Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: The Outsider
Forum PSX Extreme > Platforma > Sony > PS3
Solidny (pan)
Rzadko zakładam tematy, jednak tym razem trochę się dziwię... albo jestem dziwny. Trailer zrobił na mnie duże wrażenie, a możecie go kliknąć poniżej.

http://www.gametrailers.com/gamepage.php?fs=1&id=4098

Zainteresowani? Jeśli nie, to jestem dziwny. Bo ja zamierzam śledzić losy tego tytułu. Pomykanie kolesiem, który zabił prezydenta i... no w sumie z trailera wiele więcej wyciągnąć nie można. Jednak ten obłęd w oczach głównego bohatera mówi mi, że to nie jest kolejny Hitman. No i te cytaty o wolności i braku kontroli. Możliwe, że spotkamy się z ciekawym portretem psychologicznym szaleńca... albo wrobionego w morderstwo zwykłego obywatela w depresji. Wątek wyzwolenia się od tej całej cywilizacyjnej machiny i ogólnie wolności należy do moich ulubionych. Dlatego tak bardzo podobał mi się "Skazani na Shawshanck".

Oficjalna strona znajduje się TUTAJ

Zauważyliście, że to są twórcy między innymi Dog's Life i RollerCoaster Tycoon 3? Hmm, gry odmienne, choć niby całkiem dobre. No i nieliniowe, co podkreślają twórcy w opisie gry. Streszczę co chcieli nam przekazać.

Gra Davida Brabena

Gatunek: Techno-Thriller

Mówią nam, że gra stawia na świeży i rozbudowany gameplay oczywiście w next-genowej grafice (delikatne określenie, dla jednych next-gen to X360 i PS3, dla innych wyłącznie Gears of War). Zapewniają nam też nie tylko nieliniowość i dynamikę świata gry, ale i scenariusza. Każdy gracz przeżyje fabułę inaczej. Jednej linijki nie zrozumiałem, mianowicie:
"It radically enriches the player's experience by abandoning the prescriptive, mostly linear story of current generation games, and replacing it by simulating characters' motivations in an immersive, dynamic world and storyline".
Co to znaczy, że pojawiają się losowe postacie, które chcą namieszać w fabule?

Tak przy okazji, zauważyliście podobieństwa do Fahrenheita? Czyżby ekipa, która się nim zachwyciła, załapała swoją wizję interaktywnego filmu? Mam cholerną ochotę się przekonać. Oby to nie były puste słowa. Z jednej strony zapowiada się ambitnie, z drugiej niepewny developer.
Pyton
sam jestem napalony na ten tytuł i gdy tylko cos sie pojawi na gametrailers odrazu wyławiam z sieci smile.gif to bedzie hit i jestem ciekaw na jakim poziomie stoi gameplay bo tego narazie niepokazano nigdzie wink.gif
the_m
"It radically enriches the player's experience by abandoning the prescriptive, mostly linear story of current generation games, and replacing it by simulating characters' motivations in an immersive, dynamic world and storyline".
Co to znaczy, że pojawiają się losowe postacie, które chcą namieszać w fabule?

Nic z tych rzeczy. To znaczy tlumaczac dokladnie: symulowanie motywacji/zamiarow/zachowania postaci czyli poprostu jak to okreslili dynamiczny swiat ktory ciagle ma sie zmieniac w zaleznosci co zrobisz. Nic nowego, co jakis czas jakis developer to obiecuje ubierajac w co raz to ladniejsze slowa i tyle.

Co do trailera, po pierwsze dziwna animacja i modele postaci daja po oczach az nie milo - staram sie nie szufladkowac developerow ale patrzac na dorobek tego to raczej na przelom se nie zpowiada. Po drugie nic innowacyjnego nie widze, jakis czlek wyjety spod prawa scigany przez wszystkich i przez wszystko broni sie, ucieka i to pewnie w jakims szlachetnym celu - flaki z olejem. Nie neguje ze gra moze byc ciekawa ale na nic przelomowego sie nie zapowiada, no i ten gatunek: Techno-thriller, ze niby co bedzie muzyka techno przygrywac w tle?wink.gif Nie czaje co to sa techno-trillery... huh.gif

No ale w koncu to pierwszy trailer wiec moze sie to jakos rozwinie tongue.gif
Pyton
tez mi sie wydawało z poczatku ze wszytsko takie kanciaste itd ale jednak cos jest w tej produkcji(klimat) a jesli dadza nam wolna reke i ogromny kawałek terenu to biore bez wahania wink.gif pewnie ukaze sie gdzies w 2008r a do tego czasu jeszcze wiele ulepsza smile.gif

a co do trailer'a to ten jest drugi ninja.gif
Solidny (pan)
@the m, to czy bohater będzie uciekać w jakimś szlachetnym celu zależy od Ciebie. W tym ma tkwić power tej gry.
Vamp
Witam czy wiadomo cos wiecej na temat tej produkcji?????? huh.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.