Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Pilka nozna- pytaj i odpowiadaj :) :)
Forum PSX Extreme > Kąciki > Kącik Sportowy
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39
Krzychu
Prawidlowa odpowiedz to Amica Wronki. Mieszkancow jest ok 10000 a stadion pomiesci 5000.

No a co z Grodziskiem Wlkp. i ich Dyskobolia question.gif Stadion 5000, mieszkancow ponad 11 tys. question.gif
Deks
No mi w pytaniu chodzilo o Wronki. Moze to pytanie nie bylo scisle ale sam przyznaj ze 5tys z 10tys to bardziej polowa niz 5tys z 11tys smile.gif. Sorki Krzychu ale to w koncu tylko gra i pewne niedociagniecia moga sie zdarzyc a poki co trzeba znow czekac za sloikiem... smile.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
P.S. Marshall- sztama.
Verb
A nastepne pytanie bedzie? :P
Deks
Bedzie, jak przyjdzie sloik bo on ma teraz pierwszenstwo dozadawania pytania. Jak go nie bedzie do wieczora to ja zadam ale poki co czekamy za nim.
miguel
Prawidlowa odpowiedz to Amica Wronki (zaglebie ? hm.... ). Sloik zadajesz pytanie, ale sie pospiesz bo jak do jutra wieczorem nie bedzie to zadaje nastepne ale odp gut. biggrin.gif  biggrin.gif  Mieszkancow jest ok 10000 a stadion pomiesci 5000.

nie "hmmmm...", tylko ta odpowiedz jest tez prawidlowa. Stadion w Lubinie miesci 40000 ludzi (najwiekszy w ekstraklasie), a miasto ma nieco ponad 80 tys. mieszkanców.
Deks
Miguel jakbys nie wiedzial to stadion zaglebia ma 32000 miejsc a w Lubinie jest ok 100 tys ludzi wiec to nie jest polowa. To tak dla twojej informacji a poza tym napisalem ze to pytanie nie jest dobre bo jest kilka odpowiedzi co nie?
Verb
Dobra kurva bylo minelo dawac pytanie bo zaraz sie okaze, ze we Wronkach mieszka 10001 mieszkancow a stadion pomiesci 5000 A TO PRZECIEZ NIE JEST POLOWA :P
Deks
No wiec wlasnie. Co do pytania sloika znowu nie ma smile.gif
miguel
Miguel jakbys nie wiedzial to stadion zaglebia ma 32000 miejsc a w Lubinie jest ok 100 tys ludzi wiec to nie jest polowa. To tak dla twojej informacji a poza tym napisalem ze to pytanie nie jest dobre bo jest kilka odpowiedzi co nie?

100 tysięcy? Chyba razem mieszkańcami wszystkie czworonogi policzyłeœ. Zobacz sobie w encyklopedii, lub na jakiejkolwiek stronie w internecie, że jest ok. 85 tysięcy. A stadiona MA pojemnoœć 40.000 - tyle jest podane w dokumentacji, ktora poszła do PZPN w ramach spełniania wymogów licencyjnych.
Deks
http://www.ekstraklasa.com.pl/s1.php3?m=st...adiony&id=sta16 - masz i spradz a w ramach rekompensaty mozesz zadawac kolejne pytanie bo sloika jak nie bylo tak nie ma wiec traci swoje pytanie - sorrki sloik ohmy.gif
Słoik
Jestem, jestem, (ale jak mnie nie ma to mam zazwyczaj trening:), pytanie od mnie brzmi tak (może być z lig zagranicznych?) : w jakim klubie zaczynał swą karierę Alessandro Del Piero ?
Na pytanie proszę odpowiadać pod numerem audiotele 0700-220022:)
Bandzi
San Vendemiano bodajze ...
Deks
Dobra niech wam juz bedzie, OD TERAZ MOZNA ZADAWAC PYTANIA NA KAZDY TEMAT ZWIAZANY Z PILKA NOZNA ( ekstraklasa, zagranica, reguly itp. ).
Deks
Odpowiedz brzmi: San Vendomiano. Wyrecze sloika- Bandzi zadawaj pytanie.
Bandzi
oka wiec zadaje pytanie : Ile bramek strzeliła reprezentacja Chin w meczach jakie rozegrała w mistrzostwach świata 2002. Deksiu z całym szacunkiem ale czy nieuwazasz ze twoj podpis jest z deka wielki ?
Deks
a wiec odpowiadam: zero. prawda? a obrazek juz mam inny ale i tak znajde mniejszy smile.gif
Bandzi
Tak Deksiu teraz ty , no troche mniejszy , a wiesz ze ja wogole nie moge dac obrazka w podpisie ? Zostaje mi tylko a obrazek mi sie nie pokazuje wez !! :|
Deks
Ok moje pytanie, jak nazywa sie jedyny sedzia z Poznania, ktory sedziuje w ekstraklasie?? poziom trudnosci- normal smile.gif
p.s. bandzi a nie rob spacji miedzy [img]
Bandzi
no nie robie zobacz teraz na moj podpis !!
Deks
a wlacz se opcje "zawsze wlaczaj HTML"
Bandzi
trzeba było dac zawsze właczaj bb code smile.gif
Deks
Heh, no jakos doszedles do tego smile.gif. Czekam na prawidlowa odpowiedz smile.gif
Krzychu
Ok moje pytanie, jak nazywa sie jedyny sedzia z Poznania, ktory sedziuje w ekstraklasie??

Grzegorz Kasperkowicz
Deks
Ok, Krzychu zadawaj pytanie. ohmy.gif
Krzychu
Kto zdobyl Majstra Polski w 1980 question.gif
Deks
EEE..... Szombierki Bytom ?
Krzychu
GKS Szombierki.
Popularne Szombry.

Odpowiedz prawidlowa.
Deks
Ja zadam troche inne pytanie (very easy smile.gif ): ile dni (od dzisiaj tj 28.01.03) zostalo do pierwszego meczu rundy wiosennej i kto ten mecz zagra?
Tifa14
[b]pozostało 30 dni .. chyba wink.gif , a kto bedzie gral to ee nie wiem narazie
Sergio
8 marca 2003, a pierwszy mecz...Amica - Polonia?
Deks
Nadal nie ma prawidlowej odpowiedzi. Nie pytalem sie kiedy jest pierwsza kolejka tylko ile dni do niej zostalo!! Tifa: niestety a Ty Sergio jestes baardzo blisko biggrin.gif biggrin.gif
Krzychu
38 dni, legia - Dyskobolia Grodzisk.
Deks
Gut, kaman Krzychu !!!
Krzychu
Ktory klub ekstraklasy jest najmlodszy i w ktorym roku powstal question.gif
Deks
Amica Wronki, powstala bodajze w 1992.
Krzychu
zgadza sie
Deks
Dobra, zadaje pytanie: Ilu pilkarzy z Wisly Krakow do reprezentacji Polski ma zamiar powolywac trener Pawel Janas ktory jak wiadomo ma zamiar oprzec reprezentacje na tymze zespole? (dodatkowo punktowane beda tez nazwiska tych pilkarzy smile.gif )
^CzarnY
5 smile.gif Glowacki, Kosowski, Zurawski, Szymkowiak i bodajze Strak, choc nie jestem pewien czy nie chodzilo o Baszczynskiego

pytanie brzmi: ktory z pilkarzy Wisly w zeszlym sezonie pograzyl swoj byly klub, w meczu pierwszej kolejki
prosze o nazwisko i nazwe klubu smile.gif
Cloud
Sosin, odra
^CzarnY
no tak... albo popieprzyla mi sie kolejnosc sezonow (w takim wypadku chodzilo o 2 sezony wstecz), albo ow mecz byl w drugiej kolejce... w kazdym razie chodzilo mi o Kosowskiego i KSZO Ostrowiec

anyway, zaliczam
Deks
KUWA!!! Co to ma byc, czarny jak chcesz zadawac pytanie to poczekaj na potwierdzenie twojej odpowiedzi bo tak tylko zamet wprowadzasz. Poczytaj sobie posty i zobacz na czym polega ta gra!!! to tak dla formalnosci. Balagan wprowadzacie.
Deks
No, Cloud Ty zadajesz zgodnie z potwierdzeniem Czarnego nastepne pytanie.
Cloud
kto byl w tym sezonie odkryciem roku (wedlug przegladu sportowego), w jakim gral klubie (w minionej rundzie) i ile zdobyl bramek?

PS: proscizna, ale zaczynam tu swoj udzial wiec nei kce nkogo zastrzelic pytaniem :D pozdro for all
^CzarnY
moze spokojniej? wiem na czym to polega, a odpowiedz podalem bo wyszedlem z zalozenia ze to ja popelnilem blad
Deks
Dobra, spox juz. Sztama. Znasz odpowiedz na pytanie Clouda?
^CzarnY
pewnie ze znam smile.gif tylko jakos pytanie mi do glowy nie przychodzi...

ok, mam juz cool.gif odpowiedz brzmi: Andrzej Niedzielan, Gornik Zabrze, 15 bramek w tym zadnej z rzutu karnego (to tak gratisowo dorzucam wink.gif)

odpowiedz jest prawidlowa, wiec leci pytanie: ktory z mlodych, wchodzacych wlasnie do pierwszego zespolu zawodnikow Realu Madryt zostal ochrzczony w cwiercfinale Ligi Mistrzow z Panathinaikosem (zeszly sezon?) przez M. Borka mianem "maszynka do strzelania goli"? dla ulatwienia dodam ze jest to napastnik
Cloud
mam 2 typy
pierwszy to Gutti, czy o niego loto?
fabryk
Bodajze Portillo
ISS_
Oczywiście że Portillo, a tak btw to Guti pisze się przez 1 "T" smile.gif .
Deks
Nom widze ze juz prawidlowa odpowiedz padla. Spoznilem sie sad.gif A ty czarny poczekaj jednak zawsze za potwierdzeniem twojej odpowiedzi. asthanos.gif :wink:
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.