Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Jaką masz komórkę?
Forum PSX Extreme > Platforma > Pocket i inne systemy > Mobile
Stron: 1, 2, 3, 4, 5
paprot7
Nokia N73, Nokia2610
il capitano
SE K850i, sprawuje się idealnie. Wyświetlacz rulz.
ShtaS
N73
wisza
NOKIA 5200 tongue.gif
Mlody_90
nokia n73 ;p
Sandking
Miałem n95, teraz śmigam z SE w880i.

Przesiadka nie bolała wink.gif
ksztyrix
SE K550i.
Ken Marinaris
NOKIA E50 taka sobie
Ukyo_Tachibana
Ja mam to szczescie ze jestem pracownikiem Orange UK wiec mam tego juz troszke xDD

Nokia N95
HTC TyTn II
HTC Diamond
Blackberry 8830

I musze przyznac ze HTC robi najlepsze telefony na rynku Europejskim ... Blackberry toz za nim profesjonalne urzadzenia Nokie SE Samsungi to syf ktory kosztuje tyle co pozadny telefon ;p
Baqś
MDA COMPACT IV
i
NOKIA N73
Ukyo_Tachibana
Czyli Diamond z choojowym softem ;p z flashowales jakims dobrym cooked romem ?? czy uzywasz tego co masz na standarcie z T-Mobile ??
Snake.
SE K800i ;]
Metal
Zwierzęcą laugh.gif

K700i właśnie sprzedany, przerzucam się na SE J110i (ładny i tani=dobry) biggrin.gif
ProstyHeker
CYTAT(Ukyo_Tachibana @ 23 07 2008, 22:37) *
Ja mam to szczescie ze jestem pracownikiem Orange UK wiec mam tego juz troszke xDD

Nokia N95
HTC TyTn II
HTC Diamond
Blackberry 8830

I musze przyznac ze HTC robi najlepsze telefony na rynku Europejskim ... Blackberry toz za nim profesjonalne urzadzenia Nokie SE Samsungi to syf ktory kosztuje tyle co pozadny telefon ;p

A co powiesz o blackberry 8100 pearl? Zjadliwy w miarę telefon?
FredDie
Nokia N95 8GB, popsuty SonyEricsson k800i (walnięty moduł radiowy)...
Killabien
SE 770
stona
SE W960i
bubu161
sony k610i
bartiz
iPhone 3G 8GB
Lucek
CYTAT(ProstyHeker @ 24 07 2008, 18:09) *
CYTAT(Ukyo_Tachibana @ 23 07 2008, 22:37) *

Nokia N95
HTC TyTn II
HTC Diamond
Blackberry 8830

A co powiesz o blackberry 8100 pearl? Zjadliwy w miarę telefon?

moze troszke odkopany post, ale... blackberry to najgorszy syf z jakim sie spotkalem do tej pory, okropnosc confused.gif jezeli ktos chce symbiana to nokia, jezeli windows mobile to htc wink.gif pozdro
TeBe
Nokia 6300
ProSpekt
Ja posiadam Sony Ericsson'a K550i.
wilku00034
Widzisz Raven? SE zdobywa przewagę biggrin.gif
Coati
iPhone - fonik potrafi w(pipi)ic jak malo ktory, ale jak sie czlowiek przyzwyczai do zabugowanego firmwareu to mozna przezyc... ogolnie fon bardzo prosty i przyjemny w obsludze. gdyby nie male literki klawiatury ekranowej [pomijajac tą z safari] to fonik bylby idealny dla starszych ludzi.

plusy:
+obsluga i jej intuicyjnosc
+czytelnosc menu
+duze mozliwosci [dzieki scenie]
+dobre systemy oszczedzania baterii [czasem trzeba wspomoc innymi programami]
+calkiem stabilny [jak narazie tylko raz go zwiesilem xD ale to przes swoja glupote]
+obudowa sie nie rysuje [tzn nie jest to ta ajpodowa 'szklanka']
+czuje go w kieszeni [dla mnie to plus, nie lubie malych komorek]

Minusy:
-zapomnijcie o bezwzrokowej obsludze xD
-braki wielu podstawowych funkcji, ktore trzeba uzupelnic addon'ami [do pobrania z sieci]
-nie mozna go uzyc jako przenosnej pamieci [nie jest wykrywany w windowsie jako dysk :F]
-fon nie czyta kontaktow z simki [tu znowu trzeba szperac w sieci za specjalnym programikiem]
-bez instalacji iTunes na pc sie nie obejdzie
-brak miejsca na zawieszenie smyczki
-fonik po minucie jest bardziej opalcowany niz moje psp po tygodniu... no ale nie ma sie co dziwic w sumie xD
-jak ktos ma grube palce to krzyzyk na droge

napisalem to w oparciu o soft 1.1.4 wiec nie najnowszy ;]

ogolnie fon bylby bardzo dobry gdyby nie niedopracowany firmware... ktorego trzeba 'wspomagac'.
jak na fw ktory wazy 250mb to jest bardzo slabo :F

____
Mimo wszystko telefon, a raczej gadzet trafil w moje gusta oraz oczekiwania...
kwachus
Nokia E51 Polecam jest cienka baterai nawet długo trzyma do tego wlan i plusem jest uruchamianie aplikacji gier w 240x320, Polecam good.gif
boczek_lans
Obecnie posiadam Nokię E90 i Motorolę V9.
Tołdi
Ja raczej nie ślinię się na widok nowych zabawkowych komórek- mam SEk600i, jest to moja druga komórka w życiu i jako że spisuje się spoko, to nie sądzę, żeby zanosiło się na zmiany w tym temacie-
telefonik wg. bardzo ładny, obsługa ok, jedyne co gra na nerwach to malutkie przyciski, podczas pisania trzeba się mocno skupić...
Jakuza
Po dwóch latach użytkowania SE K750i przyszła pora na zmianę wink.gif Mimo że do wyboru miałem takie telefony jak Nokia N82 czy iPhone, wybór padł na SE C902. Naprawdę świetny telefon - aparat 5Mpix z róźnymi bajerami, dotykowy ekranik, sixaxis wink.gif - dodatkowo telefon elegancki w metalowej obudowie smile.gif No i jak ktoś miał wcześniej SE to poczuje się jak w domu wink.gif Polecam wink.gif
Beck
iPhone 3G 16GB white
ChOomik

A ja nadal mam SE k750i ;]
Aem
Własnie przeczytałem tu sojwego posta sprzed roku.. hyh.gif

Obecnie nowiutki SE K770 ciekawe co bedzie znow za rok wink.gif
estel
Szczesliwy nabywca iPhone'a 3G 8GB ^^
arczibal
N73 i nie narzekam, emulatorki pod kołdrą smile.gif
Lucek
przymierzam sie do nokii 5800 - zachwycony jestem smile.gif
Arto
Nokia N73+memora 1gb
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.