Po tym jak zobaczyłem Far Cry (i łzy w oczach faceta, który wydał na niego grubo ponad 2 stówy), straciłem zaufanie do tych kilkunastu konwersji, jakie Ubisoft szykuje dla Wii. Niech już lepiej robią kolejne Rabbidsy.
chrno-x
28 01 2007, 07:46
Po filmiku który widziałem, to uważam że znowu będzie przegięcie, sterowanie znowu będzie za mało intuicyjne, na pewno tak się stanie, niby na filmikach wszystko ładnie i cacy a w rzeczywistośći nie udany crap....jeszcze aby się wysilili i zrobili nową historię to nie....
sixaxis
9 11 2007, 20:22
Grałem, i było całkiem przyjemne Mały bug ze speed killami, ale pozatym miodzio. 8+/10 (Pierwszy raz grałem w 3 cześc księcia wiec konwersja mi nie przeszkadza- wrecz przeciwnie, umiliła rozgrywkę)
sinner
10 11 2007, 20:09
Trochę przekombinowane. Nie potrzebnie na siłę robią konwersje na konsolę Nintendo - z takim potencjałem jaki drzemie w tej konsoli powinni robić gry zupełnie nowe i jako tako rewolucyjne.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.