Yasio da rial madafaka
22 01 2004, 14:48
Dobrze,zadawaj
Z mojej strony pytanie jak zawsze związane z Wisłą Kraków :
Ile razy królem strzelców polskiej Ekstraklasy był Kazimierz Kmiecik dodatkowo podajcie w których latach i ile wtedy strzelił bramek
4-krotny krol strzelcow, lata to byly 1976,1978,1979,1980 a zdobyl cos ponad 150 bramek, chyba 153 ale to strzal ?
dobry strzał 153 bramki
zadawaj pytanie
moje pytanie brzmi: Czyj pomnik stoi przy wschodnim wejsciu na Old Trafford ??
Kubaa__
22 01 2004, 22:34
Pomnik Matt'a Busby ??
Sir Matt Busby jak juz
zadawaj pytanie
Kubaa__
23 01 2004, 11:30
Kto to ??
Kubaa__
23 01 2004, 14:27
Dobrze - next.
Kto to ??

lol wystarczy nacisnac prawym przyciskiem i sciezke zobaczyc ;p
Kubaa__
23 01 2004, 15:42
Oszusty
ja nie sprawdzalem
a moje pytanie brzmi:
Kto byl pierwszym kapitanem Man Utd po wojnie ??
Ryo-San
24 01 2004, 16:54
Pierdzielita jasne, że kapitan TSUBASA.
Proponuje zalozyc temat "Man Utd - pytaj i odpowiadaj"
KAPITAN KLOS ?
ehhhhh, pierd.olone spamery,
jak nie macie nic sensownego do powiedzenia to nie pieprzcie glupot,
kazdy zadaje sobie pytanie takie jak chce, wiec trzymac sie regulaminu
widze ze nikt nie zna odpowiedzi a zeby nie robic zastoju podaje odpowiedz, chodzilo mi oczywiscie o Johnny Carey'a
a zeby fani innych zespolow sie nie dopierdzielali niech ktos zada pytanie, np. pan DMX

kto pierwszy ten lepszy
Yasio da rial madafaka
26 01 2004, 19:04
Dobra ja zadam niezwiązane z MU,prościutkie.A oto pytanko:jest takich dwóch piłkarzy,co są tej samej narodowości,grają na takiej samej pozycji,mają tyle samo wzrostu a na dodatek urodzili się tego samego dnia.O kogo mi chodzi?Podaj nazwiska,pozycje,daty urodzenia i wzrost
Są to Ruud van Nistelrooy i Patrick Kluivert, mają po 188 cm wzrostu, są Holendrami, a urodzili się 1 sierpnia 1977.
...pisałem z pamięci, ale tu chodzi o Ruud'a, więc nie mogłem się pomylić ...
Yasio da rial madafaka
26 01 2004, 19:20
Nie wszystko się zgadza
Tfu, oczywiście chodzi o rok 1976 i miesiąc lipiec.
Yasio da rial madafaka
26 01 2004, 19:42
Miała być DOKŁADNA DATA,a nie tylko miesiąc i rok
Wczesniej napisalem 1 sierpnia 1977, a teraz sprostowalem ze to byl lipiec 1976, takze data jest pełna. A więc od nowa:
Ruud van Nistelrooy (Manchester United) oraz Patrick Kluivert (FC Barcelona)
Wzrost: 188cm
Data urodzenia: 1 lipca 1976
Pozycja: Napastnicy
Narodowość: Holendrzy
Yasio da rial madafaka
26 01 2004, 19:50
Łokej,zadawaj
W jakich miastach będzie grał Manchester United w letnim USA Tour?
W jakich miastach będzie grał Manchester United w letnim USA Tour?
dobra Sarni zadaj kolejne pytanie, gdyz nie widac zeby ktos znal odpowiedz, ktora oczywiscie mozesz ujawnic
Dam jeszcze podpowiedź - wszystkie miasta leżą na wschodzie i są to: największe miasto USA, stolica Pensylwanii i stolica Illinois.
Krzychu
29 01 2004, 19:54
Nowy Jork, Springfield i...Harrisburg???
Nowy Jork, Springfield i...Harrisburg???
Eee.. NYC poprawnie, reszta raczej nie - chyba mi się coś popieprzyło z tymi stolicami stanów, także inaczej dam podpowiedź:
- największa kolonia Polaków w USA (Illinois)
- miasto uważane za najniebezpieczniejsze (Pennsylvania)
- największe miasto USA
O te miasta chodzi.
Krzychu
30 01 2004, 12:15
NYC, Chicago, Filadelfia.
Tak.
Zadawaj kolejne pytanie.
Krzychu
31 01 2004, 03:14
-jeden z najlepszych slaskich pilkarzy (jesli nie najlepszy) okresu miedzywojennego
-gral najpierw w reprezentacji Polski, a w czasie wojny tez w reprezentacji Niemiec
-urodzil sie i wychowal na ulicy Barbary w Katowicach (tu MUSZE nieskromnie wtracic ze ja na Barbary mieszkam

)
-za gre w reprezentacji Niemiec potepiony przez wladze PRL-u zostal nazwany "zdrajca", wykreslony z kronik i zapomniany
-o sobie mowil ze nie jest Polakiem ani Niemcem, tylko Slazakiem
-kariere pilkarska zaczynal w klubie 1.FC Kattowitz
PYTANIE: PODAJ IMIE I NAZWISKO PILKARZA O KTORYM MOWA :!: :!: :!:
Yasio da rial madafaka
1 02 2004, 14:46
Ernest Wilimowski,czy mam rację?
Dobra odpowiedz. Zadawaj kolejne pytanie.
Yasio da rial madafaka
1 02 2004, 19:49
Pytanie zadam w formierymowanej,żeby było śmieszniej ,a więc:
Jest takich dwóch napastników,co podobne ksywy mają,niektórzy komentatorzy"baby face killer" ich nazywają.(chyba nie czuję,kiedy rymuję

)
O kogo mi chodzi?
Jeden to Solskier ale drugi ??
Yasio da rial madafaka
2 02 2004, 16:47
Hmmm...tego drugiego teraz to raczej rzadko tak się nazywa,ale kiedyś Szpakowski na niego tak mówił,tyle podpowiem
Hmmm...tego drugiego teraz to raczej rzadko tak się nazywa,ale kiedyś Szpakowski na niego tak mówił,tyle podpowiem
lol, Szpakowski wielu zawodnikom wymyślał różne ksywy
Skoro już mówisz, że to Szpakowski powiedział, to.. hmm.. mam 450 typów, stawiam na Jimmy Floyd'a Hasselbaink'a.
Yasio da rial madafaka
3 02 2004, 16:26
Nie.Kolejna podpowiedź:zawodniK którego obok Solskjaera mam na myśli urodził się w roku 1977
Do (pipi) jest to pytanie, podaj odpowiedź i niech ktoś zada następne, bo niepotrzebny zastój jest (i tak nikt nie wie).
zadam następne pytanie żeby zastoju nie było:) prościutkie, mistrz świata z jedną nogą krótszą(podpowiedż ten człowiek już nie żyje)
Podpowiem ,że był brazylijczykiem
Dobra odp.Zadawaj pytanie
Podaj nazwy przynajmniej 2 klubow pilkarskich, ktore dzialaly w Katowicach przed I wojna swiatowa.
Zmień może pytanie bo niepotrzebny zastój powstał.Osobiście szukałem sporo i wszystkie kluby powstawały(te starsze) w dwudziestoleciu między- wojennym.Te powstałe przed I wojną już pewnie nie istnieją więc trudno do nich dotrzeć.Tymbardziej ,że nieistniała wtedy Polska Liga więc tych starych klubów nie ma w dokumentacjach.
Te powstałe przed I wojną już pewnie nie istnieją więc trudno do nich dotrzeć.Tymbardziej ,że nieistniała wtedy Polska Liga więc tych starych klubów nie ma w dokumentacjach.
A kto mowi ze to mialyby byc polskie kluby
:wink:
Jeszcze 2 dni wam daje, jak nie bedzie odpowiedzi to pomyslimy...
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.