Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Pilka nozna- pytaj i odpowiadaj :) :)
Forum PSX Extreme > Kąciki > Kącik Sportowy
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39
R_L_S_
hehe ja nawet nie wiedzialem ze cos takiego istnieje...
poszukal bym w necie ale mi sie nie chce.
Gwasiule
8O Czy nie przypadkiem niejaki :!: CVV Willemstad :!: icon_idea.gif
miguel
Nie.
Gwasiule
Jeżeli nie :!: Jong Colombia :!: to poddaję się icon_idea.gif
miguel
Deportivo Barber
Dobra, widze, że to jest za trudne smile.gif
Zatem coś łatwiejszego: wymień 8 pierwszoligowych klubów z Buenos Aires.
R_L_S_
Miguel wez zapodaj jakies pytania z europy badz jakiks mistrzostw swiata bo na ligach ameryk poludniowych to ja sie nie znam :wink:
miguel
Dobra, masz Europę. Który polski czwartoligowy klub ma największy stadion.
Sarni
Z tego co wiem to Stal Mielec.
miguel
Nie.
ISS_
Nie wiem czy to wogóle ta liga ale strzelam. Star Starachowice. Wiem że niedawno tam był finał Pucharu Polski.
miguel
Też nie.
Sarni
Hmm...szczerze mówiąc nic mi nie przychodzi do głowy, ale może jest to Unia Tarnów ?
miguel
Nie, stadion Unii to przy tym maleństwo. Podpowiem tyle: to nie tylko najwiekszy czwartoligowy stadion, ale też jeden z największych w Polsce, bodajże 3 pod względem pojemności. Normalnie kolos jak na klub, ktory nigdy nie grał wyżej, niż w II lidze.
Sarni
Qfa, trudne pytanie...
HMMMM....Lublinianka ? laugh.gif

Może powiesz w której grupie gra ten klub ?
miguel
To wtedy będzie za łatwe, ale dobrze szukacie: wschodni rejon Polski.
toudi
a ma wiecej niz 30000 miejsc siedzacych czy nie ???
miguel
Nie wiem, ile w tej chwili jest tam plastikowych krzesełek, ale pojemność, która podają różne źródła waha się od 27 do 30 tysięcy.
miguel
Strasznie słabo szukacie... teraz nawet znalazlem źródło, które mówi o...40 tysiącach.
Sarni
A może Polonia Bytom ?
miguel
Stadion Polonii przy tym bydlaku jest maluuuutki. Poza tym Polonia Bytom gra (jeszcze laugh.gif ) w III lidze.
Sarni
Stadion Polonii Bytom mieści aż 25 000 osób...

Nie mam pojęcia jaki stadion w IV lidze jest aż tak duży...
miguel
Ta krowa, o której myślę jest jeszcze większa niż stadion Polonii. Zresztą 25 tysięcy w Bytomiu to jest w tej chwili fikcja. Połowa trybun stadionu Polonii zarosła trawą i jest w takim stanie, że trudno mówić nawet o miejscach stojących laugh.gif laugh.gif laugh.gif
A druga połowa pewnie już niedługo i tak będzie się kwalifikowała do rozbiórki, bo szkody górnicze w Bytomiu robią swoje (jeszcze większy lol).

Poza tym jeszcze raz podkreslam - chodzi o estadio z czwartej dywizji, nie z trzeciej.

Może jeszcze jedna podpowiedź: klub spędził dwa sezony w II lidze, jest z dużego (jak na wschodnią Polskę) miasta, ale jest w cieniu sławniejszego "rywala zza miedzy" (nota bene ten lokalny rywal też przędzie cienko).
toudi
poddaje sie to pytanie mnie rozwalilo sad.gif
Krzychu
Oczywiscie chodzi o stadion Hetmana Białystok.

A druga połowa pewnie już niedługo i tak będzie się kwalifikowała do rozbiórki, bo szkody górnicze w Bytomiu robią swoje (jeszcze większy lol).

A to jest dla ciebie smieszne question.gif

A do sarniego: Bytom na wschodzie Polski question.gif No to ja nie mam wiecej pytan...
Sarni

A do sarniego: Bytom na wschodzie Polski question.gif No to ja nie mam wiecej pytan...

Wiem, że Bytom nie jest na wschodzie, ale musiałem coś powiedzieć, a wiem, że ten stadion jest duży. A co do Hetmana Białystok - masz racje.
miguel

Odpowiedź jest prawidłowa.

A co do "śmieszności" - jestem chłopak z nizin (geograficznych, nie społecznych laugh.gif ) i u mnie pod Wrocławiem teren jest płaski jak stół. Dlatego kiedy wszedłem do budynku klubowego Polonii i poczułem, że "lecę do przodu" (myślę sobie, co jest, k..., przecież pijany bedę dopiero po meczu), zrobiło mi się zabawnie. W gruncie rzeczy fajowe uczucie, coś jakby zmieniona grawitacja, bo przechyłu gołym okiem nie widać.
Deks
Jako ze cos tu zastoj w tym topicu pozwole sobie zadac pytanie zeby tu zycie wrocilo biggrin.gif : a wiec: Podaj dwóch rywali z hiszpani z jakimi Amica grała w swojej historiiw pucharze UEFA ! Czekam na odpowiedz.
Sarni
Atletico Madryt i FC Malaga.
Sarni
Wyniki tych meczów:

Atletico Madryt - Amica Wronki 1:0
Amica Wronki - Atletico Madryt 1:4

FC Malaga - Amica Wronki 2:1
Amica Wronki - FC Malaga 1:2

Moje pytanie: W meczu z jakim zespołem David Beckham zdobył słynną bramkę z połowy boiska, i jak nazywał się golkiper który puścił tego gola ?
Gwasiule
Czy aby te pytanie nie jest odrobinę za trudne question.gif
Deks
Sarni może to był mecz z Hiszpanią a bramkę puścił Molina biggrin.gif (on ciągle takie bramy puszczał biggrin.gif biggrin.gif ) Jak nie to proponuje zmiane pytania. Cienias jestem... smile.gif
Sarni
Błąd. A może jednak ktoś wie ?
Gwasiule
Czy to był mecz z Wimbledonem question.gif
A na bramie stał niejaki SULIVAN question.gif
Sarni
Dokładnie. Był to mecz Wimbledon - Manchester United, a bramki Londyńczyków strzegł Neil Sullivan.
Gwasiule
Pytanie będzie banalne, bo takie myśę powinny tu się pojawiać, takie coby można było na nie odpowiedzieć bez przeszukiwania światowych zasobów stron www.
Do rzeczy:
Który piłkarz w rewanżowym meczu pucharu UEFA
icon_evil.gif WISŁA-REAL SARAGOSSA icon_twisted.gif strzelił bramkę samobójczą question.gif
Chodzi oczywiście o rozgrywki pucharu UEFA kilka lat wstecz.
Deks
Baszczynski...
Gwasiule
icon_twisted.gif bingoooooooooooooooo :!: icon_evil.gif
R_L_S_
pytanie bylo banalne tylko ze Deksiu byl szybszy. zapodawaj pytanie.
Deks
Kto strzelił bramki w meczu Lech- Amica, 22 wrzesnia 2002 question.gif question.gif

Pytanie banalne...
Sarni
Yyy...chyba nikt. Zdaje mi się, że było 0:0.
Deks
Hehe, zadawaj pytanie... biggrin.gif biggrin.gif
Sarni
A więc, pytanie będzie banalne.

W jakich drużynach w ubiegłym sezonie grali Leszek Pisz i Bogusław Wyparło ?
miguel
Obecnie Bodzio W. bezskutecznie szturmuje bramy piłkarskiej ekstraklasy z Piotrcovią (szturmuje to za dużo powiedziane icon_twisted.gif ), a "Piszczyk" zawiesił buty na kołku i w tej chwili trenuje bodajze młodzież Igloopolu Dębica.
A w ubieglym sezonie? Wyparło chyba był w Pogoni Lezajsk. A Pisz? nie wiem. Strzelam: nigdzie?
Sarni
OK. Zmienie pytanie. A tutaj odpowiedź powinna brzmieć:

Wyparło = Polonia Przemyśl
Pisz = Pogoń Staszów

New question (poziom - banalne):
W jakim klubie grał przed rokiem Lebioda, obecny piłkarz Stali Stalowa Wola ?
miguel
W tym samym co teraz. On jest wychowankiem "Stalówki" tongue.gif
Sarni
Nie, nie icon_twisted.gif
Deks
OK. Zmienie pytanie. A tutaj odpowiedź powinna brzmieć:

Wyparło = Polonia Przemyśl
Pisz = Pogoń Staszów

New question (poziom - banalne):
W jakim klubie grał przed rokiem Lebioda, obecny piłkarz Stali Stalowa Wola ?

Cos mi tu smierdzi...

Czy aby nie w Stali Kraśnik??? twojego rodzimego miasta z resztą??? question.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Sarni
Zgadza się smile.gif

Pytaj icon_twisted.gif
Deks
Po rocznej przerwie wraca do gry pewien znany polski piłkarz ( dla ułatwienia- srebrny medalista olimpijski z Barcelony). Powiedz kto to i do jakiego klubu powrócił (ułatwienie- IV ligowy klub...) ???? biggrin.gif question.gif
_Bardock
Deksiu - ale wymiatasz z pytaniami... biggrin.gif
PS: Lech Poznań rules, nie?
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.