Kanu_napier
6 02 2005, 19:01
jesli zsrr liczyc jako rosje to dynamo kijow
Chodzi ci o największy, czyli najbogatszy klub? Jeśli tak to CSKA Moskwa*
*chyba;)
konstant
6 02 2005, 20:13
No wkońcu - zadawaj
W którym roku RTS Widzew po raz pierwszy awansował do 2 ligi?
Easy...
casper300
6 02 2005, 20:44
W 1948
Pewnie sie mylę..
Kanu_napier
6 02 2005, 20:46
1946
casper300
6 02 2005, 20:48
Juz chyba wiem - 1949
Kanu_napier
6 02 2005, 20:56
1947 na bank!!! chyba
na bank!!! chyba
hehe:)
Nie. Podpowiem, że nie chodzi tu o 2 ligę okręgówki...
Widze, że nikt nie odpowiada... za trudne?

Ok, jeszcze jedna podpowiedź: W roku tym na ekrany kin wszedł "Godfather"... już chyba nie będzie wątpliwości ;p
Sorry sprostowanie powstal w 1910 a Wisla i Cracovia w 1906.
Awans 1972
Awans 1972
Great

Zadawaj.
Za ile (w funtach) Jerzy Dudek przeszedl 31.08 z Feyenoordu do FC Liverpool? Kto jeszcze przyszedl do druzyny z Anfield tego samego dnia?
4mln 850tys funtów, razem z Dudkiem przybył Kirkland
Bardzo dobra odpowiedz, pytanie wraca do Ciebie
Będzie medium.
Ile, z kim i w którym sezonie Juve dostało największe baty u siebie?
casper300
7 02 2005, 14:36
Przegrali 1:7 z AC Milanem. Sezon: 1949/50.
Przegrali 1:7 z AC Milanem. Sezon: 1949/50.
Brawo

Zadajesz.
casper300
7 02 2005, 14:41
Jako, ze pierwszy raz zadaje pytanie (wczesniej sie w to nie bawilem), bedzie ono raczej z gatunku very easy
W ktorym roku zakonczyl reprezentacyjna kariere Zinedine Zidane i kiedy planuje on definitywnie skonczyc swoja przygoda z pilka (chodzi o koniec gry w klubie)
Mysle ze nie bedzie problemu
Zakończył po finałach Euro 2004, a definitywnie odchodzi w 2007, gdy się mu kontrakt z realem skończy
casper300
7 02 2005, 14:46
O to chodzilo - Twoja kolej
Dla znawców i fanów Realu Madryd będzie pewnie łatwizna, ale dla innych mega hardkor xD

Prosze podać imiona i nazwiska
wszystkich ludzi, którzy przyczynili się do powstania "słynnego" hymnu Realu Madryt
Luisa Cisneros Galiane, Marine Garcia, Amora Farińa i Antonio Villena Sanchez.
Luisa Cisneros Galiane, Marine Garcia, Amora Farińa i Antonio Villena Sanchez.
Gut

Zadawajet.
Nie mam pomyslu na pytanie, wiec wrzucam zdjecie. Raczej banalne - kto to ??
W ktorym roku i pod jaka nazwa zalozony zostal najbogatszy obecnie klub na swiecie? (Manchester United jesli kto nie wie)
1878 rok
Nazwa klubu : Newton Heath LYR
Jasne. Przejmujesz pytanie.
To znowu zdjecie (tym razem chyba jeszcze łatwiejsze niz poprzednio, wiec probowalem troche utrudnic zamazujac co nieco, chociaz dla kogos kto widzial juz tego zawodnika, nie zrobi to raczej zadnej roznicy ;>).
Kto to ??
Il Capitano
7 02 2005, 23:43
Napastnik Bayernu Monachium zowie się Guerrero. Pełnego nazewnictwa tego piłkarza Ci nie napiszę ponieważ nie chę mi się wchodzić na stronę Bayernu.
Il Capitano
8 02 2005, 01:28
czy nowy trener FC Porto Jose Couceiro ma jakieś znaczące osiągnięcia na swoim koncie?
Obsolete
8 02 2005, 01:38
Tak
Il Capitano
8 02 2005, 01:44
Tak
....................................................
Ölschmitz
8 02 2005, 10:15
zadales pytanie nieszczegółowe, wiec Obso odpowiedzial dobrze, niech zada ;]
Il Capitano
8 02 2005, 10:38
'
Obso odpowiedział źle! Mimo iż pytanie było troszeczkę nieszczegółowe Obsolete odpowiedział: "TAK"! Ja go na podpuchę...i do Was...kontynuujcie panowie: "......................"Myślicie ,że po tych kropkach i chwili ciszy miał wymienić jakie to sukcesy osiągnął Couceiro a tu nic takiego! To tylko rzucona przynęta...

Odpowiedź brzmi NIE!
W istocie ujawnia się prostota tego pytania. Dwie możliwe odpowiedzi:
TAK lub NIE! Obso dałeś ciała :wink: Ale niech zada pytanie...
Obsolete
9 02 2005, 02:12
Zadal pytanie zamkniete, obojetnie czy odpowiedz brzmi 'tak' czy 'nie' moja odpowiedz zawiera sie w zakresie niewiadomej pytania, wiec jest odpowiedzia wlasciwa, calkowita wprost, wiec nie wymaga rozwiniecia, moze byc jedynie nieprawdziwa;] Skoro jednak mi daliscie pytanie to i to juz nie jest wazne;]
Kto mial poprowadzic Kamerun w MŚ 2002? Ostatecznie zrezygnowano z tej opcji i zatrudniono tego szwaba z fryzura czeskiego hokeisty;]
'
Obso odpowiedział źle! Mimo iż pytanie było troszeczkę nieszczegółowe Obsolete odpowiedział: \"TAK\"! Ja go na podpuchę...i do Was...kontynuujcie panowie: \"......................\"Myślicie ,że po tych kropkach i chwili ciszy miał wymienić jakie to sukcesy osiągnął Couceiro a tu nic takiego! To tylko rzucona przynęta...

Odpowiedź brzmi NIE!
Stary, jeśli tworzysz pytanie przez "czy" - jest ono ogólne i z reguły odpowiedź na nie zawiera się w potwierdzeniu, lub zaprzeczeniu ("tak", "nie"). Co innego jeśli spytałbyś: "jakie". Albo jeśli wolisz: "czy i jakie".
Obso nie dał ciała, tylko ty, więc nie krzycz - lepiej siądź nad książką z podstaw gramatyki. :wink:
Il Capitano
9 02 2005, 12:03
'
Obso odpowiedział źle! Mimo iż pytanie było troszeczkę nieszczegółowe Obsolete odpowiedział: \"TAK\"! Ja go na podpuchę...i do Was...kontynuujcie panowie: \"......................\"Myślicie ,że po tych kropkach i chwili ciszy miał wymienić jakie to sukcesy osiągnął Couceiro a tu nic takiego! To tylko rzucona przynęta...

Odpowiedź brzmi NIE!
Stary, jeśli tworzysz pytanie przez \"czy\" - jest ono ogólne i z reguły odpowiedź na nie zawiera się w potwierdzeniu, lub zaprzeczeniu (\"tak\", \"nie\"). Co innego jeśli spytałbyś: \"jakie\". Albo jeśli wolisz: \"czy i jakie\".
Obso nie dał ciała, tylko ty, więc nie krzycz - lepiej siądź nad książką z podstaw gramatyki. :wink:
'
Ale o co Ci chodzi?!?!?! Przecież wyraźnie napisałem w poprzednim swoim poście na czym miała polegać odpowiedź!Na dwóch możliwych odpowiedziach! TAK lub NIE! Przecież pytanie zaczynające się od "czy.." miało właśnie być pytaniem ogólnikowym!!!!!!!!!!!! Obsolete odpowiedział "TAK"!
Owe TAK jest złą odpowiedzą!!! Więc zamilkłem ".................." Nie chciałem pisać od razu ,że to zła odpowiedź! Mieli pokombinować inni!
A kombinacja była już tylko jedna: NIE!
Obso dał ciała ponieważ źle odpowiedział na pytanie w którym były tylko dwie możliwe odpowiedzi: TAK - oznaczało złą odpowiedź! NIE - oznaczało dobrą odpowiedź! Obso napisał TAK! ŹLE ODPOWIEDZIAŁ!!!!!!!!!!!!!!
Odczep się ode mnie!!!! Czepiaj się innego 'człeka'!!!!! Ze mną nie porozmawiasz
Sukces moze byc roznie pojmowany, obso za sukces uznal utrzymanie sie w lidze i nie masz prawa temu zaprzeczyc - to jego zdanie. Trzeba bylo sformulowac pytanie poprawnie.
Il Capitano
9 02 2005, 12:50
Sukces moze byc roznie pojmowany, obso za sukces uznal utrzymanie sie w lidze i nie masz prawa temu zaprzeczyc - to jego zdanie. Trzeba bylo sformulowac pytanie poprawnie.
Vitoria jest na 9 miejscu w tabeli to jak tu mówić o sukcesie: "utrzymania się w lidze"! Miej też na uwadze ,że chodziło mi o to ,czy ma jakieś większe sukcesy na swoim koncie!!!To brałem pod uwagę w pytaniu!!! Jose Couceiro nie odniósł żadnego wielkiego sukcesu w swojej krótkiej karierze trenerskiej!Tak mogła brzmieć odpowiedź!!!
Po co miałem Wam zadawać pytania ogólnikowe ,jakbyście i tak poserfowali po necie i odpowiedzieli poprawnie! Nie było by w tym filozofii i głebi a tak mamy prostotę pytania na które odpowiedziano źle!!!!
Ale macie problemy, morał tej historii i tak jest taki, że Diego dał ciala z tym pytaniem, o czym wiedzą wszyscy, poza samym zainteresowanym ;>.
Il Capitano
9 02 2005, 13:07
Nie wiem czemu ale lubicie mnie wkur....ć! No ni h....a z Wami!
Ok! Niech będzie! Presja wywierana na mnie jest ogromna, DOBRZE!
ŹLE sformuowałem pytanie! Jestem zły, głupi ,nie mam racji...
Obsolete zadawaj pytanie! Następnym razem zadam tak precyzyjne pytanie,że nikt nie odpowie!!! Będzie musiał ślęczeć 3 godziny i podliczać jakie ,co państwo co zdobyło!
Zadal pytanie zamkniete, obojetnie czy odpowiedz brzmi 'tak' czy 'nie' moja odpowiedz zawiera sie w zakresie niewiadomej pytania, wiec jest odpowiedzia wlasciwa, calkowita wprost, wiec nie wymaga rozwiniecia, moze byc jedynie nieprawdziwa;] Skoro jednak mi daliscie pytanie to i to juz nie jest wazne;]
Kto mial poprowadzic Kamerun w MŚ 2002? Ostatecznie zrezygnowano z tej opcji i zatrudniono tego szwaba z fryzura czeskiego hokeisty;]
Claude Le Roy.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.