Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Brać takiego DC?
Forum PSX Extreme > Platforma > Pocket i inne systemy > Retro > DC lives 4ever
Olek
Mam okazje kupić dreamcasta w bardzo dobrym stanie, z kilkoma oryginalnymi grami. Jednak gdy spytałem sprzedającego jak jest z czytaniem kopii zapasowych powiedział że używał tylko tych oryginałów i nie ma pojęcia. Wiem że praktycznie wszystkie dc czytają kopie z boot cd bądz bez ale jednak wole być przesądny i spytać żeby się nie wpuścić na kanał, czy jest jakaś możliwość że nie mówiłby "całej prawdy"? tongue.gif
ping
skoro oryginały działają to konsola jest sprawna tongue.gif
chrno-x
QUOTE(Olek @ 19 01 2007, 16:11) *

Mam okazje kupić dreamcasta w bardzo dobrym stanie, z kilkoma oryginalnymi grami. Jednak gdy spytałem sprzedającego jak jest z czytaniem kopii zapasowych powiedział że używał tylko tych oryginałów i nie ma pojęcia. Wiem że praktycznie wszystkie dc czytają kopie z boot cd bądz bez ale jednak wole być przesądny i spytać żeby się nie wpuścić na kanał, czy jest jakaś możliwość że nie mówiłby "całej prawdy"? tongue.gif

I tak i nie.Zacznijmy od tego że nie weszystkie DC czytają kopie zapasowe ze względu na rok produkcji, czyli te które są wyprodukowane od 2000r.(łącznie z 2000) w zwyż to nie odczytają kopii zapasowych.Ale też jest właśnie myk że nie sprawdzał czy piraciki mu chodzą. W tym przypadku są tylko dwie opcje, albo sprzedający naprawde nie sprawdzał, albo konsola jest z 2000r lub wyżej i boji się powiedzieć bo może stracić klienta.
Olek
Dawno temu złapałem się tak na ps2 (w czasie gdy kosztowała więcej niż wynosi średnia pensja w polandzie) "bo używałem ją tylko do słuchania muzyki i nie wiem". Dlatego zawsze jestem podejżliwy co do postawy "na ignoranta"... mieć DCka i niby grać tylko w jakieś dwie cienkie giery tongue.gif
Radzik
zawsze zostaje Allegro, tam gry są relatywnie tanie...jednak teraz DC czytający zwykłe cedeki to podstawa...tylko w taki sposób pograsz w rzadkie jak i nowe gry, które niedługo wyjdą...
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.