nom timing jest prosty, ale zarazem troche podchwytliwy

nie chodzi o to zeby w ostatnim momencie wcisnac Buster... jak wiemy animacja bustera zanim Nero podniesie lape do gory zajmuje pare klatek, dlatego trzeba zrobic lape nie przed samym mieczem tylko chwile wczesniej

jedyne czego jeszcze mi sie nie udalo to przechwycic dzide ktora rzuca angelo creedo

nie moge timingu ogarnac, a jak sie dostanie (na wyzszym poziomie trudnosci) to zycia sporo ucieka

ps. mecze BP ostatnio

juz 3 razy zginalem na 85-86 levelu... masakra, dwa blitzy.... wydawac by sie moglo spoko...zgasic jednego i wykonczyc potem drugiego...ku.rwa szkoda ze jak sie jednego meczy busterem to drugi podlatuje i przerywa animacje i w dodatku zabiera od groma energii, a jak nie uda sie wykonczyc pierwszego na SSS to w trybie berserk trzeba miec oczy z tylu glowy:( jak zaczna szalec obydwa to masakra ...
pewnie za bardzo panikuje tam, ale nie znosze tych blitzow

sa straszne, to samo jak wyskoczy 4-5 frostow albo tych hybryd z ostrzami (zwlaszcza jaszczury z ostrzami) to sie niezla masakra zaczyna...albo masa gladiusow+4-5tych "rekinow" co w polodze zasuwaja+2biale angelasy i jeden zloty
chcialem przejsc uzywajac super nero oczywiscie ale juz 3-4 razy mi sie nie udalo, a bylem bardzo wysoko....z bossami to nie mam co robic

juz na pamiec znam wszystko, tylko creedo czasami mnie zaskoczy(kozak z niego)
moze czlowieka niezly wku.rw zlapac jak gra 1.5 h i nagle du.pa

Ins masz sposob na dwa blitzy??