Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Madden NFL
Forum PSX Extreme > Platforma > Microsoft > Xbox 360
sotter
ciekawi mnie czy ktoś poza mną pogrywa w serię madden? według mnie futbol amerykański łyka na śniadanie naszą kopaną odmianę, ale to moje "dziwne" upodobanie smile.gif
tak czy inaczej gry są świetne. teraz z okazji super bowl odświezyłbym sobie temat. ktoś wie czy lepiej chwycić się za madden nfl 2007 czy szukać madden hall of fame 2007? dodatki w tej drugiej, kolekcjonarskiej wersji załugują na męczarnie poszukiwań?

Zeratul
ja lubie ;p
Ogolnie dla mnie football jest ciekawym zjawiskiem. Jedyne co, to trzeba sie przestawic, ze akcja trwa od 5 do 10 sek, a potem jest przerywana i ponowny atak. A tak poza tym, to gra jest bardzo efektowna. Madden sam w sobie jest slaby, nie lubie go... wole wersje od 2k6
wrog
Demko Maddena 07 z Marketplace mi się spodobało, dlatego zainwestowałem potem w pełną wersję. Grało się całkiem przyjemnie, jak w większość sportówek. Jednak pomyłką jak dla mnie był tryb Superstar, w ogóle mi nie przypasował, no może poza zabawą Quarterbackiem i nabijaniem Sacks smile.gif . Poza tym nie podoba mi się to, że europejscy gracze nie mogą zdobyć 1000 GS w tej grze, bo nie ma w PALu NCAA (czy jak to się tam nazywa) i nie da się załadować statystyk.
Zeratul
hmm... nie ma sensu zakladac nowego tematu. Za 2tyg premiera Madden 08... w zwiazku z tym zacznie sie nowe swieto w US i kolejne pare mln kopii nowej wersji znajdzie sie w domach graczy. Czy ktos z was planuje kupic i pograc online, nie tylko dla achv? Ja sie zastanawiam.
wrog
Najpierw muszę zagrać w demko, potem zobaczymy. Wersja 07 była fajna.
Zwirz
Ja grywam w Maddena =] Obecnie zagrywam sie w demko edycji 07, ale pod koniec sierpnia jak pójdzie dobrze to bede miał pełniaka. O widze, że niedługo premiera educji 08... To ją bede brał. Pittsburgh Steelers rządzą !!!
Keymaker
Osobiście nie ogarniam co się dzieje jak gram w Madden'a lub NCAA. Rugby jednak bardziej mi podchodzi, jest przynajmniej ciągła akcja, a nie: 5 s akcji, pokaz mody Nike, wybór taktyki, etc...
Zwirz
Ja jednak wole lige NFL. Rugby tez jest spoko, ale dla mnie to już totalnie dziwnia gra. A Football amerykańśki jeszcze rozumiem co nieco.
kant1983pl
Badam dema dostępne na Rynku. Na razie wrażenia bardzo pozytywne. Początkowy szok (WTF?>akcja~5-10s i od nowa prawie minął blink.gif ...)
Wszystko jest na najlepszej drodze do Madden 09 yes.gif .
Gra ktoś w serię z 2K w tytule? Jestem ciekaw jak wypada w porównaniu z Maddenem? Anybody?
Masher
Nie chce się wymądrzać, ale w tym temacie nikt nie pisał od ok. 1,5 roku smile.gif
A co do Maddena gra się całkiem przyjemnie, ale jakoś do mnie przemawia bardziej nasz football ;]
kant1983pl
CYTAT(Masher @ 18 08 2008, 22:46) *
... nikt nie pisał od ok. 1,5 roku smile.gif

Bo to jest szalenie popularna gra w Polsce happy.gif . Pewnie z 20 sztuk schodzi co roku biggrin.gif ...
pajgi
Ostatnio grałem w madden 06 i dobrze sobie wspominam. Faktycznie wersja od 2k lepsza?
jerry
Nosiłem się nawet z zamiarem kupna najnowszej wersji, która ma wyjść niedługo, ale doszedłem do wniosku, że po co mi gra sportowa gdzie nie znam nazwisk smile.gif
ocelot1
CYTAT(kant1983pl @ 18 08 2008, 23:01) *
Pewnie z 20 sztuk schodzi co roku biggrin.gif ...

Więcej. Wg danych MGC 79 kopii MADDENA 08 sprzedano mieszkancom Polski. Nie jest tak źle;)
canuks
Ja takze pogrywam w MAddena zaczelo sie od wersji na PC potem PS2 a teraz czekam i szukam madden 09 na X360

Ale jak narazie nie jest dobrze EA Polska nie ma tej gry w ofercie i pedko nie beda mieli dopiero za ok 2-3 tyg sad.gif.Jedyna szansa to kupic za graniac ,bardzo tanio ta gra chodzi w UK bo ponizej 100zl z pzresylka do polski 130zl smile.gif

jak ktos ma namiary na NFL 09 to dajcie znac wciagam smile.gif
Zeratul
jak na wersje ktora miala byc najlepszym maddenem w historii w zwiazku z 20 urodzinami to slabo im wyszlo biorac pod uwage, ze gameinformer wystawil tylko 8.25.

jak zwykle czekam az stanieje i wtedy kupie.
canuks
CYTAT(Zeratul @ 19 08 2008, 15:41) *
jak na wersje ktora miala byc najlepszym maddenem w historii w zwiazku z 20 urodzinami to slabo im wyszlo biorac pod uwage, ze gameinformer wystawil tylko 8.25.

jak zwykle czekam az stanieje i wtedy kupie.

smile.gif to poczekasz troche bo biorac nasze realia pod uwage to ta gra bedzie kosztowac powyzej 200zl mimo to ze EA wprowadzil obnizki cen. Jedyne wyjscie to sprowadzenie gry z zagranicy ,Niemcy ,UK ....
Zeratul
albo kupno w lokalnym gamestop...
ornit
Sorry za odświeżanie starego tematu ale...WPISUJĘ SIĘ NA LISTĘ tych kilku osób ((pipi)! A może jestem pierwszy i jedyny lol), które zaimportowały Maddena 09 cool.gif NTSC/J region free LOL. Jakby co to gram w tą cholernie popularną u nas serię gier od 05 (06 pominąłem) laugh.gif
sabs2key
i Jak tam 09?? Bo zastanawiam sie nad zainwestowaniem w tą grę.
ornit
CYTAT(sabs2key @ 5 10 2008, 17:56) *
i Jak tam 09?? Bo zastanawiam sie nad zainwestowaniem w tą grę.

Niestety, nie mogę Ci pomóc. W 08 grałem jeszcze na starym Xboxie, tak że różnica jest dla mnie kolosalna (nie tylko wizualnie, ale także mam w końcu gang-tackling cool.gif ). Rozegrałem na razie kilka meczy, witający na samym początku Madden IQ test olałem, mini-gierek ani żadnych opcji kariery jeszcze nie dotykałem (podobno nic nie zmienili w Superstar dry.gif ). Na razie uczę się niemal na nowo sterowania, bo teraz nawet żeby "podświetlić ścieżki" muszę wstukiwać kombinację (no, może przesadzam laugh.gif ), nie mówiąc już o audibles itp. wink.gif
Saunter
Ja mam pytanie, co oznaczają te wszystkie ustawienia (pod A, B, RB itp) jak już wybiorę taktykę i jestem na boisku. Jesli coś nacisnę to QB coś krzyczy na swoich graczy. To jakieś zmiany taktyki czy co?

Poza tym, jest jakaś strona gdzie jest dobry FAQ taktyczny, gdzie będzie jakaś dobra klawiszologia, bo gram tak trochę na jana.
canuks
Madden 09 wymiata bardzo faljnie iprzyjemnie sie gra no i ta rados zawodnikow po zdobytym TD .. smile.gif

CYTAT(Saunter @ 12 11 2008, 15:40) *
Ja mam pytanie, co oznaczają te wszystkie ustawienia (pod A, B, RB itp) jak już wybiorę taktykę i jestem na boisku. Jesli coś nacisnę to QB coś krzyczy na swoich graczy. To jakieś zmiany taktyki czy co?

Poza tym, jest jakaś strona gdzie jest dobry FAQ taktyczny, gdzie będzie jakaś dobra klawiszologia, bo gram tak trochę na jana.

A,B ,RB to masz oznaczonych zawodnikow do ktorych mozesz zucac.

A -to QB quoterbeck czyli rozgrywajacy wciskasz A zaczyna sie akcja , nastepnie wybierasz X lub B to skrzydlowi WR WritReciver w nacisnieciu ktoregos klawisza BQ poda do nich pilke .
RB to run becker ( chyab tak sie pisze ) A po rozpoczecu akcji jak ponownie wcisniesz A to BQ poda to TE Thigtend'a

A pokrzykiwanie QB za zawodniko to zmiana taktyki dokonujesz ja po pzrez przesuniecie prawej galki w prawo lub w lewo.

Jak bys chcial jakis mecz online to zapraszam smile.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.