Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Pilka nozna- pytaj i odpowiadaj :) :)
Forum PSX Extreme > Kąciki > Kącik Sportowy
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39
rafi
Tym trenerem był oczywiście Nereo Rocco.
Torke
Siema ostatnio gram w pes4 . Nie grałem w poprzednie części więc mam kłopoty sad.gif Powiedzcie mi jak sprzedać swojego zawodnika biggrin.gif
Danilo1972
Brawo Rafi - zadawaj pytanko.
Torke zadaj to pytanie w dziale pomoc, ten temat temu nie służy.
rafi
Bedzie proste, zeby rozruszać innych :wink:
Który z pilkarzy po raz pierwszy w finalach pilkarskich MŚ zdobyl 4 bramki i ile zdobyl ten zawodnik goli w calej swojej karierze (w MŚ)?
dmlakers
Po raz pierwszy w finalach MS 4 bramki w jednym meczu zdobył Ernest Willimowski w meczu Polski z Brazylia w 1938r.

W calej karierze na MS :

Willimowski 4 bramki,
rafi
OK, za łatwe :wink: No, ale gratuluje odpowiedzi - dawaj dalej smile.gif
_Globus_
OK, za łatwe :wink:  No, ale gratuluje odpowiedzi - dawaj dalej smile.gif

Obanażacie mą niewiedzę 8O smile.gif
rafi
OK, za łatwe :wink:  No, ale gratuluje odpowiedzi - dawaj dalej smile.gif

Obanażacie mą niewiedzę 8O smile.gif

Taki śląski patriota i Wilimowskiego nie zna? Żartobliwie napisalem oczywiscie :wink:
Zadaje ktos jakies trudniejsze pytanko? smile.gif
Topek
co z pytaniem? zadaje ktos?
rafi
Ktoś najwyraźniej przysnął - zadawaj pytanie. smile.gif
Partyzant
To może ja:

Ten młody gracz brazylijskiej ligi został oficjalnie niedawno posądzony przez innych piłkarzy o "niesportowe zachowanie" po tym jak robił z obrońców innych drużyn "błaznów" w czasie meczów ligowych ("siatki", zawracanie aby ponownie minąć rywala itp, itd).

1)O kogo chodzi ?
2.)W jakiej gra drużynie??
3.) Do jakiej drużyny ma przejść od stycznia 2005?

P.S. Mam nadzieję że to nie jest za trudne... :wink:
_Globus_
1. Robinho
2. FC Santos
3. Benfica Lizbona (miało być Chelsea...)
cool.gif
Partyzant
Bravo. Zadawaj cool.gif
_Globus_
Zgadłem na forum dopiero pierwszy raz (trza czytać Oneta:) )! Pytanie: Jak brzmi nazwisko piłkarza, który w ciągu ostatnich 5 sezonów przeszedł z Ligue 1 do jednego z klubów Primiera Division (mogło ich być wielu, ale macie podac tego, o którego mi chodzi cool.gif )? Podpowiedź: gdy go ostatnio w telewizji widziałem, miał długie włosy.
Partyzant
Ty , weź... Czyżby gościu z mojego avatara czyli Ronaldinho? :roll: :wink: laugh.gif
_Globus_
A nie to byłoby zbyt łatwe smile.gif choc pytanie jest nieco podchwytliwe.
Partyzant
Podaj więcej szczegółów (lub jakichś cech charakterystycznych) bo takich gości jest chyba conajmniej kilku , a po co ma byc wyliczanka??
rafi
Nie rób jakiejs loterii, tylko zadaj pytanie, na ktore majac wiedze mozna odpowiedziec. Inaczej nie ma sensu. Podac nazwisko, ktore Ty miales na mysli...?
Z calym szacunkiem, ale Kącik Telepatów dopiero w trakcie tworzenia... :wink:
_Globus_
Sory, dobra, nie ma sprawy - po tym MUSICUE zgadnąć: koleś grał w Pucharze UEFA z jednym z polskich klubów i nasz klub przegrał ten dwumecz. Już wiecie, nie? smile.gif
_Globus_
Superpodpowiedź: Bordeaux - Real. A może się w czymś pomyliłem i źle zadałem... nie wiem, możliwe tongue.gif
yoj
Albert Celades
_Globus_
No nie wiem, czy Albert, ale na pewno Celades wink.gif. Brawo, zadawaj biggrin.gif
yoj
kto otrzymal smsa od Davida Beckhama ze slonecznej Hiszpanii w reklamie komorek/sieci komorkowych? podpowiedz: dwie osoby, a jak jedna ;p
In_sane
gary neuville (tak sie chyba to pisze) i phil neuville
yoj
zle napisales, nie uznaje ;/
Saunter
Gary i Phil Neville.
yoj
Gary i Phil Neville.

znowu zle, odpowiedz to Gary Neville i Phil Neville, ale uznaje ci za dobre checi. Zadawaj.
Partyzant
Ja zadam.

Jaka inna drużyna z Primera Division oprócz Barcelony wsławiła się tym, że NIGDY nie miała reklam na koszulkach ?
_Globus_
Ja zadam.  

Jaka inna drużyna z Primera Division oprócz Barcelony wsławiła się tym, że NIGDY nie miała reklam na koszulkach ?

Espanyol chyba
Partyzant
Błąd. Walcie dalej smile.gif
yoj
Gary i Phil Neville.

znowu zle, odpowiedz to Gary Neville i Phil Neville, ale uznaje ci za dobre checi. Zadawaj.

Czym to się różni niby?? Partyzant nie wpie,przaj się...

Gary i Phil Neville sugeruje, ze Gary to pseudonim. Gdyby chcial to ujac w takiej konwencji powinno byc Gary i Phil Neville'owie. Oczywiscie przyczepiam sie zlosliwie, ale lubie to ;(
Danilo1972
Ja zadam.  

Ta drużyna to Athletic Bilbao.
Partyzant
Zgadza sie - zadawaj smile.gif
Danilo1972
Wymień trzy zagraniczne kluby w których grał Roman Kosecki.
Miłosz
Club Atlético de Madrid
CA Osasuna
Galatasaray SK
rafi
Club Atlético de Madrid
CA Osasuna
Galatasaray SK

Do tego dochodzi Nantes, Montpellier i Chicago Fire.
Zadawaj pytanie, bo odpowiedz jest poprawna. :wink:
Danilo1972
Club Atlético de Madrid
CA Osasuna
Galatasaray SK

Do tego dochodzi Nantes, Montpellier i Chicago Fire.
Zadawaj pytanie, bo odpowiedz jest poprawna. :wink:

Prawda smile.gif Zadawaj pytanie Miłosz.
Miłosz
W którym roku w barwach Manchesteru United zadebiutował Rutgerus Johannes Martinius van Nistelrooy.
Podaj rok, przeciwnika i ilość goli strzelonych przez holendra.
rafi
W którym roku w barwach Manchesteru United zadebiutował Rutgerus Johannes Martinius van Nistelrooy.  
Podaj rok, przeciwnika i ilość goli strzelonych przez holendra.

Byl to 2001 rok (bodajze sierpien) - van Nistelrooy zdobył bramke w meczu o Tarcze Dobroczynnosci przeciwko Liverpoolowi, przegranym przez MU 1:2.
Miłosz
Dobrze. Zadawaj pytanie.
rafi
Bedzie w miare łatwe... :wink:

Ile śląskich klubów (Górny Śląsk) zdobyło piłkarskie mistrzostwo Polski? Prosze też o wymienienie tych klubów.
Partyzant
Ruch Chorzów (wcześniej Ruch Hajduki Wielkie) - 14 razy, Górnik Zabrze - 14 razy, Polonia Bytom - 2 razy, Szombierki Bytom - 1 raz.
widzu
duzo hehe
rafi
No dużo, dużo :wink:
I pomyslec co sie teraz dzieje ze śląską piłką...
Partyzant, Twoja kolej:)
Partyzant
17 listopada 2004 miało miejsce historyczne wydarzenie: podczas meczu Iranu z Laosem, napastnik Iranu, Ali Daei jako pierwszy piłkarz w historii przekroczył granicę 100 goli dla drużyny narodowej. Strzelił 4 gole i obecnie ma na koncie 102 gole.

Pytanie 1 : Kto ma najwięcej zdobytych goli dla reprezentacji w historii dla krajów europejskich i południowoamerykańskich?? Podaj nazwisko, narodowość i liczbę goli.

Pytanie 2: Jakie drużyny NIGDY w całej historii Serie A nie spadły do Serie B??
pio_87
Odp na pyt. 2 cool.gif
nigdy nie spadly tylko Inter i Juventus...dlatego tez niedzielny mecz ma miano Derby Włoch... FORZA INTER !!! laugh.gif
Partyzant
Odpowiedź na drugie pytanie jest prawidłowa. Ale czekam aż ktoś zmierzy się z pierwszym smile.gif
Odin91
Hmm...może jeśli chodzi o ogólnych piłkarzy (tzn tych też teraz nie grających w reprach smile.gif ) to :
Pele
Brazylia
77 goli
(dobrze ? smile.gif )
(Jeśli źle to sie nie śmiać bo strzelałem smile.gif )
Partyzant
Chodzi o piłkarzy grających w reprezentacjach , ale niekoniecznie w chwili obecnej oczywiście.

Odin - nie trafiłeś smile.gif
Odin91
Więc może :
Ali Daei smile.gif
Iran
102 bramki ? biggrin.gif

hehehe tongue.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.