Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Xbox LIVE! GOLD 12 miechów USA, pójdzie?
Forum PSX Extreme > Platforma > Microsoft > Xbox 360 > Online
lestat666
mam pytanko czy jeśli zakupie kod XB LIve w USA, czy da mi on możliwość grania na XBlive skoro konsolke mam zarejestrowaną w Europie??
Owiec
Nie
wrog
Zadziała, na zdrapki z XBL nie ma regionów.
opall
QUOTE(Owiec @ 22 01 2007, 06:37) *

Nie

QUOTE(wrog @ 22 01 2007, 10:40) *

Zadziała, na zdrapki z XBL nie ma regionów.

i badz tu madry i pisz wiersze.... jak mawiala moja szacowna profesor od polskiego smile.gif
z tego co mi wiadomo na zdrapki nie ma ograniczen regionalnych, z tymze na allegro ktos sprzedawal i zastrzegal ze poza USA nie beda dzialac.... dziwne
kaka
Mam pytanie odnośnie zmiany metody płatności. Mam konto na USA i zawsze opacałem abonament kartą kredytowa, karta straciła ważność i bank wydał mi nową lecz nie mogłem zmienić w ustawieniach informacji o karcie ani dodać nowej. W tym momencie mam zablokowane konto bo m$ automatycznie przedłużył mi golda ale nie mogł ściągnąć pieniędzy. Pytanie moje brzmi: czy mogę kupić kartę zdrapkę 12mo. i w ten sposób odblokować moje konto LIVE! aby bez problemów dalej grac na multi?
Owiec
Z tego co wiem, najpierw musisz do nich zadzwonic ,zeby wywalili z Twojego profilu numery karty kredytowej, a potem mozesz sie bawic w zdrapki.
kaka
no właśnie w konsoli podczas próby połączenia pokazał mi sie komunikat abym zaktualizował dane mojej karty albo wybrał inny sposób płatności a z tego co widziałem to jedyny inny sposób to właśnie zdrapka.
bajej
takie cos http://cgi.ebay.com/Xbox-Live-Codes-Gold-2...1QQcmdZViewItem

bedzie działać na kocie EU?
Owiec
Raczej tak, jak masz zamiar takie cos kupic to sie zglos, mam duza kolekcje triali xD
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.