Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Czy można mieć dwa konta XBOX LIVE na jednej konsoli.
Forum PSX Extreme > Platforma > Microsoft > Xbox 360 > Online
Maniaczek
Witam!
Chciałem się dowiedzieć czy można na jednej konsoli stworzyć dwa konta Xbox Live przy czym jedno byłoby zarejestrowane na USA a inne na UK (lub w przyszłości na Polskę). Oczywiście dwa różne konta = dwa różne GamerTagi.
Jeżeli tak to czy w związku z tym logując się na jednym koncie będe miał dostęp do dem ściągniętych z drugiego konta (oraz do save'ów)?

Moje pytanie bieże się stąd gdyż obecnie mam konto w USA, a gdy usługa będzie dostępna w Polsce chciałbym mieć i konto w Polsce (bo spodziewam się, że nie będzie możliwości przerzucenia/przerejestrowania się na Polskę).
signap
mozna, a dema sa nawet dostepne dla goscia (nie trzeba sie logowac)
ash77
mozna ale za każde konto by miało wersje Gold płacisz osobno (czyli 2 razy) lub płacisz jedno a wtedy drugie jest silver
artur z londynu
Witam
To jest temat ktory mnie interesuje. Powiedziecie jak sie przeskakuje pomiedzy tymi kontami. Bo ja mam obecnie jedno w UK ( tam mieszkam ) i chce zalozyc drugie w USA ( dla demek i filmow HD ) i teraz nie wiem kiedy bede mogl wybrac, jakie konto ma sie zalogowac do live.

Dzieki za pomoc

Artur
ping
normalnie - przy włączeniu konsoli masz do wybrania jeden z kilku profili. Zrób sobie drugie konto a sam zobaczysz. Głównemu kontu możesz włączyć opcje auto sign in w związku z czym będziesz musiał się wylogować żeby wybrać drugi profil.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.