A i mam jeszcze jedna sprawe - zwracam sie do jednego z pytajacych - to kto jest tym aktualnym mistrzem Antyli Holenderskich ?

bo przydaloby sie wiedziec a nie chce mi sie szukac

Deportivo Barber

Sarni, w 1998 piłkarze Karlsruhe byli w I lidze, ale w 2000 już w tylko w trzeciej.
Wiem. Ale obecnie z tego co wiem grają w II lidze i radzą sobie całkiem przyzwoicie.
mam pytanie... Kto został mistrzem Anglii w sezonie 2002/2003? No kto?
Jak to kto ?
MANCHESTER UNITED !!!!!!!!!!!!!!
Jak to kto ?
MANCHESTER UNITED !!!!!!!!!!!!!!
dobrze

skąd wiedziałeś

to było podchwytliwe...
a czy mi ktos powie wkoncu czy dobrze odpowiedzialem na to pytanie??
Dobrze odpowiedziałeś, dawaj dalej.
z cyklu latwe pytania:
Kto spotkal sie w finale ligi mistrzow w sezonie 1993/1994, jaki padl wynik, kto strzelil bramki i jakie byly sklady druzyn ????
Nie chce mi się szukać wszelkich danych...wiem, że był to mecz AC Milan - FC Barcelona i skończył się wynikiem 4:0 dla Milanu.
to moze chociaz powiesz kto byl autorem bramek, a co do szukania, to ktos madry kiedys powiedzial: "Szukajcie a znajdziecie"

a jak nie chce ci sie szukac to wal pytanie
To jest test wiedzy, nie polega na szukaniu, lecz wykazywaniu się wiedzą na temat danego sportu...
OK, moje pytanie:
Pewien klub, dość niedawno będąc beniaminkiem zdobył mistrzostwo swojego kraju. Jaki to klub ?
FC Kaiserslautern. Nie chce mi się szukac, kiedy to było dokładnie, ale chyba z 5 lat temu.
FC Kaiserslautern. Nie chce mi się szukac, kiedy to było dokładnie, ale chyba z 5 lat temu.
Prawidłowa odpowiedź. Zadawaj pytanie. A było to w 1998 roku.
Wymień 15 klubów piłkarskich, ktore mają w nazwie człon "Real". Żeby nie było za łatwo, stawiam warunek: niech co najmniej 2 z nich będą spoza Hiszpanii.
Pytanie trochę głupie, ale odpowiedź znam
Real Mallorca
Real Sociedad San Sebastian
Real Oviedo
Real Valladolid
Real Saragossa
Real Santa Cruz
Real Betis Sewilla
Real Cuslatelo
Real Madryt
Real Madryt B
Real Rovers
Real Avila
Real Union
Real Betis Sewilla B
Real Ferrol
Doszukaj jeszcze dwóch

drużyna B to ten sam klub (ale jestem upierdliwy).
Zespoły te znałem ze SWOS'a (od 5 lat w to czasami pogram i co nieco pamiętam), aczkolwiek kilka znam z pamięci. Żadnego szukania. Więcej nie znam, nie będę szukał bo to nieuczciwe. Niech odpowie ktoś inny.
Dobra, niech będzie. Skoro wymiękasz, to uznaję odpowiedź.
Choć wymienienie nawet i 20 Realów nie jest trudne. Klubów o tej nazwie jest w pytę: Real Murcia, Real Jaen (Hiszpania) i wiele, wiele innych.
A spoza Hiszpanii też cała masa: Real Potosi (Boliwia - najwyżej położony pierwszoligowy klub na swiecie - 4050 m.n.p.m), Real Cartagena (Kolumbia), Real Maya (Honduras), Real Espana (Honduras)...
Real Murcia znam, reszty nie
Teraz bardzo łatwe pytanie:
Podaj wszystkie kluby w jakich występował Ronaldo w swojej europejskiej karierze.
PSV Eindhoven, FC Barcelona, Inter Mediolan, Real Madryt, a w przyszlosci moze MAnchester United
W MU nie będzie grał. Ale na pytanie odpowiedziałeś dobrze.
moje pytanie brzmi nastepujaco - historia ligi mistrzow jak zwykle
kto spotkal sie w finale, na jakim stadionie i jaki padl wynik w sezonie 1991/1992 ????
Barcelona 1-0 Sampdoria Genua po dogrywce na Wembley
dobrze, dawaj nastepne, twoja kolej
Ile razy Real Madryt zdobył Puchar krola???
17 razy ??
Jak najbardziej toudi, zadawaj pytanie!!!
Jakie zespoly zaliczyly najwiecej startow w lidze mistrzow i ile tych startow bylo??? (podpowiedz chodzi o 2 zespoly i maja na koncie tyle samo startow)
no co wy czyzby nikt nie wiedzial ????
Krzychu
21 05 2003, 15:45
Strzelam: Dynamo Kijów i Ajax Amsteram
a ja strzelam ze FC Barcelona i Real Madryt
Bayern Monachium i Real Madryt.
zle odpowiedzi, chociaz jedna z tych druzyn juz padla

probojcie dalej
Krzychu
21 05 2003, 23:56
Dynamo Kijow i Manchester Utd
Manchester United i Real Madryt ?
i znowu zla odpowiedz, jak jush mowilem jeden zespol zostal jush wymieniony, dodam ze chodzi o druzyne hiszpanska, ale nie krolewskich a druga druzyna jest troszki mniej znana, gdyz nie reprezentuje obecnie zbyt wysokiego poziomu, a jako ciekawostke podam ze pochodzi z skandynawii, na chyba jush za duzo powiedzialem

teraz powinniscie sobie poradzic

zycze milego odgadywania
Rosenborg Trondheim i FC Barcelona.
no wreszcie poprawnie

i kto by przypuszczal ze Rosenborg Trondheim ma tyle udzialow w CL (az 9), slyszalem to pytanko chyba w awanturze o kase

Sarni dawaj kolejne
Tylko 9 ????
OK. Moje pytanie brzmi: Jaki zespół w eliminacjach do Ligi Mistrzów wyeliminował Manchester United, kiedy sięgał po ten puchar ostatni raz ?
niech ktos zada, mi sie nie chce
albo zadam. jaki pilkarz grajacy w tamtym czasie w ŁKSie gra obecnie w Jagiellonii.
Moje pytanie brzmi: Kto strzelił bramkę w półfinałowym meczu Ajax Amsterdam - Panathinaikos Ateny (0:1) w 1996 roku ?
Pewien klub pilkarski ma przydomek THE TIGERS. Graja w 4 lidze. Barwy klubu pomaranczowo-czarni. Jaki to zespol?
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.