Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Pilka nozna- pytaj i odpowiadaj :) :)
Forum PSX Extreme > Kąciki > Kącik Sportowy
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39
konstant
Bez przesady, Kubaa__ byl pierwszy
ps. Rafi debilne pytania zadajesz (pipi) jakies (pipi)y wogule mi sie myslec odechciewa
Partyzant
Wręcz przeciwnie - pytanie jest bardzo dobre. Chyba nie chodzi tutaj o pytanie typu: "Kto był Królem Strzelców ostatniego World Cup" bo to z lekka zalatuje prostotą i łatwością zdobycia takiej informacji dla delikwenta nie posiadającego jeszcze takiej wiedzy. Najlepsze sa pytania niebanalne.

P.S. Ja z tym pytaniem sie poddaje - nie mogłem nic na ten temat jakos znależć , a pamięć też cos szwankuje :wink:
Kubaa__
To zadaje xD (i na przyszlosc rafi owieczko, nie wp***dalaj sie bez kolejki ze swoim pytaniem ;>, peace).
Pytanie chyba łatwe : jaki był pierwszy polski klub piłkarski (nazwa) i w ktorym roku go założono ??
Shanahan
Czarni Lwów 1903?
Kubaa__
Zgadza sie ;>.
Deks
No to żeś poleciał z poziomem trudności teraz... ;p jakoś kurde nie mogę ostatnio trafić na pytanie, wszystko poodpowiadane dawno...
Kubaa__
Mówiłem, ze bedzie latwe ;>. Poza tym byc moze juz niedlugo rafi bedzie mogl zadac swoje pytanie, przy ktorym bedziesz mogl sie wykazac ;>.
Shanahan
Ja mam propozycję, żeby aktualnym stało się pytanie rafiego o ten rzut monetą, bo fajne jest kurde !
Odin91
Hmm nie mam pojęcia a szukałem chwile ... może jakieś ułatwienie rafi ?
Powiedz z jakiego kraju byłe te teamy biggrin.gif
miguel
Turniej Gold Cup, początek roku 2000. Kanada i Korea Południowa zakończyły fazę grupową z taką samą ilością punktów, identycznym bilansem goli i remisem w bezpośrednim meczu. Rzut monetą zadecydował, że z grupy wyszli Kanadyjczycy, którzy później zdobyli złoto. W 2002 w Gold Cup aż trzy (!!!) zespoły skończyły fazę grupową z takim samym dorobkiem, ale wtedy nie było rzutu monetą tylko losowanie kulek.
rafi
Bez przesady, Kubaa__ byl pierwszy
ps. Rafi debilne pytania zadajesz (pipi) jakies (pipipi) wogule mi sie myslec odechciewa

Nie wiem, czy zdajesz sobie sprawe ze znaczenia wyrażenia "debilne".
Podpowiem Ci, ze nie jest ono synonimem słowa "trudne", tudzież "niebanalne". Pod pojecie to bardziej podchodza podobne Twojemu posty... :?
rafi
To zadaje xD (i na przyszlosc rafi owieczko, nie wp***dalaj sie bez kolejki ze swoim pytaniem ;>, peace).
Pytanie chyba łatwe : jaki był pierwszy polski klub piłkarski (nazwa) i w ktorym roku go założono ??

Rzuc jeszcze okiem, smyku, na czas wyslania obydwu postów. Moze wtedy skumasz, ze gdy wysylalem swoj, o Twoim nie mialem pojecia.
Nie bede Ci sie jednak tlumaczyl - zadales juz swoje pytanie i chyba czujesz sie usatysfakcjonowany...? laugh.gif
rafi
Turniej Gold Cup, początek roku 2000. Kanada i Korea Południowa zakończyły fazę grupową z taką samą ilością punktów, identycznym bilansem goli i remisem w bezpośrednim meczu. Rzut monetą zadecydował, że z grupy wyszli Kanadyjczycy, którzy później zdobyli złoto. W 2002 w Gold Cup aż trzy (!!!) zespoły skończyły fazę grupową z takim samym dorobkiem, ale wtedy nie było rzutu monetą tylko losowanie kulek.

Gratuluje niebanalnej wiedzy, te wydarzenia mialy miejsce, jednak... moje pytanie dotyczylo OSTATNIEGO przypadku, w ktorym o awansie decydowalo losowanie. :wink:

Masz racje, faktycznie podczas Gold Cup' 2002, 3 druzyny mialy ten sam bilans: Kanada, Haiti i Ekwador. Dlatego tez losowano kule; moneta nie bardzo byla odpowiednia przy trzech druzynach... :wink: Najmniej szczescia mial Ekwador i pozegnal sie z turniejem. smile.gif To zamieszanie w Gold Cup wynika z fatalnego systemu rozgrywek (grupy 3-zespołowe) - organizatorzy maja to w najblizszym czasie zmienic...

Dla podpowiedzi dodam, ze wydarzenie o ktore mi chodzi, dzialo sie w roku 2003. Probujcie dalej... :wink:
Odin91
Rafi : proponuje zmienić pytanie bo 50% ludu jest za leniwa(w tym ja wink.gif ) a druga połowa nie umie odp nate pyt wink.gif
rafi
Rafi : proponuje zmienić pytanie bo 50% ludu jest za leniwa(w tym ja wink.gif ) a druga połowa nie umie odp nate pyt wink.gif

Przeciez sobie pytajcie o co chcecie, ja sie nie bede burzył o takie rzeczy. Niech ktoś zada inne pytanie. :wink:
I zmieńcie nazwe tej gry na: "Pytania dla ludzi leniwych, potrafiących obslugiwac google..." :wink:

Zadawaj, Odin - zmierze sie chętnie smile.gif
Odin91
no dobra ... spróbuje wink.gif

Jakiego Angielskiego zawodnika są następujące Dane :
Data urodzin : 16 Listopad 1974
Pozycja : Pomocnik
Nr. na koszulce klubowej : 18
9 Maja żona urodziła mu curke Alicie

Powodzenia wink.gif (pytanie dość łatwe)
Oley
Paul Scholes
Odin91
Paul Scholes

Dobrze wink.gif - zadawaj icon_twisted.gif
Oley
Dobra mam nadzieję, że juz tego nie było wcześniej:

Kto zdobył pierwszego gola samobójczego w finałach mistrzostw świata question.gif
konstant
M. Rosas
Oley
Spoko, zadawaj
konstant
Pytanie poziomu medium biggrin.gif

Prosze podac wiek, kraj pochodzenia oraz klub przez ktory zostal wykupiony najmlodszy zawodnik w hist. futbolu

icon_twisted.gif Czekam na odpowiedzi icon_twisted.gif
konstant
No co jest panowie question.gif Kryzys tematu czy co question.gif
rafi
No co jest panowie  question.gif  Kryzys tematu czy co  question.gif

Spokojnie, coś taki nerwowy. Dopiero dzis ujrzałem Twoje pytanko :wink: smile.gif

Prawdopodobnie chodzi tu o zaangażowanego przez londyński Arsenal - nigeryjskiego 7-latka Alex'a Lowbi.

Jesli mam racje, niech ktoś kolejny zada pytanie, bo ostatnio dostałem "szlaban", z powodu trudnosci zadawanych przeze mnie pytań.

Pozdrawiam! :wink:
konstant
Dobrze 8O smile.gif
rafi
Dobrze  8O  :)

Nie przesadzaj z tym oszołomieniem... :wink: Angielska prasa sportowa trąbiła o tym juz jakis czas temu... :wink:

Walcie jakies nastepne pytanie - to było ok. smile.gif
Partyzant
To może ja, średnio trudne:

Kto jako pierwszy w historii był bohaterem transferu za 1 mln $ question.gif Kiedy to było i jakie kluby były w to zaangażowane?

P.S. Rafi na to pytanie nie odpowiada bo wiem że zna odpowiedź cool.gif
widzu
ja wiem ja wiem!!
maciek zurawski cool.gif z polonii do wisly w 2000
Partyzant
ja wiem ja wiem!!
maciek zurawski  8)  z polonii do wisly w 2000

Świetnie widzu, bravo! Zadajesz pytanie laugh.gif laugh.gif laugh.gif
konstant
O có chodzi jakby question.gif
Partyzant
O có chodzi jakby  :?:

laugh.gif laugh.gif laugh.gif - to była moja odpowiedź dla widza. Pytanie dalej oczywiscie aktualne cool.gif
widzu
wiedzialem cool.gif

moje pytanie: gdzie gral kiedys ronaldo
Deks
na podwórku...

Kuwa, bądźmy poważni... icon_twisted.gif
Partyzant
Widzu - jakbym miał moda i na tym forum to już miałbys co najmniej KDB.
rafi
To może ja, średnio trudne:

Kto jako pierwszy w historii był bohaterem transferu za 1 mln $  question.gif Kiedy to było i jakie kluby były w to zaangażowane? 

P.S. Rafi na to pytanie nie odpowiada bo wiem że zna odpowiedź  cool.gif

Że niby jest to J.... heh, zartuje :wink:
No z tym pytaniem nie powinniscie sie dlugo meczyc, ale jest fajne. :wink: Biorac pod uwage, ze na forum jest tylu kibiców i fachowców... dacie radę smile.gif

Ach, i ma pytanie do kolegi o ksywie: "widzu".
Jesli nie masz nic ciekawego do roboty, to ja Ci cos wynajde. Obiecuje, ze nie bedziesz sie nudził :wink:
Chyba, ze nie zartowales. Wtedy ratunku juz nie widze. Pozdrawiam smile.gif
_Globus_
Odwalcie się od Widza. Na pytanie da się odpowiedzieć normalnie.
FC Barcelona, Inter Mediolan... FC Santos? Nie wiem...
Odin91

Ach, i ma pytanie do kolegi o ksywie: \"widzu\".
Jesli nie masz nic ciekawego do roboty, to ja Ci cos wynajde. Obiecuje, ze nie bedziesz sie nudził :wink:  
Chyba, ze nie zartowales. Wtedy ratunku juz nie widze. Pozdrawiam smile.gif

Nie, nie - po prostu trzeba sie "pewnego" moda spytać czy mu sie nudzi wink.gif
Partyzant wie kto widza założył nie ? wink.gif [nie, nie on] (teraz pewnie jak z Rasiakiem Pacynką itd. hasło krąży do danych użytkowników i sie bawią wink.gif )
Partyzant

Nie, nie - po prostu trzeba sie \"pewnego\" moda spytać czy mu sie nudzi wink.gif
Partyzant wie kto widza założył nie ? wink.gif [nie, nie on] (teraz pewnie jak z Rasiakiem Pacynką itd. hasło krąży do danych użytkowników i sie bawią wink.gif )

Odin teraz dopiero podsunąłęś mi pewne podejrzenia... Ale muszę Cie rozczarować - sprawdzałem mu IP i nikt się pod niego nie podszywa...
Więc chyba ktoś taki jednak istnieje question.gif laugh.gif
Odin91

Nie, nie - po prostu trzeba sie \"pewnego\" moda spytać czy mu sie nudzi wink.gif

Odin teraz dopiero podsunąłęś mi pewne podejrzenia... Ale muszę Cie rozczarować - sprawdzałem mu IP i nikt się pod niego nie podszywa...
Więc chyba ktoś taki jednak istnieje question.gif laugh.gif

A nie ma on czasem dynamiczne IP ? wink.gif
Zresztą co to za problem- wejdziesz kiedyś do jakiegoś ziomka który nie wchodzi na te forum i u niego założyć "widza" wink.gif
Przecież potem bedzie tylko tego zioma IP wink.gif
PS. Ty mi tu nie mieszaj - on sam sie przyznał gdzieśtam że to ON biggrin.gif
Partyzant
Panowie, co jest question.gif Jakoś nie widzę odpowiedzi na moje pytanie... :?

Jeżeli to jest za trudne może zadam cos ociupinkę łatwiejszego ?
rafi
Panowie, co jest  :?: Jakoś nie widzę odpowiedzi na moje pytanie... :?

Jeżeli to jest za trudne może zadam cos ociupinkę łatwiejszego ?

smile.gif Tak, proponuje cos łatwiejszego, ale zeby za bardzo nie odbiegać... tez zwiazanego z Barceloną... :wink:
Partyzant
Dobra - ale jak ktoś zgadnie odpowiedzi na te pytanie i to poprzednie to może zadac aż dwa z rozpędu:

Po kim Ronaldinho odziedziczył szafkę w szatni Barcelony ?

Pytanie jest jak najbardziej poważne.
konstant
Szczylom po Klufercie ??
Partyzant
Wrong ! Walcie dalej :wink:
Poza tym, jak Ronnie przybył do "Blaugrany" to Kluivert grał jeszcze...
Miał mu zabrać szafkę question.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif
M4T1
Może riquelme
Partyzant
Niestety nie biggrin.gif
konstant
Wrong ! Walcie dalej  :wink:
Poza tym, jak Ronnie przybył do \"Blaugrany\" to Kluivert grał jeszcze...  
Miał mu zabrać szafkę   question.gif  :lol:  :lol:  :lol:

O w dupe weza alem strzelil :oops:
Danilo1972
Dobra - ale jak ktoś zgadnie odpowiedzi na te pytanie i to poprzednie to może zadac aż dwa z rozpędu:

Po kim Ronaldinho odziedziczył szafkę w szatni Barcelony ?

Pytanie jest jak najbardziej poważne.

Sobie też strzelę:
przejął szafkę po P. Cocu
Partyzant
Potrzebny Wam trening strzelecki bo jak narazie to strzelacie Panu Bogu w okno :wink: laugh.gif
Sado
Hmmmm, może po Marcu Overmarsie? smile.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.