Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Pilka nozna- pytaj i odpowiadaj :) :)
Forum PSX Extreme > Kąciki > Kącik Sportowy
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39
Bossxx
dobrze, zadawaj.
Pietrovek
Ile lat ma Zbigniew Boniek question.gif
Bossxx
wydaje mi sie ze 47 lat.
Pietrovek
Zgadza się, możesz zadawać pytanie......
Bossxx
Jakiego wyznania jest pilkarz Roberto Baggio.
Obsolete
Buddyzm:p
Bossxx
ok.zadawaj.
Obsolete
Urodzony 18 lipca 1942 roku w Mediolanie. Obronca. Przez cala kariere zwiazany z Interem, w barwach ktorego rozegral 476 meczow w Serie A. Mistrz Wloch 1963, 1965, 1966, 1971, triumfator Pucharu Mistrzow 1964 i 1965, triumfator Pucahru Interkontynentalnego 1964 i 1965. W Reprezentacji Wloch (od 27 marca 1963 do 16 listopada 1977) - 94 mecze i 3 gole. Mistrz Europy 1968, Wicemistrz Swiata 1970. O kogo chodzi( latwe) i ile meczow ten pilkarz rozegral jako kapitan reprezentacji Wloch (srednio latwe).
Bossxx
Giacinto Facchetti ,chyba ani razu nie byl kapitanem.
Obsolete
Giacinto Facchetti ,chyba ani razu nie byl kapitanem.
Byl i to wiele razy;p.

Ok zadawaj.
Bossxx
uff... znalazlem. byl kapitanem 70 razy!
Obsolete
Dobra PW nie pomogla to stosjue taktyke znikajacego posta;p zadawajjj bossxx.Kurde posta nie moge usunac 8O
Bossxx
Jak sie nazywa pilkarz ktory po 2 min od wejscia na boisko zostal ukarany czerwona kartka. (EURO2000).
martwica_mozgu
Jest to Mateja Kezman.
Bossxx
nie zadajesz to ja zadam.
Jaki pseudonim mial kibic ktory trafil nozem w glowe D.Baggio.
martwica_mozgu
icon_twisted.gif Misiek na 100%. Teraz moje pytanie:

Jaki klub byl mistrzem Polski w 1958 r.
Bossxx
ŁKS Łódź. Dobra niech ktos za mnie zadaje pyanie.
SkViOt
to ja zadam:
jest taki jeden klub w europie co od początku swego istnienia grał i gra co roku w europejskich pucharach, jak nazywa się ten klub?
ISS_
Strzelam: Barca!
villain
Dobry strzal smile.gif

"Barça is the only team in Europe that has never stopped playing in european competitions since UEFA (European Footbal Association Union) established them."

http://www.geocities.com/rvinyolas/index-eng.html

Ale ta dobra passa sie wlasnie konczy smile.gif chyba, ze zagraja w Intertoto (jezeli to sie liczy do tych pucharow ...)

Zadajesz pytanko czy mozna cie wyreczyc ?smile.gif
ISS_
Moje pytanie: Która drużyna zajęła ostatnie miejsce w EURO 2000. Podaj liczbę punktów, bramek strzelonych i straconych. Myślę że nie będziecie mieli problemów z tym pytaniem smile.gif .
villain
Dania. 3 porazki 0 bramek strzelonych 8 straconych
villain
No to teraz ja smile.gif Jak z euro to z uero smile.gif Z takich prostych smile.gif
Ilu oficjalnie bylo kibicow na stadionie podczas finalu euro 1988 ?smile.gif Mozna sie pomylic o 4000

ps nie przegladalem calego temetu - jezeli takie pytanko juz bylo to sorry
Wujek
Dokładnie 72 308.
villain
wg moich info za duzo sie pomyliles - oczywiscie rozne zrodla moga podawac rozne wielkosci ale niech ktpos jeszcze odpowie.
Wujek
To link potwierdzajacy ilość widzów:
http://www.oranjefan.republika.pl/euro_1988_final.htm

A moje pytanie brzmi (easy):
Ile występów w reprezentacji Angli miał Gary Lineker?
villain
Ech odpowiedzialbym wczesniej ale nie moglem sie zalogowac i dopiero reboot pomogl smile.gif A Gary Lineker wystepow w reprezentacji mial 80 - tez podawac linka do potwierdzenia ?
Wujek
Wszystko OK, twoja kolej...
villain
No to lecimy - jak zwykle z tych latwiejszych:

Ile bramek zdobyl zespol GÓRNIK RADLIN w historii swych wystepow w ekstraklasie ?

Mam tez jeszcze jedno pytanko ale nie mam linka na potwierdzenie odp tylko info z gazety smile.gif wiec na razie je sobie daruje.
Bossxx
gornik zdobyl 193 bramki
Bossxx
moje pytanie:
z jakiego kraju pochodzi trenet barcelony'66 Roque OLSEN Fontana.
villain
Ale na pytanko moje zle odpowiedziales wiec nie wiem czy powinienes zadawac a odp na twoje pytanko - ten gosc pochodzi z Argentyny. Czyli teraz moje pytankoi ?? a moze niech ktos odpowie poprawnie na moje bo Ty sie sporo pomyliles...
Deks
Villain zadawaj ty pytanie jeszcze raz bo Bosxx niepotrzebne zamieszanie wprowadza... Ponowny apel do wszystkich: nie zadawać pytania gdy nie otrzyma się potwierdzenia dobrej odpowiedzi Amen
villain
No to lecimy
Z takich prostych
Jak sie nazywa klub pilkarski, ktory w sezonie 2000/2001 zajal 12 miejsce w 2 lidze francuskiej ?
miguel
AC Ajaccio
ISS_
Rzeczywiście, pytanie tak proste że tylko debil by nie wiedział laugh.gif .
Jędrek
Ja kurde nie wiedzialem. :oops:
miguel
Hmm... "zadawacz" jeszcze nie potwierdził, ale odpowiedz jest na 100 procent prawidłowa. no to teraz uwaga:
Która z reprezentacji grających na Euro 2000 miała w swojej kadrze piłkarzy grających na co dzień w klubach zaledwie trzecioligowych?
Bossxx
stawiam na słowenie.
Sarni
Ja nie znam się zbytnio na tym, kto jest w drugiej, a kto w trzeciej lidze. Ale mogę wymienić kilku piłkarzy którzy w ówczesnym czasie grali poniżej najwyższej klasy rozgrywkowej. Oto oni:

Bogdan Stelea (UD Salamanca)
Ronald Gasperic (CF Extramadura)
Jacy Peters (Arminia Bielfield)
Robert Englaro (Atalanta BC)
Rudi Istenić (KFC Uerdingen)
Drazen Bolić(Salernitana)
Żelijko Cicović(UD Las Palmas)

Skoro była już odpowiedź o Słowenii, to ja powiem trochę inaczej - Jugosławia.
miguel
Prawidłowa odpowiedź: Słowenia.
Nie chce mi się szukać nazwisk tych wypierdków, ale jeden był z Herculesa Alicante (Segunda B), a jeden z 3. ligi niemieckiej - Karlsruher SC (ktory wówczas nota bene ledwo wybronił się przed spadkiem do... 4 ligi).
Pomyslec, że taka drużyna jak Słowenia była na ME, a potem na mundialu. Po prostu brak słów. :?
Sarni
Karlsruhe jest obecnie w 2.Bundeslidze, bodajże w 1998 grał jeszcze w pierwszej klasie rozgrywkowej.
villain
sorry, ze nie potwierdzilem poprawnosci odp ale troszke wczoraj zamelanzowalem i nie bylo kiedy :oops: no to dawac nastepne pytanko bo juz na to ze slowenia ktos odpowiedzial. A i mam jeszcze jedna sprawe - zwracam sie do jednego z pytajacych - to kto jest tym aktualnym mistrzem Antyli Holenderskich ?smile.gif bo przydaloby sie wiedziec a nie chce mi sie szukac smile.gif
Bossxx
czyli teraz ja zadaje...
w finale ligi mistrzow spotkaly sie zespoly Olimpique marsylia i ac milan.
podaj:w ktorym to bylo roku, na jakim stadionie, jaki padl wynik i wymien kapitanow obu druzyn.
miguel
A i mam jeszcze jedna sprawe - zwracam sie do jednego z pytajacych  - to kto jest tym aktualnym mistrzem Antyli Holenderskich ?smile.gif bo przydaloby sie wiedziec a nie chce mi sie szukac smile.gif

Deportivo Barber

arrow.gif Sarni, w 1998 piłkarze Karlsruhe byli w I lidze, ale w 2000 już w tylko w trzeciej.
Bossxx
to zna ktos odp na moje pyt?
villain
ja tylko wiem w ktorym to bylo, jaki byl wynik, jaki stadion i cale sklady ale nie moge za ch**a wyszukac jacy byli kapitanowie smile.gif
Bossxx
podpowiedz: inicjaly kapitanow-DD,FB.
toudi
1:0 dla Olympique Marsylia, bylo to w sezonie 1992/93 czyli w 1993 roku na stadionie olimpijskim w Monachium, kapitanem Olimpique Marsylia byl Dider Deschamps, zas Ac Milanu byl Franco Baresi, i jak dobrze odpowiedzialem ???
toudi
i co Bossxx dobrze odpowiedzialem czy nie ????
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.