Tym trenerem był oczywiście Nereo Rocco.
Siema ostatnio gram w pes4 . Nie grałem w poprzednie części więc mam kłopoty

Powiedzcie mi jak sprzedać swojego zawodnika
Danilo1972
11 10 2004, 11:57
Brawo Rafi - zadawaj pytanko.
Torke zadaj to pytanie w dziale pomoc, ten temat temu nie służy.
Bedzie proste, zeby rozruszać innych :wink:
Który z pilkarzy po raz pierwszy w finalach pilkarskich MŚ zdobyl 4 bramki i ile zdobyl ten zawodnik goli w calej swojej karierze (w MŚ)?
dmlakers
11 10 2004, 14:21
Po raz pierwszy w finalach MS 4 bramki w jednym meczu zdobył Ernest Willimowski w meczu Polski z Brazylia w 1938r.
W calej karierze na MS :
Willimowski 4 bramki,
OK, za łatwe :wink: No, ale gratuluje odpowiedzi - dawaj dalej
_Globus_
11 10 2004, 19:03

Obanażacie mą niewiedzę 8O

Obanażacie mą niewiedzę 8O

Taki śląski patriota i Wilimowskiego nie zna? Żartobliwie napisalem oczywiscie :wink:
Zadaje ktos jakies trudniejsze pytanko?
co z pytaniem? zadaje ktos?
Ktoś najwyraźniej przysnął - zadawaj pytanie.
Partyzant
27 10 2004, 17:19
To może ja:
Ten młody gracz brazylijskiej ligi został oficjalnie niedawno posądzony przez innych piłkarzy o "niesportowe zachowanie" po tym jak robił z obrońców innych drużyn "błaznów" w czasie meczów ligowych ("siatki", zawracanie aby ponownie minąć rywala itp, itd).
1)O kogo chodzi ?
2.)W jakiej gra drużynie??
3.) Do jakiej drużyny ma przejść od stycznia 2005?
P.S. Mam nadzieję że to nie jest za trudne... :wink:
_Globus_
28 10 2004, 14:53
1. Robinho
2. FC Santos
3. Benfica Lizbona (miało być Chelsea...)
Partyzant
31 10 2004, 14:54
Bravo. Zadawaj
_Globus_
31 10 2004, 19:25
Zgadłem na forum dopiero pierwszy raz (trza czytać Oneta:) )! Pytanie: Jak brzmi nazwisko piłkarza, który w ciągu ostatnich 5 sezonów przeszedł z Ligue 1 do jednego z klubów Primiera Division (mogło ich być wielu, ale macie podac tego, o którego mi chodzi

)? Podpowiedź: gdy go ostatnio w telewizji widziałem, miał długie włosy.
Partyzant
31 10 2004, 19:26
Ty , weź... Czyżby gościu z mojego avatara czyli Ronaldinho? :roll: :wink:
_Globus_
31 10 2004, 19:36
A nie to byłoby zbyt łatwe

choc pytanie jest nieco podchwytliwe.
Partyzant
31 10 2004, 21:23
Podaj więcej szczegółów (lub jakichś cech charakterystycznych) bo takich gości jest chyba conajmniej kilku , a po co ma byc wyliczanka??
Nie rób jakiejs loterii, tylko zadaj pytanie, na ktore majac wiedze mozna odpowiedziec. Inaczej nie ma sensu. Podac nazwisko, ktore Ty miales na mysli...?
Z calym szacunkiem, ale Kącik Telepatów dopiero w trakcie tworzenia... :wink:
_Globus_
1 11 2004, 19:32
Sory, dobra, nie ma sprawy - po tym MUSICUE zgadnąć: koleś grał w Pucharze UEFA z jednym z polskich klubów i nasz klub przegrał ten dwumecz. Już wiecie, nie?
_Globus_
11 11 2004, 22:35
Superpodpowiedź: Bordeaux - Real. A może się w czymś pomyliłem i źle zadałem... nie wiem, możliwe
_Globus_
12 11 2004, 09:42
No nie wiem, czy Albert, ale na pewno Celades

. Brawo, zadawaj
kto otrzymal smsa od Davida Beckhama ze slonecznej Hiszpanii w reklamie komorek/sieci komorkowych? podpowiedz: dwie osoby, a jak jedna ;p
In_sane
12 11 2004, 21:47
gary neuville (tak sie chyba to pisze) i phil neuville
zle napisales, nie uznaje ;/
Saunter
13 11 2004, 16:56
Gary i Phil Neville.
Gary i Phil Neville.
znowu zle, odpowiedz to Gary Neville i Phil Neville, ale uznaje ci za dobre checi. Zadawaj.
Partyzant
20 11 2004, 20:48
Ja zadam.
Jaka inna drużyna z Primera Division oprócz Barcelony wsławiła się tym, że NIGDY nie miała reklam na koszulkach ?
_Globus_
21 11 2004, 09:19
Ja zadam.
Jaka inna drużyna z Primera Division oprócz Barcelony wsławiła się tym, że NIGDY nie miała reklam na koszulkach ?
Espanyol chyba
Partyzant
21 11 2004, 10:57
Błąd. Walcie dalej
Gary i Phil Neville.
znowu zle, odpowiedz to Gary Neville i Phil Neville, ale uznaje ci za dobre checi. Zadawaj.
Czym to się różni niby?? Partyzant nie wpie,przaj się...
Gary i Phil Neville sugeruje, ze Gary to pseudonim. Gdyby chcial to ujac w takiej konwencji powinno byc Gary i Phil Neville'owie. Oczywiscie przyczepiam sie zlosliwie, ale lubie to ;(
Danilo1972
21 11 2004, 12:37
Ja zadam.
Ta drużyna to Athletic Bilbao.
Partyzant
21 11 2004, 13:33
Zgadza sie - zadawaj
Danilo1972
21 11 2004, 18:34
Wymień trzy zagraniczne kluby w których grał Roman Kosecki.
Club Atlético de Madrid
CA Osasuna
Galatasaray SK
Club Atlético de Madrid
CA Osasuna
Galatasaray SK
Do tego dochodzi Nantes, Montpellier i Chicago Fire.
Zadawaj pytanie, bo odpowiedz jest poprawna. :wink:
Danilo1972
22 11 2004, 09:11
Club Atlético de Madrid
CA Osasuna
Galatasaray SK
Do tego dochodzi Nantes, Montpellier i Chicago Fire.
Zadawaj pytanie, bo odpowiedz jest poprawna. :wink:
Prawda

Zadawaj pytanie Miłosz.
W którym roku w barwach Manchesteru United zadebiutował Rutgerus Johannes Martinius van Nistelrooy.
Podaj rok, przeciwnika i ilość goli strzelonych przez holendra.
W którym roku w barwach Manchesteru United zadebiutował Rutgerus Johannes Martinius van Nistelrooy.
Podaj rok, przeciwnika i ilość goli strzelonych przez holendra.
Byl to 2001 rok (bodajze sierpien) - van Nistelrooy zdobył bramke w meczu o Tarcze Dobroczynnosci przeciwko Liverpoolowi, przegranym przez MU 1:2.
Bedzie w miare łatwe... :wink:
Ile śląskich klubów (Górny Śląsk) zdobyło piłkarskie mistrzostwo Polski? Prosze też o wymienienie tych klubów.
Partyzant
25 11 2004, 09:52
Ruch Chorzów (wcześniej Ruch Hajduki Wielkie) - 14 razy, Górnik Zabrze - 14 razy, Polonia Bytom - 2 razy, Szombierki Bytom - 1 raz.
No dużo, dużo :wink:
I pomyslec co sie teraz dzieje ze śląską piłką...
Partyzant, Twoja kolej:)
Partyzant
26 11 2004, 12:56
17 listopada 2004 miało miejsce historyczne wydarzenie: podczas meczu Iranu z Laosem, napastnik Iranu, Ali Daei jako pierwszy piłkarz w historii przekroczył granicę 100 goli dla drużyny narodowej. Strzelił 4 gole i obecnie ma na koncie 102 gole.
Pytanie 1 : Kto ma najwięcej zdobytych goli dla reprezentacji w historii dla krajów europejskich i południowoamerykańskich?? Podaj nazwisko, narodowość i liczbę goli.
Pytanie 2: Jakie drużyny NIGDY w całej historii Serie A nie spadły do Serie B??
Odp na pyt. 2
nigdy nie spadly tylko Inter i Juventus...dlatego tez niedzielny mecz ma miano Derby Włoch... FORZA INTER !!!
Partyzant
26 11 2004, 22:09
Odpowiedź na drugie pytanie jest prawidłowa. Ale czekam aż ktoś zmierzy się z pierwszym
Hmm...może jeśli chodzi o ogólnych piłkarzy (tzn tych też teraz nie grających w reprach

) to :
Pele
Brazylia
77 goli
(dobrze ?

)
(Jeśli źle to sie nie śmiać bo strzelałem

)
Partyzant
28 11 2004, 01:20
Chodzi o piłkarzy grających w reprezentacjach , ale niekoniecznie w chwili obecnej oczywiście.
Odin - nie trafiłeś
Więc może :
Ali Daei
Iran
102 bramki ?
hehehe
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.