Eee... różne źródła podają różne imiona więc zadam nowe pytanie, łatwiejsze pytanie:
Podaj drogę MU do zwycięstwa w LM 1999 zaczynając od ćwierćfinału oraz wyniki wszystkich meczów. Po drugie - powiedz z kim zagrali w tamtym sezonie w finale Pucharu Anglii (i kto wygrał), a po trzecie powiedz które miejsce zajęli w lidze.
Banalne według mnie.
LM:
Inter(2:0 i 1:1)-cwiercfinal
Juve(1:1 i 2:3_-polfinal
MU-Bayern 2:1 -finał
Miejsce 1,puchar anglii z Newcastle(okfoz MU wygralo) to tyle
Jako ze to poczatki po dlugiej przerwie w tym temacie to banalne pytanie daje mianowicie:
-Cesare i Paulo Maldini wznosili puchar Mistrzow dla Milanu
Pytanie brzmi podaj wyniki tych finalowych meczow
Jak się nazywa żona Ryan'a Giggsa ?
Jaki zwiazek ma te pytanie w pilka nozna

Chyba bardziej z Na Zywo czy innej kolorowa gazetka
Ma to iz jest to zona pilkarza :wink:
Jak się nazywa żona Ryan'a Giggsa ?
Jaki zwiazek ma te pytanie w pilka nozna

Chyba bardziej z Na Zywo czy innej kolorowa gazetka

RLS zadał podobne, więc ja nie chciałem być gorszy
Co myślicie o tym sezonie w LM? Moim zdaniem ta edycja będzie najlepsza (ach ta pierwsza kolejka) i to nie tylko dlatego, że Man Utd wygra:)
Co myślicie o tym sezonie w LM? Moim zdaniem ta edycja będzie najlepsza (ach ta pierwsza kolejka) i to nie tylko dlatego, że Man Utd wygra:)
chyba ci sie topici pomylily
chyba ci sie topici pomylily

nie chyba tylko na pewno
Odswieze troche temat:
W czasie derbow Europy czesto blancos spiewaja do katalonczyków:
„es polaco que no bota”
Co to znaczy i dlaczego reszta Hiszpanii, w tym i Kastylia, nazywaja ich… „polacos”(Polacy)
w ramach podpowiedzi daj namiar na jakis hiszpanski slownik internetowy
na onecie masz slowniki, nawet hiszpanski jest
co do pytania, qzwa kiedys komentator to tlumaczyl, ale pamiec dobra ale krotka
Odswieze troche temat:
W czasie derbow Europy czesto blancos spiewaja do katalonczyków:
„es polaco que no bota”
Co to znaczy i dlaczego reszta Hiszpanii, w tym i Kastylia, nazywaja ich… „polacos”(Polacy)
Słyszałem że w kataloni mają troche inny akcent, w ich zdaniach słychać czasem litery typu sz,cz,ź itp.I podobno dlatego reszta chiszpani nazywa ich es polaco
Znowu nastąpił zastój w temacie, także ja zadam pytanie:
W jakim mieście urodził się Cristiano Ronaldo ?
Urodził się w Funchal (na Wyspach Madera).
dawaj kolejne pytanie bo to prawidlowa odpowiedz
ps. trzeba rozkrecic ten topic
Oczywiście, że poprawne (mi by wystarczyła sama odpowiedź Madeira

). Dawaj dalej.
Dobra, to zadaje. Będzie łatwe

. Oto pytanie :
Podczas których Mistrzostw Świata (rok, kraj) w turnieju finałowym wystąpiły po raz pierwszy 32 drużyny ??
Będzie banalne.
Kto został królem strzelców Premiership w ubiegłym sezonie?
Ano banalne Ruud Van Nistelrooy zdobyl 25 goli.
czyzby Ruud van Nistelrooy ??
zadawajcie kolejne pytanie bo ja narazie nie mam pomyslu
Z kim kibice Milan maja oficjalna zgode,z kim maja dobre stosunki i jakich maja wrogow(przynajmniej 3)?
dobra niech Wam bedzie:
kto po ukonczeniu gimnazjum zagra w francuskim klubie AS Monaco ?
Ty chyba dzisiaj jakiś upalony jesteś, poczekaj aż ktoś odpowie na pytanie RLS'a, bo to on pierwszy zgadł że chodzi o Ruud'a.
Co do twojego pytania to chodzi ci pewnie o tego 15-latka, którym interesowała się (ponoć) również Barcelona - Macieja Korzyma, ale i tak trzeba czekać za odpowiedzią na pytanie wyżej (na które za bardzo nie znam odpowiedzi :? ).
Toudi nie rób wiochy, nie Twoja kolej to nie zadawaj pytania.
Z kim kibice Milan maja oficjalna zgode,z kim maja dobre stosunki i jakich maja wrogow(przynajmniej 3)?
Na pewno najlepsze stosunki maja z Interem
Toudi nie rób wiochy, nie Twoja kolej to nie zadawaj pytania.
sorki ale odpowiedzielismy rownoczesnie i nie zauwazylem jego odpowiedzi wtedy, teraz juz widze wiec wszystko jasne,
sorry moj blad :oops:
Oficjalną zgodę Milan ma z Brescią, dobre stosunki z Salernintaną, a wrogiem jest Inter.
oficjalna zgoda - Brescia
wrogowie - Inter, Juventus i Roma
... Sarni ty bucu, 3 wrogow
...
Sejo Nie podales z kim maja dobre stosunki procz zgody z Brescia, ale ok zaliczam.Zapodaj swoje pytanie.
RLS - a z kim mają dobre stosunki ??
Maja z Reggina, Salernitana i Venezia.
Sejo Nie podales z kim maja dobre stosunki procz zgody z Brescia, ale ok zaliczam.Zapodaj swoje pytanie.
Ktoremu z pilkarzy ManUtd zalozyl slynna siatke Fernando Redondo w pamietnym pojedynku w 2000 roku? Podaj imie, nazwisko i narodowosc
O ile dobrze pamietam
David Beckham- Anglia
zle
Strzelalem gdyz dobrze wiem ze malo ktory kibic MU dazy go szacunkiem ;>
Ktoremu z pilkarzy ManUtd zalozyl slynna siatke Fernando Redondo w pamietnym pojedynku w 2000 roku? Podaj imie, nazwisko i narodowosc
Redondo byl wielki szkoda ze kontuzje zakonczyly jego kariere
Chodzi pewnie o cudowne zagranie pietka (tylem do przeciwnika). Pilka przelatuje obroncy miedzy nogami, mija go i jeszcze zdarzyl zlapac pilke przed linia (wszystko dzialo sie przy narozniku boiska, w pelnym biegu).
A zawodnik MU ktory zostal osmieszony to chyba byl Berg
Chodzi pewnie o cudowne zagranie pietka (tylem do przeciwnika). Pilka przelatuje obroncy miedzy nogami, mija go i jeszcze zdarzyl zlapac pilke przed linia (wszystko dzialo sie przy narozniku boiska, w pelnym biegu).
A zawodnik MU ktory zostal osmieszony to chyba byl Berg

to ma byc odpowiedz?
nie pytanie

Jezu jaki upierdliwy: Imie: Henning, Nazwisko: Berg , narodowosc: Norweg
birth date: 9/1/1969
birth place: Eidsvoll
Height: 183
Weight: 77
Position: Defender
Pytanie:
[size=18]
W jakim klubie zaczynal swoja kariere Ronaldo?
Od razu mowie ze nie jest to Cruzeiro (tu podpisal pierwszy wielki kontrakt)
Sebku - w Twój post wkradł się błąd!
Ronaldo swoją karierę rozpoczynał w Nacional Madeira!

Redondo zakonczyl kariere? a to ciekawe...
Tylko nie wiem czemu widzialem go w koncowce meczu z Roma.
Sebku - w Twój post wkradł się błąd!
Ronaldo swoją karierę rozpoczynał w Nacional Madeira!
Dzieki za sprowadzenie na dobra droge, o pasterzu! Pytaj!
Pytanie:
Wymien przynajmniej 10 zawodnikow mlodego pokolenia (tj. do 21 lat) grajacych w Manchesterze United.
Raczej banalne.
Pytanie:
Wymien przynajmniej 10 zawodnikow mlodego pokolenia (tj. do 21 lat) grajacych na Old Trafford.
Raczej banalne.
Cristiano Ronaldo, Daniel Nardiello, Johnatan Spector, Kieran Richardson, Darren Fletcher, Luke Steele, Joey Jowsey, Neil Wood, David Jones , Madds Timm, Eddie Johnson, Phillip Bardsley... wiecej nie pamietam ;p
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.