BANALNE !
Real Madryt - Bayern Monachium 2:0
Anelka
Jeremies - sam.
sarni masz racje, pomylil mi sie rok z sezonem
Nic Ci się nie pomyliło. Twoja odpowiedź to był wynik rewanżu
Oczywiście, to było zbyt proste pytanie. Zadawaj następne.
Będzie strasznie łatwo.
Podaj przynajmniej 3 kluby angielskie w których występowali polscy piłkarze i ich nazwiska.
Będzie strasznie łatwo.
Podaj przynajmniej 3 kluby angielskie w których występowali polscy piłkarze i ich nazwiska.
Dudek - Liverpool, Swierczewski - Birmingham City, Radzinski - Everton
I po raz trzeci

: Kto strzelil najszybszy hatrick w polskiej lidze? Nazwisko wystarczy.
Radzinski nie jest Polakiem, Dudek i Swierczewski sie nie liczą, bo napisałem 'występowali', a oni wciąż tam grają. Ale jestem upierdliwi.
Ale skoro tak bardzo chciałeś zadać to pytanie, to chodzi chyba o Gajtkowskiego
Radzinski nie jest Polakiem, Dudek i Swierczewski sie nie liczą, bo napisałem 'występowali', a oni wciąż tam grają. Ale jestem upierdliwi.
Radzinski jest polakiem! Urodzil sie w Polsce. Ma dwa paszporty. Swierczewski juz wrocil do Francji. Acha gral tam jeszcze Bąk kiedys. Wiecej Polakow nie pamietam w Angielskiej lidze. Gralo jeszcze troche ich w Szkockiej ale to inna liga
A Deyna ? A Kubicki ?
Ale skoro tak bardzo chciałeś zadać to pytanie, to chodzi chyba o Gajtkowskiego

Nie. :wink: Gajtek zdobyl 3 bramki w 15 min. A pilkarz o ktorego mi chodzi 3 bramki w 4 min. Bylo to w meczu Legia-Olimpia Poznan
Dobra bo nikt nie zgadnie: Dziekanowski
Teraz latwe: Dlaczego na Juventus mowi sie Stara Dama ?
Skubaniec! 3 bramy w 4 minuty

. Przecież to się nawet u mnie na podwórku nie zdarza

.
DMX: Niby łatwe ale odpowiedzi nikt nie zna, co powiesz na zmiane pytania?
cos o tym mowil borek ostatnio podczas finalu ale nie pamietam
To było coś z jakąś żoną później wdową ale kij wie jak to tam się działo, wiem tylko że pierwsze koszulki Juve były różowe
Juventus to po wlosku juven - mlody (juwenalia

a tus - chlopak (czy cos podobnego). Na przekor mowie sie Stara dama
Dobrze wiedzieć :wink: zadawaj pytanie :wink:
Dobra nastepne pytanie:
Jaka druzyna zdobyla najmniej punktow w Ekstraklasie w jednym sezonie?
Shanahan
1 07 2003, 14:26
Union - Touring Łódź - 3 pkt. w rozgrywkach w sezonie 1939- zwycięstwo u siebie z Garbarnią 2:1 i wyjazdowy remis z Pogonią Lwów 2:2.
Dorobek ( dosyć skromny ) osiągnięty w 12 meczach- tyle kolejek wówczas rozegrano.
Shanahan
1 07 2003, 14:30
Sorry za te wielgaśne litery , ale coś tam wcisnąłem , nie zauważyłem i wyszły takie krowy...
Sorry za te wielgaśne litery , ale coś tam wcisnąłem , nie zauważyłem i wyszły takie krowy...
a nie przypadkiem tak kopiowales? i bylo tak na stronie..?
Union - Touring Łódź - 3 pkt. zwycięstwo u siebie z Garbarnią 2:1 i wyjazdowy remis z Pogonią Lwów 2:2.
To według mnie są 4 punkty...
wowczas za zwyciestwo sie dostawalo 2 pkt zreszta to trwalo gdzies do poczatku lat 90tych dopiero pozniej wprowadzono 3 pkty za zwyc
Ano tak bo to w 1939 zwracam honor...
a pogon ile ma pkt teraz?
Zero bo jeszcze żadnego meczu nie zagrała w tym sezonie
Shanahan
1 07 2003, 19:43
Rozgorzała dyskusja, a ja wcale nie wiem czy ta odpowiedź jest prawidłowa...
Z tym '39 rokiem to mnie zagioles :? Przeciez ta lige przerwala wojna wiec jak mogli ja dokonczyc ?
No nie wazne i tak nie chce mi sie zadawac wiecej pytan ja znam taka odpowiedz: Jagiellonia Białystok sezon 92/93 zdobyli tylko 9 punktów.
Shanahan
2 07 2003, 22:38
Zadam pytanie mimo że nie udzieliłem odpowiedzi o jaką chodziło. Moja odpowiedź była na pewno bardzo wymyślna i pokręcona, więc chyba mam moralne prawo ?
Jeżeli zechcecie to wynajdźcie w pożółkłych archiwach nazwisko bramkarza, który wsławił się tym, że przepuścił pierwszą bramkę w historii Mistrzostw Swiata.
( Pytanie może nie bardzo na czasie, ale chyba warto wiedzieć jak się zwał tak wątpliwie nagrodzony przez los golkiper )
Zadawaj na przyszłość nieco trudniejsze pytania, takie gdzie trzeba się wykazać wiedza, a nie tylko umiejętnością wyszukiwania w necie albo zajrzeniem do książek Gowarzewskiego
Pierwszy gol padł 13 lipca 1930 roku, na mundialu w Urugwaju, w meczu Francja - Meksyk (4:1), rozgrywanym na Estadio Pocitos w Montevideo. Padł w 19 minucie. Strzelił go Laurent, a pechowcem, o którego pytasz był bramkarz "equipo azteca" Bonfiglio.
Shanahan
6 07 2003, 10:39
Swietnie Miguel, zadawaj pytanie. Pardon wszystkim za słabe pytanie... Chciałem zapytać o opis tej bramki - typu : nogą /głową , strzał górą/dołem, w prawy/lewy róg , ale ostatecznie walnąłem Bonfiglia...
Hehe....
Teraz moja kolej: jak miał na nazwisko pierwszy Polak, który zagrał na piłkarskich MŚ?
Jak rozumiem chodzi Ci o goscia, ktory urodzil sie w polsce ale wystepowal w reprezentacji innego kraju i dlatego byl pierwszym Polakiem w MS - tak ?
Rosenborg Trondheim i FC Barcelona.
a tak z ciekawosci wiesz ile wystepow zaliczyla Barcelona i Rosenborg???
bardzo mi na tym zalezy
Odświeżam temat- trupa ;p, miguel może zmienisz pytanko jak przez tyle czasu nikt nie odpowiadał...
Cameoxbox
28 08 2003, 18:03
Nie taki trup.
3maj ręke na jego pulsie

[/quote]
dobra..wracam do gry:)

tylko pytanie zmiencie albo zaraz sam napisze:D
zapodajcie szybko to pytanie bo sie niecierpliwie
Dobra kto pierwszy ten lepszy zadawajcie pytanie!!!
M. Żurawski:
1.ile bramek strzelil w ostatnim sezonie
2.ile glowa
3.ile z rzutow karnych
Bardzo proste
1.22
2.1
3.5
Bartosz Tarachulski w czerwcu biezacego roku poslubil Renate.
Jest to siostra zony jednego z polskich pilkarzy pytanie jakiego?
Dobrze zapodaj swoje pytanie
Jak się nazywa żona Ryan'a Giggsa ?
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.