ok, fabryk byl pierwszy zadawaj pytanie
ps. Deksiu, nie przesadzajmy, akurat tej odpowiedzi bylem w 100% pewien
gutti, guti, gutii, guuti.... no moze, soras ale realu to dosc powiedziec ze nei lubie a portillo byl wlasnie moim 2 typem hehe
Jako ze Fabryk nie odzywa sie od dluzszego czasu traci prawo zadawania pytania

Nastepne niech zadaje najszybszy- kto pierwszy ten lepszy
No więc jestem pierwszy ?
My question: Jakim wynikiem zakończył się mecz Holandia - Jugosławia w ćwierćfinale Euro 2000 ?
TaKeShiX
5 02 2003, 15:36
No więc jestem pierwszy ?
My question: Jakim wynikiem zakończył się mecz Holandia - Jugosławia w ćwierćfinale Euro 2000 ? :twisted:
6-1
(jeżeli dobrze pamiętam :? )
Kuwa znowu sie spoznilem

nom 6-1 bylo.
TaKeShiX
5 02 2003, 15:57
hmmmmmmm
ok,może coś podchwytliwego ( :? ups):
ile meczy przegrała reprezentacja Holandi na MŚ 2002 :wink:
TaKeShiX
5 02 2003, 16:08
niestety

,ale chociaż żadnej bramki nie stacili :wink:
next
Kto prowadzi w klasyfikacji strzelcow w obecnym pucharze Polski??
Pietrovek
5 02 2003, 19:56
easy
Żurawski i Niedzielan po 15 goli
TaKeShiX
5 02 2003, 20:01
easy
Żurawski i Niedzielan po 15 goli
easy
naucz się czytać :wink:

"w pucharze Polski" a nie w lidze :wink:
Pietrovek
5 02 2003, 20:03
sorry
Żurawski 5 goli
Obsolete
5 02 2003, 22:46
He he sorry ze sie wcinam zadając pytanie nie odpowiadając uprzednio.Jednak nie żadam zeadnej odpowiedzi, po prostu chcialem podzielic sie z wami pytaniem, którym zagniecie niejednego experta od piłki noznej, a mianowicie "W bramce znajduje sie siatka, ile jest w niej "oczek":P hehe.
No wiec wlasnie: Pietrovek, zadawaj pytanie. Obsolete: ni h#%a nie wiem

.
Zeby was troche zmotywowac sporzadzilem ranking dobrych odpowiedzi. Wyglada to tak:
1. Moja skromna osoba- Deksiu

- 5 odp
2. Krzychu - 3 odp
3. Gopa
Sloik_na_zime
Czarny - po 2 odp
4. Fabryk
Cloud
Takeshix
Piotrovek - po 1 odp
Dobra, gramy dalej. Czekam za pytaniem.
Pietrovek
6 02 2003, 18:09
Moje pytanie:
Kto był królem strzelców w 1 lidze w sezonie 1995/96??
Pietrovek
6 02 2003, 18:57
halo czy ktos jest jeszcze zainteresowany bo coś nie widze żadnego odzewu........ :?
Bodajze Boguslaw Cygan a rok pozniej Marek Koniarek. To to? nie wiedzialem wiec skopiowalem to z netu.
Pietrovek
6 02 2003, 20:04
zgadza się królem strzelców był Koniarek......dawaj pytanko
O jakim transferze jest obecnie bardzo glosno?? (glownie za sprawa nieporozumien miedzy tymi klubami). Podaj imie i nazwisko tego pilkarza, miedzy jakimi klubami dochodzi do transferu i dlaczego zrobila sie z tego afera?
Pietrovek
6 02 2003, 21:06
Chodzi o Gajtkowskiego, transfer z GKS Katowice do Lecha Poznań. Afera polega na nieważnym przelewie który został udzielony przez Lech, pierwza rata została wpłacona ale i tak zawodnik nie przeszedł huh chyba tak.
pytanie:jak nazywa się zawodnik krakowskiej wisły ktorego xywka brzmi: el Toro (byk) ?? (imie i nazwisko)
Dokladnie tak Pietrovek z tym ze jeszcze nie wiadomo czy Gajtek bedzie w Poznaniu czy gdzie indziej. Aha, czekaj za potwierdzeniem odpowiedzi bo tak mozna zamet wprowadzic. A odpowiedzi na twoje pytanie niestety na razie nie znam.
Pietrovek
6 02 2003, 21:26
mam pewna uwagę czrny odpowiadajać na pytanie"ilu zawodników z wisły powoła janas" napisał że powołany bedzie Strąk to nieprawda bedzie powołany Stolarczyk, Kosowski, Zurawski, Głowacki, Kuźba
Pietrovek
6 02 2003, 21:32
sorry nie Kuźba a Szymkowiak....
shame on me.....
i chodzi mi o odpowiedź Czarnego.....
No rzeczywiscie masz racje. Jakos nie zauwazylem tam braku tego pilkarza. Odpowiedz wydawala mi sie tak oczywista... Dziwne tylko ze nikt tego nie zauwazyl hmm... :wink:

:wink:
Pietrovek nie znam odpowiedzi na twoje pytanie wiec strzelam. Kalu Uche? to mi najbardziej pasuje
Pietrovek
7 02 2003, 17:45
ojojoj nie.......
odp. Mauro Cantoro (Argentyna)

Sorry no bonus
no co jest nie bawimy sie dalej??
No jak nie bawimy sie?? ty sie czlowieku tak nie spiesz i czekaj za innymi. Nie wszyscy tu sa tak czesto jak ty i trzeba troche poczekac. Zadawaj kolejne pytanie i badz cierplwy.
Pietrovek
7 02 2003, 22:15
niech pomyślę..............
podaj miejsce i nazwę zespołu który najwyżej znajduje się w rankingu IFFHS
Pietrovek
7 02 2003, 22:18
zonk Manchester United :!: no points.... :cry:
Po co podawałeś dobrą odpowiedź...?
Pietrovek
7 02 2003, 22:23
zadam pytanko
Pewien "sławny" polski zawodnik przeszedł niedawno do szwajcarkiego zespołu Fc Aarau, któż to może być i w jakim wcześniej zespole grał
Obsolete
7 02 2003, 23:22
Odejdę trochę od tematu.Panie Pietrovec sugeruje abys najpierw ten topic przejrzal i bys moze zobaczyl na czym ta cala zabawa polega(tu są pewne zasady).Nie podawaj poprawnych odpowiedzi, no chyba że chodzi ci o to aby co chwile samemu sobie odpowiadac i zadawac kolejne pytania czyli nic innego jak SPAM w czystej formie.
Strzelam: Sławomir Wojciechowski, z Bayernu Monachium
Nie wiem czy moja odpowiedz jest dobra ale zdaje mi sie ze chodzi tu o Marka Citko.
P.s. Pietrovek: uspokuj sie troche z tym spamem.
Pewien \"sławny\" polski zawodnik przeszedł niedawno do szwajcarkiego zespołu Fc Aarau, któż to może być i w jakim wcześniej zespole grał
Chodzi o Marka Citko. Wcześniej grał w Legii Warszawa, był także na wypożyczeniu w Groclinie Grodzisk Wielkopolski. W 1996 roku został uznany sportowcem roku w Polsce po strzeleniu bramki Anglikom na Wembley w przegranym 1:2 przez Polskę meczu (prowadziliśmy 1:0). Wtedy też interesowało się nim Blackburn Rovers, był już prawie w Premiership, ale w ostatniej chwili Widzew Łódź zrezygnował ze sprzedaży piłkarza. A poza tym to w meczu Widzew Łódź - Atletico Madryt w Lidze Mistrzów strzelił bramkę z połowy boiska. Ten wykład wystarczy ?
Rzeczywiście, kurde, przecież wiedziałem

. Tylko że jak zabaczyłem że chodzi w Aarau to od razu skojażyło mi się z Wojciechowskim

.
Ale nie powiedziałeś w jakim klubie grał ! Ja wygrałem. Mogę zadawać pytanie ?
Pietrovek
8 02 2003, 18:40
Ale nie powiedziałeś w jakim klubie grał ! Ja wygrałem. Mogę zadawać pytanie ?
tak to ty pierwszy w pełni odpowiedziałeś na pytanie.....
Moje pytanie: Ile Wisła Kraków zapłaciła Lechowi Poznań za Macieja Żurawskiego i jaki był wynik w ostatnim meczu Lech - Wisła przed przejściem "Żurawia" ?
Poznaniacy powinni wiedzieć:>
Cena wynosila wtedy 2 miliony niemieckich marek a Lech wygral wtedy z Wisla 4-1.
P.s. Sarni: to jakas aluzja do tych Poznaniakow?
Cena nie wynosiła 2 milionów marek.
Jak się nie mylę, było to 2 miliony złotych.
Słoik: podaj pełną odpowiedź na pytanie i będzie OK
Lech wygrał z Wisłą 4-1, a za Żurawskiego zapłacili 2 miliony złotych. Ok ?:)
Jak najbardziej:) Zadawaj następne pytanie.
Spoko :) Moje pytanie ; jak brzmi pełne 'imie i nazwisko' brazylijczyka, ktory grał w łódzkim klubie sportowym, kiedy ten zdobywał mistrzostwo polski.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.