Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Jaką masz komórkę?
Forum PSX Extreme > Platforma > Pocket i inne systemy > Mobile
Stron: 1, 2, 3, 4, 5
_One_
Nokia N70 cwaniak_.gif
Ukyo_Tachibana
Nokia N95 oraz SPV M3100 -> najlepszy Telefon na swiecie D: bezproblemowy bez awaryjny GPS system KTORY DZIALA i lapie doskonale zasieg nawet w bardzo szybko poruszajacym sie samochodzie czego np brakuje N95 Aparat 2MegaPixele ktory robi bardzo ladne zdjecia ( Przy Nokii wiadomo ze sie chowa ale to najlepszy 2Mega Aparat na Rynku ) do tego organizer Pakiet Office bla bla bla telefon ktory ci tylko z krzyza sposcic nie pomoze tongue.gif
Jinxters
Motorola W375
Arox
Nokię
mate5
k750i za cenę i java3d
jakub93
Był k750i, a teraz jest m600i i jestem bardzo zadowolony z Symbianowca od SE.
Ilona1973
Motorola V3 RAZR -różowa...
Kolor trochę nie teges ale tylko takie mieli w ofercie jakieś 10 miesięcy temu.
Przede wszystkim chciałam się przekonać do firmy,bo zawsze słyszałam opinie,że motorole to ciężkie w obsłudze telefony.
Okazało się że jest prostym telefonem i design także przypadł mi do gustu.
Po 10 miesiącach użytkowania mogę stwierdzić,że oprócz wyglądu i świetnego wewnętrznego wyświetlacza to ogólnie denny telefon.
Raz był już w naprawie.Tylko wymiana oprogramowania ale niesmak pozostał...
Mało pamięci,brak wejścia na kartę,dziwnie charczące MP3(choć to ponoć dźwięk miał być jej atutem),bateria dziwnie się zachowująca...itd
Podobają mi się soniaki wersji W.
Kiedyś sobie nabędę smile.gif
szeni
Kolega ma też taką v3 RAZR. Owszem, telefon fajny, ale tylko z wyglądu. Wygląda elegancko i jest to jedyna jego zaleta. Przyciski są ładne, ale dla mnie zupełnie niewygodne. Aparat taki sobie. Malutki drugi wyświetlacz. Kiepski procesor i gry. Żadnych bajerów. Brak wejścia na kartę! To ostatnie zostało naprawione w v3i. Sam telefon wydaje się może kompaktowy, ale jest po prostu płaski - rozłożony staje się kobyłą.

Na szczęście Motorla ma też inne razry, znacznie potężniejsze. Jeden z najnowszych: http://www.mobile-review.com/review/motorola-v8-en.shtml
potrójne_jot
Mam Sagema
Pajda
benq-siemens ef81
banny
ost. kupilem k700i mimo chu.jo.wego joya ogolnie daje rade smile.gif
LegionPolski
k510i od około roku.
chciałem motke jakąś (e1000) ale jednak wziąłem tego se, fajny jest tylko kupa z pamięcią / wcześniej miałem genialną (jak na tamten czas, kupę czasu temu, jak wchodziła na rynek) motkę e365.

przymierzałem się do nowej motki razr (piękne sąsmile.gif), albo takiego SE z bardzo dużym wyświetlaczem (zapomniałem nazwy) ale inne wydatki nie pozwoliły.
Nitro
Sony Ericsson K750i

Telefonik świetny;) Gry są nawet w 3D
Matrox
Niedawno przesiadlem sie z Nokii N70 na SE W950i i narazie uwazam, ze lepiej nie moglem trafic smile.gif (dotykowy ekran, swietny odtwarzacz MP3+ bdb sluchawki i 4GB pamieci, wiecej mi nie trzeba smile.gif )

alienator
Najlepszą.
kubjad
A ja mam LG KU800 Chocolate
wilku00034
Mam SE K750i i jestem z niego bardzo zadowolony. jak wejdzie w moim regionie zasięg 3G to pomyśle nad czymś nowszym, ale też ericsson biggrin.gif
linc
SPV C600, ale nie jestem jakoś specjalnie zadowolony
Aem
Nokia 3310i biggrin.gif (w oczekiwaniu na mojego SEk700i którego wcześniej odsprzedałem z powodu ciułania kasy na GC biggrin.gif)
Tytus
Sony Ericsson k750i
raven_raven
Nokia 6230i wub.gif
Ukyo_Tachibana
CYTAT(linc @ 21 08 2007, 10:21) *
SPV C600, ale nie jestem jakoś specjalnie zadowolony

Starsze SPV wywal software Orange ... i wgraj orginalny SPV wszystko bedzie dzialac o niebo lepiej
FLooK
K800i ;]
kiewas
SE k750i
konstant
W800i
musze przyznac ze grzebanie w softach to swietna sprawa.
Ilona1973
CYTAT(FLooK @ 27 09 2007, 09:40) *
K800i ;]

Ja od wczoraj stałam się także posiadaczką czarnego soniaka k800i smile.gif
Motorola V3 RAZR odeszła w zapomnienie wink.gif
MichAelis
Nokia e65
Najlepszy telefon jaki mialem
stona
K750i i V3 RAZR ( ale komuś oddam bo już nie potrzebuję smile.gif )
XM16E1
Sony erisson k750i jeden z lepszych telefonów jakie miałem smile.gif
Beck
Dzisiaj wymienilem SE w850i na SE w910i.
Telefon mnie rozwalil totalnie, szczegolnie wlasciwosci "sixaxis" biggrin.gif
mlodziak1993
SE D750i
arczibal
SE K810i
J.D
Motorola W510
Kocmax
Od około miesiąca jestem szcześliwym posiadaczem SE W950I fajnie sie wygląda a szczególnie sie wyrużnia z rysikiem hehe biggrin.gif
Kamil36
Ja mam Se k550i i jestem z niego zadowolony
nie ma jak call of duty 4 na koma
malin1976
Nokia 2610 . Najlepsza komórka , polecam każdemu . Dzwoni się dobrze , esy wysyła super a i obudzi człowieka do pracy jak trzeba . Dzwonki wymiatają !!!
marcin_N
Od niedawna Sony Ericsson m600i. Bardzo fajny smartphone z wygodną klawiaturą QWERTY, intuicyjnym menu oraz dotykowym wyświetlaczem ;]
stona
CYTAT(malin1976 @ 1 11 2007, 13:36) *
Nokia 2610 . Najlepsza komórka , polecam każdemu . Dzwoni się dobrze , esy wysyła super a i obudzi człowieka do pracy jak trzeba . Dzwonki wymiatają !!!

laugh.gif

Nokia i najlepszy to dwa wyrazy które się na wzajem wykreślają tongue.gif
TeBe
Nokia 6300

Dobre g.ówno cool.gif
malin1976
CYTAT(stona @ 1 11 2007, 19:51) *
CYTAT(malin1976 @ 1 11 2007, 13:36) *

laugh.gif

Nokia i najlepszy to dwa wyrazy które się na wzajem wykreślają tongue.gif

A ja tam nie narzekam . Cegła daje rade laugh.gif
zwierzakX360
JA MAM BS-EF81 wypas koma..biggrin.gif
orion50
Mam K750i@W800i biggrin.gif wgrałem soft od W800i i jest pełen wypas.
pozdrawiam

BiSoN
Aktualnie

Samsung e250 ( niezla maszynka )
Nokia N80 zwykła nie IE juz sprzedana ale jeszcze nie wyslana
Nokia E65 to dla siorki

jutro ide kupic w zaleznosci od tego co dostane Nokie 5700 albo SE W910i happy.gif

mord00k
P1i

miszcz
Dud.ek
Nokia 6280
signap
3510i - wiecej nie potrzebuje, wczesniej fon sie wieszal i klawiatura nie reagowala polezal miesiac w szufladzie i zmadrzal a mialem go juz rozwalac na czesci biggrin.gif
stona
..ale to chyba najgorszy fon jaki powstał O_o Ta klawiera huh. Rispekt że jeszcze masz na niego siłę wink.gif
Iron
CYTAT(stona @ 30 11 2007, 10:33) *
CYTAT(signap @ 29 11 2007, 21:36) *

3510i - wiecej nie potrzebuje, wczesniej fon sie wieszal i klawiatura nie reagowala polezal miesiac w szufladzie i zmadrzal a mialem go juz rozwalac na czesci :D

..ale to chyba najgorszy fon jaki powstał O_o Ta klawiera huh. Rispekt że jeszcze masz na niego siłę ;)

Jak się nie ma co się lubi to się lubi co się ma tongue.gif

Ja mam Nokie 3110 classic smile.gif
Siwy_
u mnie klawiatura w 3510i jest ok jak na swoj wiek, tylko piatke trzeba troche mocniej dociskac smile.gif

na ten moment mam 4 telefony:
n70, n-gage, 3510i & 3210
marcin_N
Zawsze się zastanawiam po co ludzie mają po kilka telefonów. Dwa rozumiem (w razie awarii jednego - sam mam 2). Ale kolekcjonowanie telefonów jest śmieszne IMO>
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.