xdeadly
28 01 2007, 00:50
http://www.totalvideogames.com/news/DMC4_N...9125_4394_0.htmTu taki sam news, ale z edycją na końcu, że jednak sami twórcy dementują plotki o DMC na x360.
Na dzień dzisiejszy te wszystkie plotki wyglądają jako celowe robiebie darmowej reklamy dla gry.
Większość wskazuje jednak, że ps3 nie straci exlusiva.
eeee tam, dobra była jedynka

Zero podniety z mojej strony
Zeratul
28 01 2007, 02:11
po tym jak sprzedaje sie DR i LP nie bylbym zdziwiony, ale wole poczekac na oficjalne wypowiedzi... poki co Assasin's Creed mnie i tak bardziej interesuje
Plotek pełno.
Czytałem nawet, jakoby M$ po cichu szykowało się do kupna capcomu, tak jak to z rare było.
Są nawet plotki, że capcom już zostało kupione i trzyma się to w tajemnicy by zrobić większego szumu później.
QUOTE(C1REX @ 28 01 2007, 02:30)

Plotek pełno.
Czytałem nawet, jakoby M$ po cichu szykowało się do kupna capcomu, tak jak to z rare było.
Są nawet plotki, że capcom już zostało kupione i trzyma się to w tajemnicy by zrobić większego szumu później.
ROTFL

Najzabawniejsze info, z jakim spotkalem sie w ostatnim czasie

A czy przypadkiem Lockheed albo Nokii i tez nie wykupili ?
Ryo-San
28 01 2007, 07:47
jak Capcom oficjalnie to potwierdzi to temat otworze...na dzien dzisiejszy to plotka, tak wiec nie ma o czym gadac
CLOSED
SpideyPL
20 03 2007, 10:36
Wiemy już oficjalnie że gra
Devil May Cry 4 trafi także na Xboxa 360.
Oświadczenie Capcom w tym temacie brzmi:
CYTAT
Capcom Co., Ltd., a world-wide leader in the gaming industry, is proud to announce the development of "Devil May Cry 4" for the PLAYSTATION®3, Xbox 360™ and PC platforms.
"Devil May Cry" is a series of popular, stylish action games, with a cast of unforgettable characters. Since the release of the original "Devil May Cry" in 2001, the series has shipped 6,800,000 copies as of December 31st, 2006, proudly making it one of Capcom's flagship titles. The series appeal is not limited to games; an animated TV series to be broadcast on Japan's WOWOW network is slated to air Spring 2007. The latest iteration, "Devil May Cry 4" will take advantage of each platform's hardware strengths to achieve the most stunning visuals in the series to date, and the introduction of a mysterious new protagonist will keep the action fast and fresh. Even before its release, "Devil May Cry 4" has been met with tremendous anti(pipi)ation, as fans patiently endured long lines at TOKYO GAME SHOW 2006 for the chance to play the demo. "Devil May Cry 4" will be released simultaneously for the PLAYSTATION®3 and Xbox 360™ platforms.
Capcom was among the first software developers in the world to make games for the next-generation consoles, and those efforts have been met with great success. In addition, Capcom's use of an integrated development environment is one of the many methods being employed to improve efficiency and help take advantage of the cutting-edge functionality in next-generation systems.
Capcom will continue to produce titles that appeal to users while pursuing a multiplatform strategy to help enhance profits.
http://ir.capcom.co.jp/english/news/html/e070320.htmlTym samym dyskusję nad tym nieprzeciętnym tytułem uznajemy za otwartą!
Kosmos. Tylko teraz PS3 autentycznie żal zaczyna mi się robić...
DMC4 i Ninja Gaiden 2 na jednej konsoli.
na upartego to im zostało God of War i MGS, srogo
a że dmc będzie to dobrze, Itagaki będzie miał motywację do spiny pośladów przy kolejnym NG - wcześniej nie mieli na tym polu żadnej konkurencji
Świetna wiadomość nie ma co

faktycznie jeszcze tylko, god,tekken,FF,MGS i posiadacze iXa są w niebie choć i bez tego jest zaje.....

Czekam na jakiś filmik gameplay ,chciał bym zobaczyć jak to wszystko się rusza zachowuje:D

no i Itagaki dawaj wreszcie NG2 !!!!!
SpideyPL
20 03 2007, 12:40
CYTAT(Diabeu @ 20 03 2007, 12:22)

na upartego to im zostało God of War i MGS, srogo
No i render z Killzone...

Do tego dochodzi dzisiejsza bolesna informacja o Ace Combat 6 na XO.
Trzeba przyznać że, MS sprytnie odciąga europejczyków od piątkowej premiery PS3.
Do 23.03 Sony straci pewnie jeszcze ze 4 exclusiv'y !
Nie ma to jak rozpoczac dzien z takim wlasnie info.Jak widac xbox 360 rozwija sie coraz bardziej i zdobywa coraz wiecej mocnych tytulow,najpierw Ace Combat 6,teraz DMC4,no to czekam na serie FF na konsolke M$
Zwyrodnialec
20 03 2007, 12:42
CYTAT(Soul @ 20 03 2007, 12:34)

Świetna wiadomość nie ma co

faktycznie jeszcze tylko, god,tekken,FF,MGS i posiadacze iXa są w niebie choć i bez tego jest zaje.....

Czekam na jakiś filmik gameplay ,chciał bym zobaczyć jak to wszystko się rusza zachowuje:D

no i Itagaki dawaj wreszcie NG2 !!!!!

No ja bym dodał do tej listy jeszcze Killzone i Wipeouta. Zresztą ostatnio Japończycy śmielej podchodzą do wydawania gier na X360, co w przypadku rządów PS2 nie miało miejsca (lepsze gry zostawały na konsoli Sony).Tak teraz sytuacja diametralnie się zmieniła, więc jest jeszcze duża szansa na MGS4.
PS. Sorry za offtop.
Ta gra mogła być dla mnie powodem do kupna ps3. Zwłaszcza że NG Sigma miało jeszcze wyjść.
Wydawać 500funtów na ps3 z grami średnio mi się widzi jak to samo na xa mam.
Dorian Gray
20 03 2007, 13:45
W sumie fajnie bo DMC to zacna seria, ale podobnie jak Diabeu bardziej mam nadzieję że podziała to motywująco na Team Ninja i NG2 będzie wypieszczona na maxa.
Mnie tam ta informacja nie rusza zbytnio, za DMC nie przepadam. Niech mi Socoma na Xa dadzą, to wtedy się ucieszę
FlyJ4ck
20 03 2007, 14:28
FF i tekken tez na 80 % beda na xboxie
Wspaniala wiadomosc, moja ulubiona seria z maszyny sony bedzie takze i na 360

. Jeszcze tylko MGS i nie mysle nawet o ps3.
DMC to jedna z moich ulubionych serii

kozacko, ze nowa czesc wyjdzie tez na X360... a wielu mowilo, ze to niemozliwe.
Prosilbym jeszce tylko o MGS4 i nawet nie bede mial zamiaru kupic PS3.
il capitano
20 03 2007, 15:36
Super super ale sam czekam na inne gry, świeże z polotem. Nie ujmuję DMC widowiskowości, rajcowności czy miodności bo sam cenię sobie tą serię ale.. jeśli by jej nie było na 360tce to bym nie płakał. Zdecydowanie wypatruję NG2, niźli DMC4.
SpideyPL
20 03 2007, 15:40
No to jedziemy z tym koksem.
Sony postanowiło uczcić stratę exclusive'a i zamieściło na japońskim Playstation Store filmiki promujące DMC4.
http://www.xboxyde.com/news_4119_en.htmlIdealne wyczucie czasu...
mord00k
20 03 2007, 15:40
Sony dostaje po raz kolejny w koniec pleców. Jak widać traci najlepsze gry/serie, żal się robi. Szczególnie tak jak C1REX napisał
CYTAT
Wydawać 500funtów na ps3 z grami średnio mi się widzi jak to samo na xa mam.
dokładnie to, Sony straci na tym po raz kolejny - i to mocno.
A DMC jest bardzo fajną serią wracając do tematu i dobrze że mamy kolejnego slashera ( a szczególnie
tej klasy) bo póki co zastój z tym na X360.
Super!!Teraz już na pewno nie kupię PS3!!Oby tylko DMC4 na X-a nie było gorsze od wersji na peestrójkę
God of War na iksiaku się na pewno nie ukaże, bo jest tworzone przez wewnętrzne studio Sony(Santa Monica).
Prime Hunter
20 03 2007, 16:51
Niech was szlag trafi, dla tej gry miałem kupować między innymi PS3
Miałem dziisaj średni humor a tu taka wiadomość.A psioczyłem ostatnio że na 360 nie ma dobrych naparzanek w stylu DMC a tu sie okazuje ze ono samo bedzie na 360.Cos tak czuje ze jesli na 360 wyjdzie tez MGS i FF to przez myśl mi nie przejdzie zakupc PS3:D
A zna ktos mniej wiecej date premiery? Bo sikam xD
FlyJ4ck
20 03 2007, 20:45
nie ma jeszcze daty premiery, capcom dopiero co sie zdecydowal ze gra bedzie na xboxa, pomysl!
ale kwas...
PS3 właśnie straciło kolejnego exclusivea, niedobrze
rzekłem jako fanboy ;P
I co ztego.Wyczytalem ze ma byc rownoczesnie z premierą na PS3 czyli jesli jest znana data premiery na konsole Sony to wiadomo tez ze wyjdzie wtedy na xboxa.Ja wyczytalem gdzies ze w tym roku wiec pewnie coś koło gwiazdki..
Fly ,odwal sie ode mnie co? Jak masz zamiar sie wyzywac ,to idz do mamy ,w przeciwienstwie do ciebie mysle i jak napisal Izon jednak da sie cos znalezc ,a nie kozaczyc jakim to jest sie "mondrym" bez zadnego wysilku. BTW nie chce mi sie odpisywac w 2-och topicach to "... a durny to jest twoj nick" - jak juz skladasz zdanie w ten sposob ,to najpierw osobe do ktorej piszesz/mowisz powinna powiedziec ,ze jestes durny ,a z tego co wiem nic takiego nie napisalem. Jak to jest ,ze tacy idioci zawsze zostaja bez szwanku... tak teraz mi mozesz odpisac ,a idiotyczny to jest twoj nick.
Izon dzieki ,taka data orientacyjnie mi starczy
CYTAT(FlyJ4ck @ 20 03 2007, 20:45)

nie ma jeszcze daty premiery, capcom dopiero co sie zdecydowal ze gra bedzie na xboxa, pomysl!
Dopiero co zdecydowało? Ale gra wyjdzie równocześnie na x360, PS3 i PC? Ty myśl.
mord00k
20 03 2007, 21:29
Najprawdopodobniej dopiero nie zdecydowano o wyjściu tej gry na XO lecz o ujawnieniu tej informacji gdyż jeśli gry mają ukazać się w tym samym terminie to weźcie poprawkę na to że te platformy mają zupełnie odmienną strukturę.
hmm z każdym takim newsem jestem coraz bardziej szczesliwy ze swojego wyboru ( chodzi o kupno x360)
dmc moze nie jest jakas uwielbiana przeze mnie seria ale przy dmc3 bawilem sie przednio!
jeszcze tylko mgs 4 i bedzie pozamiatane. chyba bedzie mi brakowalo tylko god of war...
jak tak dalej bedzie sie sytuacja ksztaltowala to ps3 zakupie dopiero za jakies 2 lata kiedy bedzie mial juz wypasna baze excluesivow
hmmm bill ze swoimi glebokimi keiszeniami moze zaspiewac " u u uuuuu moge wszystko!"
przeczytalem na zachodnim forum taka pointe do calego tego zamieszania ze stopniowym traceniem excluesivow:
They should change the name of the game to
"Sony Fanboys May Cry".
CYTAT(opall @ 20 03 2007, 23:47)

They should change the name of the game to
"Sony Fanboys May Cry". 
dobre xD
WildFirePL
21 03 2007, 07:50
ekstra, a miałem dla tej gry kupować PS3 w przyszłości, wygląda na to ze zamist ps3 kiedys kupie sobie Wii
Milosnicy PS3 rozpaczaja nad strata, a wlasciwie tylko nad tym, ze nie beda "wyjatkowi".
Groza nawet Capcom'owi, ze beda bojkotowac zakup ich innych gier. Strach.
http://kotaku.com/gaming/ps3/petition-prot...sion-246516.php
Co za bzdura, żal mi tych ludzi.
El Loco Chocko
23 03 2007, 18:33
Hehehe to jest jednak banda gamoni.Bez dwoch zdan.
Matriks_1111
23 03 2007, 19:53
Dawno się tak nie uśmiałem. Ciekawe kto wpadł na pomysł takiej petycji

No i ciekawe jest, jak oni sobie to wyobrażają, że niby co? Capcom nagle wycofa się ze swojej decyzji? Śmiesza mnie tacy ludzie

Naprawdę... lol na całej lini
mord00k
23 03 2007, 20:05
rotfl, co oni sobie myślą. Że na rzecz kilku tysięcy przeciwników Capcom wyprze się milionów zwolenników? Buehehehe...
Posty po kasowane ,proszę bez offtopów

nie zalecenie się = warn xD To temat o DM4 anie o fanboyach.....
CYTAT(Soul @ 24 03 2007, 10:41)

Posty po kasowane ,proszę bez offtopów

nie zalecenie się = warn xD To temat o DM4 anie o fanboyach.....
Odezwal sie pan moderator, akurat teraz jest taki watek i prosze to uszanowac. Fanboje sony rozpaczajcy nad utrata ukochanego DMC to jak dla mnie rozmowa jak najbardziej na temat.
Soul-skasowałem część postów które w ogóle nie były na temat,a jeśli masz jakiś problem to zgłoś to do Fenixa
Dziwni są ludzie.
Bojkot gier capcomu za wypuszczenie DMC również na 360?
Chyba chcą dać powód, by capcom zaczął robić exlusivy tylko xa.
Nie wiem jak ograniczonym trzeba być, by płakać gdy na konsolę której nie posiadamy , wychodzi dobra gra.
El Loco Chocko
26 03 2007, 16:28
CYTAT(evil_dick @ 26 03 2007, 17:28)

bardzo ladnie ze strony Capcom, ze odpisali na petycje.
nie spodziewalem sie tego
zolwik777
21 04 2007, 18:49
Jaki jest sens wypuszczania tak brzydkich obrazków?
Nie ma?

Albo nas przygotowywuja na to co zobaczymy w finalnej wersji
WildFirePL
22 04 2007, 11:09
obrazki jak obrazki, dla mnei grafa jak z 3 czesci
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.