Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Pilka nozna- pytaj i odpowiadaj :) :)
Forum PSX Extreme > Kąciki > Kącik Sportowy
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39
Danilo1972
Stawiam więc na szafkę Geowanniego.
rafi
Partyzant, proponuje dla podpowiedzi podac wymiary owej szafki. laugh.gif
YaKuZa
Rivaldo?
Miłosz
Saviola, ew. De Boer XD
Partyzant
Nie no usmiałem sie - ludzie zastanówcie się :!: Chyba nie myslicie że jak Ronaldinho wszedł po raz pierwszy do szatni to prezes walnął taki text w czasie treningu:

"Ty, Overmars idź zobacz czy cie nie ma za drzwiami i wez se swoje zabawki bo teraz Ronnie będzie miał twoją szafkę "

Więc napewno żaden z piłkarzy którzy z nim grali !! W kwestii innych odpowiedzi - to nie trafiliście.

Dla ułatwienia: jest to szafka pod ścianą pólnocna, trzecia od lewej (na osiem obecnych w tym miejscu) i Ronaldinho jest siódmym zawodnikiem z kolei który ją zajął odkąd zostały w tejże szatni zamontowane.

Walcie dalej tongue.gif
Partyzant
Dobra - odpowiem na pierwsze pytanie o dotyczace transferu bo widzę że teraz każdy tylko o tej szafce myśli laugh.gif

Pierwszym zawodnikiem w historii który przeszedł za 1 mln $ jest "Boski" Johan Cruiyff. Stało się to w 1973 roku , przechodził z Ajaxu Amsterdam do FC Barcelona .

Czekam na odpowiedź na temat szafki !! tongue.gif
SUMO
Partyzant za trudne to pytanie z tą szafką :oops:
nawet jak dasz zdjęcie gościa co miał te szafke nikt nie zgadnie hehe laugh.gif wink.gif
YaKuZa
(pipi) to pytanie z ta szafka, nie ma co! Jesli ktos prawidlowo odpowie, niech zada nastepujace: Ktory zawodnik Realu Madryt korzysta zawsze jako jedyny z klubu z srodkowego (pipi)za w szatni :P
rafi
(pipi) to pytanie z ta szafka, nie ma co! Jesli ktos prawidlowo odpowie, niech zada nastepujace: Ktory zawodnik Realu Madryt korzysta zawsze jako jedyny z klubu z srodkowego (pipi)za w szatni tongue.gif

Powiem Ci, kolego drogi tak:
ja znam odpowiedz, i wcale pytanie nie jest durne. PRAWDZIWI, wierni i zagorzali kibice "Barcy" powinni po paru chwil zastanowienia znalezc na nie odpowiedz. Jest "do wyłapania" dla tych, ktorzy sledza wszystko, co z katalońskim klubem zwiazane... :wink:
konstant
(pipi) to pytanie z ta szafka, nie ma co! Jesli ktos prawidlowo odpowie, niech zada nastepujace: Ktory zawodnik Realu Madryt korzysta zawsze jako jedyny z klubu z srodkowego (pipi)za w szatni tongue.gif

Powiem Ci, kolego drogi tak:
ja znam odpowiedz, i wcale pytanie nie jest durne. PRAWDZIWI, wierni i zagorzali kibice \"Barcy\" powinni po paru chwil zastanowienia znalezc na nie odpowiedz. Jest \"do wyłapania\" dla tych, ktorzy sledza wszystko, co z katalońskim klubem zwiazane... :wink:

Czyli widocznie malo jest takich osob buehehehe biggrin.gif
GOPA

Dla ułatwienia: jest to szafka pod ścianą pólnocna, trzecia od lewej (na osiem obecnych w tym miejscu) i Ronaldinho jest siódmym zawodnikiem z kolei który ją zajął odkąd zostały w tejże szatni zamontowane.

Walcie dalej  tongue.gif

kurde nie byle mw szatni Barcy wiec nie wiem hyhy
stawiam na Gerard Piqué albo Saviole laugh.gif
rafi

Walcie dalej  tongue.gif

stawiam na Gerard Piqué albo Saviole laugh.gif

GOPA, gdyby zapytano o szafkę Daei'a - pewnie bys wiedzial laugh.gif
Pozdrawiam!
PS. pamietaj o naszym meczu :wink:
Partyzant

stawiam na Gerard Piqué  albo Saviole  laugh.gif

Hehe, niestety GOPA .
GOPA
Chodzi Ci o czolowego snajpera reprezentacji Iranu , Ali Daei ktory gra w Persepolis Tehran.Wczesniej szarpal w lidze Niemieckiej Hertha Berlin,Bayern Munich und Arminia Bielefeld (GER).Urodzil sie 21 Marca 1969 w Ardabilu.136 razy wystapil w kadrze strzelajac 103 , pierwszy raz zagral w 1993 roku.O tego ci chodzi ?? laugh.gif
Partyzant
Ty GOPA Barca poszukuje jak wiemy napastnika - ten Daei by się nadał (oczywiście jeżeli nie wypali prawie pewny juz transfer Rasiaka :wink: tongue.gif ).

Ok, na błędne typowania nie będę odpisywał - poczekam aż ktoś wykaże się wiedzą. tongue.gif
GOPA
PArti ten Daei byl kiedys dobry , jakies 5 lat temu ale teraz to chlop sie nie stara laugh.gif

odp.Pytanie jest podchwytliwe bo prawdziwy fan Barcelony wie ze oni nie maja szafek tylko wieszaki takie jak byly w szatni u nas w pedalbudzie
Słoik
Part: Czy chodzi o Romana?:)
rafi
Part: Czy chodzi o Romana?smile.gif

Koseckiego? :wink:

Niestety nie, on by miał szafkę bliżej kuchni. laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Słoik
Riquelme:)
Partyzant
Odpowiem dopiero jak ktos zgadnie jak juz pisałem :wink:
GOPA
sory za off top ale dzis w wiadomosciach mowili ze kolejnym celem strategicznym USA (U(pipi)aste S(pipi)*ysynkie Abstynenty ) jest Iran :cry: Oni chca mi uwalic Iran
rafi
Dobra, chyba "ciężkawka" jest... :wink:
Podaje w imieniu Partyzanta pierwszą literę: "c". A wlasciwie: "ch".
O ile znam dobrą odpowiedz, to jednak ON, Parti...? smile.gif
Miłosz
Phillipe Christanval?
Partyzant
Nareszcie - bravo Miłosz cool.gif Zadawaj smile.gif
Miłosz
Yeah cool.gif

Chyba proste:
Podaj przeciwnika i wyniki ćwierćfinałowych meczy Manchesteru United w LM w sezonie 1967/68.
konstant
Przeciwnik : Górnik Zabrze

wynik I meczu 2 : 0 dla ManU
wynik II meczu 1 : 0 dla Górnika cool.gif
Miłosz
Oczywiście smile.gif Konstant, zadawaj.
konstant
smile.gif

Proszę podać 4(cztery) stadiony z zamykanym dachem.

Difficulty : easy
steed
ArenA, Arena auf Schalke, Sapporo Dome, Millenium Stadium.
konstant
ArenA, Arena auf Schalke, Sapporo Dome, Millenium Stadium.

Git, zadawaj...
steed
W Anglii od lata 2003. pojawiają się coraz to nowi "najdrozsi nastolatkowie". Najpierw był to zawodnik Chelsea, miesiąc później przebił go piłkarz Manchesteru United, a w tym roku własny rekord poprawiła ekipa z Old Trafford. Jacy piłkarze byli bohaterami wszystkich trzech transferów i z jakich klubów przenosili się do nowych ekip?
Miłosz
Robben - z PSV
C. Ronaldo - ze Sportingu Lisbona
Rooney - z Evertonu
steed
Nie, Robben w momencie transferu miał 20 lat, a to już nie jest nastolatek. Poza tym Ronaldo przeszedł do Manchesteru zanim Robben trafił do Chelsea.

Podp: Zawodnik ten trafił do Chelsea po zaledwie kilkunastu występach w innym stołecznym klubie.
rafi
Hm... nie do końca precyzyjne chyba to pytanie. Chodzi o zawodnika, ktory zadebiutował już w lidze, czy też wystarczy, że jest w kadrze Chelsea, ewentualnie gdzieś na wypożyczeniu?

Może Glen Johnson?
iaikO
To będzie tak:

Glen Johnson (West Ham - Chelsea)
Alan Smith (Leeds UTD - Man U)
Wayne Rooney (Everton - Man U)
iaikO
Glen Johnson
Alan Smith
Wayne Rooney
steed
Tak, Glen Johnson. On nie tylko zadebiutował w lidze, ale także był podstawowym prawym obrońcą w minionym sezonie, więc nie wiem o co chodzi z tym brakiem precyzji.
rafi
Brak prezycji polegał na tym, ze nie bylo okreslone, czy ci zawodnicy uczestniczyli czynnie w jakimkolwiek meczu, czy nie (innymi słowy mowiac: czy zadebiutowali w Premiership;). Niby oczywiste, jednak jeśli ktoś by się uparł, moglby mu przyjsc do glowy np. zaangażowany przez londyński Arsenal - nigeryjski 7-latek Alex Lowbi. Lub też (bo chodzilo o nastolatka;) bohater podobnego transferu. Oczywiscie sie czepiam... smile.gif :wink:
Niewazne, koniec tych "rozważań" smile.gif

W sumie chyba Glenna Johnsona udało mi się trafić, lecz oddaje pytanie pierwszemu, kto bedzie mial ochote zadać. :wink:
Partyzant
Który ze światowej sławy piłkarzy nosił pseudonim "Mane" ?

Poziom: easy
rafi
Który ze światowej sławy piłkarzy nosił pseudonim \"Mane\" ?

Poziom: easy

Very easy raczej. :wink:

Santos Manoel Francisco, czyli po prostu: Garrincha smile.gif
"Mane" oznacza "szalony", ale w bardzo pozytywnym tego słowa znaczeniu. Swój przydomek zawdzięcza genialnemu dryblingowi, bajecznej technice i niekonwencjonalnym pomysłom na grę.

To teraz ja kontynuuje:

CZY GARRINCHA BYŁ KIEDYKOLWIEK KRÓLEM STRZELCÓW PIŁKARSKICH MŚ, I JEŚLI TAK TO W JAKICH OKOLICZNOŚCIACH?

Pytanie łatwe, ale ciut podchwytliwe. :wink:
konstant
Był w roku 1962 razem z 5 innymi piłkarzami cool.gif
rafi
Był w roku 1962 razem z 5 innymi piłkarzami  8)

Tak, "Manolo" (bo i tak go nazywano w Kraju Kawy;) został też bezdyskusyjnie najlepszym pilkarzem tych MŚ.
CO CIEKAWE - W CAŁYM TURNIEJU WYSTĄPIŁO ZALEDWIE 12 PIŁKARZY BRAZYLIJSKICH. A gdyby nie kontuzja Pele, prawdopodobnie mistrzostwo świata zdobyłaby "niewymienna jedenastka", co dzisiaj wydaje sie wręcz nieprawdopodobne.

Zadawaj. :wink:
konstant
Banał, nie chce mi sie wymyślać "jakiś gupich gupot"

Podaj największy(ogólnie) klub rosyjski.
Kanu_napier
spartak moskwa
Odin91
Nie znam się na lidze Rosyjskiej więc sie nie śmiać wink.gif
FK Moskwa ?
konstant
Obie odpowiedzi złe icon_twisted.gif
Saunter
Dynamo Moskwa
konstant
Dynamo Moskwa

Nie
Enori
Lokomotiv?
konstant
Tyż nie ...
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.