saper39
27 01 2007, 10:38
Dosc ciekawie zapowiadająca się gierka na pewno lepsza od poprzedniczki.A tu macie trailer
http://www.gametrailers.com/gamepage.php?id=4196
Zeusek666
27 01 2007, 11:00
Niezle to wyglada
Widze, ze tematyka "walki z kosmitami" dominuje w next genach.
swego czasu grałem w demko na ps2 i powiem ze był to dobry kawałek kodu wszystko smigało ze az miło

wiec tu bankowo wgniecie w fotel

trailer
http://www.gametrailers.com/player.php?id=...mov&pl=game
Jedynka była rewelacyjna.....niestety tylko do połowy.W momencie gdy wchodziło się do wymiaru obcych,aż do samego już niestety końca urok gry pryskał.Jedno ale było w grze naprawdę świetne(i też w drugiej połowie było gorsze) to GRAFIKA-IMO obok Blacka to zdecydowanie najlepiej technicznie wykonany fps na ps2(w sprawach klimatu rządzi niepodzielnie killzone).
Ta gra ma potencjał i o ile naprawdę przy niej popracują to dwójka może zarządzić
Mastah27
21 06 2007, 21:46
Damian312
5 07 2007, 16:39
No no no zapowiada sie ze bedzie hicior,deczko przypomina R:FoM.
CYTAT(saper39 @ 5 07 2007, 17:36)

Cieniutki ten trailer.
Tak w ogole to Midway troche sie pospieszyło. E3 dopiero za kilka dni, a oni juz wypuscili E3 Trailer.
CYTAT(YETI @ 5 07 2007, 18:03)

Cieniutki ten trailer.
Tak w ogole to Midway troche sie pospieszyło. E3 dopiero za kilka dni, a oni juz wypuscili E3 Trailer.
Wydaje mi się że to raczej jakiś wyciek.A co do samej gry to zapowiada się przeciętnej grywalności shooter z ładną oprawą graficzną i next-genowymi fajerwerkami.
zajebisty
5 07 2007, 20:02
CYTAT(saper39 @ 5 07 2007, 19:45)

CYTAT(YETI @ 5 07 2007, 18:03)

Cieniutki ten trailer.
Wydaje mi się że to raczej jakiś wyciek.A co do samej gry to zapowiada się przeciętnej grywalności shooter z ładną oprawą graficzną i next-genowymi fajerwerkami.
No wlasnie jak dlamnie graficznie slabiudko scognolem trailerek z ps store slabo....musza to poprawic.
Mastah27
24 08 2007, 18:51
rkBrain
29 08 2007, 20:36
Jeśli w PSX Extreme dostanie ocenę powyżej 7+ to kupię ją bez wahania. Walka z istotami pozaziemskimi ma niepowtarzalny klimat. Gra ma dobre modele przeciwników oraz ciekawe rozwiązania. Sterowanie kompanami z drużyny jest maksymalnie uproszczone, co zaliczam na plus. Poziom z helikopterem prezentuje się imponująco. Nie ma jednak szans aby dorównała Resistance. Wszystko zależy od fabuły, broni oraz lokacji. Resistance był poniekąd rewolucyjny. Każda broń była użyteczna w zależności od sytuacji.
pogralem w demku w obie misje. graficznie nie wyglada to najlepiej, w misji w miescie czasem potrafi zwolnic.
ale ogolnie dobrze mi sie gralo w demko , i jesli gierka kosztowalaby w okolicach 130zl to bym ja brał. ale w cenie >200zl niema szans przebicie. takie jest moje zdanie.
demko to zenada ja bym za to nawet 10zl nie dal

chociaz na PSstore sa wieksze crapy...
alexx-1
21 12 2007, 22:33
Tego dema to nawet nie warto sciagac, a co dopiero fulla kupywac ;>
Gorsza gra to chyba jest tylko juz Nascar 08 ;]
neospiderman
22 12 2007, 12:07
A najgorsze jest to ze przy tak "szitowatej" grafice to jeszcze ma czelność przycinać

, masakra. Poprzednia część była spoko, sam temat tez mi "leży" ale wykonanie techniczne jest poniżej przyjętych standardów.
a mi tam misja z helikopterem spasila, i gitarka.
Chłopie ja Ci sie może podobać gra co tak zwalnia? u mnie to z miejsca dyskwalifikuje tytuł bo odbiera mi przyjemność z grania.
I też uważam ,że jedynka na ps2 była bardzo fajną grą.Miała błędy ale była fajna i co najważniejsze naprawdę śliczna i animacja była stała
Gulp.....kiszka niestety, a fe!
Pograłem w demko i....bardzo fajna misja z helikopterem,komunikaty i to co sie dzieje na dole tworzą fajnu filmowy klimat:)Druga część nieco gorsza,ale wcale nie tak tragiczna jak tu piszą ,jakoś czuc ten power broni i jest przyjemność ze srzelania;)
Wg mnie gra na 7/10
CYTAT(adi @ 22 12 2007, 15:37)

Pograłem w demko i....bardzo fajna misja z helikopterem,komunikaty i to co sie dzieje na dole tworzą fajnu filmowy klimat:)Druga część nieco gorsza,ale wcale nie tak tragiczna jak tu piszą ,jakoś czuc ten power broni i jest przyjemność ze srzelania;)
Wg mnie gra na 7/10
Popieram,czuc moc broni! a koncowka misji na wiadukcie z mega ufolem, fajowe!
Demo niestety wogole mnie nie zachwycilo. Jakos tak malo widac, na poczatku mialem problem ze znalezieniem "tych złych". Nie kupuje takiego klimatu, chociaz pewnie znajda sie osoby ktore sie wkreca, bo klimat to moim zdaniem najwiekszy plus dema. Oprawa faktycznie nie zachwyca, skupiac sie na niej nie ma co. Szkoda wielka, ze gra zwalnia. Slaba grafike mozna jeszcze przelknac, ale plynnosc w FPP to podstawa.
Obawiam sie, ze przy mocnej konkurencji w gatunku FPP BlackSite: Area 51 nie ma za duzo argumentow pozwalajacych sie jej przebic. Moze pelna wersja zaprezentuje cos ciekawszego niz demo.
Z demkiem spędziłem około 10 minut, poczym skasowałem to (pipi) z dysku. Graficznie to jest poziom gier z poprzedniej generacji, gra strasznie przycina, jedna wielka beznadzieja. Demko oceniam na 3/10. Szkoda czasu, aby to w ogóle ściągać.
Tą gre powinni dodawać do czipsów jeśli chcą żeby się sprzedała...
Dla mnie 1/10... grafika z PS2(Unreal Engine? OMGWTFLOL xD) do tego strasznie przycina...
Na trailerach wyglądała kilka razy ładniej a co wyszło w praniu? ...
CYTAT(wojnar @ 23 12 2007, 12:52)

Dla mnie 1/10... grafika z PS2(Unreal Engine? OMGWTFLOL xD) do tego strasznie przycina...
Szkoda że na moim PS2 gry tak nie wygladały,pewnie miałem konsolę na jakiś ruskich częściach
Ok,gra nie podpasiła każdemu,bo raczej wielkim hitem nie bedzie,ale nie wprowadzajcie ludzi w błąd,przycięcia sa na poziomie wielu obecnych "kilerów"

Ok,tekstury rozmyte,ale wykonanie kompanów czy przeciwników jest mniej wiecej na poziomie Resistance.
Mnie ujął pewien "dramatyzm" w wymianie ognia,jest taki fajny feeling "zaszczucia",ale widocznie co niektórym zbyt mało ostre tekstury nie pozwoliły tego zauwazyć
Faranell
23 12 2007, 20:37
CYTAT(adi @ 23 12 2007, 14:02)

CYTAT(wojnar @ 23 12 2007, 12:52)

Szkoda że na moim PS2 gry tak nie wygladały,pewnie miałem konsolę na jakiś ruskich częściach
Ok,gra nie podpasiła każdemu,bo raczej wielkim hitem nie bedzie,ale nie wprowadzajcie ludzi w błąd,przycięcia sa na poziomie wielu obecnych "kilerów"

Ok,tekstury rozmyte,ale wykonanie kompanów czy przeciwników jest mniej wiecej na poziomie Resistance.
Mnie ujął pewien "dramatyzm" w wymianie ognia,jest taki fajny feeling "zaszczucia",ale widocznie co niektórym zbyt mało ostre tekstury nie pozwoliły tego zauwazyć

Tylko te "killerskie" tytuly maja fajna grafe i przyciac czasem moga.A tutaj grafika jest denna,giera przycina,granatem to chyba rzuca spod pachy.Kicz,dno,porazka totalna,na tle COD4 to wyglada jak jakas pre pre pre pre pre pre alpha.
Powiem krótko - beznadzieja.
rkBrain
14 02 2008, 22:39
Aż tak tragicznie to nie jest. Poziom z helikopterem robi spore wrażenie. Szkoda tylko, że schrzaniono obrażenia i design przeciwników. Po prostu gdy jesteśmy ostrzeliwani nie ma żadnej reakcji ze strony głównego bohatera. Wyskakuje jakiś marny indykator i tyle. Gościu jak stał tak stoi i przyjmuje serię jakby nigdy nic. A przeciwnicy wyglądają tak, że nie wiadomo czy mamy ich załatwić bo wyglądają jak nasi sprzymierzeńcy. W sumie wychodzi na to, że na placu boju nie wiemy kto i skąd do nas strzela. Może w pełnej wersji gry coś się zmieniło.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.