Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Ghostbusters: The Video Game
Forum PSX Extreme > Platforma > Microsoft > Xbox 360
Salwador
Zostało potwierdzone iż GHOUSTBUSTER`S wychodzi na x360..
Na tej stonce znajdziecie link z paroma niestety kiepskiej jakości filmikami myślę że wersja jeszcze wczesna..
-- http://news.teamxbox.com/xbox/12566/Ghostb...d-for-Xbox-360/ --
signap
podobno to silnik UE3, przypomina mi to raczej mod do GOWa tongue.gif

Największym problemem, z jakim aktualnie borykają się twórcy gry, są kwestie związane z uzyskaniem praw do wykorzystania tytułu Ghostbusters, a co za tym idzie, także opowiedzianej w filmach Ivana Reitmana historii. Trudno dziś stwierdzić, czy Słoweńcom uda się zakończyć pomyślnie tę sprawę, ale jest pewne, że do momentu otrzymania licencji, projekt będzie leżał na półce.

http://www.gry-online.pl/S013.asp?ID=30912
WildFirePL
a szkoda bo gra wygląda poprostu świetnie, zawsze lubiłem tego typu klimaty no i oczywiście filmy z duszkami w roli głównej smile.gif a w ten tytuł napewno bym sobei popykał biggrin.gif
Siergiej
Ale ZootFly nie przestaja pracowac smile.gif w czasie kiedy ich prawnicy beda rozmkiniali jak tu zalatwic sprawe licencji, to oni bede dubali przy TimeO, ktore ma byc w jakis sposob z pogromacmi duchow zwiazne smile.gif
Zeratul
moze byc ciezko, bo podobno ma wyjsc kolejna czesc filmu, a wtedy na pewno licencje wykupi EA lol
Salwador
Racja coś chodzą pogłoski o GB3..Lecz nigdy nic nie wiadomo..Ps:Ciekawie wygląda ten bieg ala..GoW:P..No i jeśli gra wyjdzie mam nadzieję że z takim samym humorem jak i film..oby i lepszym..
Zeratul
ale tez w sumie maja problem... niech zmienia nazwe na np. ghastbusters (niby ghasty zupelnie inaczej wygladaja, ale kazdy zalapie o co chodzi)... napisza notke jak np. w dead rising, ze gra nie ma nic wspolnego z filmem... i maja problem z glowy, a kasa zaosczedzona smile.gif
Salwador
--KLIK---FILMIK,NOWE SCREENY ORAZ INFO :)
jiloo
a w poprzednim numerze PSX Extreme pisali, ze sprawy prawne juz dogadane, ze nawet aktorzy wystepujacy w filmach beda podkladac glosy swoim postaciom, a Dan Aykroyd ponoc sie ostro osobiscie zaangazowal w tworzenie gry.
TomisH
Pojawiły się nowe screenshoty z gry.
A przy okazji - tutaj macie i starsze obrazki z Ghostbusters, a tutaj zapowiedź tytułu.
2razyjot
Fajna grafika sie zapowiada. Jak bedzie z klimatem? Filmy 'Ghostbusters' kojarza mi sie z komedia, luznym klimatem i piankowym zolnierzykiem. Jak bedzie tutaj? Oby na sile nie chcieli zrobic horroru bo IMO ni w zab mi to nie podejdzie. Za to luzny klimacik w dobrej oprawie - na to mialbym chcice, w koncu gry o duchach i zombie zawsze maja straszyc a cos innego byloby wskazane, jedna konwencja moze sie przejesc. smile.gif
jiloo
straszenia to ja sie tutaj wogole nie spodziewam.
co prawda, patrzac na screeny, lokacje potrafia byc dosc mroczne, ale juz boss zbudowany z ksiazek przywoluje usmiech.
dobry fun z lapania duchow - tak to widze.
DaBig
Groza i strach w Ghostbusters? Nawet w filmach jej nie było, a co dopiero w grze. Raczej mega fun. Taka słodkopierdząca "family game"... IMHO.
ArkejD
CYTAT(DaBig @ 5 05 2008, 00:39) *
Groza i strach w Ghostbusters? Nawet w filmach jej nie było, a co dopiero w grze. (...)

No co ty gadasz ! Jak byłem mały i widziałem tą rzeke mazi oraz ten motyw co wypływała ona z kranu (?) w wannie, to srałem się za każdym razem jak szedłem się kąpać smile.gifsmile.gif
TomisH
8 nowych screenshotów z gry.
TomisH
Kolejne 6 obrazów - graficznie prezentuje się naprawdę sympatycznie.
Mefi23
Graficznie to wygląda obiecująco.Też oglądałem ten film ,nie jeden raz i najbardziej do pamięci przypadł mi piankowy stworek.Tylko jaka fabuła będzie?-będziemy chodzić i ciągle wssysać te monstery i wszystko?
Jak dla mnie to trochę banał.Może jakieś fajne achivy będą (jeśli w ogóle wyjdzie).
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.