Hide999
18 01 2007, 17:43
Witam
Zastanawiam się, jak i zapewne wielu z Was, czy Gamecube jeszcze pociagnie, tj.Czy będą wychodzić jeszcze DOBRE gry, mamy juz nową Zeldę, a co później, co sądzicie. Ja się trochę boję...

O sorry za literówke(naszej*)
Demon7777
18 01 2007, 17:56
Z tego co wiem, to już koniec. Kiedyś to musiało nadejść i nie ma nad czym tu sie łamać. Trzeba sie z tym pogodzić i zbierać kase na nową konsole
Pozdrawiam
consoleboy
18 01 2007, 19:27
hm dobre pytanie niby na gamecuba miało niedawno wyjsc jakis kirby
http://www.gamespot.com/gamecube/action/kirby/index.html Super Paper mario i DK Bongo Blast..... W ostatnim przypadku zapadła juz decyzja, gra zostanie wydana tylko na WII a co do kirbiego i Mariana.....też raczej nikłe szanse ,ale byłbym bardzo szczesliwy gdyby coś jednak z tego jescze ukazało sie na gacława....
Super Paper Mario także tylko na Wii
canabis
19 01 2007, 09:20
Twilight Princess zakończyło w świetny sposób opowieść pt GAMECUBE a rozpoczęło Wii. Taka jest prawda nie ma co się łudzić.
Hide999
19 01 2007, 22:07
No tak, po przeczytaniu dzisiejszego PE to jasne...
Tak się zżyłem z tą konsolą,łezka misie zakrecila
WESKER-DL
20 01 2007, 00:13
Ale możecie zostawić sobie całą swoją kolekcję gier z GC i kupić Wii nic nie stracicie

ja tak zrobiłem i dlaej kupuje gry na GC ale odpalam na Wii
ja właśnie kupiłem tydzień temu GC i mam zamiar uzbierać troche gier, a potem kupić sobie Wii

a gc no pewnie wyjdzie pare gier jeszce, może nawet hit, nie am co się załamywać na zapas
Liquid Snake
23 01 2007, 20:30
Ja rozumiem być optymistą ale bez takich, jak już coś wyjdzie to tylko od EA albo crapy a mówimy chyba o dobrych grach w tym temacie...
chrno-x
24 01 2007, 06:51
No w Europie wyjdą jeszcze dwa rarytaski które w USA już są od kilku miechów mowa tu o Baten Kaitos Origins i Harvest Moon: Magical Melody i uważam że warto na nie czekać albo jak ktoś nie chce PAL to niech kupi Freeloader'a i łyknie sobvie wersje NTSC.Co do gier od EA to przeważnie EA odpuszcza robienie gier na starsze konsole więc nie sądze aby oni coś jeszcze zapodali dośc fajnego(u nich to niemozliwe).
odpuszcza?, w takim razie co robi fifa 05 na psx'a ? czy choćby 07 na gba
szczurek
24 01 2007, 22:59
w obecnej sytuacji mozemy tylko miec nadzieje, ze tytuly wymienione wyzej w ogole sie w Europie ukaza... Chyba wszystkie projekty jakie N szykowalo na Gacka zostaly przeniesione na Wii. Super Paper Mario, Kirby, pewnie DK: Bongo Blast tez. Mi to w sumie na reke bo mam od groma pozycji do zaliczenia i teraz pewnie ludzie beda masowo wyprzedawac gry
ja krzyż na tej konsoli postawiłem w 2004 - ciężka dostępność gier, mało exclusive'ów. Miałem gacka, sprzedałem, teraz znowu jestem posiadaczem a gry chyba będe musiał sobie ściągnąć z australii lub azji
chrno-x
25 01 2007, 19:37
Wiesz to jest twoje zdanie , ja tam nigdy nie miałem problemów z dostaniem gry którą chciałem i to po dobrej cenie.
Hide999
25 01 2007, 20:28
Racja ostatnio kupilem sc2 za 50 zł
A co z Raymanem 4? Podobno ma jeszcze wyjść na niemal wszystkie konsolki, oczywiście nie w tej samej formie co na WII i DS'a, ale może jako platformówka...

Wiadomo coś o tym?
Na luty zapowiedziano
RADIO ALLERGY. Strzelankę z DeCeka w technice cel-shadingu. To chyba pierwsza, nowa zapowiedziana gra po Twilight Princess.
ja kupiłem dopiero teraz GC niedawno i nie przejmuje się bo duzo gier jeszcze przedemną hihi , narazie Mario Sunshine ale myśle już nad następną grą , mam nadzieję że jeszcze jakiś głośny tytoł uderzy na Gacka
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.