Pietrovek
22 04 2003, 11:30
Ile lat ma Zbigniew Boniek
Pietrovek
22 04 2003, 14:04
Zgadza się, możesz zadawać pytanie......
Jakiego wyznania jest pilkarz Roberto Baggio.
Obsolete
22 04 2003, 19:41
Buddyzm:p
Obsolete
22 04 2003, 19:49
Urodzony 18 lipca 1942 roku w Mediolanie. Obronca. Przez cala kariere zwiazany z Interem, w barwach ktorego rozegral 476 meczow w Serie A. Mistrz Wloch 1963, 1965, 1966, 1971, triumfator Pucharu Mistrzow 1964 i 1965, triumfator Pucahru Interkontynentalnego 1964 i 1965. W Reprezentacji Wloch (od 27 marca 1963 do 16 listopada 1977) - 94 mecze i 3 gole. Mistrz Europy 1968, Wicemistrz Swiata 1970. O kogo chodzi( latwe) i ile meczow ten pilkarz rozegral jako kapitan reprezentacji Wloch (srednio latwe).
Giacinto Facchetti ,chyba ani razu nie byl kapitanem.
Obsolete
22 04 2003, 19:58
Giacinto Facchetti ,chyba ani razu nie byl kapitanem.
Byl i to wiele razy;p.
Ok zadawaj.
uff... znalazlem. byl kapitanem 70 razy!
Obsolete
22 04 2003, 20:34
Dobra PW nie pomogla to stosjue taktyke znikajacego posta;p zadawajjj bossxx.Kurde posta nie moge usunac 8O
Jak sie nazywa pilkarz ktory po 2 min od wejscia na boisko zostal ukarany czerwona kartka. (EURO2000).
martwica_mozgu
23 04 2003, 09:23
Jest to Mateja Kezman.
nie zadajesz to ja zadam.
Jaki pseudonim mial kibic ktory trafil nozem w glowe D.Baggio.
martwica_mozgu
24 04 2003, 10:48

Misiek na 100%. Teraz moje pytanie:
Jaki klub byl mistrzem Polski w 1958 r.
ŁKS Łódź. Dobra niech ktos za mnie zadaje pyanie.
to ja zadam:
jest taki jeden klub w europie co od początku swego istnienia grał i gra co roku w europejskich pucharach, jak nazywa się ten klub?
villain
24 04 2003, 21:23
Dobry strzal
"Barça is the only team in Europe that has never stopped playing in european competitions since UEFA (European Footbal Association Union) established them."
http://www.geocities.com/rvinyolas/index-eng.html
Ale ta dobra passa sie wlasnie konczy

chyba, ze zagraja w Intertoto (jezeli to sie liczy do tych pucharow ...)
Zadajesz pytanko czy mozna cie wyreczyc ?
Moje pytanie: Która drużyna zajęła ostatnie miejsce w EURO 2000. Podaj liczbę punktów, bramek strzelonych i straconych. Myślę że nie będziecie mieli problemów z tym pytaniem

.
villain
24 04 2003, 21:40
Dania. 3 porazki 0 bramek strzelonych 8 straconych
villain
24 04 2003, 21:52
No to teraz ja

Jak z euro to z uero

Z takich prostych
Ilu oficjalnie bylo kibicow na stadionie podczas finalu euro 1988 ?

Mozna sie pomylic o 4000
ps nie przegladalem calego temetu - jezeli takie pytanko juz bylo to sorry
villain
25 04 2003, 16:17
wg moich info za duzo sie pomyliles - oczywiscie rozne zrodla moga podawac rozne wielkosci ale niech ktpos jeszcze odpowie.
To link potwierdzajacy ilość widzów:
http://www.oranjefan.republika.pl/euro_1988_final.htm
A moje pytanie brzmi (easy):
Ile występów w reprezentacji Angli miał Gary Lineker?
villain
25 04 2003, 20:43
Ech odpowiedzialbym wczesniej ale nie moglem sie zalogowac i dopiero reboot pomogl

A Gary Lineker wystepow w reprezentacji mial 80 - tez podawac linka do potwierdzenia ?
Wszystko OK, twoja kolej...
villain
26 04 2003, 11:03
No to lecimy - jak zwykle z tych latwiejszych:
Ile bramek zdobyl zespol GÓRNIK RADLIN w historii swych wystepow w ekstraklasie ?
Mam tez jeszcze jedno pytanko ale nie mam linka na potwierdzenie odp tylko info z gazety

wiec na razie je sobie daruje.
moje pytanie:
z jakiego kraju pochodzi trenet barcelony'66 Roque OLSEN Fontana.
villain
26 04 2003, 12:27
Ale na pytanko moje zle odpowiedziales wiec nie wiem czy powinienes zadawac a odp na twoje pytanko - ten gosc pochodzi z Argentyny. Czyli teraz moje pytankoi ?? a moze niech ktos odpowie poprawnie na moje bo Ty sie sporo pomyliles...
Villain zadawaj ty pytanie jeszcze raz bo Bosxx niepotrzebne zamieszanie wprowadza... Ponowny apel do wszystkich: nie zadawać pytania gdy nie otrzyma się potwierdzenia dobrej odpowiedzi Amen
villain
26 04 2003, 14:51
No to lecimy
Z takich prostych
Jak sie nazywa klub pilkarski, ktory w sezonie 2000/2001 zajal 12 miejsce w 2 lidze francuskiej ?
Rzeczywiście, pytanie tak proste że tylko debil by nie wiedział

.
Ja kurde nie wiedzialem. :oops:
Hmm... "zadawacz" jeszcze nie potwierdził, ale odpowiedz jest na 100 procent prawidłowa. no to teraz uwaga:
Która z reprezentacji grających na Euro 2000 miała w swojej kadrze piłkarzy grających na co dzień w klubach zaledwie trzecioligowych?
Ja nie znam się zbytnio na tym, kto jest w drugiej, a kto w trzeciej lidze. Ale mogę wymienić kilku piłkarzy którzy w ówczesnym czasie grali poniżej najwyższej klasy rozgrywkowej. Oto oni:
Bogdan Stelea (UD Salamanca)
Ronald Gasperic (CF Extramadura)
Jacy Peters (Arminia Bielfield)
Robert Englaro (Atalanta BC)
Rudi Istenić (KFC Uerdingen)
Drazen Bolić(Salernitana)
Żelijko Cicović(UD Las Palmas)
Skoro była już odpowiedź o Słowenii, to ja powiem trochę inaczej - Jugosławia.
Prawidłowa odpowiedź: Słowenia.
Nie chce mi się szukać nazwisk tych wypierdków, ale jeden był z Herculesa Alicante (Segunda B), a jeden z 3. ligi niemieckiej - Karlsruher SC (ktory wówczas nota bene ledwo wybronił się przed spadkiem do... 4 ligi).
Pomyslec, że taka drużyna jak Słowenia była na ME, a potem na mundialu. Po prostu brak słów. :?
Karlsruhe jest obecnie w 2.Bundeslidze, bodajże w 1998 grał jeszcze w pierwszej klasie rozgrywkowej.
villain
27 04 2003, 12:46
sorry, ze nie potwierdzilem poprawnosci odp ale troszke wczoraj zamelanzowalem i nie bylo kiedy :oops: no to dawac nastepne pytanko bo juz na to ze slowenia ktos odpowiedzial. A i mam jeszcze jedna sprawe - zwracam sie do jednego z pytajacych - to kto jest tym aktualnym mistrzem Antyli Holenderskich ?

bo przydaloby sie wiedziec a nie chce mi sie szukac
czyli teraz ja zadaje...
w finale ligi mistrzow spotkaly sie zespoly Olimpique marsylia i ac milan.
podaj:w ktorym to bylo roku, na jakim stadionie, jaki padl wynik i wymien kapitanow obu druzyn.
A i mam jeszcze jedna sprawe - zwracam sie do jednego z pytajacych - to kto jest tym aktualnym mistrzem Antyli Holenderskich ?

bo przydaloby sie wiedziec a nie chce mi sie szukac

Deportivo Barber

Sarni, w 1998 piłkarze Karlsruhe byli w I lidze, ale w 2000 już w tylko w trzeciej.
to zna ktos odp na moje pyt?
villain
30 04 2003, 21:15
ja tylko wiem w ktorym to bylo, jaki byl wynik, jaki stadion i cale sklady ale nie moge za ch**a wyszukac jacy byli kapitanowie
podpowiedz: inicjaly kapitanow-DD,FB.
1:0 dla Olympique Marsylia, bylo to w sezonie 1992/93 czyli w 1993 roku na stadionie olimpijskim w Monachium, kapitanem Olimpique Marsylia byl Dider Deschamps, zas Ac Milanu byl Franco Baresi, i jak dobrze odpowiedzialem ???
i co Bossxx dobrze odpowiedzialem czy nie ????
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.