Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Pilka nozna- pytaj i odpowiadaj :) :)
Forum PSX Extreme > Kąciki > Kącik Sportowy
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39
^CzarnY
ok, fabryk byl pierwszy zadawaj pytanie

ps. Deksiu, nie przesadzajmy, akurat tej odpowiedzi bylem w 100% pewien cool.gif
Cloud
gutti, guti, gutii, guuti.... no moze, soras ale realu to dosc powiedziec ze nei lubie a portillo byl wlasnie moim 2 typem hehe
Deks
Jako ze Fabryk nie odzywa sie od dluzszego czasu traci prawo zadawania pytania smile.gif Nastepne niech zadaje najszybszy- kto pierwszy ten lepszy smile.gif biggrin.gif
Sarni
No więc jestem pierwszy ? smile.gif

My question: Jakim wynikiem zakończył się mecz Holandia - Jugosławia w ćwierćfinale Euro 2000 ? icon_twisted.gif
TaKeShiX
No więc jestem pierwszy ? smile.gif

My question: Jakim wynikiem zakończył się mecz Holandia - Jugosławia w ćwierćfinale Euro 2000 ?  :twisted:

6-1 biggrin.gif
(jeżeli dobrze pamiętam :? )
Deks
Kuwa znowu sie spoznilem biggrin.gif nom 6-1 bylo.
TaKeShiX
hmmmmmmm
ok,może coś podchwytliwego ( :? ups):
ile meczy przegrała reprezentacja Holandi na MŚ 2002 :wink:
Deks
Ale trudne... biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif . Zadnego- nie brala udzialu. icon_evil.gif
TaKeShiX
niestety sad.gif ,ale chociaż żadnej bramki nie stacili :wink:
next arrow.gif
Deks
Kto prowadzi w klasyfikacji strzelcow w obecnym pucharze Polski??
Pietrovek
easy
Żurawski i Niedzielan po 15 goli
TaKeShiX
easy  
Żurawski i Niedzielan po 15 goli

easy
naucz się czytać :wink: arrow.gif "w pucharze Polski" a nie w lidze :wink:
Pietrovek
sorry
Żurawski 5 goli
Obsolete
He he sorry ze sie wcinam zadając pytanie nie odpowiadając uprzednio.Jednak nie żadam zeadnej odpowiedzi, po prostu chcialem podzielic sie z wami pytaniem, którym zagniecie niejednego experta od piłki noznej, a mianowicie "W bramce znajduje sie siatka, ile jest w niej "oczek":P hehe.
Deks
No wiec wlasnie: Pietrovek, zadawaj pytanie. Obsolete: ni h#%a nie wiem biggrin.gif .
Deks
Zeby was troche zmotywowac sporzadzilem ranking dobrych odpowiedzi. Wyglada to tak:
1. Moja skromna osoba- Deksiu biggrin.gif biggrin.gif - 5 odp
2. Krzychu - 3 odp
3. Gopa
Sloik_na_zime
Czarny - po 2 odp
4. Fabryk
Cloud
Takeshix
Piotrovek - po 1 odp

Dobra, gramy dalej. Czekam za pytaniem.
Pietrovek
Moje pytanie:
Kto był królem strzelców w 1 lidze w sezonie 1995/96??
Pietrovek
halo czy ktos jest jeszcze zainteresowany bo coś nie widze żadnego odzewu........ :?
Deks
Bodajze Boguslaw Cygan a rok pozniej Marek Koniarek. To to? nie wiedzialem wiec skopiowalem to z netu.
Pietrovek
zgadza się królem strzelców był Koniarek......dawaj pytanko
Deks
O jakim transferze jest obecnie bardzo glosno?? (glownie za sprawa nieporozumien miedzy tymi klubami). Podaj imie i nazwisko tego pilkarza, miedzy jakimi klubami dochodzi do transferu i dlaczego zrobila sie z tego afera?
Pietrovek
Chodzi o Gajtkowskiego, transfer z GKS Katowice do Lecha Poznań. Afera polega na nieważnym przelewie który został udzielony przez Lech, pierwza rata została wpłacona ale i tak zawodnik nie przeszedł huh chyba tak.
pytanie:jak nazywa się zawodnik krakowskiej wisły ktorego xywka brzmi: el Toro (byk) ?? (imie i nazwisko)
Deks
Dokladnie tak Pietrovek z tym ze jeszcze nie wiadomo czy Gajtek bedzie w Poznaniu czy gdzie indziej. Aha, czekaj za potwierdzeniem odpowiedzi bo tak mozna zamet wprowadzic. A odpowiedzi na twoje pytanie niestety na razie nie znam.
Pietrovek
mam pewna uwagę czrny odpowiadajać na pytanie"ilu zawodników z wisły powoła janas" napisał że powołany bedzie Strąk to nieprawda bedzie powołany Stolarczyk, Kosowski, Zurawski, Głowacki, Kuźba
Pietrovek
sorry nie Kuźba a Szymkowiak....
shame on me.....
i chodzi mi o odpowiedź Czarnego.....
Deks
No rzeczywiscie masz racje. Jakos nie zauwazylem tam braku tego pilkarza. Odpowiedz wydawala mi sie tak oczywista... Dziwne tylko ze nikt tego nie zauwazyl hmm... :wink: icon_evil.gif :wink:
Deks
Pietrovek nie znam odpowiedzi na twoje pytanie wiec strzelam. Kalu Uche? to mi najbardziej pasuje biggrin.gif
Pietrovek
ojojoj nie.......
odp. Mauro Cantoro (Argentyna)
biggrin.gif biggrin.gif Sorry no bonus tongue.gif

no co jest nie bawimy sie dalej??
Deks
No jak nie bawimy sie?? ty sie czlowieku tak nie spiesz i czekaj za innymi. Nie wszyscy tu sa tak czesto jak ty i trzeba troche poczekac. Zadawaj kolejne pytanie i badz cierplwy.
Pietrovek
niech pomyślę..............
podaj miejsce i nazwę zespołu który najwyżej znajduje się w rankingu IFFHS question.gif
ISS_
Real Madryt?
Pietrovek
zonk Manchester United :!: no points.... :cry:
ISS_
Po co podawałeś dobrą odpowiedź...?
Pietrovek
zadam pytanko cool.gif

Pewien "sławny" polski zawodnik przeszedł niedawno do szwajcarkiego zespołu Fc Aarau, któż to może być i w jakim wcześniej zespole grał question.gif
Obsolete
Odejdę trochę od tematu.Panie Pietrovec sugeruje abys najpierw ten topic przejrzal i bys moze zobaczyl na czym ta cala zabawa polega(tu są pewne zasady).Nie podawaj poprawnych odpowiedzi, no chyba że chodzi ci o to aby co chwile samemu sobie odpowiadac i zadawac kolejne pytania czyli nic innego jak SPAM w czystej formie.
ISS_
Strzelam: Sławomir Wojciechowski, z Bayernu Monachium
Deks
Nie wiem czy moja odpowiedz jest dobra ale zdaje mi sie ze chodzi tu o Marka Citko.
P.s. Pietrovek: uspokuj sie troche z tym spamem.
Sarni
Pewien \"sławny\" polski zawodnik przeszedł niedawno do szwajcarkiego zespołu Fc Aarau, któż to może być i w jakim wcześniej zespole grał

Chodzi o Marka Citko. Wcześniej grał w Legii Warszawa, był także na wypożyczeniu w Groclinie Grodzisk Wielkopolski. W 1996 roku został uznany sportowcem roku w Polsce po strzeleniu bramki Anglikom na Wembley w przegranym 1:2 przez Polskę meczu (prowadziliśmy 1:0). Wtedy też interesowało się nim Blackburn Rovers, był już prawie w Premiership, ale w ostatniej chwili Widzew Łódź zrezygnował ze sprzedaży piłkarza. A poza tym to w meczu Widzew Łódź - Atletico Madryt w Lidze Mistrzów strzelił bramkę z połowy boiska. Ten wykład wystarczy ?
ISS_
Rzeczywiście, kurde, przecież wiedziałem smile.gif . Tylko że jak zabaczyłem że chodzi w Aarau to od razu skojażyło mi się z Wojciechowskim tongue.gif .
Deks
Ale i tak bylem pierwszy biggrin.gif smile.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif :wink:
Sarni
Ale nie powiedziałeś w jakim klubie grał ! Ja wygrałem. Mogę zadawać pytanie ?
Pietrovek
Ale nie powiedziałeś w jakim klubie grał ! Ja wygrałem. Mogę zadawać pytanie ?

tak to ty pierwszy w pełni odpowiedziałeś na pytanie.....
Sarni
Moje pytanie: Ile Wisła Kraków zapłaciła Lechowi Poznań za Macieja Żurawskiego i jaki był wynik w ostatnim meczu Lech - Wisła przed przejściem "Żurawia" ?

Poznaniacy powinni wiedzieć:>
Deks
Cena wynosila wtedy 2 miliony niemieckich marek a Lech wygral wtedy z Wisla 4-1.
P.s. Sarni: to jakas aluzja do tych Poznaniakow? biggrin.gif biggrin.gif
Sarni
Cena nie wynosiła 2 milionów marek.
Słoik
Jak się nie mylę, było to 2 miliony złotych.
Sarni
Słoik: podaj pełną odpowiedź na pytanie i będzie OK icon_twisted.gif
Słoik
Lech wygrał z Wisłą 4-1, a za Żurawskiego zapłacili 2 miliony złotych. Ok ?:)
Sarni
Jak najbardziej:) Zadawaj następne pytanie.
Słoik
Spoko :) Moje pytanie ; jak brzmi pełne 'imie i nazwisko' brazylijczyka, ktory grał w łódzkim klubie sportowym, kiedy ten zdobywał mistrzostwo polski.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.