Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Pilka nozna- pytaj i odpowiadaj :) :)
Forum PSX Extreme > Kąciki > Kącik Sportowy
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39
Goral
Jaki był wynik, kto strzelał bramki, kto asystował i w jakich minutach padały gole w spotkaniu pomiedzy Juventusem a Realem w pólfinale LM 02/03.
iaikO
Z pamięci jade, Juventus - Real 3:1(pierwszy mecz 0:1) Bramki: dla Juve: Del Piero, Nedved i Trezeguet. Dla Realu: Zidane. Nie pamietam w których minutach, ani kto asystował. Pis icon_idea.gif
Goral
Eeee, może troszkę dokladniej- ok tych którzy asystowali możecie pominąc.
dmlakers
QUOTE(iaiko @ 20 06 2005, 19:50)
Z pamięci jade, Juventus - Real 3:1(pierwszy mecz 0:1) Bramki: dla Juve: Del Piero, Nedved i Trezeguet. Dla Realu: Zidane. Nie pamietam w których minutach, ani kto asystował. Pis icon_idea.gif
*

O ile mnie pamiec nie myli to w polfinalowych meczach CL 02/03 pomiedzy Juventusem a Realem padly takie wyniki :

- Pierwszy mecz : 2-1 dla Realu
- Drugi mecz : 3-1 dla Juventusu

Awans : Juventus 4-3 w dwumeczu tongue.gif
Sparda
To chyba było tak:
1:0-Del Piero
2:0-Trezeguet
3:0-Nedvet
3:1-Zidane

Sorry ale nie pamiętam w których minutach padały gole
iaikO
QUOTE(dmlakers @ 20 06 2005, 22:11)
QUOTE(iaiko @ 20 06 2005, 19:50)
*

O ile mnie pamiec nie myli to w polfinalowych meczach CL 02/03 pomiedzy Juventusem a Realem padly takie wyniki :

- Pierwszy mecz : 2-1 dla Realu
- Drugi mecz : 3-1 dla Juventusu

Awans : Juventus 4-3 w dwumeczu tongue.gif
*

Ano racja, pokiełbasiło mi się z tym sezonem;)
Eeee, może troszkę dokladniej- ok tych którzy asystowali możecie pominąc.

No dobra. Pierwszą bramkę strzelił Trezeguet, jakoś na początku meczu, potem gola dołożył Del Piero, jakoś w międzyczasie tongue.gif Real dobił Nedved pięknym strzałem jakoś pod koniec meczu. W samej końcówce Zidane dał minimalne nadzieje Realowi na odrobienie strat. Sorry nie znam dokładnych minut, a nie chce mi się bawić z google tongue.gif
Goral
Ok iaiko byłeś najbliżej prawdy- zadawaj pytanie, a bramki padały kolejno:
Trezeguet 11'
Boski Del Piero 41'
Nedved 72'
Zidane 86'
iaikO
Jaki sport uprawiał Elber, zanim zaczął zawodowo grać w piłke?
Saunter
siatkowke?
iaikO
nope
Tumek
Piłke ręczna albo golf
majkelek
Zapewne był asem reprezenatcji Brazylii w carlingu biggrin.gif
iaikO
nope, nope, podpowiem, że ten spor wiele się od zwykłej piłki noznej nie różni.
Tumek
futsal
iaikO
yep
Tumek
No to ,obywatelstwo jakiego państwa ma Mauro cantoro ,oczywiście prócz Arg.
Sparda
Polski??
Tumek
nie
Kubaa__
Wloskie.
Tumek
Tak ,zadajesz
Kubaa__
Z jakim zespołem Brazylia doznała najwiekszej porazki na Mistrzostwach Swiata (wszystkich) i kiedy ta tragedia miala miejsce ?? ;>
Partyzant
Finał MŚ ' 98 . 0-3 z Francją.
Kubaa__
E tam, nie umiem zadawac pytań - zawsze za łatwe ;>. Ofkoz poprawna odpowiedź.
Partyzant
Pytanie dwuczłonowe:

1. Kto krył Paolo Rossiego na Mundialu w Hiszpanii' 82 w półfinałowym meczu turnieju Włochy - Polska 2-0 ?

2. "Ich gre mozna porównac do zapachu wiatru" ( czy coś w tym stylu) - czyja grę opisał w ten sposób Zbigniew Boniek ??
Tumek
bonka,barcelona
Partyzant
Ale pudło hahaha.gif
Sparda
Kurde jak był ten mecz to mnie jeszcze na świecie nie było więc sztrzelam:
1-Majewski?
2-Brazylia?
Partyzant
QUOTE(Sparda @ 22 06 2005, 17:18)
Kurde jak był ten mecz to mnie jeszcze na świecie nie było więc sztrzelam:
1-Majewski?
2-Brazylia?
*

Częściowo dobrze. Chodziło o Brazylię, ale z których mistrzostw ??

Dodam tez że Rossiego nie krył Majewski tongue.gif

Jedziemy dalej.
Sparda
TO może Żmuda albo Janas.A co Brazyli to może ta z 74?
Partyzant
QUOTE(Sparda @ 22 06 2005, 17:34)
TO może Żmuda albo Janas.A co Brazyli to może ta z 74?
*

Krył Janas. I tak krył że Rossi nam dwa gole strzelił mad.gif
A chodziło o Brazylie z 82 roku.

Ale niech będzie - zadawaj wink.gif
Sparda
Jak ma na imie najskuteczniejszy piłkarz w histori polskiej kadry(chodzi o stusunek mecze/gole).Prosz również podać ile rozegrał meczy,ile strzelił goli i kiedy wystąpił po raz ostatniw polskiej kadrze.Piłkarze którzy grali tylko jeden mecz w kadrze sie nie liczą.
Tumek
Tomasz Frankowski,7 goli 12 meczy,polska-azerbejdżan
Partyzant
Ernest Wilimowski 21 goli na 22 meczów. Ostatni mecz trzy dni przed wybuchem II Wojny Światowej z Węgrami 4-2 29 sierpień chyba ( i trzy gole chyba strzelił).

Odpowiadam z pamięci więc cos mogłem pomylić

Wystepował później w reprezentacji Niemiec (podobno matke miał w Oświęcimiu i Szkopy go zmusiły ) i miał tam nawet średnia powyżej 1 gola na mecz!!
Sparda
Obydwaj żle
dmlakers
Włodzimierz Lubański ?? Rozegrał w reprezentacji 80 meczow i strzelil 50 goli excl.gif
Pierwszy mecz w reprezentacji rozegral 4.IX.1963 roku (Polska - Norwegia 9:0 excl.gif- strzelil swego 1 gola ) a ostatni rozegrał 24.IX.1980 roku (Polska - CSRS 1:1 - strzelil swego 50 gola excl.gif ).

Zgadlem???
Sparda
Nope
Tumek
Ernest Pohl 46 m,39 goli,ostatni mecz01.11.1965-Włochy polska 6:1 w Rzymie
Sparda
Niestety żle
Tumek
Z kadry młodziezrowej też?
Sparda
Nie
Tumek
Daj podpowiedź,bo chyba nie zgadniemy,tylko nie mów że on juz nie gra bo tego chyba sie wszyscy domyślają
Partyzant
A ja utrzymuję że to Wilimowski - miał 21 goli na 22 mecze!!
Sparda
Partyzant jesteś blisko ale to nie Wilimowski.
Podpowiedz:gościu ma skutecznośc 1 bramka na mecz
Saunter
Gerard Cieslik?
dmlakers
QUOTE(Saunter @ 23 06 2005, 22:17)
Gerard Cieslik?
*

To na 100% nie Cieslik tongue.gif

Sparda podaj w jakim okresie gral ??
Partyzant
Saganowski ?? laugh.gif
Sparda
To nie Saganowski
Hint:Piłkarz ten grał reprezentacji przed 2 WŚ.
iaikO
Przeczesałem listę wszystkich reprezentantów w historii polskiej piłki, dwóch gości miało skuteczność 4 bramki w 2 meczach: Józef Korbas i Zygmunt Steuerman, potem najlepszą skuteczność miał Wilimowski i Pol. Jak to żaden z nich to chyba ci się Sparda coś poyebało ;p
Sparda
No poyebała mi sie jedna podpowiedz bo zamiast napisac że ma skutecznosc 2 bramki na mecz napisalem że ma 1 na mecz-sorry dla wszystkich za tą zmyłe.Chodziło mi o Korbasa,iaiko zadajesz
iaikO
Z jakiego powodu mecz Polska-San Marino z 1993 roku zapisał się w historii polskiej piłki? Żeby nie było za łatwo, podać strzelców i końcowy wynik.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.