Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Pilka nozna- pytaj i odpowiadaj :) :)
Forum PSX Extreme > Kąciki > Kącik Sportowy
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39
Ryo-San
Swjo zadawaj pytanie, bo ja chce odpowiedzieć i WKOŃCU zadać moje icon_twisted.gif
SeJo
Pytanie: Jaki polski pilkarz zdobyl Puchar Mistrzow?
Ryo-San
ZBIGNIEW BONIEK
oki teraz ja: co to jest spalony pasywny i od kiedy jest stosowany na boiskach question.gif
SeJo
ZBIGNIEW BONIEK
oki teraz ja: co to jest spalony pasywny i od kiedy jest stosowany na boiskach question.gif

JOZEF MLYNARCZYK sad.gif
Bossxx
heheheheeh.no to SEJO zadawaj cool.gif
Sarni
Znowu będzie zastój.. Lepiej zadam pytanie:

W którym roku i z kim po raz ostatni Manchester United stracił na Old Trafford bramkę z rzutu karnego w Premiership?
Aem
Tej najpierw odpowiadać na tamte pytanie;p
Sarni
Które? Aha, odpowiadam: JÓZEF MŁYNARCZYK.
U góry moje.
Ryo-San
Nie nie ma tak Sarni, niech Sejo zada, ja juz swoje zadawalem 100 razy i dupa tez musialem odpowiadać :roll:
toudi
mi sie wydaje ze Zbigniew Boniek tez dobyl puchar mistrzow ale ja sie nie znam laugh.gif
SeJo
mi sie wydaje ze Zbigniew Boniek tez dobyl puchar mistrzow ale ja sie nie znam  laugh.gif

wydaje ci sie ;p

Moje pytanie... Kto to jest Marian Janoszka?
Sarni
Jest to niepowtarzalny, jedyny w swoim rodzaju napastnik! Jego umiejętności są ponadprzeciętne, po prostu nie ma sobie równych, zwolennik Ruchu Radzionków, zawsze dumny, zawsze wierny!
SeJo
Jest to niepowtarzalny, jedyny w swoim rodzaju napastnik! Jego umiejętności są ponadprzeciętne, po prostu nie ma sobie równych, zwolennik Ruchu Radzionków, zawsze dumny, zawsze wierny!

poprawna odpowiedz! tak na 75%, ale zaliczam (na mature nowa trzeba 30% ;p)...

Nie nadmieniles, ze jest to byly mentor GKSu Katowice, Ślazak z krwii i kosci, wspanialy czlowiek, katolik i patriota lokalny. Przyklad dla mlodziezy z calego swiata, ambasador polskiego futbolu i weteran pola karnego. Czlowiek o wielkim sercu do gry. Ecik to takze koneser i wytrawny znawca literatury starozytno japonskiej! Jego horyzonty sa nieograniczone, a kunsz z jakim wypowiada sie w telewizji godny pomnica na Placu Czerwonym!
Bossxx
i ma zawaliste wąsy 8 laugh.gif
SeJo
i ma zawaliste wąsy 8 laugh.gif

To sa wasy, ktore juz niedlugo bedzie nosil twoj ojciec, ty, brat, woj, stryjek a nawet matka. Janoszka to nestor mody i czlowiek nadajacy ton zyciu wielkomiejskiemu. Wielki showman, czlowiek z czolowek gazet, do tego erudyta i kosmopolita. Mimo, ze jego zachowanie z pozoru moze wspazywac na skrajny mizantropizm, tak naprawde kocha ludzkosci i walczylby za nia do ostatniego tchu!
Sarni
"Ecik! Ecik!" takie okrzyki słychać, gdy gra Ruch Radzionków. Nie wolno zapominać, że Marian Janoszka jest też wybitnym polonistą, jego wypowiedzi mają głębię, skłaniają do refleksji. Chyba nie muszę wspominać, że nasz Maryś zrobił magistra bez najmniejszego wysiłku - ba! Pisząc pracę magisterską przebywał w szatni swojego ukochanego klubu! Jego postawa jest godna naśladowania.

Moje pytanie: kiedy po raz ostatni Manchester United stracił bramkę z rzutu karnego w Premiership na Old Trafford (wystarczy sam rok) i zawodnik jakiego klubu był jej strzelcem?
simian raticus
W 2003 rokku...
Sarni
W 2003 rokku...

To się koledze żarcik udał laugh.gif laugh.gif laugh.gif
kuki666
2001
simian raticus
Strzelałem, a co - tylko, że obok!!!
Sarni
2001

Drugi żartowniś? laugh.gif laugh.gif laugh.gif
kuki666
Dawaj następne pytanko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sarni
Nie ma szans, musi być odpowiedź na to.
simian raticus
Oczywiście, że w 2002!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Deks
Ten Manchester już nudny się robi...;p
SeJo

to odpowiadaj pierwszy i zadawaj pytanie, a nie marudzisz...
Sarni
Oczywiście, że w 2002!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ej, ludzie to mnie już nie bawi laugh.gif
kuki666
Przecież stracili bramkę w 2004 A.D na treningu...hehehe!!!!!!!!!
Sarni
Manchester United nie trenuje na Old Trafford icon_twisted.gif
SeJo
Przecież stracili bramkę w 2004 A.D na treningu...hehehe!!!!!!!!!

ales ty zabawna, zal dupe sciska...

Sarni wkliczasz tez FA Cup ?
Sarni
Na jedno wyjdzie, bo i tak ostatni gol z karnego wpadł w meczu Premiership ;P
Kubaa__
2001 już było, 2002 i 2003 też, więc strzelam, że w 2000 roku.
Deks

to odpowiadaj pierwszy i zadawaj pytanie, a nie marudzisz...

No to ty też odpowiadaj a nie komentujesz... icon_twisted.gif na jedno wychodzi, też marudzisz...
Sarni
2001 już było, 2002 i 2003 też, więc strzelam, że w 2000 roku.

Też nie icon_twisted.gif
toudi
o ile mnie pamiec nie myli to bylo w 1998r. --> kto strzelil nie wiem
ale mozesz zadac kolejne pytanie, bo nikt nie zna odpowiedzi
SeJo
1994 rok ;p
Sarni
Sebek, nie!
Deks
1996?
Bossxx
1989r. strzelcem bramki Ian Rush.
Sarni
Dobra, widzę, że nic z tego nie będzie.
Ostatni raz bramkę z karnego na OT zespół MU stracił w 1993 roku, a strzeliło ją Norwich.

Kolejne pytanie:
Jaki zawodnik Premiership, grający do dzisiaj, ma na swoim koncie najwięcej trofeów?
toudi
Thierry Henry ?
Sarni
Nie.

Dodam, że chodzi o trofea zdobyte z klubem.
mati007
Roy Keane?
Sarni
Nie, to nie jest też Roy Keane, ale dosyć blisko laugh.gif
mati007
Jeżeli nie jest to Roy to ostatni raz strzelę (co by mnie nie oskarżali że posty nabijam) Nicky Butt
Sarni
Nie, nie jest to też Nicky icon_twisted.gif
toudi
Nie.

Dodam, że chodzi o trofea zdobyte z klubem.

no to chodzi pewnie o Ryana Giggsa ?
Sarni
Pewnie tak ;P
mati007
Tak myslałem , który to zawodnik najbardziej doświadczony i zapomniałem o Ryanie cool.gif
toudi
Pewnie tak ;P

jakbys wczesniej wspomnial ze chodzi o trofea z klubem zwiazane to bym odpowiedzial smile.gif

moje pytanie brzmi: jest banalne, w ktorym roku po raz pierwszy wystartowala Liga Mistrzow, kto zostal jej triumfatorem? dla utrudnienia pytania, gdzie rozegral sie mecz finalowy(chodzi o stadion) i kto strzelil bramke dla zwyciezcy?
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.