CYTAT(raven_raven @ 26 01 2007, 09:56)

Co jak co, ale Sony Erricsony(nie mówię ze wszystkie, ale...) są to telefony dla nastoletnich szpanerów, którzy i tak go zmienią za rok, bo wyszedł nowszy model(nie zdąży się popsuć).
A jak chcesz porządne, wytrzymałe telefony, to bierz Nokie. Nokia od zawsze jest liderem w branży, chyba nie bez powodu

.
rotfl, rozwalily sie Twoim kolegom? swietnie, ale to nie znaczy, ze telefony sa badziewne. bo spojrz, mialem identyczny przypadek, tylko, ze to ja bylem posiadaczy 3 telefonow firmy nokia [2 takie same]... pod rząd. w pierwszym padł wyświetlacz (włączał się, ale wyświetlało się pełno wzorów, to był nie-kolorowy wyświetlacz) i nie uwzględnili mi tego w gwarancji... drugi, inny już model, się baaaardzo często zawieszał, pewnie było to spowodowane firmwarem ale wtedy nawet nie wiedziałem co to jest - wymienili mi na ten sam model i było ok - mimo to, miałem zastrzeżenia co do funkcjonalności tego telefonu.
cena? za ericssona o nawet lepszych parametrach dasz 2x mniej niż za nokię... rozwali się? pech, jak widzisz u góry mi 2 pod rząd padły. telefon dla nastoletnich szpanerów? to se kup, bo imo więcej niż 13 lat nie masz [i wnioskuje to po wszyskich Twoich postach na tym forum...].
nie, nie jestem fanem se [bo mam 2 telefony, w tym jeden z tej firmy, z którego wcale nie jestem aż tak zadowolony], ale jak widze takie bzdury to nie wyrabiam x[