Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Jaką masz komórkę?
Forum PSX Extreme > Platforma > Pocket i inne systemy > Mobile
Stron: 1, 2, 3, 4, 5
Garcia
Fanboy komorkowy tego jeszcze nie grali tongue.gif Ja mam obecnie to co w podpisie W810i, co do Noki teraz leca na marce i robia co raz gorsze telefony (przynajmniej jesli chodzi o klase srednia), ale przyznaje Nokia 3310 telefon nie do zdarcia biggrin.gif
McDriv3r
Ja mam k700 i zyje.Fakt te cholerne analogi tongue.gif.Moj brat ma k750i i zadna rewelacja:|.Tylko dobry aparat i jakosc wyswietlacza.Ja bardzo polecam Motorle E1.TO jest dobry tel.A glosny jak skur&*%$n
raven_raven
Chodzi mi o to że kiedyś to jeszcze trzymało się... A teraz coraz gorzej sad.gif. Co do Nokii 6310i - to zgoda, najlepszy fon Nokii ever, tuż obok nieśmiertelnej 3310 tongue.gif
szeni
O rzesz orzeszku, o ile Nokie 3310 chodza w miare normalnych cenach, tak za nowa 6310i ludzie na allegro placa po 800-1000 zl o_O Ktos mi moze powiedziec dlaczemu one takie drogie?

EDIT: No, już wiem. Poczytalem troche i smiesznie wygladaja te klotnie nastoletnich lanserow, ktorzy helpia sie swoimi SE kupionymi za pieniadze rodzicow, z biznesmenami, ktorzy im probuja wytlumaczyc, ze telefon nie jest do zabawy, tylko do dzwonienia i do tego wlasnie jest 6310i. Ale ja bym na taki telefon 800 zl nie byl sklonny raczej wydac, przynajmniej w tej chwili.
Garcia
Nastu lat nie mam a telefon sluzy mi jako mp3 i nosnik danych wiec elo a 6310 mam gdzies w domu tylko nie wiem czy dziaua jeszcze confused.gif
Danilo1972
QUOTE(szeni @ 18 02 2007, 01:26) *

O rzesz orzeszku, o ile Nokie 3310 chodza w miare normalnych cenach, tak za nowa 6310i ludzie na allegro placa po 800-1000 zl o_O Ktos mi moze powiedziec dlaczemu one takie drogie?

EDIT: No, już wiem. Poczytalem troche i smiesznie wygladaja te klotnie nastoletnich lanserow, ktorzy helpia sie swoimi SE kupionymi za pieniadze rodzicow, z biznesmenami, ktorzy im probuja wytlumaczyc, ze telefon nie jest do zabawy, tylko do dzwonienia i do tego wlasnie jest 6310i. Ale ja bym na taki telefon 800 zl nie byl sklonny raczej wydac, przynajmniej w tej chwili.

Nokia 6310i miała dwie niezaprzeczalne zalety - bezawaryjność i UWAGA bateria trzymała do 18 dni blink.gif
Jak dla mnie to było bardzo ważne. Swoją Nokię sprzedałem ostatnio za 250zł, więc nie wiem skąd te kosmiczne ceny na allegro.
AiszA
Ja na dniach wystawiam Nokię 6030 na allegro (gwarancja)... Mam bezawaryjną komórę też Nokię, więc dwie mi nie potrzebne, ot pozbywam się prezentu tongue.gif Ktoś chce kupić? Tylko 250 zeta rolleyes.gif Wrzucę niedługo linka w Pchli targ smile.gif
Danilo1972
Wrzucę niedługo linka w Pchli targ smile.gif

Taaa?
"Some heads are gonna roll" jak u Judas Priest wink.gif
AiszA
QUOTE(Danilo1972 @ 19 02 2007, 14:48) *

Taaa?
"Some heads are gonna roll" jak u Judas Priest wink.gif

I wszystko jasne dry.gif Dostosuję się spox.gif
Soul
http://www.psxextreme.info/index.php?act=S...=0#entry1153909 cool.gif

Sprzedam SE k510i i k750i

Żeby nie było mam cały czas SE tylko inny model;)
banny
mam tego siemensa c75, jak dla mnie spox, nie potrzebuje nic wiecej smile.gif
za taka cene bardxzo dorby telefon
arkossss
Nokia 6230 z karta 1 gb niestety nie jest to nokia 6230i(choć moja mi w zupełności wystarcza> cool.gif
WeltyKiLy
Sony Ericsson K310i confused.gif
Szukam jakiś gier na niego
Pabelek
Posiadam SE J210i. Telfonik ciekawy choć posiający zbyt malo użytecznych funkcji i o wiele za mało pamięci (niecały 1 mb!! ).
szumi
Ja posiadam Nokie 3510i bodajże jedną z pierwszych nokii z kolorowym wyświetlaczem smile.gif
Bartezoo
Otóż ja mam Motorolę E398
LegionPolski
CYTAT(raven_raven @ 26 01 2007, 09:56) *
Co jak co, ale Sony Erricsony(nie mówię ze wszystkie, ale...) są to telefony dla nastoletnich szpanerów, którzy i tak go zmienią za rok, bo wyszedł nowszy model(nie zdąży się popsuć).

A jak chcesz porządne, wytrzymałe telefony, to bierz Nokie. Nokia od zawsze jest liderem w branży, chyba nie bez powodu wink.gif.

rotfl, rozwalily sie Twoim kolegom? swietnie, ale to nie znaczy, ze telefony sa badziewne. bo spojrz, mialem identyczny przypadek, tylko, ze to ja bylem posiadaczy 3 telefonow firmy nokia [2 takie same]... pod rząd. w pierwszym padł wyświetlacz (włączał się, ale wyświetlało się pełno wzorów, to był nie-kolorowy wyświetlacz) i nie uwzględnili mi tego w gwarancji... drugi, inny już model, się baaaardzo często zawieszał, pewnie było to spowodowane firmwarem ale wtedy nawet nie wiedziałem co to jest - wymienili mi na ten sam model i było ok - mimo to, miałem zastrzeżenia co do funkcjonalności tego telefonu.
cena? za ericssona o nawet lepszych parametrach dasz 2x mniej niż za nokię... rozwali się? pech, jak widzisz u góry mi 2 pod rząd padły. telefon dla nastoletnich szpanerów? to se kup, bo imo więcej niż 13 lat nie masz [i wnioskuje to po wszyskich Twoich postach na tym forum...].

nie, nie jestem fanem se [bo mam 2 telefony, w tym jeden z tej firmy, z którego wcale nie jestem aż tak zadowolony], ale jak widze takie bzdury to nie wyrabiam x[
MasterShake
niedawno kupilem SE P800, fajna zabawka XD
Dud.ek
SE K700i, fajny i użyteczny no i masa gier jest na niego biggrin.gif
Mlody_90
Sagem My301x fajny telefon tylko szkoda ze mam malo pamieci ok 3 MB
yasiekk
3510i FTW.
spn_sosnowiec
ja mam V3i
Emtebe
Sagem my501X + 1GB Kingstona
myrdolf
Nokia 8800 ,na lansik cool.gif
__bercik07
obecni mam n-gage i nokie 5300 hyh.gif jupi_.gif
Psychonaut
SE w810i. Fajny lans telefon, choc juz ponad rok ma, wiec nie taki lans...

No ale spodobal mi sie. Piepshe cwierckilowego Zen Toucha (20GB) + telefon. Mam w telefonie 4GB na mp3 + telefon, fajne gierki, zdjecia - pstrykacz, filmiki. Mraaauuu ;D. 2 razy luzniejsze kieszenie wink.gif.
mlokon
od 3 lat siemens m65
aux
Mam Motkę V220 i jestem w pełni zadowolony.
Coati
przesiadlem sie z sagema mx6-2 na N6630 ^^ - symbian rulezz
alpaga77
samsung d900
ShtaS
motororola v360,
x-Loloss-x
Ja mam SE W810i i powiem wam że jest bardzo dobrze smile.gif
Owiec
N6230i ,bo na w800i mnie nie stac tongue.gif
WeltyKiLy
Aktualnie Siemens C75
kedar
Motorola V550 .... i jestem w miarę zadowolony z niej :-)
mlokon
CYTAT(mlokon @ 17 03 2007, 14:38) *
od 3 lat siemens m65

ja od dwóch dni posiadam nokie n70, świetny fonik wink.gif
canabis
nokia 6030, świetny tel jak dla mnie, bez bajerów ale mi one nie są potrzebne, ważne aby dzwonić i sesemesować, a także nie wstydzić się go wyjąć w pubie biggrin.gif
ATG
Teraz samsung x700, niedługo Samsung i300 - wypas. smile.gif (albo i600 jak ktoś da kasy biggrin.gif)
ambasadororientu
SE P800 od dłuższego czasu. Jak dla mnie telefon bardo dobry..mimo lat trzyma się wspaniale i funkcjonalność nadal na poziomie happy.gif
_Dreamcast_Fan_
SE K750i cool.gif
Dabman
SE K510i
Motorola V3i Dolce & Gabana
Siemens S8 biggrin.gif
Antares
Od wczoraj jestem szczęśliwym posiadaczem Sharpa 902 biggrin.gif

Został mi jeszcze emerytowany N-Gage, na czarną godzinę wink.gif
Grzehoo
SE K310i, na nudne lekcje wystarczy.
Siwy_
3210 biggrin.gif a jutro kupuje od kumpla n-gage'a
raven_raven
Nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło, hłehłe! Mimo że mi telefon ukradli, teraz mi wujek dopóki nowego nie kupię, mam k500 biggrin.gif. MP3, sporo pamięci(w porównaniu do Nokii 6020), java3d, i masa innego stuffu! Hurraa!
kapell
SE W300i
Senshi
N 6020 nokie to niesmiertelne telefony. Bajery i inne szmery nie sa mi potrzebne...
Psychonaut
Z w810i na

w610i. Cacy telefonik. Czarny. Czemu nie bialy? ;f

Ostrze pazury na k850i ;>.
Salwacha
Cale zycie smigalem na Motorolkach a teraz przesiadlem sie na to:

Nokia N 95
boczek_lans
Ja miałem do dzisiaj N70 , ale zmieniam na SE K800i
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.