http://uk.xbox360.ign.com/articles/708/708417p1.htmlJa nie mogę się doczekać. Dla mnie to oczywisty must-have. Najlepszy DDR na konsolę.
Nowe kawałki, dobra grafa i Live!
Już teraz planuję ściągnąć wszystkie pakiety dodatkowych kawałków.
To ja jeszcze chcę REZa.
Matriks_1111
29 01 2007, 00:10
Ciekawe, czy wynajdą do tego jakiś fajny kontroler? Jakąs matę, albo co

Btw. Z naszego klocka robi się powoli pudło hitów na miarę PS2
QUOTE(Matriks_1111 @ 28 01 2007, 23:10)

Ciekawe, czy wynajdą do tego jakiś fajny kontroler? Jakąs matę, albo co

Na bank będzie mata Konami dostępna w promocyjnej cenie z grą. Zawsze tak było.
Zdecydowanie X się rozpędza.
QUOTE(Matriks_1111 @ 29 01 2007, 00:10)

Powoli to robi się coś na miarę PSXa, zreszta ja juz nazywam 360 nowym PSXem

.
W DDR nigdy nie gralem (wiem lama ze mnie ;p).
QUOTE(C1REX @ 29 01 2007, 00:17)

Na bank będzie mata Konami dostępna w promocyjnej cenie z grą. Zawsze tak było.
Halelujah! Zawsze skakalem na jakis kiepawych szmaciankach. Dopiero jak okazyjnie kupilem DDR na GameCube z oryginalna mata zrozumialem jak wielka przepasc dzieli te tansze produkty od maty Konami.
Gumowane podloze, gruba warstwa wierzchnia - juz teraz nie chce innej maty.
A pojawienie sie DDR na X360 bardzo mnie cieszy. Mam kilka edycji na PS2, ale mam nadzieje, ze X360 zaoferuje dokupywanie kawalkow z XBMP.
Czekam na DDR i Guitar Hero II.
Matriks_1111
30 01 2007, 00:49
Masakra... te 2 ostatnie filmiki mnie zmiażdżyły i wprawiły w totalne osłupienie.... Ja bym jeszcze chciał zobaczyć Guitar Hero II w podobnych akcjach
QUOTE(C1REX @ 29 01 2007, 21:01)

Troche offtop, ale co tam.
Po tych filmikach jeszcze bardziej napalam sie na gre
(BTW: myslalem o kupnie metalowej maty z barierka)
tylko, ze dwa pierwsze filmy to koreanski klon DDR o nazwie Pump It Up.
Strzalki zamast kierunkow plawo, lewo, gora, dol sa umieszczone na 4 ukosach.
ale fakt faktem do wiekszosci hardcoreowych kawalkow jest wymagana. sam napalam sie na taka od dawna, ale na razie za duze to koszty.
Mam nadzieję, że mata będzie bezprzewodowa, albo kabel będzie znacznie dłuższy niż w oryginalnych matach na PS2 bo inaczej sobie nie pogram. (X'a mam podłączonego do projektora i wielkiego ekranu i generalnie odległości w mojej gralni są bardzo duże)
A szkoda, bo DDR wymiata.
90 dolarów na play-asia (z matą), jeszcze nic pewnego. Lepiej kupić metalową matę (150$) i śmigać na stepmani\DDR na PS2
QUOTE(ping @ 5 02 2007, 11:37)

90 dolarów na play-asia (z matą), jeszcze nic pewnego. Lepiej kupić metalową matę (150$) i śmigać na stepmani\DDR na PS2
Stepmania jest fajna, ale to nieoficjalny produkt na pc i ma pewne wady z tym związane.
Wersja na xa jest o tyle lepsza od tej z ps2, źe można teoretycznie skompletować wszystkie utworki, jakie oficjalnie pojawiły się do DDR. W jednej grze mamy 10 części.
90$ to trochę sporo. Kiedyś kupowałem DDR na starego xa i gra z matą kosztowała 10dolców więcej, od nowaości na xa.
Jednak jak widać na czwartym filmiku, z których podałem, nawet na zwykłej macie można zaliczać najtrudniejsze kawałki. Nie zmienia jednak to faktu, że metalowa mata byłaby lepsza.
do tej gry dodają na bank szmatę, w domowym zaciszu tez niestety dysponuje szmaciankami i to nie to samo, czasem przycisk nie wchodzi, non stop mi pod nogami mata się przesuwa, nie jestem w stanie zaliczyć legendarnego MAX300, co innego jak sobie na metal w automacie wskoczyłem. Szkoda tylko że jak metalowa mata pokazuje się w polsce to można ją kupić za ~1000zł ;/
jednak sa szmacianki i szmacianki. zazwyczaj mialem jakies maty 3rd party (ostatnio joytech) i niestety tasze odpowiedniki sporo odstaja od produktu Konami. mata oryginalna jest z owiele grobszej folii na wierzchu, a cala powierzcznia podspodem jest gumowana - nawet nie ma mowy zeby sie mata przesunela. mam nadzieje, ze ta dalaczona do gry tez bedzie porzadna.
Każda mata się przesuwa; nawet oryginalna od Konami. Do tego nie ma tego feelengu grania na metalowej.
Tylko, że dla większości ludzi, co nie zamierzają grać w to turniejowo i/lub nie mają głębokiego portfela wystarczy szmacianka. Przynajmniej łatwo do szafy schować lub zabrać do kumpla.
HA! Cool. Ciekawe jak bedzie sie gralo na Live.
Wiadomo juz kiedy premiera w europie ?
ranaghar
6 03 2007, 20:01
Jest gdzieś pełna lista utworów?
Mastah27
6 03 2007, 20:27
Everytime We Touch(Radio Mix) - Cascada tylko ta piosenke znam,,,, ale shit powinni wykupic jakies fajne licencje a nie jakas techniawa bezsensu
licencje?
magia DDR tkwi w szlagierach stworzonych przez Konami i innych japońców, nie wyobrażam sobie skakania do hitów z radia po 130BPMów.
troche martwia mnie oceny z GameRankings.Nie jest tragicznie IGN (ktory bardzo rzadko mnie zawodzi) dal 8,7/10 ale nie jest tez za kolorowo 1up dal 3/10.Ogolnie oceny sa bardzo rozbiezne ale raczej wiekszosc to sredniawki.Jestem jednak dobrej mysli
nie dotarly do was jakies echa informacji, ze gra jest region free? kumpel jest wlasnie w USA i moze kupic giere na miejscu, a jakos nie dokopalem sie do info o RF. z gory dzieks za info.
Nie wydaje mi sie zeby byla region free. Maja ja w sklepie play asia
http://www.play-asia.com/paOS-13-71-dh-49-...ce-70-1q0h.html i jest tylko NTSC
Nie sądzę, by była region free. Wersja na Europę ma inny tytuł.
Jednak cena jest bardzo pozytywna. Gra z matą kosztuje bardzo podobnie, jak zwykła gra.
Nie pograłem za wiele, ale pierwsze wrażenie jest dość pozytywne.
w cywilizowanych krajach może i tak - we Wrocławskim media markcie bundle gra + mata wyceniony jest za 399zł
QUOTE(ping @ 26 12 2007, 16:00)

w cywilizowanych krajach może i tak - we Wrocławskim media markcie bundle gra + mata wyceniony jest za 399zł
Pogięło ich?
To ile kosztuje Guitar Hero? 599? Czy więcej?
W Londynie kosztuje 39.99Ł.
Może taniej będzie zamówić?
zygmunt2
28 12 2007, 11:40
Cena we Wrocławskim trochę się zmieniła. Wczoraj byłem w MM i jest już zestaw za 349zł
Dziobak_
28 12 2007, 17:55
Jaki to ma tytuł w Europie? Poluje na ten tytuł od kwietnia i chyba wreszcie sie pojawiła okazja
Dancing Stage Universe.
W normalnej Europie cena tej gry z matą jest praktycznie taka sama, jak każdej innej gry.
Nie wiem skąd Polskie sklepy takie ceny mają.
Raiven2
28 12 2007, 21:11
To się nazywa marketing

Za miesiąc będzie WIELKA PROMOCJA przez duże W, gra będzie przeceniona aż do 348 zł z 349 zł

Takie rzeczy tylko w Polsce....
Matriks_1111
28 12 2007, 23:55
Ale ściemę wciskasz - w Ultimie gierka za 319 zł
Marsjannno^
29 12 2007, 01:07
Jak dla mnie, nie jest gra warta 320 zł. A znam się na tym.
Poza tym, Kupując z hmv.co.uk z przesylka standardowa (2 funty) wychodzi nieco ponad 200 zł
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.