Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Pilka nozna- pytaj i odpowiadaj :) :)
Forum PSX Extreme > Kąciki > Kącik Sportowy
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39
Sarni
Nie jestem do końca pewien, ale zdaje mi się, że był to Sergio Batata.
Słoik
Hehe...po pierwsze chodzi o PEŁNE 'imie i nazwisko', a po drugie to jest bledna odpowiedz. Piszac grał miałem na mysli GRAŁ. Dodatkowo podpowim iż był to ofensywny pomocnik, który strzelił kilka bramek. No i wsstko jasne...
Sarni
Omodiagbe Darlington. Zgadza się ?
Deks
Moglby w koncu ktos cos powiedziec bo topic stoi w miejscu. A ja zielonego pojecia nie mam co do pytania biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Słoik
Eh...chodzi o Rodrigo Jose Carbone:) Proponuje aby kolejne pytanie zadał Deksiu.
Deks
No wiec dobra. Zadaje latwe pytanie zeby rozkrecic topic. Jaki pilkarz z Kamerunu opuscil w przerwie zimowej pewien polski klub. Podaj imie i nazwisko oraz nazwe klubu.
Tifa14
ja tam ligi polskiej nie oglądam , więc wam nie powiem wink.gif dajcie coś o zagranicy
Pietrovek
No wiec dobra. Zadaje latwe pytanie zeby rozkrecic topic. Jaki pilkarz z Kamerunu opuscil w przerwie zimowej pewien polski klub. Podaj imie i nazwisko oraz nazwe klubu.

Chodzi o Ferdinand Chi-Fona z Pogoni Ssczecin.
Deks
Ok Chi-Fon. Zadawaj pytanie.
Pietrovek
OK Podaj wyjściową jedenastkę na mecz z Macedonią.
Deks
Troche wczesnie zadales to pytanie. Na razie tylko mozemy sie tego skladu spodziewac.
Pietrovek
Troche wczesnie zadales to pytanie. Na razie tylko mozemy sie tego skladu spodziewac.

Właśnie dlatego zadaję to pytanie, moge zmienić ale wydaje mi sie że to jest ok. Spróbujcie odpowiedzieć...
Pijany_czlowiek
ja wieem w tempie dzisiaj bbla czytalem w szkole ale juz nie pamietam eheehehehe
fabryk
Szamotulski-
Wasilewski, Bieniuk, Zieliński, Sznaucner, Dawidowski, Lasocki, Majewski,
Kaczorowski, Niedzielan, Rasiak
Deks
No to chyba Fabryk mozesz zadawac pytanie. kaman biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
fabryk
Który polski piłkarzjako jedyny z polaków ma podpisany indywidualny kontrakt z ADIDASEM?
Słoniu
Kucharski?
fabryk
Błędna odpowiedź próbujcie dalej.
Pietrovek
wiem że kontrakt z Nike ma Zurawski, ale jeśli chodzi o Adidasa to strzelam: Dudek
fabryk
No Pietrovek zadawaj pytanie. A odp. to oczywiscie Jerzy Dudek.
Pietrovek
No dobra.......
Ostatnio pewien polski zawodnik z bundesligi zabłysnął w meczu ze Stuttgartem. Jaki to zawodnik (klub obecnyi poprzedni ) i na jakiej pozycji gra.......
wilus
To chyba Tomek Hajto... z Shalke... Poprzednie kluby (chronologicznie): Halniak Maków Podhalański, Góral Żywiec, Hutnik Kraków, Górnik Zabrze, MSV Duisburg (Niemcy). No i jest oczywiście obrońcą. Strzelił bramkę.
Pietrovek
Jesteś bliski (bardzo) jednak piłkarz o którego mi chodzi zebrał lepsze noty po tym meczu zwłaszcza że było to pierwsze spotkanie w którym grał 90 minut......
Obsolete
Ehh pewnie Tomasz Wałdoch, obronca.Poprzednie kluby: Stoczniowiec Gdańsk, Górnik Zabrze, VfL Bochum.Aktualnie Shalke 04
Pietrovek
Ehh pewnie Tomasz Wałdoch, obronca.Poprzednie kluby: Stoczniowiec Gdańsk, Górnik Zabrze, VfL Bochum.Aktualnie Shalke 04

To jest poprawna odpowiedź, dawaj pytanie.......
Obsolete
Dobra to dalej wałkujemy Tomasza Wałdocha.Kiedy zadebiutowal on w reprezentacji Polski?Podajcie rok, przeciwnika i wynik meczu.
Deksiu zgadl, wiec zadaje pytanie.
Deks
Polska-Szwecja w roku 1991. Polacy wygrali 2-0. OK?
Deks
Nie wiem czy Obsolete sie tu zjawi wiec moze ktos mi tu powie czy moja odpowiedz jest dobra?
R_L_S_
Nie wiem czy Obsolete sie tu zjawi wiec moze ktos mi tu powie czy moja odpowiedz jest dobra?

lol..
przeciez ci wyraznie napisal ze dobra tylko nie pisal nowego postu tylko zmienil stary.
Deks
A to sorry nie widzialem smile.gif :oops: smile.gif Dobra teraz pytanie troche z innej beczki: Z kim ostatnio grala reprezentacja Polski w Futsalu i jakim wynikiem skonczyl sie ten mecz question.gif ????
R_L_S_
Cos slyszalem ze grali chyba z rosja tylko wyniku nie moge sobie przypomniec chyba 10:1 dla Rosji zgadlem ?
Deks
Kuwa a nie wiedzialem o tym drugim wyniku biggrin.gif . Dobra rls zadawaj pytanie. biggrin.gif biggrin.gif
R_L_S_
Moje pytanie:
Podaj dokladna date debiutu w polskiej ekstraklasie Krzysztofa Gajtkowskiego, jaki to byl mecz i jakim wynikiem sie zakonczyl.
Tifa14
heh , fajnie kurna ze nie wiem wink.gif . przez kosza sie zacofałam w pilce noznej ,a przez pilke nozna starcilam duzo momentow z meczy NBA laugh.gif git hehe , dajcie jakieś pytania co nie wymagają myślenia
Pietrovek
Ej ludzie co się dzieje w tym temacie, całkowita zamuła czy co question.gif To naprawdę dziwne bo temat ten był barzdo ciekawy i starałem się w nim brać aktywny udział a teraz coś stanęło......Deksiu działaj.........
Deks
No za bardzo nie zadzialam bo dopiero za tydzien bede mial z powrotem neostrade- dopiero wtedy. LUDZIE SZUKAJCIE ODPOWIEDZI W NECIE!!! biggrin.gif biggrin.gif pozdro
miguel
9 września 2000, Ruch Chorzów - Katowice 0:0.
R_L_S_
9 września 2000, Ruch Chorzów - Katowice 0:0.

Dobrze zadawaj pytanie.
miguel
Tylko jeden piłkarz w historii finałów MŚ zdobył bramkę bezpośrednio z rzutu roznego. Podaj imię, nazwisko tego piłkarza, jego narodowość, w którym to bylo roku, jakim wynikiem zakończył się mecz i kto był niefortunnym bramkarzem, który wpuścił tego "rogala".
ISS_
Wydaje mi się że uczynił to Kazimierz Deyna na Mundialu '74, ale więcej szczegołów nie znam smile.gif .
miguel
Zła odpowiedź.
ISS_
Wiem! Kolumbijczyk Marcos Coll, mecz Kolumbia - ZSRR, 1962 r., wynik meczu 4:4. Tą bramkę wpuścił Lew Jaszyn.
miguel
Nie ma to jak "Encyklopedia Piłkarska Fuji" biggrin.gif . Buraków tam zatrzęsienie, ale akurat to podali poprawnie. Zadawaj pytanie.
ISS_
No to może zostaniemy w temacie MŚ. Pytanie będzie łatwe, więc nie powinniście mieć z nim problemu smile.gif .
Kto był królem strzelców podczas MŚ w 1990 roku we Włoszech? Podajcie imię, nazwisko i narodowość.
Gwasiule
icon_twisted.gif Salvatore Schillaci cool.gif (Italy) :roll:
ISS_
Prawidłowa odpowiedź.
Gwasiule
biggrin.gif A teraz bardzo banalne jak mi się wydaje pytanko. Proszę podać pełne nazwy drużyn piłkarskich z UWAGA!! :roll: Augustowa i Ełku 8O
Proszę również o podanie w której/których ligach owe drużyny grają
miguel
Sparta Augustów, IV liga, grupa podlaska, wicelider po rundzie jesiennej, Mazur Ełk, IV liga, grupa Warmińsko Mazurska, ostatnie miejsce po rundzie jesiennej.
Gwasiule
:!: To było aż takie łatwe question.gif Sam bym lepiej na to nie odpowiedział :x
miguel
To było banalne.

Teraz ja.
Kto jest aktualnym mistrzem Antyli Holenderskich? icon_twisted.gif icon_twisted.gif icon_twisted.gif icon_twisted.gif icon_twisted.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.