Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Beauty and the Geek
Forum PSX Extreme > Inne > Region Filmowy > Seriale
nWo
Jestem juz w trakcie 3'ego sezonu, i to co stwierdzam ze być moze warto poświęcic uwage nazwijmy to Reality Show, którego autorem jest Ashton Kutcher. Jak niektorzy wiedzą jest on tez sprawdzą Punk D, nieudolnie naśladowanego przez tego jełopa w TVN. Oryginał jest nawet smieszny bo wkręca znane Gwiazdy TV i Muzyki.

Wracając jednak do Beauty and the Geek, to obecnie pierwszy sezon mozna obejrzec na polsacie w niedziele o 14:30. Jezeli sie komuś spodobają motywy z pierwszego sezonu (7 odcinkow) to gwarantuje ze 2 sezon GNIECIE ten pierwszy a trzeci MIAŻDZY oba razem.

Ok wiec oczym jest ten experyment ? Grupa osmiu ładnych laseczek i tyleż samo ośmiu naprawde mądrych facetów ale bez wyglądu (albo o bardzo ORYGINALNYM wyglądzie) tworzą pary. Mają sie od siebie nauczyć jak najwiecej.

Tak wiec ile przygłupia bląd barbi nauczy sie od geniusza ? I czy geniusz słuchający historii o opalaniu sie na słoncu moze zgłupieć ?? biggrin.gif Para która zostanie na końcu wygrywa jakąś tam kase. Koniec fabuły dry.gif Teraz wiem ze wytapirowane laski które mozna spotkać na dyskotekach są bezdennie puste i nie trzeba TV aby do dostrzec ale jakie zabawne sytuacje potrafią wyniknąć gdy spotkają sie ze sobą dwa odmienne światy które tak naprawde w prawdziwym życiu nigdy nie miały by szans zaistnienia. Jakie szanse ma gosc, ktory non stop poswieca sie nauce, ma IQ 170 i wygląd zdecydowanie odstaszający u dziewczyny o wyglądzie powiedzmy np. Jennifer Lopez? odpowiedz to oczywiście żadne. Proste zadania (dla przeciętnego geniusza wink.gif ) jakie mają wykonać dziewczyny okazują sie niedopokonania. I na odwrót. happy.gif

polecam, mi czasami mleko leci z nosa jak to oglądam.

signap
szkoda ze krucho z napisami...
Kriseh
Ogladam to na Polsacie, ale postanowilem poszukac na necie i zassac. Nie powiem, dosc ciekawie sie to oglada. Laskie mnie nieraz rozwalaja tekstami biggrin.gif
nWo
No fakt z napisami krucho bo nikt nie robi, to nie serial ale takie Rality Show. A w zasadzie experyment, co sie stanie jeśli ....

Poruwnując ze sobą wszystkie 3 sezonu stwierdzam ze ten co leci na polsacie jest najgorszy. Tylko Richard stamtąd sie wyróznia, razem z Mindy tworzą mocny zespół.

Ale reszta to średniaki, dopiero 2gi sezon jest rewelacyjny, bo wzieli jeszcze wiekszych twardzieli w kategorii mol ksiązkowy, no i mlodszych niz wiekszosc z pierwszego sezonu. Jest tym samym wiecej smiechu i zabawy niz w poprzednim.

A trzeci sezon no to niesamowite zwroty akcji, widza jak i uczestnikow poczatkowo wprowadza sie celowo w błąd aby wynikneła rewelacyjna sytuacja.

Dla przykładu tylko zaspoileruje ze w pewnym momencie wyslano uczestnikow do
Las Vegas i zadaniem dziewczyn bylo nauczyc sie gry w pokera, a nastepnie mialy grac w pokera w kasynie ......... W ROZBIERANEGO POKERA biggrin.gif, minki dziewczynom zmiękły gddy sie o tym dowiedzialy, faceci mieli tez banany na ustach gdy nagle prowadzący ogłosił że dziewczyny nie bedą grać swoimi ubraniami lecz ubraniami facetów laugh.gif
Kriseh
Dorwalem 1 sezon, obejrzalem go do odcinka nr 5 i masakra laugh.gif Coraz bardziej lubie ten program ;] Richard rzadzi laugh.gif
M4c
Ja oglądam to na Polsacie, może rewelacji nie ma ale przyjemnie się ogląda (zaczyna ściągać sezon 2 smile.gif
nWo
QUOTE(Kriseh @ 19 01 2007, 09:52) *
Richard rzadzi laugh.gif

A wyobraź sobie, chociaż spróbuj że w drugim sezonie Richard niemialby większych szans, tacy tam są twardziele biggrin.gif tak samo i w trzecim happy.gif
Kriseh
Obejrzalem juz caly sezon i musze stwierdzic, ze jest fajnie. Finalowa runda w Elimination Room byla dosc emocjonujaca, wielki szacunek dla przegranych. A i uwielbiam Mindy wub.gif Zdecydowanie najfajniesza laska. Mam na razie 4 odcinki sezonu drugiego, ale obejrzec bede mogl dopiero w niedziele wieczorem.
M4c
http://www.youtube.com/watch?v=b4yC9yHHCVQ
Pierwszy odc drugiego sezonu.
pilek
Skąd ściągacie te odcinki? Głównie mnie interesuje 2 i 3 sezon, bo pierwszy i tak już na polsacie leci smile.gif
Kriseh
Na torrentach jest. Obejrzalem na razie wszystkie odcinki jakie wyszly. Jestem troche zawiedziony 3 sezonem, za duzo strategii, planowania, gry samej w sobie. Bardzo fajnie pomyslane zadanie z modelka i jej malowanie. 2 sezon jest jak najbardziej ok, Josh daje rade szczegolnie na samym poczatku jak wyszedl do dziewczyn biggrin.gif Jak dla mnie to jednak ten pierwszy sezon jest najlepszy.
nWo
Ja calosciowo moge tylko podsumowac pierwszy idrugi sezon, przyczym drugi wypada naprawde swietnie, mocno sie ubawilem ale trzeci tez trzyma fason hyh.gif Widac ze teraz wzieli do programu większe suczki niz poprzednio, stąd kazda sie łasi na kase zeby wygrać. Zreszta wszedzie tak jest ale to nie znaczy ze ubaw jest mniejszy.
M4c
Tak jeżeli ktoś jeszcze nie zauważył to wczoraj na Polsacie zaczął się drugi sezon :>
puszkin
kurde 1 sezon ogldalem tak wybiorczo ale 2 musze calutki obejrzec ;] zaje biste to jest ;] posmiac mozna niezle, np jak koles bal sie spac z panna w 1 pokoju i nocował w szafie xDD
Kmiot
Jakie to życiowe smile.gif
Kriseh
Polecam ten 2 sezon, bo pozniej bede niezle jaja ;]
nWo
Jednak drugi sezon jest najlepszy, teraz moge juz to powiedziec gdy trzeci sie skonczyl.
Kriseh
Trzeci moim zdanie jest po prostu slaby i nudny. Wiadomo cos o nastepnym sezonie?
MoniqaPS2PSP
Brzmi zachęcajco smile.gif tv odpalam głównie po to żeby pograć ale ten program muszę obejżeć bo lubię pośmiać się z pustych laseczek, których jedynym problemem jest wybór koloru lakieru do paznokci. Choć "ładna" nie zawsze oznacza "głupia" smile.gif
Dante
^^ Ale tego chyba w tv już długo nie ma i trza najwyżej z neta zassać
nWo
mozna znalesc na torrentach, a obecnie trwa casting do nowego 5 sezonu. w czwartym wprowadzili dziwna parke, mysle ze wlasnie w 5"tym bedzie takich wiecej, moze nawet pół na pół bo ten eksperyment ewoluuje jak powiedzial sam prowadzący.
Kriseh
4 sezon byl bardzo dobry, duzo sie dzialo w zwiazku z wprowadzeniem "dziwnej" pary (czyli na odwrot niz zwykle: kobieta - geek i gosc - beauty). Obok 1 sezonu ten udal im sie najbardziej.
nWo
MoniqaPS2PSP wywołała wilka z lasu bo własnie ruszyl 5'ty sezon.

dzięki
Kriseh
Wlasnie obejrzalem pierwszy odcinek - nie mam pojecia skad oni biora tych kolesi biggrin.gif
Za to niektore panny fajny d**y z twarzy, bo inteligencja jak zwykle nie grzesza, ale to nie o to tu chodzi ;]]]
nWo
w koncowce 4 sezonu zapowiadano ze eksperyment evoluuje, nietrudno bylo wpasc na to ze prawdopodobnie wprowadza do programu wiecej par gdzie inteligentem bedzie dziewczyna a koles wypucowany i wydeplilowany... jak ten z 4 sez.

niespodziewalem sie ze zrobia z tego walke plci dry.gif Ashton Kutcher wpada na coraz dziwniejsze pomysly, no ale dziewczyny daja rade, a kolesie jak zwykle nie wink.gif jeden z wrazenia o malo sie nie utopil.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.