Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Pilka nozna- pytaj i odpowiadaj :) :)
Forum PSX Extreme > Kąciki > Kącik Sportowy
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39
Beethoven
Moj Ty Clan liderze tongue.gif daj podpowiedz w jakim klubie wtedy grał wink.gif Bo hcyba nie w Monaco.
SUMO
taa i co jeszcze tongue.gif to jest bardzo proste pytanie mimo wszystko happy.gif
moge Ci podpowiedzieć, że napewno tego piłkarza znasz tongue.gif i Giuly nie grał wtedy w Monaco... troche wcześniej to było kiedy owe auto pożyczył shifty.gif
laput
Witam. Jestem tu pierwszy raz, dlatego sobie strzelę odpowiedzią.

Czy to ktoś z tych piłkarzy?
Ronaldo, Roberto Larcos, Kluivert, Rothen, Roma, Beckham, van Crespo, van Bommel, Hoijdong, Rivaldo, Ayala, Ronnie, Saganowski, Klata, Zidane, Desailly, Petit, Makrela, Henry, Trezeguet, Wiltord, Juninho, MahuyaTababa, Djemba-Djemba, drOkocha, Ooijer, van Basten, van Bommel, van der Meyde, Zalayeta, Dudek, Plasil, Young Pyo-Lee, Park Ji-Sung, Del Piero, Mboma, Eto'o, Davids, Sneijder, Claudio Lopez, Kahn, Nedved, Baros, Gerard, Owen, Babbel, Ballack, James, Vieira, Thuram, Scholes, Giggs, Wayne Rooney, Ferrari, Tacchinardi, Maldini, Nesta, Shevchenko, Inzaghi, Zlatan, Ortega...?
unsure.gif
SUMO
QUOTE(Tumeg @ 15 05 2005, 23:01)
Witam. Jestem tu pierwszy raz, dlatego sobie strzelę odpowiedzią.

Czy to ktoś z tych piłkarzy?
Ronaldo, Roberto Larcos, Kluivert, Rothen, Roma, Beckham, van Crespo, van Bommel, Hoijdong, Rivaldo, Ayala, Ronnie, Saganowski, Klata, Zidane, Desailly, Petit, Makrela, Henry, Trezeguet, Wiltord, Juninho, MahuyaTababa, Djemba-Djemba, drOkocha, Ooijer, van Basten, van Bommel, van der Meyde, Zalayeta, Dudek, Plasil, Young Pyo-Lee, Park Ji-Sung, Del Piero, Mboma, Eto'o, Davids, Sneijder, Claudio Lopez, Kahn, Nedved, Baros, Gerard, Owen, Babbel, Ballack, James, Vieira, Thuram, Scholes, Giggs, Wayne Rooney, Ferrari, Tacchinardi, Maldini, Nesta, Shevchenko, Inzaghi, Zlatan, Ortega...?
unsure.gif
o qwa
hahaha.gif hahaha.gif good.gif
- drOkocha - Jay Jay ma tytył dr? nie wiedziałem hahaha.gif
- MahuyaTababa - a to kto? hahaha.gif
- Young Pyo-Lee - Lee Young-Pyo chyba hahaha.gif
- Wayne Rooney - przeciez on prawa jazdy nie ma hahaha.gif Ferrari?? mówiłem A4 hahaha.gif

odpowiedz: to żaden z tych piłkarzy dance.gif
Sado
Giuly grał wcześniej w Lyoie(?) to może pożyczył samochód od Jacka Bąka i razem (pipi) rwali? laugh.gif
SUMO
QUOTE(SUMO @ 15 05 2005, 13:32)
pytanie:

...od kogo Giuly (dla ułatwienia grał wówczas w jakimś franscuskim klubie tongue.gif ) pożyczył samochód (Audi A4) by zrobić wrażenie na swojej nowej dziewczynie? rolleyes.gif

QUOTE(Sado @ 16 05 2005, 22:41)
Giuly grał wcześniej w Lyonie(?) to może pożyczył samochód od Jacka Bąka i razem (pipi) rwali? laugh.gif
Sado napisałeś to w formie żartu prawda? hahaha.gif
z tym, że to jest prawidłowa odpowiedz!!! good.gif hahaha.gif
gratuluje!! winner_first_h4h.gif
Saunter
LOL biggrin.gif A Jacek taki przykladny a z Żulim na laski skakali smile.gif ROTFL - czekam na pytanie.
Sado
heheheheheheeh, napisałem to tak pół żartem- pół serio;p Hehehe. Bąk to niezły podrywacz <lol> Nie mam pomysłu na pytanie, więc oddajęsmile.gif
Update:
Podajcie pseudonim Roberta Gadochy, lata, w których występował w LEGII,a także to ile razy wsytąpił w koszulce LEGII i ile goli zdobył. Wszystko cool.gif
SUMO
QUOTE(Sado @ 17 05 2005, 21:28)
Podajcie pseudonim Roberta Gadochy, lata, w których występował w LEGII,a także to ile razy wsytąpił w koszulce LEGII i ile goli zdobył. Wszystko cool.gif
*

odp.:
- pseudonim: Piłat
- lata, w których grał w Legii: 13.11.1966 - 8 marca 1975 (bodajże wink.gif )
- ilość występów w koszulce Legii: 272
- ilość zdobytych goli (dla Legii): 87
dobrze? unsure.gif
Sado
Dobrze happy.gif Zadajesz.
SUMO
hehe Damn I'm Good happy.gif blush.gif

hm... finał Ligi Mistrzów rok '95...
...mecz Ajax vs Milan...
...wygrany przez Holendrów 1:0...
...zwycięską bramke w tym meczu strzelił mój ulubiony piłkarz od tamtego momentu - Patrick Kluivert blush.gif

Pytanie dotyczy właśnie tego spotkania:
Z jakim numer na koszulce występował w tym meczu Kluivert? rolleyes.gif
powodzenia spox.gif
Kluivert
Mij weet , slechts mij gewoon zeggen hyh.gif closedeyes.gif cool.gif

tłumaczenie:

Wiem, ale nie powiem hyh.gif closedeyes.gif cool.gif
laput
Mówię, że z numerem "15".
Kluivert
good.gif
SUMO
QUOTE(Tumeg @ 21 05 2005, 21:28)
Mówię, że z numerem "15".
*

QUOTE(Kluivert @ 21 05 2005, 21:34)
good.gif
*

Kluivert już Ci pokazał, że dobrze happy.gif
brawo, teraz Ty zadajesz spox.gif
laput
Dzięki Wam obu!

Teraz, ale ja zadaję:

Z jakim zwierzakiem Ronaldinho zawsze trenował granie w piłkę nożną, przy czym uważał, by ten właśnie zwierzak piłki nigdy nie przegryzł, to taka podpowiedź?

Pytanie zaliczam do kategorii - "dosyć trudne".
Manier
Pies!
laput
No jasne!

Przecież nie mogło być inaczej.

Zadajesz!
SUMO
ten temat schodzi na psy Wam powiem hahaha.gif
ale uwaga też se psa kupiłem co prawda nie wabi się Dingo tylko Diego hahaha.gif ale za pare lat też będe wymiatał jak Ronnie hahaha.gif
Bog2e
Ja przygarnalem kiedys kota i nazwalem go "Gaucho" tongue.gif ale uciekl niedlugo pozniej bo pogonil go moj drugi kot " Szpilka" hahaha.gif

ach ci poludinowcy tongue.gif

acha , jezeli mozna to chcialbym zadac pytanie: ilu graczy PSV kupila Barca w calej swojej historii , prosze wymienic ich nazwiska wink.gif
Saunter
Philip Cocu, Marc van Bommel, Budewajn smile.gif Zenden.
Sado
Co tu tak cicho? wink.gif Dla rozruszania tematu zadam pytanie- kto napisał książkę o Maradonie pt. "Ręka Boga"?
Beethoven
Jimmy Burns
smile.gif
Sado
Tak jest. Zadajesz.
Beethoven
Jako jedyny trener w historii polskiej pilki 5-krotnie siegal po Mistrzostwo kraju 3 razy z Ruchem Chorzow i 2 razy z Gornikiem Zabrze. O kogo chodzi ?
iaikO
Kazik Górski, albo Werner Liczka
Beethoven
QUOTE(iaiko @ 13 06 2005, 11:11)
Kazik Górski, albo Werner Liczka
*

Niestety zła odpowiedź.
Saunter
Ferenc Farsang
Beethoven
QUOTE(Saunter @ 13 06 2005, 20:35)
Ferenc Farsang
*

Nie ale jest już coraz bliżej.
Saunter
No to Geza Kalocsai
Beethoven
QUOTE(Saunter @ 13 06 2005, 21:26)
No to Geza Kalocsai
*

Też nie. Trener o którym mowa w pytaniu to Polak.
Saunter
Michał Matyas

ew. Augustyn Dziwisz
Beethoven
QUOTE(Saunter @ 14 06 2005, 20:13)
Michał Matyas

ew. Augustyn Dziwisz
*

Znowuż nie biggrin.gif To pytanie chyba nie należy do najtrudniejszych wink.gif
Saunter
Hubert Kostka. Jak nie to sie poddaje i zmien pytanie bo za trudne.

chyba zee to Kaziu Gorski smile.gif
Beethoven
QUOTE(Saunter @ 15 06 2005, 20:27)
Hubert Kostka. Jak nie to sie poddaje i zmien pytanie bo za trudne.

chyba zee to Kaziu Gorski smile.gif
*

Odp to Ewald Cebula wink.gif Zmiana pytania : W finale Ligi Mistrzów Liverpool nadrobił trzybramkową stratę w rywalizacji z AC Milan i ostatecznie wygrał w rzutach karnych. Jest to wyczyn godny zapamiętania ale historia futbolu zna bardziej efektowne ‘powroty do gry’. Otóż w sezonie 1998/99 Olympique Marsylia przegrywał na swoim boisku do przerwy 0:4 by wygrać mecz 5:4. Kto był wtedy przeciwnikiem OM?
Prostsze chyba biggrin.gif
Saunter
Z MONTPELLIER H.S.C. 22/08/1998 hehe smile.gif
Beethoven
Dobrze:) Zadajesz.
Saunter
Jak nazywa sie najstarszy reprezentant Polski w calej historii i ile mial lat kiedy po raz ostatni nalozyl koszulke z orlem na piersi?
Beethoven
Daj jakąś podpowiedź wink.gif
Saunter
Wladek mu na imie.
iaikO
Żmuda, ostatni raz zagrał w 1986r.
Anamoli
...czyli miał 34-35 lat wink.gif (tak dla formalności) ;p
Sparda
Władysław Szczepaniak?
Saunter
Sparda dobrze - mial 37 lat. Zadajesz
Sparda
Banał:Jaka drużyna zdobyła 1 tytuł mistrza polski ?
Saunter
Cracovia Kraków
Sparda
Saunter oczywiście odpowiedziałeś poprawnie więc zadajesz
Saunter
Banał 2:

Kto był królem strzelców na World Cup 1990 we Wloszech?
Goral
Najwięcej razy do siatki w 1990 roku strzelał Schillaci, zaliczył 6 trafień.
Saunter
Dobrze - zadawaj
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.