Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Seria WWE SmackDown! vs. RAW
Forum PSX Extreme > Platforma > Sony > PS3 > Online
Solid_Snake_1
Tak jak w temacie. Aktualne posiadam zeszłoroczną edycję (2006), może ktoś chciałby zagrać ze mną online??
rkBrain
Czy ktoś w ogóle w to gra? W tym roku z bratem zagramy już na PS3 więc opcja online będzie obowiązkowa.
CHINDOOS
Premiera w USA przesunięta na 13.11 a w EU 15.11
Jak już ktoś będzie miał to niech napisze swoje ID żebyśmy mogli się wszyscy pododawać do listy. Mam nadzieję że bedzie nas więcej niż ja i rkBrain happy.gif
BartIrlandia
mksbart - Smackdown vs Raw 2008 na PS3
CHINDOOS
Zdobyłem grę... I lipa dry.gif Lagi są takie że granie online mija się z celem mad.gif Poczekam aż wyjdzie jakiś patch, bo w przeciwnym razie w ogóle nie będę grał po sieci.
Darnok
CYTAT(CHINDOOS @ 7 12 2007, 22:02) *
Zdobyłem grę... I lipa dry.gif Lagi są takie że granie online mija się z celem mad.gif Poczekam aż wyjdzie jakiś patch, bo w przeciwnym razie w ogóle nie będę grał po sieci.

Do mnie gra już idzie nick: Darnok

Jeżeli chodzi o wersję 2007 to byłem pro biggrin.gif ciosy dla postaci pół dnia się wybierało smile.gif piękne czasy

Chindoos jakie masz łącze? 512? 1mb? może z polakami będzie mniej lagów. Zresztą jeżeli nie grałeś w 2007 na mp, to mnie nie strasz, tam też lagi były, ale dało się grać.
CHINDOOS
Mam 1MB i wszystkie inne gry do chodzą bez problemów (no może poza Kane & Lynch). Zawiodłem się, bo grę kupiłem głównie dla trybu online. Single to praktycznie to samo co w zeszłym roku. Gierkę sprzedałem na allegro. Jeżeli w 2009 nie będzie znaczących zmian to pożegnam się z tą serią... W marcu ma wyjść TNA Impact i mam nadzieję że będzie lepsze.
Darnok
Ja też kupiłęm to dla MP, zawiodłem się, ale czekam na patcha, jeżeli się nie pojawi, to trudno, jednak chodząc po zagranicznych forach są kłopoty z lagami, może nie aż takie, ale jeżeli je naprawią, może naprawią też nasze problemy? suma sumarum pozostaje optymistą smile.gif
ps: też mam 1mb confused.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.