaniale udzwiekowienie chodzi mi tu zwlaszcza o odglosy silnikow oraz bardzo przyjemny model jazdy sprawiajacy duza radosc z prowadzenia tych swietnych samochodow (f40 rzadzi

).
Drugi za niesamowite rozbudowanie ,niekonwencjonalne podejscie do tematu ,swiente cut scenki humor ,klimat ,kosiarke i pile lancuchowa
Zdecydowanie Oblivion - Ogrom i rozmach.
Odpalenie Test drive po 2 miesięcznej przerwie na Call of duty 3 i gears of war. Gierka jest świetna.
bezdyskusyjny numer jeden to Batelfield 2, też kupując ją myślałem że pogram troche i sprzedam, ale takiej dawki adrenaliny nic innego mi nie jest w stanie zapewnić, ta gra uzależnia
Zdecydowanie Gears of War bylo dla mnie zaskoczeniem,dlaczego?Bo gdy kupowalem 2 miechy temu x 360 nie mialem pojecia o istnieniu tej gry,przeczytalem gdzies tam na szybko recenzje,posluchalem jak ludzie sie tym jarcaja,ale nigdy nie trawilem strzelanek.Cos mnie jednak podkusilo,kupilem GoW i do dzis nie moge sie oderwac,niesadzilem ze jeszcze jakas gra tak mnie wciagnie.
Prime Hunter
14 01 2007, 16:21
GoW -> Przeszedł moje wszelkie oczekiwania.
CoD3 -> Po Gears of War bałem się, że ta gra na razie mi nie dogodzi. Zmieniałem zdanie.
Matriks_1111
14 01 2007, 16:37
Zastanawia mnie tylko jedno... Był GoW, był CoD3, R6:Vegas. A gdzie Lost Planet? Nikogo ta gierka miło nie zaskoczyła? Czy może od zawsze wszyscy sądzili, że będzie hitem i takim się okazała
QUOTE(Matriks_1111 @ 14 01 2007, 16:37)

Zastanawia mnie tylko jedno... Był GoW, był CoD3, R6:Vegas. A gdzie Lost Planet? Nikogo ta gierka miło nie zaskoczyła? Czy może od zawsze wszyscy sądzili, że będzie hitem i takim się okazała

Nice,troche nie za wczesnie?gierke sie ocenia po tym jak sie w nia pogra dluzej niz 1-2 dni.
Mowisz pograc 1-2 dni...
Demo Online - cos prawie 2 miechy regularnego grania po 4h dziennie
Demo Offline - full i chce wiecej
A do tego gra do kupienia na aukcjach juz od tygodnia czasu, wiec wielu moze sie wypowiedziec na temat finalnej wersji.
Ja na podstawie tego co przegralem, wiem (wierze) ze gra (dla mnie) bedzie Hitem na miare GoW
PGR3 - kupiłem dopiero 2 dni temu, wcześniej sprawdzając tylko marne demko i... pozytywnie się zaskoczyłem. Wygląda i rusza sie bardzo fajnie, a że żonka uwielbia ścigałki (ona tak, ja nie!) mamy teraz więcej okazji by 'spotykać się' przy konsoli.
SpideyPL
9 02 2007, 15:24
Mam trzy typy:
1. Test Drive Unlimited (gra marzenie dla fetyszystów i kolekcjonerów aut)
2. Battlefield 2
3. Crackdown (po graniu w pełną wersję preview wiem że to jedno z największych inplus zaskoczeń tego roku)
zolwik777
9 02 2007, 21:22
Ja się bardzo miło zaskoczyłem Kameo. Naczytałem się w necie, że shitowy. No, ale wpadł w łapki to pomyślałem, że wypróbuje i stwierdzam, że kawał dobrego platformera.
Przybilla
9 02 2007, 21:34
Moje miłe zaskoczenie to...Dead Rising.
Po pierwszych minutach z grą nie czułem jakiegoś zapału,ale w końcu wybuliłem 130zł to pogram.I powiem wam,że im dalej,dalej to nie mogłem przestać.Teraz łykam tryb 72h za jednym razem!To jest mój nr.1 na XO, nawet jeśli ktoś nie lubi się bać.
Amatorek
10 02 2007, 16:48
PGR 3 jest swietny, ale niczym specjalnym mnie nie zaskoczył.... bardzo podobny do poprzednika, a kilka fajnych patentów nawet znikło (strzały z tłumika - gdzie to jest!).
Miło natomiast zaskoczyła mnie gra
Blazing Angels Squadrons of WWII, pomimo niezbyt pochlebnych opinii w reckach. Czegoś takiego jeszcze me gały nie widziały! Co z tego, że to czyste arcade (Black to też arcade, ale liczy się miód!). Jest kilka misji niezbyt udanych, ale wiekszosć wymiata! Kilkadziesiąt samolotów w powietrzu, eksplozje, dym, efekty świetlne, niesamowity dzwięk 5.1 i fajne sterowanie
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.